Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Kaczmarskiego

To jest tłumaczenie "L'estaci", a nie "Mury".

A Kaczmarskiego słucham przez 83% mojego życia :-D

Z innej beczki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Szacunek i ..........

To wzruszające zdjęcie jest najlepszym komentarzem do utworu Kaczmarskiego "Pięć głosów z kraju. Lament".

Kto zna, ten wie. Kto nie zna, niech sobie znajdzie i ... pozna, bo warto.

Ukryta Zawartość

W zestawieniu z tym:

Robi wrazenie.

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

To wzruszające zdjęcie jest najlepszym komentarzem do utworu Kaczmarskiego "Pięć głosów z kraju. Lament".

Kto zna, ten wie. Kto nie zna, niech sobie znajdzie i ... pozna, bo warto.

"Dzieci Hioba", nie? Nie pamiętam wszystkich utworów z każdej płyty, ale chyba tak jest. Jeszcze 5 CD i będę mieć wszystkie wydane albumy Kaczmarskiego :-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Biedny Kaczmarski się w grobie przewraca że KODziarze wrzucili jego piosenki na megafony.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Biedny KOD, broni sprzedawczyków, politykierów, banksterów, musi szczuć i siać nienawiść aby być zauważonym, jaka nieprzyjemna rola, jak nieprzyjemne stany emocjonalne muszą przeżywać jego wyznawcy, co za sekta, kto by pomyślał, że w dobie wiedzy w xxi wieku coś takiego w ogóle mogło powstać, coś co zaprzecza rzeczywistości, napisanej czarno na białym.

Debilizm.

Wyparcie.

Lecz najbardziej interesujące jest podłoże.

Dziwnym zbiegiem okoliczności uczestniczą w KOD tylko osoby związane z układem post PRL -owskim, nie ma tam osób wolnych, są tylko uzależnione.

Pisdraki dostały sraki ������

Miszcz Ciętej Riposty :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Dziwnym zbiegiem okoliczności uczestniczą w KOD tylko osoby związane z układem post PRL -owskim, nie ma tam osób wolnych, są tylko uzależnione.

Silniejsze związki związane post PRL-owskim układem ma PiS. Widać to w sejmie w całokształcie działania tej partii.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To jest tłumaczenie "L'estaci", a nie "Mury".

przez 83%

Rzecz wiadoma zanim jeszcze 1% nie rozpoczęłaś czegokolwiek.

Jeszcze 5 CD i będę mieć wszystkie wydane albumy Kaczmarskiego

Szkoda, że na marne.

Silniejsze związki związane post PRL-owskim układem ma PiS.

No patrz Pan, naprawdę?

Pisdraki dostały sraki

Takie postrzeganie to tylko z perspektywy papieru do dupy.

Jarkupierwszy nie wierzę, że Tobie taka perspektywa postrzegania pasuje.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Takie postrzeganie to tylko z perspektywy papieru do dupy.

Jarkupierwszy nie wierzę, że Tobie taka perspektywa postrzegania pasuje.

Pełowiaki i pisdraki z jednej są sraki. :)

Lepiej?

musi szczuć i siać nienawiść aby być zauważonym, jaka nieprzyjemna rola, jak nieprzyjemne stany emocjonalne muszą przeżywać jego wyznawcy, co za sekta, kto by pomyślał, że w dobie wiedzy w xxi wieku coś takiego w ogóle mogło powstać, coś co zaprzecza rzeczywistości, napisanej czarno na białym.

Wreszcie zdobyłeś się przypadkowo na szczere wyznanie. Bo każdy sądzi wedle swojej miary. Jakże trafnie opisałeś jak PiS wygląda. Gratulacje.

Z jednym wyjątkiem: autorefleksja o tym, że się siedzi w kloace jest generalnie pisiarzom obca. Oni po prostu nie znają stanu innego niż szambo, więc uznają taplanie się w ekskrementach za coś zupełnie naturalnego.

No jak to jakiej? Czarny, żyd, ale o arabskich rysach i rosyjskich korzeniach, ze zniemczonej banksterskiej rodziny, weganin, cyklista, no i oczywiście pedał.

Przecież każdy oprócz pislamistów jest taki. Nie dostarczyli instrukcji, czy przeoczyłeś to co wybito tłustym drukiem?

He, he, Gadowski jest dobry:

Gadowski mowi jak jest. Zawsze.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Wszystkim przypisujesz takie hasla? Jakies problemy z pamiecia, czy tak "segregujesz" sobie dane. Osoba - haslo.

Jestem Europejczykiem.

Zabraknie Ci hasel dla wszystkich.

Przyjaciele.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.