Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

A kogo oprócz ciebie samego intersują twoje "podpowiedzi"?

Włodekdziadek udaje, że nie rozumie, a raczej naprawdę nie rozumie tego, że PO nie tworzy rządu i że nie gardłuje ze swoim niskim poparciem, że reprezentuje cały Naród. Dlatego obecne poparcie dla PO nie ma znaczenia w dyskusji, którą tutaj toczymy.

PiS zdobył poparcie ok. 19% osób uprawnionych do głosowania, to znaczy że ponad 80% było przeciw niemu.

Ciekawe, co by PiS mówił, gdyby zdobył, załóżmy, 80% głosów?

Dziadekwłodek musi mieć Fuhrera. Sparzył się na lewicy, więc obdarzył miłością prezesa. A prezes ma go w ......

<br />Byłeś na paradzie?<br />

Nie byłem, ale choć nie identyfikuje się z ideami tej parady czyli LGBT to się na nastepną wybiorę. Nawet z kobitą. Ona jak ja organicznie nie cierpi takich typów jak Ty i wybierzemy się nie po to by np. wspierać małżenstwa jednopłciowe, a po to by zrobić wam na złość i kpić z katotalibanu który tak wam się marzy.

że chwalić Boga nie macie monopolu na rację i polityczną i społeczną i obyczajową?

My nie, Wy tak czyli jakoś tak wspak

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

...wybierzemy się nie po to by np. wspierać małżenstwa jednopłciowe, a po to by zrobić wam na złość i kpić z katotalibanu który tak wam się marzy.

Esencja tych "parad".

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

nie po to by np. wspierać małżenstwa jednopłciowe, a po to by zrobić wam na złość i kpić z katotalibanu który tak wam się marzy.

Gorzej jeśli małżonce wpadnie w oko tęczowa panna Kasia...z wzajemnością.

Nie sądzę, ale jeśli wpadnie to wpadnie. Jak ma wpaść to czy na paradzie czy gdziekolwiek indziej jeden czort. Cieszył się z tego nie będę, ale cóż, kijem Wisły nie zawrócisz. Z drugiej strony jakiż doskonały byłby to pretekst do wymiany baby, na nowszy model:)

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...) Z drugiej strony jakiż doskonały byłby to pretekst do wymiany baby, na nowszy model:)

Zgodnie z najnowszymi tendencjami - na chłopa.

Teraz w europie multikulti modne. Transy w cenie.

Ps. Druzyna niemiecka juz ma prawie wszysykich nieniemieckich zawodników.

chwilowy brak działalności w audio.

Nowy burmistrz Londynu wprowadza pierwsze zmiany

Jak czytamy w "The Independent", nowy burmistrz Londynu Sadiq Khan jest krytyczny wobec niektórych form reklamy w przestrzeni publicznej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Tutaj niektorzy koledzy zeby udowodnic swoje oddanie ideom komunizmu w odslonie unijnej widze sa gotowi walic sie nawzajem w d... na paradach, nie napisze, ze mnie to dziwi, napisze, ze to ciekawe, ale podejrzewam, ze historia juz zna takie przypadki....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Te wnioski o dawaniu dupy w imię jakiś celów politycznych czy ideologicznych to jak rozumiem na podstawie doświadczeń u was. No skoro tak, to się nie dziwę, że oczekujesz takich zachowań i u innych.

w imię jakiś celów politycznych czy ideologicznych to jak rozumiem na podstawie doświadczeń...

...Choćby PO, N.pl czy takie cóś jak KOD (wierchuszka, nie biedny tłum indoktrynowany przez emerytowanych ubeków)

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

No i?

Reklamy wkrótce będą zgodne z prawem szariatu, a Londyn równoległy będzie wkrótce faktem. Nie ma demokratycznych czy liberalnych islamistów. Tylko islamiści są, mniej lub bardziej radykalni.

"Wielka BrytaniaTower Hamlets w Londynie. Ponad 240 tysięcy mieszkańców. Prawie połowa z nich to muzułmanie. Jakiś czas temu w dzielnicy rozwieszono ulotki informujące, że powstała tu pierwsza w Wielkiej Brytanii strefa szariatu. Choć prawnie nie zostało to usankcjonowane, to miejscowi muzułmanie wyraźnie dają znać, że w Tower Hamlets należy przestrzegać ich zasad.

Kilkaset metrów od biurowców na Canary Wharf, po ulicach chodzą Patrole Muzułmańskie. Pilnują, by zachodnia rozpusta nie pojawiła się w ich okolicy. Wystarczy wejść głębiej w dzielnicę, by poczuć się jak w innym kraju. Okolica jest przepełniona imigrantami z Pakistanu i Bangladeszu." http://natemat.pl/82995,islamski-terror-w-europie

"W kilku rządowych budynkach Wielkiej Brytanii zaczęło obowiązywać prawo szariatu. W tych budynkach obowiązuje np. zakaz spożywania alkoholu. Regulacja ta pojawiła się w umowach najmu. W praktyce uniemożliwia otworzenie np. baru." http://ndie.pl/prawo-szariatu-rzadowych-budynkach-wielkiej-brytanii/

Te wnioski o dawaniu dupy w imię jakiś celów politycznych czy ideologicznych to jak rozumiem na podstawie doświadczeń u was. No skoro tak, to się nie dziwę, że oczekujesz takich zachowań i u innych.

Może dokładnie nie na w tym temacie ale

w imię dawania itd......

tekst z 2014 roku co mówił Źiobro o przyszłym ( co prawda nie wiedział) p.o prezydenta

2014, Ziobro o Dudzie: „Zachował się jak Judasz. Poszedł za srebrniki do prezesa Kaczyńskiego”

Ukryta Zawartość

Jak się okazuje, Zbigniew Ziobro udzielił w przeszłości wywiadu, w którym niepochlebnie wypowiada się na temat Andrzeja Dudy. Chodzi o jego rozmowę z dziennikarzami wSieci z maja 2014 roku. Minister sprawiedliwości ostro wtedy wypowiedział się na temat Dudy, który w tamtym czasie był jeszcze posłem PiS.

a dla tych co prawe oko maja powiększone odnośnik do kultowego periodyku:

Ukryta Zawartość

morał: co sie nie zrobi żeby być przy ......e*

* ustawa anty coś ta coś tam wiec nie pisze gdzie......

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

<br />Reklamy wkrótce będą zgodne z prawem szariatu, a Londyn równoległy będzie wkrótce faktem. Nie ma demokratycznych czy liberalnych islamistów. Tylko islamiści są, mniej lub bardziej radykalni.<br />

I to spędza ci sen z powiek? To może zamiast wylewania swoich obaw tutaj napisz do nowego burmistrza Londynu i wyłuscz mu swoje niepokoje. On z cała pewnoscią tego forum nie czyta i owe, twoje "wnioski" do niego nie docierają.

Mogę nawet, pod warunkiem, że go wyślesz, taki twój manifeścik przetłumaczyć, bo zdaje się z angielskim u ciebie to słabo.

...Choćby PO, N.pl czy takie cóś jak KOD (wierchuszka, nie biedny tłum indoktrynowany przez emerytowanych ubeków)

Ten bredzi coraz bardziej. A właściwie powtarza propagandowe wypociny serwowane PiSSmanom z Centrali na Nowogrodzkiej.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

I to spędza ci sen z powiek? To może zamiast wylewania swoich obaw tutaj napisz do nowego burmistrza Londynu i wyłuscz mu swoje niepokoje. On z cała pewnoscią tego forum nie czyta i owe, twoje "wnioski" do niego nie docierają.

Mogę nawet, pod warunkiem, że go wyślesz, taki twój manifeścik przetłumaczyć, bo zdaje się z angielskim u ciebie to słabo.

O czym ty do mnie rozmawiasz tak w ogóle? Mój B2 jest niewystarczający, aby rozumieć to co napisała anglojęzyczna prasa? Uważam, że mniej rozumiesz po polsku, niż ja po angielsku.

Wyłuszczyłem na Bocznicy. Londyńskiemu buslimowi nie muszę.

Uważam, że mniej rozumiesz po polsku, niż ja po angielsku

Rozumienie w twoim przypadku to nadużycie tego pojęcia. Do ciebie coś tam dociera w mowie i piśmie, czy w postaci obrazu, ale oprócz docierania trzeba to jeszce intelektualnie przyswoić. A z tym już ogromny problem. Jak jednym uchem wleci, a drugim wyleci to nie rozumienie. Rozumienie to dopiero wtedy jak coś z tego między uszami zostanie.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Tzw. Polak hejtuje Londyńczyka, typiczne.

Gdzie tu widzisz hejt? Muslim to wg Koranu poddany woli Boga. Buslim - to mój skrót myślowy - burmistrz wyznający Islam.

Typiczny hejt - sam czy kolektywnie to wymyśliłeś. Stawiam na to drugie.

Rozumienie w twoim przypadku to nadużycie tego pojęcia. Do ciebie coś tam dociera w mowie i piśmie, czy w postaci obrazu, ale oprócz docierania trzeba to jeszce intelektualnie przyswoić. A z tym już ogromny problem. Jak jednym uchem wleci, a drugim wyleci to nie rozumienie. Rozumienie to dopiero wtedy jak coś z tego między uszami zostanie.

Własnie w piśmie wykazałeś ogrom własnego intelektu.

I to jest właśnie Polska,każdego kto ma inne zdanie trzeba zlikwidować.....choćby miał rację.Ja proponuję każdemu zwolennikowi przyjęcia uchodźców,przyjęcie ich pod swój własny dach i wzięcie za nich odpowiedzialności...każdej.Najlepiej jest krzyczeć POMÓC,PRZYJĄĆ ale on,oni,ja nie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.