Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

działań naprawczych,

owszem będą działania- Grzesiu Schetyna pokaże pisdrakom, gdzie ich miejsce. tak ,naprawimy po pisuarach wszystko co zepsuli i spieprzyli

Proszę Państwa o to aby zakończyć ten bezsensowny hejt na nowe władze naszego kraju, zamiast tego proponuję przyłączyć się do działań naprawczych, pracy jest co nie miara, poprzednia ekipa nie pozwoliła sobie na pogardzenie żadnym miejscem w infrastrukturze, które nie zostałoby zaprzęgnięte do systemowej dysfunkcji ich nadzoru i wykorzystane dla własnej prosperity zamiast dla dobra publicznego nas wszystkich.

Władza z narodem, naród z władzą.

Nie jest prawdą również, jak powiedziała minister edukacji, że "250 tys. to są dublujące się, powtarzające się podpisy, bo ja je oczywiście analizowałam". Minister edukacji nie mogła przeanalizować podpisów, ponieważ znajdują się one w siedzibie ZNP!

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czyli wychodzi na to, że minister edukacji publicznie przyznała się, że włamała się do siedziby ZNP, pewnie nocą.

A tu stary ale jary hit

W czasie nauki we Wrocławiu Beata Kempa była studentką prof. Jerzego Korczaka, dziś członka Rady Wydziału Prawa, Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego.

- Uzyskała tytuł magistra administracji i to wszystko, czym się może posługiwać. Z pewnością nie jest prawnikiem - mówi prof. Korczak. - Ukończone studia podyplomowe w Opolu też nie dają jej takiego prawa. To studia przygotowujące do nauki w szkole.

Gdy zapytaliśmy panią minister o jej dokładne wykształcenie, napisała: „Uważam, iż jako absolwentka studiów stacjonarnych z zakresu prawa administracyjnego na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Wrocławskiego posiadam prawo do posługiwania się tytułem prawnika. Określenie » prawnik «jest nieostre i zwyczajowo stosowane w odniesieniu do wszystkich absolwentów wydziałów prawa i administracji”.

Dr Jacek Przygodzki, rzecznik Uniwersytetu Wrocławskiego: - Na naszej uczelni nie ma takiego kierunku, jak prawo administracyjne.

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Zwróciłeś uwagę ayran że mamy samych wykwalikowanych prawników

od tego najwyższego co do tej pory ma problem z odebraniem ślubowania od 3 sędziów .....

a tutaj co mamy tego jeszcze chyba nie było.....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A to ja myślę, że on już oddał dwa narządy. Jądra.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Za N się od dziś weźmie Schetyna, zanim zgasi światło, pociągnie za sznurki N na dno, może liczyć na przychylność wszystkich dookoła, nikt nie lubi aby na własnym krajowym podwórku istniały obce twory, N to partia Sorosa, amerykańskiego filantropa, lewaka, bankstera, najniebezpieczniejszego człowieka na Ziemi, według wielu analityków.

To może nie byłoby tak źle, gdyby ten Soros został królem Polski.

Zrobiłby może burdel na całym Świecie.

Dlaczego burdel ma być tylko u nas?

a tutaj co mamy tego jeszcze chyba nie było.....

Lis jak zwykle naciąga reformy na łeb, a miłolubyjego spijają śmietankę...stąd ta egzaltacja i podniecenie.

Kawałek artykułu pełen manipulacji i chamskiej ćwokologii.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

633910526725947175.jpg

Mi to wygląda tak, że z tylu naszedł go naczelnik i ale naczelnika nie widać bo się w kadrze nie mieści.

ja napisałem że w ustawie jest BŁĄD, którego rzesze specjalistów i analityków z różnych organizacji i instytucji oraz komisje sejmowe i posłowie PO i N.pl nie wyłapali. Jednym słowem nikt z nich nie czytał ustawy albo robił to na odwal, wszyscy byli zajęci wymyślałem jak ją obsmarować w mediach a nie realnym problemem. Teraz widać jak oni wszyscy ciężko pracują, ku chwale rzeszy !

W efekcie podatek jest znacznie wyższy od zapowiadanego, korekta będzie wymagała kolejnej ustawy.

Tak właśnie wygląda kłapnie dziobem KOD'u, tyle emocji, tyle ucisku i sponiewierania a spraw ważnych nikt nie widzi i nikt nic nie robi bo jest zajęty leczeniem gardła i kołowaniem kasy na flagi.

ja nie czekam na 500 bo jestem przeciwny takiemu rozdawaniu, po za tym są ważniejsze sprawy (chociaż nimi też się zajmują).

To w taki zposob chcecie doic i tak juz biednych Polaków... Udawaniem ze. Miało być inaczej a wyszło tak jak co inteligentnijsi przewidywali

chwilowy brak działalności w audio.

Petru chodzi na pasku Sorosa, tak jak I ten caly kod. Mozna to skwintowac tak. "A dzis PO ktorej jestes stronie. Ja zawsze bylem po stronie opozycji, a to dzis mamy opozycje."

Takie to mamy postkomunustyczny lemingrad w Polsce. Stolki sie koncza. Kasa tez. Wiec wuwuzele i cwik cwik.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Petru chodzi na pasku Sorosa, tak jak I ten caly kod. Mozna to skwintowac tak. "A dzis PO ktorej jestes stronie. Ja zawsze bylem po stronie opozycji, a to dzis mamy opozycje."

Takie to mamy postkomunustyczny lemingrad w Polsce. Stolki sie koncza. Kasa tez. Wiec wuwuzele i cwik cwik.

Przeczytał byś link na temat wypowiedzi Sorosa wystawiany przez 7 wcale tak złe nie prawi .... Ze nie chce dopuscic do tego co bylo w przeszłości i ze rzady przeszlosci byly przyczyna najwiekszego ludobójstwa. Oraz Kaczyński i Orban największym zagrożeniem dla Europy dlaczego patrz wyżej.

No proszę i w Polsce takie rzeczy się dzieją

( z tego co wiem ten lokal znajduje sie w Olsztynie )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No proszę i w Polsce takie rzeczy się dzieją

( z tego co wiem ten lokal znajduje sie w Olsztynie )

O tym też Soros wspominał. Zaczyna sie od siania nienawiści "gorszy lepszy sort nacjonalizm itd" następnie zmiany prawa... A kończy ludobojstwem.

Pamiętam kiedyś tylko zydostwo i zbytnie rozchasanie korporacji i rozwarstwienie były problemem a teraz Polacy dokonali najgorszego wyboru bo wladzy o coagotkach totalitarnych więc tamto to pikuś. Teraz Polska ma poważny problem wroga u władzy.

Nieważna co ruska propaganda i pisowska mówi o UE to UE w rzeczywistości jest obrona przed powrotem przeszłości w sensie poczynań władzy.

To w taki zposob chcecie doic i tak juz biednych Polaków... Udawaniem ze. Miało być inaczej a wyszło tak jak co inteligentnijsi przewidywali

Ci biedni śpią na grubych miliardach i niestety nie są to Polacy, kredyty i tak były bardzo drogie jak nie najdroższe w europie, oprocentowanie lokat i produktów oszczędnościowych jest bliskie zeru,

Stolki sie koncza. Kasa tez. Wiec wuwuzele i cwik cwik.

już nawet wywiadu z nimi nie zrobisz bo ze studia uciekają.

Taki miał widać być, bo ustawę przygotowała i uchwala nie KOD i opozycja, a PiS.

PiS zgłosił poprawki (między innymi podwyższenie %) opozycja jak zwykle była zajęta innymi sprawami. Media na temat siedzą chicho co jest najlepszym dowodem na to że dupy dała opozycja a nie władza

Nie będzie żadnej korekty, bo i po co.

tego nie wiemy

Ciemny lud i tak zapłaci

i tak płaci..

a kasę się wyda na nowe stołki dla pisiaków.

Ty byś pewno tak zrobił..

Socjalnie dla fana memów, z najszczerszymi pozdrowieniami od zaKODowanych:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

A mnie interesuje zmnijeszenie wieku emerytalnego. Solorz mi nic nie obiecywał, więc mi wisi.

Wybrałem tych, co mi obiecywali i ciągle czekam na spełnienie tego, co obiecywali.

Schetyna

Potrzebna jest koalicja PO i N.

Co dwie głowy to nie jedna.

Tylko czy Putin porozumie się z Sorosem, który mu zrobił Majdan na Ukrainie ?

Dlatego N będzie walczyła z PO o pełną stawkę, nie będzie tu miłości..mogą próbować udawać, co i tak jest wątpliwe, lecz przyjdzie czas konfrontacji, kto jest prawdziwą opozycją, potrafiącą przegrywać kolejne wybory, PO przegrała dopiero 3 wybory, do rekordu PiS jeszcze pięć, powodzenia..

Solorz

Solorz jeździł Sierrą w początkach transformacji zanim okazał się wielkim biznesmenem.

Tu jest Polska, od pucybuta do milionera, to kraj wielkich możliwości..dla takich jak Solorz..

Jakiego pecha ma Balcerowicz, taki mądry, finansista, a wylądował na ulicy, jako chodziarz-kodziarz..

Solorz to jest inna liga..

Soros to inny świat.

Rody bogaczy z zachodu to inna galaktyka..mają na posyłki takich jak Soros, o takich jak Solorz nie wiedzą że istnieją..

Potrzebna jest koalicja PO i N.

Widzę że zaczyna Kolega rozsądnie rozumować.

Co dwie głowy to nie jedna.

I ta jedna (Prezes) do tego jeszcze nie przystosowana do współczesności.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

śpią na grubych miliardach

Polacy dokonali najgorszego wyboru

Polacy wiedzą co jest dla nich dobre, przepędzić Sorosa na cztery wiatry z tymi jego bandami, Nowoczesną i KODem.

Solorz jeździł Sierrą w początkach transformacji zanim okazał się wielkim biznesmenem.

Tu jest Polska, od pucybuta do milionera, to kraj wielkich możliwości..dla takich jak Solorz..

Jakiego pecha ma Balcerowicz, taki mądry, finansista, a wylądował na ulicy, jako chodziarz-kodziarz..

Solorz to jest inna liga..

Soros to inny świat.

Rody bogaczy z zachodu to inna galaktyka..mają na posyłki takich jak Soros, o takich jak Solorz nie wiedzą że istnieją..

Kaczyński za to nigdy niczym nie jeżdził, a przy transformacji spał do południa.

Ale to przecież nie ma znaczenia. Wybraliśmy Kaczyńskiego, bo obiecał, ze da. Teraz jest czas, by dawał.

A jak nie, to ciemny lud swój rozumek też ma - kopa w d... i pa pa.

Przywódca KODu przemówił:

Ukryta Zawartość

Marysia, byłaś w Częstochowie? :)

Ukryta Zawartość

Całe Audiostereo za mną: "Nie-ma-ne-tu, nie-ma-sie-ci, nie-ma-wyksz-tał-con-ych-dzie-ci!" Hahahhahahaahahahaahah 17.gif

Marysia! Internet już odcięty?, bo mój jeszcze działa 7.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Działa ale nie pomógł ci odróżnić Parlament Europejski od Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy.

Działa ale nie pomógł ci odróżnić Parlament Europejski od Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy.

Przyznasz, spojrzawszy na filmik wyżej że jesteście komiczni :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Komiczny jest facet, który nie ma wiedzy na poziomie WOSu z gimnazjum a udaje mądrego.

Jeszcze raz. PE to nie Zgromadzenie Parlamentarne RE.

Ja się cały czas cieszę że tej debilnej debaty nie będzie.

A teraz zobacz co można robić jeszcze w Polsce:

Ukryta Zawartość

...To nie jedyna taka wizyta holenderskiej policji. W ostatnich miesiącach policjanci odwiedzali przeciwników przyjmowania uchodźców, którzy byli aktywni w sieciach społecznościowych. Rzecznik policji nie zaprzecza. Wyjaśnia jednak, że te wizyty mają uczulić internautów na to, „Jakie skutki może mieć wpis lub tweet w internecie”. Wydziały analiz w policji sprawdzają, które wypowiedzi internautów mogą „iść zbyt daleko”.

Ukryta Zawartość

Ty byś pewno tak zrobił..

Ja nie muszę, bo PiS już to zrobił, podnosząc pensje swoim nominatom (w ramach dobrej zmiany w służbie cywilnej) o ok. 7 tyś. od łba (do 20 tyś.). Tylko swoim nominatom, tych których nie wywali (bo ktoś w końcu pracować musi) mogą zarobić, jak dawniej tylko max. 13.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.