Skocz do zawartości
IGNORED

Władza pragnie prześwietlić nasze komputery.

triode

Rekomendowane odpowiedzi

Podobnie jak w przypadku ACTA za rządów p.Tuska ,tak obecne władze przymierzają się do ustaw mających na celu cenzurę i kontrolę mediów.W tym również w sieci.

Kto zechce może poprzeć petycję:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Google i MS juz dawno to robi.

Spróbuj wyobrazić sobie sytuację,że twój dzielnicowy sprawdzi stan konta,co ściągałeś lub oglądałeś.

To nie Orwell.......

Spróbuj wyobrazić sobie sytuację,że twój dzielnicowy sprawdzi stan konta,co ściągałeś lub oglądałeś.

To nie Orwell.......

Ale to jest bardzo poważny problem. Nie neguję. Tylko to już się dzieje i bez tych ostatnich zakusów. I PiS nie jest żadneym prekursorem.

Zawsze wydawało mi się,że słuchanie muzyk jest dla inteligentnych ludzi.................

Mogę blokować klonów i klonów w kolejnych generacjach.

Ale takimi niech zajmuje się moderacja.

Kolejna propaganda proży...zapomnieli jak cba z peło chciało kupić program szpiegujący od makaroniarzy

Mogę blokować klonów i klonów w kolejnych generacjach.

Ale takimi niech zajmuje się moderacja.

Atak Klonów

wszedł na audio

i już w bocznicy

szybki......

Szybki Cień

Etam. Zaraz 'cień'.

To trzeba być kimś, by być czyimś cieniem.

Ten, to najwyżej cienias.

A pod prysznic też mi będą kiedyś wchodzić?Co robię?

a co robisz?:-)

a co robisz?:-)

No pewnie:) lepiej od razu opowiem,skoro i tak mają sprawdzać...

Przecież nie jesteś Niusią tylko poważnym Panem,nie jesteśmy tu od wczoraj.

Dyski wyczyszczone,wszystko na przenośnym dysku zakopane w piasku na plaży w Łebie od roku.

Ja i - poważny? Zwariowałeś?:-)

Im dłużej żyję na tym świecie , tym częściej staram się być niepoważnym (optymistą), patrząc na to, co się wokół wydziwia.

Poważny byłem za młodu, myśląc, że świat zawojuję. Dziś praca, dom, płyty i - rosół z perliczki, choć kupując myślałem że to zwykły poczciwy nielot:-)

Pozdrawiam wciąż noworocznie -

Jacek.

Ps - a ja nie mam czego ukrywać. Wszystko co mam na kąpie i telechonie jest legal. Niech przychodzą.

Byle młode i nieszpetne:)

Ps - a ja nie mam czego ukrywać. Wszystko co mam na kąpie i telechonie jest legal. Niech przychodzą.

Byle młode i nieszpetne:)

A najlepszego w nowym roku :) ale zbieg okoliczności bo sam trzymam perliczke od świąt:) i się nie mogę do niej zabrać:) chyba nawet nigdy nie jadłem tylko oglądałem żywe za młodu u wujków.

Ja nie życzę sobie kontroli,żeby byle kto patrzył co ja robię,dom jest domem a nie teatrzykiem dla wszystkich.Taka zwykła intymność każdego z nas.

Złodzieje w panice. Już widzę te manifestacje tylko miejcie honor i na transparentach zamiast o wolności piszcie np " pozwólcie nam kraść" :)

..........sądzisz,że zrobią wyjątek ze względu na twoje poglądy?

Żeby projekt sieci TOR była bardziej rozbudowany ...

Tu nie chodzi tylko o pobieranie plików lecz o Twoją ogólną aktywność w internecie.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Gość Gosc

(Konto usunięte)

No złodzieje, czas czyścić dyski z pirackich mp3, filmów , gier itp :)

Bardzo wątpię, żeby pismakom zależało na dbałości o kieszenie twórców.

Tu raczej chodzi o to samo co w przypadku ustawy medialnej czy w przypadku trybunału.

O ukrócenie jakiejkolwiek krytyki.

Ojojoj jak ludzie to przeczytają to na osiedlach komputery będą lecieć z okien niczym liście z drzew jesienią.... ;P

A póki pamiętam, mikrofony i kamerki w swoich nowych telewizorach pozaklejacie gumą do żucia, bo a nóż widelec jutro wasze co nie co może być hitem internetu, acz sądząc po ilości tych którzy już nie mogą na bocznicy - większość nie ma co się bać ;P

A co do inwigilacji, Polska ma tyle służb co mogą wszystko, iż dawno się przestałem bać....

Chyba jeszcze tylko harcerze są upośledzeni i nie mogą podsłuchiwać i nagrywać - bo broń już dawno noszą.... (białą, ale jednak)

Także bez paniki ;P

A uj z prześwietlaniem komputerów, ale chwilę temu doczytałem że nowym prezesem TVP ma zostać kto? Jacek Kurski!

A myślałem że z tym kanałem informacji rządowej pomysłu Pawłowicz to był jej prywatny odpał.

Ale to jest bardzo poważny problem. Nie neguję. Tylko to już się dzieje i bez tych ostatnich zakusów. I PiS nie jest żadneym prekursorem.

Trudno, żeby PiSSmany były czegoś prekursorem, za ciężkie na umyśle one są. Ale mają władzę Kolego i mnóstwo rewolucyjnego zapału a to robi różnicę, i to zdecydowaną.

Jestem Europejczykiem.

Porównujesz Pis do SS tą pisownią ???

A co Ci zrobili że taką silną nienawiścią ich darzysz ??? Zgwałcili ojca, albo matkę ???

Dom spalili ???

A może Kolega ma zwykłe ADHD w skrajnej formie ???

A w awataru masz jestem europejczykiem....

Weź się nie ośmieszaj człowieku, Ty nawet nie otarłeś się o próbę zrozumienia co to znaczy...

Ja nie raz podkreślałem iż POPIS to nie moja baja, ale porównywanie jednych czy drugich do SS, robienie marszy 13 grudnia pod domem Kaczyńskiego to dla mnie przykład skrajnej głupoty, A nie zaangażowania politycznego....

No chyba że ktoś jest po nieudanej lobotomii - wtedy przepraszam, wszystko OK.

.............................................................................

@BezlitosnaNiusia Ty nie bądź taki bezlitosny miodek, ja Cie proszę serdecznie, wojna idzie, "ludzie" już mają takie jazdy, że SS widzą to ja przecinki, niczym granaty zbieram i chałupy swej kropkami i przecinkami będę bronił jak lew domowy.

I pozdrawiam serdecznie pierwszy (ale bój się ) nie ostatni raz w 2016 korzystając z okazji.

Każdy pretekst będzie dobry aby położyć łapę na naszej prywatności.

.....zamach,uchodźcy,wygrane wybory.....

Nie będzie wyjątków!

A czy to nie teraz ma być podpisywana umowa handlowa Unia - Stany ???

A czy to prawda iż w Polsce można ją obejrzeć wyłącznie w ambasadzie USA i jest wąska lista polskich nazwisk które to mogą ???

A czy to prawda iż w samej UE jest ona ścisłe tajna ???

A czy to prawda iż zmieni ona nasze życie bardziej niż wejście do UE ???

A czy to prawda iż cała UE oddaje się pod dyktat koncernów ??? Nawet sądy rozjemcze będą prywatne ???

A czy media w Polsce chodź się o niej zająknęły ???

A czy któryś z obrońców demokracji potrafi podać jej pełną nazwę ???

A czy................

;P

przypomnijcie sobie ACTA-gdyby nie protesty społeczne,żylibyśmy już w matrixie!

Sytuacja jest podobna.

Nie ma znaczenia jakie masz poglądy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.