Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Coś mówiłeś?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i znowu grupka ludzi... to były te jaja czy nie ?

Ukryta Zawartość

Wymień owoce tych działań a wówczas zastanowimy się czy spowodują destrukcję?

Już wymieniałem. Nie chce mi się powtarzać tego jak kolejny fan PiS znów zapyta. To taką pis-metoda, zmasowana propaganda i zadawanie ciągle tych samych pytań w celu zmęczenia przeciwnika. PiS ma 4 lata i niespotykaną w Polsce po solidarnościowej rewolucji władzę. Zobaczymy czy potrafi zrobić/zbudować w tym kraju coś pożytecznego.

Nie jesteś zdolny do konstruktywnej wymiany poglądów.

Tysiące komentarzy i żadnej rzeczowej dyskusji.

Abstrahuję od nazywania mnie fanem PIS`u, takimi komentarzami jawisz się jako zwykły bulgocący antyfan PIS`u.

Nie potrafisz przy tym wskazać przewidywanych efektów działań obecnej władzy.

Nie wiesz o co walczysz.

Działasz więc po omacku.

Takimi jak Ty wysługują się rozmaici obrońcy demokracji.

Potem jest zawsze tak samo...

Fajnie Wam wychodzi pisopodobieństwo nie będąc pisowcami.

Super.

Generalnie niczym się nie różnicie, kompletnie niczym ;).

A jednak. Mam w dOpie czy biszkopt był TW czy nie.

Może sam byłbym TW ale za młody byłem w prl co by się

o tym przekonać.

Rzecz w tym, że pis szuka tw jak szalony, ale jeśli tw (ich zdaniem)

zacznie ich hołubić to bycie tw nie jest już ważne. To jest

ten sam mechanizm co z ludźmi z pzpr w pis. Bycie w pzpr

jest złe, no chyba że zapiszesz się do pisu. Mój idol

piotrowicz powiedział, że jako prokurator w prl

ryzykował więcej niż działacze podziemia. Jak dla

to jest jakaś bzdura i tak np. napluł w twarz takiemu

macierewiczowi Ale to nie jest ważne bo piotrowicz jest w pis.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Brzeszcze?Może Szydło City?

Jak zamkną kopalnie Brzeszcze, a zamkną niezależnie co Szydło tam naopowiadała to ją na taczkach wywiozą i tyle będzie z Szydło City.

i znowu grupka ludzi... to były te jaja czy nie ?

Tibidim:

Ukryta Zawartość

post-56141-0-36584600-1453586814_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

A tu inny hit. pisowi rzucają się, że Petru polecał ludziom kredyty we frankach. A internet nie zapomina

i nie przebacza:

Ukryta Zawartość

Klub Parlamentarny Prawo i Sprawiedliwość z niepokojem przyjmuje zalecenia Komisji Nadzoru Bankowego tzw. „Rekomendację S” wprowadzające ograniczenia w dostępności do kredytów walutowych, których głównym skutkiem będzie zmniejszenie możliwości nabywania przez obywateli (szczególnie przez młode osoby) własnych mieszkań.

jak ja kurde zazdroszę pisowym. byc tak wolnym od logiki też bym chciał

Ukryta Zawartość

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Coś mówiłeś?

Ukryta Zawartość

Szykują nam się pierwsi męczennicy.

Tibidim:

Ukryta Zawartość

Z tego to bym się tak nie cieszył, przecież jesteś kobietą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jednak jesteś chory.

Trzeba być na prawdę kompletnym idiotą żeby wierzyć w ten teatrzyk odgrywany w Brukseli. "Informacja ogólnie dostępna" - i co? Coś się dzieje? Gromy lecą? Sankcje? Bruksela to miejsce ideologiczne i biurokratyczne a nie merytoryczne.

Jesteś jak małe dziecko.

Jesteś jak dziecko które coś tam usłyszało, doznało nagłego oświecenia i wydaje mu się, że posiadło jakąś wiedzę tajemną. Tyle tylko, że wszyscy wokół wiedzą to od dawna i na widok tego objawienia kiwają głowami z politowaniem.

Oto leming który uwierzył w polityczny geniusz Szydło i jej świty. A komentarze zachodniej prasy były jednoznaczne - Szydło odegrała teatrzyk tyle, że nikt jej nie uwierzył.

Jestem Europejczykiem.

Z tego to bym się tak nie cieszył, przecież jesteś kobietą.

Wiesz, u Kórwinka są najwięksi szowiniści z Kórwinkiem na czele, wiec - cieszy mnie to

@Jaro_747

I jeszcze powiedz, że europosłowie są piśmienni i czytają zachodnią prasę! :D

W jaki sposób i dlaczego?

Uparłeś sie demonstrować niedostatki inteligencji. OK, wolno ci, al to już naprawdę nudne.

Jestem Europejczykiem.

Wiesz, u Kórwinka są najwięksi szowiniści z Kórwinkiem na czele, wiec - cieszy mnie to

Kto chroni kobiety wg ciebie?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

@Jaro_747

I jeszcze powiedz, że europosłowie są piśmienni i czytają zachodnią prasę! :D

Co do wielu europosłów PiS mógłbym mieć uzasadnione wątpliwości. Ale ci, od których coś zależy z pewnością czytają nawet, jeżeli PiSSmanom wydaje się, że jest inaczej. Z pewnością czytają urzędnicy instytucji europejskich. Tylko naszym burakom wydaje się, że wystarczy czytać biuletyny z Centrali a reszta to inteligenckie fanaberie.

Jestem Europejczykiem.

to były te jaja czy nie ?

Dobrze, że nie jaja strusie, no i te BRYŁY śniegu...zapewne rzucane co najmniej oburącz jedna.

Fakt to skandal jest.

Uparłeś sie

Nie potrafisz odpowiedzieć...to upór czy może nie tyle ostatki lecz opary inteligencji twej?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie jesteś zdolny do konstruktywnej wymiany poglądów.

Tysiące komentarzy i żadnej rzeczowej dyskusji.

Abstrahuję od nazywania mnie fanem PIS`u, takimi komentarzami jawisz się jako zwykły bulgocący antyfan PIS`u.

Grzegorz skąd u Ciebie aż tyle nienawiści ? Aż zioniesz nienawiścią. Ktoś Ciebie skrzywdził ? Mam nadzieję że to nie byłem ja.

Rzeczowa dyskusja jest możliwa tylko z osobami nie owładniętymi nienawiścią i zaślepieniem. Zwróć uwagę że ostatnio mniej się tu udzielam bo obserwuję działania PiS w domenie gospodarki. Na razie nie widać nic, kompletnie nic pozytywnego więc też z tego powodu trudno o rzeczową dyskusję. Wszystko zmierza do drugiej Grecji, ale jest prawdopodobieństwo że mogę się mylić, tak samo jak również Ty możesz się mylić w stosunku do PiS. Ja swoją pomyłkę zauważę i się do niej przyznam, choć wątpię żebym się mylił, osoby zaślepione obietnicami nigdy do pomyłki się nie przyznają a jest bardzo duże prawdopodobieństwo że w przypadku PiS taką popełnili.

P.S. Spokojnie, nie mam żadnego wpływu na sposób w jaki rządzi się tym krajem. Jestem tylko jednostką, która może sobie tylko pogadać na bocznicy AS. Nie warto się aż tak denerwować. Jeszcze raz powtórzę, nigdy nie należałem do, nie należę i nie będę należał do żadnej partii albo innego ugrupowania politycznego. Moja rodzina też nigdy do takich organizacji nie należała. Byłem tylko długoletnim członkiem jednego z polskich aeroklubów więc jak byś chciał pogadać o Smoleńsku na poziomie argumentacji PiS-owskiej to nie ze mną. W gospodarce argumenty PiS-u są też wątpliwej jakości, ale to oni rządzą i to oni będą odpowiadać (zbierać owoce) za swoje rządy. Mam nadzieję że będą to robić lepiej niż rządzący na pokładzie TU nad Smoleńskiem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

pewnością czytają urzędnicy instytucji europejskich.

Prenumerata GW jako jedynej wolnej prasy w Polsce.

Unijne socjalistyczno-liberalne smarki z PEU ostatnio dobitnie udowodnili jak są poinformowani i przez kogo.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie potrafisz przy tym wskazać przewidywanych efektów działań obecnej władzy.

Zrobili to już inni obniżając rating Polski. Ja jestem za mały żeby to dokładnie ocenić. Ty też.

Nie wiesz o co walczysz.

A Ty wiesz ?

Działasz więc po omacku.

A Ty jak działasz ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Całe to łażenie po śniegu nie jest funta kłaków warte. KOD jak "ruch społeczny" dostał do dyspozycji tvn i wyborczą. Biuletyn informacyjny,czyli tvn i wyborcza,dokładnie rozpisują miejsca i godziny spacerowania i co? ano gówno,ludzi ciągle garstka a pisowi ciągle rośnie. Protesty ACTA zgromadziły setki tysięcy ludzi a mróz był wtedy 20 stopniowy. Tvn i wyborcza milczały jak grób,w obronie interesów po,ale ludzi wyszli i to nazywa się ruchem społecznym. Obecna hucpa nie ma z tym NIC wspólnego, co pokazują wyniki poparcia dla partii politycznych.

Ostatnia wojna PiSu zakończyła się tragedią narodową nad Smoleńskiem.

A jaka teraz czeka nas tragedia? I czy naprawdę warto doprowadzać do tragedii dla tych kilku pomników?

Kto chroni kobiety wg ciebie?

Sama się obronię.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Prenumerata GW jako jedynej wolnej prasy w Polsce.

Kolejny raz iksik pokazuje, że jest pisowy a to znaczy, że z czytaniem ze zrozumieniem jest krucho.

Jaro_747 odniósł się do komentarzy w ZACHODNIEJ PRASIE. I ja się zastanawiałem

czy europosłowie czytają ZACHODNIĄ PRASĘ. No i iksikowi wyszło, że chodzi o Gazetę Wyborczą :D

Oglądam sobie teraz tvn 24 i obrazki z krakowskiego spacerowania,no może przy odrobinie dobrej woli to jest tam z 500 osób,wow!

U nas było prawie 5 tysięcy

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

U nas było prawie 5 tysięcy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To u Was lubią bardziej niż w Krakowie spacerować :)ale tam jest smog wawelski.

A tutaj jak teraz władza określa ludzi gorszego sortu

Ukryta Zawartość

pajace do kwadratu....

Ukryta Zawartość

Kto tam sie pojawil, sama "elita" zlodzei:

12507510_1078014488936713_3514950661543957169_n.jpg?oh=f60bd96aeb191bef5a149c0f952c0ac7&oe=57458D3D

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

i nasz super pisarz dupowłaz Pis wladzy

Ukryta Zawartość

Kto tam sie pojawil, sama "elita" zlodzei:

Piszesz złodziei ?

podaj do sądu i jak wyrok zapadnie wtedy używaj tego słowa inaczej możesz byc Ty posadzony.......

Na te słowo znazłoby się z twojej działki paru lecz nie wypowiadam tego publicznie....

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.