Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Monopol masz od dawna i niczego nikomu nic nie musisz odbierać w tym względzie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Poczytuję sobie tą opinie za komplement. Cieszę się wręcz, że posuwasz się do używania takich porównań. Jasno to dowodzi, że już nic poza wyzwiskami nie potrafisz napisać. Miałem kiedyś niejasne wrażenie, że ponad ten żenująco niski pisowski poziom wyrastasz. Sam mi udowadniasz, że szukanie jakichkolwiek, nieco choć inteligentniejszych jednostek w tym pisiarskim towarzystwie bezcelowe i to wyłącznie strata czasu. Pogratulować!

Poczytuję

Poczytuj sobie.

Póki co fanfaronisz nieludzko.

Właśnie uchwaliłeś...

z siebie kretynów?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gdzie mi do uchwał i fanfaronady "dobrej zmiany" i jej popleczników. Zresztą nawet nie aspiruję. By wyprawiać takie brewerie i taką hucpę trzeba się z tym urodzić. Mnie nie dane było. Na szczęście.

Manifestacja głupoty za nasze pieniądze:

"ość bzdur, które wygaduje dr inż. Wacław Berczyński, przytłacza. Jest w tym nawet lepszy od Antoniego Macierewicza, który przecież przez ostatnie lata przyzwyczajał, że to, co mówi, mało ma wspólnego z faktami.Berczyński, szef podkomisji szefa MON Antoniego Macierewicza, która na nowo ma ustalić przyczyny katastrofy smoleńskiej, udzielił wywiadu tygodnikowi "wSieci" pod tytułem "Mamy nowe nagranie z Tu-154".

Ta "część nagrania z kokpitu - ta ostatnia, najbardziej istotna - nie była wykorzystana w komisji Millera" - mówi Berczyński.

To nieprawda, ale nie to interesuje dziennikarza. "Co tam można usłyszeć?" - dopytuje. Berczyński: "Na dziś mogę powiedzieć jedynie, że mamy do czynienia ze zdarzeniami odbiegającymi od normy. Dlatego w komisji Millera uznano, że nie będzie to uwzględniane".

Rozumiem, że Berczyński ma na myśli rozbicie się pod Smoleńskiem prezydenckiego tupolewa z 96 osobami na pokładzie. To z pewnością "zdarzenie odbiegające od normy" i to słychać na nagraniu.

Jego podkomisja ma też nowe zdjęcia satelitarne, które Polska dostała od Amerykanów. Co na nich widać? - dopytuje dziennikarz. Berczyński: "Np. to, że 9 kwietnia brzoza jeszcze stoi". To cenna wiadomość. Bo przypominam, że jedna z gwiazd zespołu parlamentarnego Macierewicza prof. Chris Cieszewski z University of Georgia podczas II Konferencji Smoleńskiej w 2013 r. na podstawie własnej analizy zdjęć satelitarnych przekonywał, że już co najmniej 5 kwietnia brzoza została złamana.

Ale skoro "jeszcze stała" 9 kwietnia, co się zatem z nią stało 10 kwietnia?

Berczyński już pod powstaniu podkomisji orzekł, że tupolew "prawie z pewnością rozpadł się w powietrzu" na wysokości ok. 30 m. Czyli o brzozę nie zahaczył, bo drzewo zostało złamane na wysokości 6,6 m (licząc od poziomu podłoża). Teraz pozostaje mu to tylko udowodnić.

Jak? Zapowiada budowę "wiernej kopii samolotu Tu-154 w mniejszej skali", by zbadać, jak samolot "zachowuje się w różnych sytuacjach w locie, przy lądowaniu, ze zmiennym położeniem klap, również przy utracie końcówki skrzydła". Widać, że liczy na podważenie w ten sposób ustaleń komisji Millera - samolot po utracie jednej trzeciej skrzydła obrócił się i rozbił.

Eksperci od badania katastrof zwracają uwagę, że nie znają żadnego raportu, który powstałby na podstawie analiz zachowania się modelu.

Może to rewolucyjne podejście bierze się z braku doświadczenia szefa podkomisji? Dr inż. Wacław Berczyński przedstawia się jako "człowiek, który badał dziesiątki katastrof lotnictwa wojskowego" w USA. Dziwne zatem, że w dostępnej amerykańskiej dokumentacji nie ma o tym ani słowa.

Berczyński mówi o sobie, że jest "konstruktorem Działu Wojskowo-Kosmicznego Boeinga". Dziwne zatem, że Boeing oficjalnie potwierdza, że Berczyński u nich pracował, ale jako informatyk.

Może dlatego zupełnie nie potrafi odnieść się do ustaleń komisji Jerzego Millera. Np. tego, że po tym rzekomym "rozpadzie w powietrzu" załoga żyła i odczytywała malejącą wysokość lecącego nadal samolotu?

Że czarne skrzynki rejestrowały parametry lotu do momentu zderzenia z ziemią?

Że polski rejestrator ATM-QAR (którego Rosjanie nie mogli odczytać i został odczytany tylko w Polsce) cały czas monitorował pracę silników, a te pracowały prawidłowo aż do zderzenia z ziemią?

Że nagranie rejestratora głosu z kokpitu potwierdza, że do momentu kolizji z brzozą (w tym momencie polski rejestrator odnotował chwilowy wzrost wibracji, bo do silnika dostały się gałęzie brzozy) nie wystąpiła żadna usterka?

Że czarne skrzynki nie zarejestrowały gwałtownego wzrostu ciśnienia wewnątrz samolotu?

Wygląda na to, że udowadnianie niemożliwego - zamachu smoleńskiego, do którego doszło w wyniku wybuchu bomby na pokładzie samolotu - zajmie podkomisji Berczyńskiego całą kadencję. Jeszcze 3,5 roku na podsycanie smoleńskiego mitu.

Podkomisja Berczyńskiego dostała tylko w tym roku ok. 4 mln zł. Jeżeli w kolejnych latach dostanie tyle samo, do wyborów w 2019 r. może wydać ok. 20 mln zł. Sam Berczyński w podkomisji zarabia najwięcej - 100 zł netto za godzinę pracy. To sporo, biorąc pod uwagę, że podkomisja chce się bawić w modelarzy.""

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To może by się nie musieli męczyć podeślemy im gotowca?

Ukryta Zawartość

Albo się zrujnować i NRDowski oryginał nawet

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale to ma być MIŚ za 4 melony, a nie jakiś tam plastikowy malutki miś za parę ojro. To na takich misiach się zarabia, to takie misie pokazują potęgę partii! I takiego misia ciemny lud kupi!

zbiorka na leczenie

Ukryta Zawartość

cb45a0af33934f6dbb6ecc6f0ac7ad25.png

dd633e71bed04bc387c65e48fc7145dd.jpeg

Ukryta Zawartość

Blokujecie rozwój muls..

ddaed7544fc54d909c4f25896c10d35e.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Prof. Binienda zapowiada budowę kopii rządowego Tu-154M

Dzielny człowiek. Za czyją kasę będzie to budował ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Stanisław Tyszka:

... Mam wrażenie, że część opozycji nie była dziś przygotowana do spotkania ws. Trybunału Konstytucyjnego bo nie dotarły wytyczne z Brukseli ;-)

--------------

Lewica w akcji:

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

a kto to jest? jakiś homoś?

Wicemarszałek Sejmu VIII kadencji z ramienia Kukiz'15.

Dziwna to pytanie, jak na światłego wolnościowca, demokratę i obrońcę mniejszości w pyskówkach na Bocznicy. Chyba na pokaz. Zapomniał się chłopak i wyszło na opak. "homoś"- dobre...

Ukryta Zawartość

W ramach dobrej zmiany możecie wiekszosci sie pozbyć. Kasy bedzie więcej i mniej marnitrastwa.

Ale to tylko propaganda a poza tym jesteście tacy sami. Więc urzędników przybywa coraz więcej.

Nie ma dla was nadziei.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Poczytuję sobie tą opinie za komplement. Cieszę się wręcz, że posuwasz się do używania takich porównań. Jasno to dowodzi, że już nic poza wyzwiskami nie potrafisz napisać. Miałem kiedyś niejasne wrażenie, że ponad ten żenująco niski pisowski poziom wyrastasz. Sam mi udowadniasz, że szukanie jakichkolwiek, nieco choć inteligentniejszych jednostek w tym pisiarskim towarzystwie bezcelowe i to wyłącznie strata czasu. Pogratulować!

Iksik starał sie tak długo, jak długo maskował swoja agitacyjną robotę na rzecz PiS i za poprzedniej władzy udawał tzw. "zwyklego wyborcę" rozczarowanego poczynaniami władzy.

Od kiedy został zdemaskowany (a właściwie sam się zdemaskował) i przestał udawać niezależnego, nie musiał też udawać inteligentnego. Teraz nie musi się chłopina męczyć i po prostu jest sobą.

Jestem Europejczykiem.

Korea Północna? Tamnie ma zachodnich koncernów. Ale są urzędnicy. Urzędnicy są wszędzie.

Ja myślę ze ci pochowani w KOD sie nadadzą jednak umia walczyć o sprawiedliwość...

Banksterow.

Ukryta Zawartość

A nie jakieś tam 500 dawać.

Grabic Polaków !!! Oto motto ukryte...

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Jak tylko Papież wyjedzie rząd powinien rozliczyć zdrajców.

Nie wiem czy jest tyle miejsc w więzieniach aby się pomieściło sto tysięcy nowych pensjonariuszy.

Za zdradę stanu, 25 lat, za kolaborację 15, za współudział w kolaboracji 10.

Zaraz nastałby porządek.

I nie zezwalać na dostęp do internetu, co najwyżej komputer do gier za dobre sprawowanie.

będzie to

proponuję zaaresztować też papieża. nie będzie nam tu kazan prawił moralista jeden z Ameryki! wystarczy nadpapież Terlikowski. i biznesmen z Torunia ojciec grzyb Rydzyk.

747.

Za należenie i popieranie Picmaniaków , psychiatryk i zakaz jakiejkolwiek działalności publiczej.

Oraz zapłata za szkody wyrządzone społeczeństwu.

Ty oczywiście masz być pierwsZy.

Nie wiem czy jest tyle miejsc w więzieniach aby się pomieściło sto tysięcy nowych pensjonariuszy.

Zaraz nastałby porządek.

I nie zezwalać na dostęp do internetu, co najwyżej komputer do gier za dobre sprawowanie.

Zostawię to bez komentarza

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaraz nastałby porządek.

A kto ich będzie utrzymywał?

Ja bym postawił od razu na rozwiązanie ostateczne czyli,-deportację ...

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.