Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Plujesz tu na Kijowskiego a nie widzisz tych ludzi, którzy uczestniczą w demonstracjach. Nie mówię o Giertychu czy innych politykach, tylko o ludziach, którzy na demonstracji byli być może pierwszy raz, albo pierwszy raz od czasów Solidarności.

Oczywiście o tym, Ze Kijowski to jakiś wynajęty macher oprócz PiSowskiej propagandy niczego nie masz, zwykły czarny piar opanowany przez tę partię do perfekcji.

Doglądnie to samo myślę duża powiem więcej olbrzymia ilość tam będąca ludzi od wielu lat nie brała udziału w żadnych demonstracjach

wiem to z bardzo bliskiego doświadczenia.....

a można podziękować jednemu tylko człowiekowi który steruje krajem ale czy udolnie ?

Drewniany nick, drewniany umysł :-(.

Widzę nie dajesz rady i zatrudniłeś adwokata do pomocy.Kilku weź zatrudnij i potraktuj to jako dobrą radę.Wasza histeria jest bardzo symptomatyczna.

Tutaj macie artykulik,który was jeszcze bardziej wprowadzi w stan histeryczny:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tylko nie weźcie sobie do serca pewnej kwestii z artykułu,bo nie jesteście żadną elitą.To nie o was ten artykuł.

Ukryta Zawartość

Następny pseudo adwokacina z bożej łaski się odezwał.Widać miałeś do czynienia z Pronem i Urbanem,że masz taką wiedzę.Może starzy byli umoczeni?Szczujnia głowa to jest nad szyją,nie w spodniach.

Dziwne rzeczy tutaj się dzieją.

Za wpis dotyczący osoby Kijowskiego otrzymałem 2pkt. ostrzeżenia za..."atak personalny"

"Nie mam poczucia wspólnoty z tego typu debilami jak ów zaprogramowany i zakodowany cymbał."

Czyżby wśród forumowej braci była owa menda i cymbał szef KOD-u?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

tylko się nie potnij.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Cały ten KOD to stara dobra żydokomuna. Czyli coś co w Polsce niby nie istnieje, niby nie rządzi, niby nie ma sił i srodków.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Za wpis dotyczący osoby Kijowskiego otrzymałem 2pkt. ostrzeżenia za..."atak personalny"

"Nie mam poczucia wspólnoty z tego typu debilami jak ów zaprogramowany i zakodowany cymbał."

Czyli mogę napisać, że jesteś debilem, zakodowanym cymbałem i mendą? Jak dziwi Cię fakt, że jest to obraźliwe, to mogę, nie?

tylko się nie potnij.

To rola Wertera, a nie sorry. On nie umiał sobie strzelić w łeb. ;)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Czyli mogę napisać, że jesteś debilem, zakodowanym cymbałem i mendą? Jak dziwi Cię fakt, że jest to obraźliwe, to mogę, nie?

Myślę, ze nie ma się o kogo kłocic. To zwykły figurant. Dobrze opłacana szumowina, która powie i zrobi wszystko co trzeba. Dzieki Bogu nie pamietasz komuny i naiwnej wiary ludzi w wolnej Polsce, ze takich ludzi już nie bedzie na afiszu. Beda, w kazdej partii. Beda tez wynajeci zdrajcy oslabiajacy wlasny kraj , sprzedajacy polskie kobiety Arabom itd. itp. To było zawsze. Kwestia tylko jakie są w panstwie mechanizmy oczyszczajace z takiej szumowiny.

Czytaj ze zrozumieniem.

Czyżbyś była Kijowskim?

Jeśli czegoś nie rozumiesz to zapytaj albo po prostu np. włóż skarpetkę do buzi by nie palnąć

a nie sorry

Może lepiej z kolegą idź pobawić się w piaskownicy.

Lepiej będzie dla kolegi i dla piaskownicy.

Wszyscy, którzy nie aprobują bezkrytycznie "natchnionych ojców narodu " to przecież żydokomuna, dugi sort, zdrajcy, szatan itd. PiS nic nowego nie wymyślił, komuniści głosili zupełnie to samo.

To przecież zawsze było, jest i będzie oczywiste. W tej materii, to niezmienne od wieku.

Nie ma znaczenia o co chodzi i o kogo, istotne jest, że nie jest "nasz" . A jak nie nasz, to już wiadomo co.

Tak proste ideologicznie, ze prostsze już być nie może. Bo dla "prostych" ludzi.

to przecież żydokomuna, dugi sort, zdrajcy, szatan

To przecież faszyści, katotalibowie, rusofoby, homofoby, sekta etc...czyżby w drugą stronę to nie działa?

Dla donosicieli, nieczytatych modów i dzieci z piaskownicy też masz?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cały ten KOD to stara dobra żydokomuna. Czyli coś co w Polsce niby nie istnieje, niby nie rządzi, niby nie ma sił i srodków.

I tak nam brakuje towarzysza Moczara co tak naszą ojczyznę umiłował, o jej jak on ją umiłował ...

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

To przecież faszyści, katotalibowie, rusofoby, homofoby, sekta etc...czyżby w drugą stronę to nie działa?

Działa w każdą stronę, na tym polega dzielenie i rządzenie.

Gratulacje dla moderacji. Nie za ciągotki do cenzurowania, tylko za przytomne ostrzeżenie dla celowego i przemyślanego szczucia na kogoś, kto po prostu ma inne zdanie na temat demokracji, Polski i tzw. imponderabiliów.

PiSSmani do perfekcji opanowali strategię zawłaszczania pewnych obszarów, np. uważają, że mają monopol na patriotyzm. Dlatego reagują wściekłą agresją gdy ktoś inny uważa się za patriotę.

Wychodzi taka prawniczka z zamiłowania (bo nie z wykształcenia) Kępa i sortuje ludzi nadając im etykietki i orzekając kto jest patriotą, a kto zdrajcą.

Niestety dla kępy i jej towarzystwa Polska jest tam, gdzie normalni ludzie, czyli zdecydowanie gdzie indziej niż cwaniacy i oszuści jej pokroju.

Jestem Europejczykiem.

A propos, nie wiem czy wiecie ale w zakresie wykształcenia kępy wypowiedział się rzecznik UWr. oraz profesor, który był promotorem pacy magisterskiej kępy i wyjaśnili, że jej wykształcenie jakie uzyskała w wyniku studiów na UWr. nie upoważnia jej do określania się jako prawniczki.

Było to w takim dodatku TW do wrocławskiej wyborczej.

A propos, nie wiem czy wiecie ale w zakresie wykształcenia kępy wypowiedział się rzecznik UWr. oraz profesor, który był promotorem pacy magisterskiej kępy i wyjaśnili, że jej wykształcenie jakie uzyskała w wyniku studiów na UWr. nie upoważnia jej do określania się jako prawniczki.

Było to w takim dodatku TW do wrocławskiej wyborczej.

Zgadza się. Klępa nie jest magistrem prawa. Twierdząc, że nią jest skłamała. Kropka.

Jestem Europejczykiem.

Chłopie ale ty czytasz co w ogóle piszesz. Przecież albo jedziesz propagandą albo obrazasz wszystko i wszystkich. Nawet ten twój wpis jest obraźliwy. Pisowskie chamstwo i tyle. A później zdziwienie. Tak samo jak przy następnych wyborach będzie zdziwienie dlaczego prawie nikt nie zagłosuje na PiS.

chwilowy brak działalności w audio.

To zwykły figurant. Dobrze opłacana szumowina, która powie i zrobi wszystko co trzeba.

Czy to zdanie to o polskim urzędniku zajmującym stołek prezydencki ?

Dzieki Bogu nie pamietasz komuny i naiwnej wiary ludzi w wolnej Polsce, ze takich ludzi już nie bedzie na afiszu.

Na "szczęście" Prezes pamięta komunę i dzięki niemu wiele elementów tamtego czasu przetrwa.

Beda, w kazdej partii. Beda tez wynajeci zdrajcy oslabiajacy wlasny kraj

Czyżby to był fragment o Antonim "smoleńskim" ? Trzeba przyznać że trafny.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tak proste ideologicznie, ze prostsze już być nie może. Bo dla "prostych" ludzi.

Tzn. chyba nie zostałem dobrze zrozumiany. KOD tworzą siły wywodzące się z żydokomuny, nie ma tutaj pola na jakieś pseudointeligenckie filozofie. Ani to jest proste, ani złożone, określeni ludzie prezentujący określone poglądy i wykonujący określone zadania. W mojej krótkiej wypowiedzi nie było nic pozwalającego na niepotrzebne bicie piany, określone srodowisko, z określonym pomyslem na przejęcie utraconej władzy i w określony sposob finansowane. Działania tego środowiska są dla mnie w pełni zrozumiałe i widzę na codzień niepokój tego środowiska i walkę o utrzymanie wpływów. Kto w danej chwili jest na czele tego środowiska, czy to jest jakiś szmaciarz niepłacacy alimentów czy zupełnie inna wyciagnieta z rękawa osoba nie ma żadnego znaczenia. Środowisko to jest silne, stworzyło od podstaw partie polityczną z niebytu. Pokazało ogromną siłę i wpływy.

Lech36

nie dyskutuje z błaznami

<br /><br />Napisano wczoraj, 23:40<br />Użytkownik Keef dnia 18.01.2016 - 23:29 napisał<br />Czyli mogę napisać, że jesteś debilem, zakodowanym cymbałem i mendą? Jak dziwi Cię fakt, że jest to obraźliwe, to mogę, nie?<br /><br />Czytaj ze zrozumieniem.<br />Czyżbyś była Kijowskim?<br />

Piszesz tak o innych, to wnioskuję, że także mogę tak pisać o innych. Jeszcze użalasz się nad sobą jak Werter, bo dostałeś ujemne punkty.

Electro, kwestia alimentów Kijowskiego wygląda tak: zabierają mu miesięcznie 60% pensji, czyli 3 000 zł, z tego względu, że w pewnym momencie nie miał pracy, to naliczyła mu się taka, a nie inna kwota długu. Ot cała filozofia. W ogóle ile on ma dzieci, że baba chce 3 koła?

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

KOD tworzą siły wywodzące się z żydokomuny, nie ma tutaj pola na jakieś pseudointeligenckie filozofie

KOD nie tworzą siły wywodzące się z żydokomuny. Taki pogląd to wspaniały przykład pseudointeligenckiej filozofii.

To też, ale także moczarowskiej filozofii. Kaczyści to w istocie moczarowcy, a o ile pamiętam to środowisko było w PZPR nazywane mianem "chamów".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tzn. chyba nie zostałem dobrze zrozumiany. KOD tworzą siły wywodzące się z żydokomuny, nie ma tutaj pola na jakieś pseudointeligenckie filozofie. Ani to jest proste, ani złożone, określeni ludzie prezentujący określone poglądy i wykonujący określone zadania. W mojej krótkiej wypowiedzi nie było nic pozwalającego na niepotrzebne bicie piany, określone srodowisko, z określonym pomyslem na przejęcie utraconej władzy i w określony sposob finansowane. Działania tego środowiska są dla mnie w pełni zrozumiałe i widzę na codzień niepokój tego środowiska i walkę o utrzymanie wpływów. Kto w danej chwili jest na czele tego środowiska, czy to jest jakiś szmaciarz niepłacacy alimentów czy zupełnie inna wyciagnieta z rękawa osoba nie ma żadnego znaczenia. Środowisko to jest silne, stworzyło od podstaw partie polityczną z niebytu. Pokazało ogromną siłę i wpływy.

Lech36

nie dyskutuje z błaznami

DOKŁADNIE.I nie istotne czy się POdoba czy nie,tak jest i jak to pisze Jaruś szaruś..............kropka.

Te manify KOD-u to nic innego jak skowyt po utraconym raju.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.