Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

KOD jest bez przyszłości, już traci paliwo, na negacji niczego nie zbuduje (a już na pewno nie z takim "liderem" cwaniaczkiem). Poza tym nie odnajdzie się na realnym polu walki czyli zwarciu Petru-Schetyna. Cała ta "obrona demokracji" jest żałosna bo chodzi tu tylko o politykę. Fanów KODu czeka zimny prysznic. Stare konie wniosków nie wyciągną, Marysia... zobaczymy.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Zobaczymy pisdraki za pare miesięcy. Może Orban was przyjmie ,tylko o azyl poproście a nie forsujcie ogrodzenia...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Rafi, to po to spałeś na styropianie aby ci co spali pod mamusiną kołderką teraz rządzili?

Tak spałem ale później 13Grudnia wiadomego roku już trochę zmądrzałem jak żaden c h u j działacz z solidarności nie przyszedł wtedy pod nasz 2000 osobowy zakład pracy. No po prostu null, 0, K u r w a wszyscy wtedy cudownie zamarzli w domach?*?#@ A później c h u j wie skąd się wzięło po stanie wojennym tylu bohaterów?!

Pół roku później trafiłem podkablowany przez POP za pyskowanie prawdy w radiowęźle o Wojtku w kamasze i wrzuciłem na luz ;)

Poszło o niewinne przeczytanie ludziom ile to Miliardów $ długu mieliśmy za ślepego . Otóż wtedy za tej niesłusznej komuny mieliśmy 1/33 obecnego długu zagranicznego :P

Tak że Foxi mam zupełnie ciekawą perspektywę ale mam właśnie dalej odmienne zdanie niż Ty na obecną sytuację!

Króciutko, chciałbym się w końcu doczekać dobrego gospodarza w Polsce, dwa lata mogę zaczekać i wrzucić na luz przeleci to nawet się nie zdążymy obejrzeć.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

PIS dobrym gospodarzem :D

Macierewicz normalny :D

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Znowu pytanie do KODziarzy, kto ma rację, ona czy on, kto chce łamać demokrację:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

– Mam ten sam problem z tymi skur….mi!!! Dziś to samo – kilku chłopaki wywalili z naczepy przy asyście policji po francuskiej stronie i plandeki oczywiście pocięte.

PS. nie mam litości – śmiecie ludzkie!!!!! Mnie tam dać!! nie pożałuje bejsbola zero tolerancji!!! Ludzie jaka tolerancja?????? Ja już nie mam tolerancji dla tych śmieci – co niby nazywają się ludźmi!!!!! Niedługo sam przejadę się do UK promem z Calais i poczekam na kilku w naczepie Mariusz Pudzianowski. Jak mi ktoś z naszych pseudo-celebrytów powie, że ma być tolerancja, to wsadzę go do naczepy i niech zobaczy ludzkość oraz ich tolerancję!!!

Ukryta Zawartość

„Przede wszystkim te hasła były straszne, dlatego ja uważałam, że to jest pewne przekroczenie kodeksu karnego i tutaj się nie zgodzę, ani z argumentacją pani redaktor Siedleckiej, ani wojewody, od strony prawnej również. (…)Pamiętajmy, że dzisiaj musimy czytać to, co się pisze w internecie, to jest zupełnie inny sposób przekazu. Uważam, że uczestnicy popełnili przestępstwo już w internecie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Mnie zaszkodziło PO

A w czym konkretnie? I pytanie dodatkowe: gdyby ostatnie 8 lat to było PiS albo SLD to zaszkodziłoby Ci więcej czy mniej?

Więc kto?

W państwie na dorobku, do tego bez znaczących bogactw naturalnych jedyną szansą jest by zapieprzać jak te mrówki. Nie ma żadnej innej alternatywy. Nie mamy protestanckiego etosu pracy i szczególnie nasz obecny KK jest i będzie w procesie rozwoju hamulcowym. Społeczeństw na naszym poziomie zamożności nie stać też na socjal i tzw. sprawiedliwość społeczną. Albo to wreszcie zrozumiemy albo nic nigdy się tu na dobre nie zmieni. Wszystkie dotychczasowe rządy nie potrafiły lub nie chciały tego zrozumieć i wykonywały mniej lub karkołomne wygibasy by zjeść ciastko i mieć ciastko. Rzecz tylko w tym do czego te wygibasy prowadziły. Wygibasy PO były choć w miarę przewidywalne i stosunkowo mało karkołomne. Nie mieli naturalnie odwagi jasno i wyraźnie powiedzieć, że trzeba najpierw zarobić a dopiero potem wydawać, nie mieli też odwagi w imię swoich partykularnych, partyjnych interesów zdecydować się na autentyczne odbiurokratyzowanie i prawdziwe uwolnienie przedsiębiorczości. I o to właśnie i ja mam do nich pretensje. Dopasowali swoją politykę do warunków zewnętrznych dość sprawnie i nie rzucali się przynajmniej z motyką na słońce. Ale choć było jak było to przynajmniej można było się do warunków jakie stworzyli dopasować i wózek z mozołem pchać do przodu.

Nazwanie PO w miarę liberalną prawicą, z poprawką na naszą niestety narodową skłonnością do "lewizny" wydaje się być zasadne.

No i mamy teraz PiS, który doszedł do władzy na fali niezadowolenia z PO, bo za PO zrozumieli, że nie ma co liczyć, że państwo im coś da. PiS naobiecywał wszystkiego co tylko mógł wymyślić. Sprawy czysto ideologiczne pomijam, bo ideologią nikt, nigdy się nie najadł. W sferze ekonomicznej mamy: podniesienie podatków, wzrost socjalu, ściślejszą kontrolę gospodarki (bo kapitalista to złodziej i trzeba go pilnować), gdyby dało się (na szczęście się nie da) PiS najchętniej powróciłby do socjalizmu, bo dopiero kontrola nad środkami produkcji daje pełną władzę. Że żelazny elektorat PiS to w przeważającej części nie ci którzy dochód narodowy tworzą, a go konsumują mamy hasełka o sprawiedliwym podziale, równym dostępie, itd, itp. Hasełka wprost z komuny. Wydolności ekonomicznej socjalizmu nie ma chyba potrzeby tu przypominać.

Nie widzę ani teraz, ani co gorsze w przyszłości żadnej poważnej partii, która będzie mieć na tyle odwagi by powiedzieć uczciwie wyborcom, że trzeba pracować, pracować i jeszcze raz pracować i na długie jeszcze lata zapomnieć o tym, że państwo coś da i że coś się należy. Nie widzę, bo żadna w obliczu takich, a nie innych oczekiwań naszego społeczeństwa nie będzie miała odwagi takich haseł głosić.

PO choć opowiadało różne rzeczy, częściowo przynajmniej politykę którą uważam za jedynie dla nas możliwą i słuszną starało się realizować. PiS się szybko skończy, problem co potem. Czy uda się społeczeństwu rozbałamuconemu pisowskim rozdawnictwem i omamionemu hasełkami jacy to my Polacy wielcy i znaczący uświadomić, że de facto w świecie gówno znaczymy, musimy się liczyć ze wszystkimi naokoło, lawirować by nie zostać zdeptani przez silniejszych, swoje rozbuchane ambicje schować w kieszeń i zapierniczać od rana do nocy, by nasze dzieci miały szanse żyć w kraju choć przeciętnie dostatnim.

W niecałe 3 miesiące od taaaakej victorii już szukasz alternatywy? Aż tak źle u Twoich, że już szykujesz sobie pole do rejterady na z góry upatrzone pozycje? Coś wiesz?

no właśnie i tak to z wami jest, gadaj z dupą to cie osra.

Buhahahaha,ale tak to jest,jak dzieci zaczynają bredzić o sprawach,których nie rozumieją,kod nie ma stanowiska politycznego,dziewczyno zapisz się do Zuchów i naucz rozpalać ognisko zimą.Wyprał ci mózg alimenciarz,ratunku trudno wypatrywać...

A poprzedni Sejm nie obradował nocą?a Szczyt Uni Europejskiej nie trwał wielokrotnie do godzin porannych?Ty serio uważasz,że to pomysl pismanów??

Daki duży, a takie pierdoły wypisuje. Nie wstyd Koledze?

A tak z ciekawości - uwagi na temat obrad to na serio?

KOD jest bez przyszłości, już traci paliwo, na negacji niczego nie zbuduje (a już na pewno nie z takim "liderem" cwaniaczkiem). Poza tym nie odnajdzie się na realnym polu walki czyli zwarciu Petru-Schetyna. Cała ta "obrona demokracji" jest żałosna bo chodzi tu tylko o politykę. Fanów KODu czeka zimny prysznic. Stare konie wniosków nie wyciągną, Marysia... zobaczymy.

No to luzik, nie ma się czym niezdrowo podniecać, nie ma co wisieć na klawiaturze i smrodzić w internecie. Można spokojnie wrócić do adoracji Prezesa i jego genialnych myśli.

Jestem Europejczykiem.

......"Nie widzę ani teraz, ani co gorsze w przyszłości żadnej poważnej partii, która będzie mieć na tyle odwagi by powiedzieć uczciwie wyborcom, że trzeba pracować, pracować i jeszcze raz pracować i na długie jeszcze lata zapomnieć o tym, że państwo coś da i że coś się należy..."

Ryba psuje sie od glowy. Jakie elity, takie panstwo. Naturalnie, ze nie maja odwagi ,tylko cos o ciemnogrodzie pod nosem mamrocza schylajac sie spocona reka po te 12 groszy juz od 25 lat. Najbardziej mi zal tzw. Europejczykow..juz nie wiedza w ktora strone sie maja nadstawic ..

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Daki duży, a takie pierdoły wypisuje. Nie wstyd Koledze?

A tak z ciekawości - uwagi na temat obrad to na serio?

Weź bilobil to sobie przypomnisz ile nocnych zmian było w Sejmie poprzedniej kadencji. Zadawanie pytań z tezą weszło Ci w krew i słabo wychodzi.

Edit:ortograf

......"Nie widzę ani teraz, ani co gorsze w przyszłości żadnej poważnej partii, która będzie mieć na tyle odwagi by powiedzieć uczciwie wyborcom, że trzeba pracować, pracować i jeszcze raz pracować i na długie jeszcze lata zapomnieć o tym, że państwo coś da i że coś się należy..."

Ryba psuje sie od glowy. Jakie elity, takie panstwo. Naturalnie, ze nie maja odwagi ,tylko cos o ciemnogrodzie pod nosem mamrocza schylajac sie spocona reka po te 12 groszy juz od 25 lat. Najbardziej mi zal tzw. Europejczykow..juz nie wiedza w ktora strone sie maja nadstawic ..

A jak. Trzeba sie z UE wypisać i dołączyć do zbira.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Wszystkich czy tylko tych którzy byli elektoratem PiS?

Elektoratowi PiS nie da się za malo kasy. A jak zaryzykuja to postawią kraj na skraj bankructwa banksterka zamknie banki i "nalezymisie" w końcu sie obudzą jak kaski nie dostana.

Oczywiście nastepnym krokim powinna byc siazanie winnych tego stanu i wybranie następców. Ale jeszcze do tego nie dorosła demokracja oczywiście przez patologiczne rządy.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

no właśnie i tak to z wami jest, gadaj z dupą to cie osra.

Tak to wygląda,jak trzeba mieć zryty czerep,propagandą Słońca Peru,żeby wroga szukać ciągle na Nowogrodzkiej? PO do tej pory nie znalazła odpowiedzi na to co się stało 25 października 2015r. To dlatego Schetyna wyprowadzi sztandar a Petru będzie kolekcjonował lajki. Najwyższy czas założyć luźne majty Panie Jaro_747 i dopuścić do świadomości,że można było głosować na kogoś innego niż PiS i PO.

Weź bilobil to sobie przypomnisz ile nocnych zmian było w Sejmie poprzedniej kadencji. Zadawanie pytań z tezą weszło Ci w krew i słabo wychodzi.

Edit:ortograf

Jak zwykle PiSowcy wykręcają kota ogonem i dyskutują o tym, o czym chcą dyskutować.

Czy naprawdę tzreba komuś tłumaczyć, że nocne obrady to efekt uboczny działań mających na celu demontaż Trybunału Konstytucyjnego? Po to obradowano w takim tempie by metodą faktów dokonanych zagmatwać sytuację jeszcze bardziej i uniemożliwić, a przynajmniej utrudnić działanie TK.

A tak na marginesie to zmianę zrobiono również dla dla Prezesa który nie lubi wcześnie wstawać.

Tak to wygląda,jak trzeba mieć zryty czerep,propagandą Słońca Peru,żeby wroga szukać ciągle na Nowogrodzkiej? PO do tej pory nie znalazła odpowiedzi na to co się stało 25 października 2015r. To dlatego Schetyna wyprowadzi sztandar a Petru będzie kolekcjonował lajki. Najwyższy czas założyć luźne majty Panie Jaro_747 i dopuścić do świadomości,że można było głosować na kogoś innego niż PiS i PO.

Szanowny Panie. Gdybyś pan zechciał ruszyć dupsko (w przenośni) i przed napisaniem głupkowatych rad zapoznał się z tym, co pisałem, to przed wyborami apelowałem, żeby głosować właśnie na kogoś innego, niż PiS i PO, w dodatku z uzasadnieniem.

Ściągnij Pan majty z głowy (chyba mocno cisną), to może widoczność będzie lepsza i lepiej się będzie myślało.

Jestem Europejczykiem.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Jak zwykle PiSowcy wykręcają kota ogonem i dyskutują o tym, o czym chcą dyskutować.

Czy naprawdę tzreba komuś tłumaczyć, że nocne obrady to efekt uboczny działań mających na celu demontaż Trybunału Konstytucyjnego? Po to obradowano w takim tempie by metodą faktów dokonanych zagmatwać sytuację jeszcze bardziej i uniemożliwić, a przynajmniej utrudnić działanie TK.

A tak na marginesie to zmianę zrobiono również dla dla Prezesa który nie lubi wcześnie wstawać.

Szanowny Panie. Gdybyś pan zechciał ruszyć dupsko (w przenośni) i przed napisaniem głupkowatych rad zapoznał się z tym, co pisałem, to przed wyborami apelowałem, żeby głosować właśnie na kogoś innego, niż PiS i PO, w dodatku z uzasadnieniem.

Ściągnij Pan majty z głowy (chyba mocno cisną), to może widoczność będzie lepsza i lepiej się będzie myślało.

Trafiasz do ignorowanych obok asterixa i kefira,szkoda mi na ciebie prądu z baterii ipada. Jak wyrośniesz z krótkich spodni,to może dostaniesz jeszcze następną szansę.

Lubię takie teksty faceta, który zaczyna od bredzenia o majtkach a jak dostanie pstryczka nadyma się i zwiewa nie pisząc nic, ale to nic na temat. Tak więc bez żalu żegnam.

Jestem Europejczykiem.

nocne obrady to efekt uboczny

Efekt uboczny idiotycznych, niemerytorycznych wystąpień dziesiątek mówców marnujących czas, a także ponad

120 przerw w obradach, zgłaszanych przez nowoczesną targowicę. Gdyby nie to, posiedzenia kończyłyby się o 17:00

Efekt uboczny idiotycznych, niemerytorycznych wystąpień dziesiątek mówców marnujących czas

Dokładnie, PiS marnuje nasz czas. Będzie to trwało 4 lata w przypadku Sejmu i 5 w przypadku urzędnika siedzącego na stołku prezydenckim. W ciągu tego czasu będzie w bród populistycznych niemerytorycznych wystąpień przedstawicieli tej partii (PiS).

nowoczesną targowicę

Ta "targowica" to PiS. Nie wiem tylko czy nowoczesna. Raczej nie. Raczej ciemnogrodzka. Ciemnogród z nowoczesnością nie ma nic wspólnego.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Efekt uboczny idiotycznych, niemerytorycznych wystąpień dziesiątek mówców marnujących czas, a także ponad

120 przerw w obradach, zgłaszanych przez nowoczesną targowicę. Gdyby nie to, posiedzenia kończyłyby się o 17:00

Ogladałem to na żywo i muszę powiedzieć, że po prostu kłamiesz.

Jestem Europejczykiem.

Jak histeryzować na fejsie? To pytanie od kilku tygodni elektryzuje wszystkich Michałów i prawie każdą Kaśkę. Jako że nie lubimy pozostawiać pytań bez odpowiedzi, prezentujemy przewodnik po niezawodnych technikach histeryzowania.

1. Taką klasyczną techniką jest usuwanie znajomych o odmiennych poglądach. Oczywiście, nie usuwamy znajomych samodzielnie, tylko staramy się z tego zrobić możliwie jak największą dramę. W tym celu zamieszczamy status typu „BARDZO PROSZĘ, ŻEBY OSOBY GŁOSUJĄCE NA PIS USUNĘŁY SIĘ Z GRONA MOICH ZNAJOMYCH. W MOIM ŻYCIU NIE MA MIEJSCA NA PRZYJAŹNIE Z NAZISTAMI”. A na każdy agresywny komentarz w stylu „Krzysiek, weź trochę wyluzuj” odpowiadamy rozsądnym i wyważonym „W HITLEROWSKICH NIEMCZECH TEŻ BYŚ APELOWAŁ O WIĘCEJ LUZU??!”.

Ten rodzaj histerii jest idealny dla osób typu „nowoczesny Patryk”, czyli jesteś bardziej tolerancyjny niż Kanada. Tolerujesz wszystkich bez wyjątku, z wyjątkiem osób, które mają inne poglądy niż ty. Takie osoby określasz mianem neofaszystowskich bydlaków, którym nawet nie podajesz ręki. Ze swoimi znajomymi godzinami potraficie gadać o tym, jak bardzo się ze sobą zgadzacie.

2. Kolejną techniką, której warto spróbować, jest swobodne wykorzystanie hiperboli. I kiedy np. TVP decyduje się nie przedłużać umowy z Tomaszem Lisem, wrzucasz status typu „NO TO MAMY W POLSCE USTAWY NORYMBERSKIE! ROZWAŻAM EMIGRACJĘ NA BIAŁORUŚ ALBO DO KOREI PÓŁNOCNEJ – TAM JEST CHYBA WIĘCEJ DEMOKRACJI NIŻ W POLSCE”. Podobny zabieg można stosować w sytuacji, gdy okazuje się, że podczas swojej chińskiej wizyty Andrzej Duda ślizgał się na oblodzonym Murze Chińskim. To doskonała szansa, żeby wrzucić status: „JA JEBIĘ, CO ZA ŻENADA! NAJWIĘKSZA KOMPROMITACJA POLSKI OD CZASU ROZBIORÓW. ŻAŁOSNE”.

3. Ale nic tak nie podkreśli twojej histerii jak odpowiednie profilowe. Jako że nie jesteś homofobem, to - wiadomo - twoim wyjściowym profilowym jest tęczowa flaga i teraz w zależności od sytuacji geopolitycznej tęczę przykrywasz flagą Francji, Holandii albo dowolnego kraju Europy Zachodniej, ewentualnie Ukrainy. Z zasady unikamy wrzucania flag spoza Europy; raz - że nikt ich nie rozpoznaje, dwa - że kolory Nigerii fatalnie komponują się z dostojnością Wieży Eiffla; trzy - że wszyscy i tak mamy to w dupie.

A jeśli kiedyś przez przypadek skończy ci się skala języka i zdania typu „NAZISTOWSKA TOTALITARNA DYKTATURA RZĄDU PROWADZI NARÓD NA RZEŹ" albo "1940 – PIERWSZY POCIĄG DO AUSCHWITZ; 1994 – RWANDA; 2015 - PIS ŁAMIE REGULAMIN SEJMU I POWOŁUJE PIĘCIU SĘDZIÓW TK” nie będą już oddawały napięcia panującego w twojej głowie, to pamiętaj, że zawsze możesz po prostu wyłączyć kompa i pójść na spacer.

PS. Nie, nie głosowaliśmy na PiS.

PS2. Jeśli ktoś twierdzi, że przesadzamy, to zapraszamy do odwiedzenia grupy Komitetu Obrony Demokracji na fejsie.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Ludzie, a po cholerę się z oszołomami kłócimy? Im trzeba tłumaczyć, że czarne jest czarne i, że KOD jest jedyną rzeczą, jaka może nam pomóc.

Bo jeden Duda trzyma z drugim Dudą, na Solidarność nie ma co liczyć.

PS2. Jeśli ktoś twierdzi, że przesadzamy, to zapraszamy do odwiedzenia grupy Komitetu Obrony Demokracji na fejsie.

Byłam tam, jestem i będę. O co takiego złego chodzi? Czyżbyś wiedział coś, czego nie wiem?

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Ależ ty pasuje do Lecha36 i Jaro47..........jak ulał.

KOD jest jedyną rzeczą, jaka może nam pomóc.

Tak jak wódka na kaca.

Czyżbyś wiedział coś, czego nie wiem?

Wątpię,że jest coś czego ty nie znasz lub o czymś nie wiesz.
Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

KOD jest jedyną rzeczą, jaka może nam pomóc.

Ubierz kask,znajdź solidny mur i weź potężny rozbieg. Daj znać czy pomogło.

Coś wyczuwam w tym wątku narastającą frustrację rosnącą proporcjonalnie do uświadamiania sobie braku jakiejkolwiek idei :)

Ukryta Zawartość

„Przede wszystkim te hasła były straszne, dlatego ja uważałam, że to jest pewne przekroczenie kodeksu karnego i tutaj się nie zgodzę, ani z argumentacją pani redaktor Siedleckiej, ani wojewody, od strony prawnej również. (…)Pamiętajmy, że dzisiaj musimy czytać to, co się pisze w internecie, to jest zupełnie inny sposób przekazu. Uważam, że uczestnicy popełnili przestępstwo już w internecie.”

Ma rację Walcowa czy nie? - to do KODziarzy oczywiście.

Ukryta Zawartość

Ludzie, a po cholerę się z oszołomami kłócimy?

Staramy się ograniczyć straty jakie mogą oni (oszołomy) wyrządzić Polsce i doprowadzić do wzrostu świadomości społecznej. To oczywiście może być nieskuteczne bo oszołomy nauczyły się władać perfekcyjnie metodami manipulacji populistycznej wśród reprezentantów ciemnogrodu, ale próbować trzeba.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ależ ty pasuje do Lecha36 i Jaro47..........jak ulał.

Jeżeli "ty" to miało być to, to kompletnie nie pasuje. Chciałbyś, żeby pasowało, ale nie pasuje.

Tradycyjnie drewnianą kulą w drewniany płot.

Jestem Europejczykiem.

Byłam tam, jestem i będę. O co takiego złego chodzi? Czyżbyś wiedział coś, czego nie wiem?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.