Skocz do zawartości
IGNORED

pomóżcie, co to za firma kolumn?

Tomasz Foryś

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Witam, rozpoczynam swoją przygodę ze sprzętem Hi-Fi Stereo, troszkę czytam, słucham.

Miesiąc temu kupiłem sobie Marantz-a 1040 M, miałem też do odsłuchania Sony STR 4800, wydajniejszy i mocniejszy -też świetny, ale nie gra tak dobrze jak Marantz. Tydzień później kupiłem sobie DAC MUSICAL FIDELITY V90, tydzień temu granity pod głośniki, jeździłem w zeszłym tygodniu po sklepach i odsłuchałem parę sprzętów, bo szukałem jeszcze czegoś małego multimedialnego do pokoiku sypialnego i zdecydowałem się na Cambridge Audio MInx, malutkie, ale multimedialne i nieźle gra.

Teraz do rzeczy :) kupiłem od znajomego kolumny , noname-y, które uważam że graja całkiem przyzwoicie :) proszę o pomoc w rozpracowaniu mi co to za firma , nie mogę doszukać się na internecie, przesyłam zdjęcie LOGO, ( znajomy też nie wie co to za firma... )

Pozdrawiam, muzyka - ciekawa przygoda

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ewentualnie wykręć któryś z głośników i odczytaj dane z niego

i uwazaj przytym na glosniki bo nie jedno krotnie widzialem slad po śrubokręcie [; najlepiej reka zakryc go przy odkręcaniu w najgorszym wypadku ty go poczujesz ;]

i uwazaj przytym na glosniki bo nie jedno krotnie widzialem slad po śrubokręcie [;

Widzę, że Kolega z jakichkolwiek zasad interpunkcji i ortografii robi sobie niewiele...

A na pewno maturę:-)

Na pewno tak na 100% ?

Na Elektrodzie za błędy ortograficzne leją po łapach ;-)

A tu na 6 wyrazów 4 z błędami.

Tutaj powinni ucinać...........chociażby zdania ;)

stylu nic nie pisze? zdejmi oslony

i uwazaj przytym na glosniki bo nie jedno krotnie widzialem slad po śrubokręcie [; najlepiej reka zakryc go przy odkręcaniu w najgorszym wypadku ty go poczujesz ;]

Czyżby i u nas zaczęło się "wzbogacanie kulturowe"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.