Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Zybertowicz nam się udał.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ty już wiesz, prawda?

Nie przypisuj mi słów których nie wypowiedziałem "Dawidzie".

zamiast najpierw sprawdzić a potem wydawać wyroki?

brawo dla nowej władzy i tym którzy próbują sie im przypodobać jak widać nie mało ich jest...

Wiele osób sugeruje, że pis kontroluje całą sprawę. Być może tak rzeczywiście jest, nie wiem.

Tak przy okazji. Wyobraźmy sobie inny, w dzisiejszym świecie (nie tylko w Polsce, ale w świecie) nierealny scenariusz. Znaleziono takie papiery, oddano do ekspertyzy, do publicznej informacji nie przedostało się nic. W sierpniu 2016 na konferencji prasowej np. Macierewicz rzuca całość na medialny stół.

Jakie były by Twoje pierwsze skojarzenia i komentarz? Szlachetna postawa, ujawnienie prawdy? Nie sadzę. hihi ;)

Ukryta Zawartość

Działacze opozycji i ofiary TW "Bolka" chcą pozwać Lecha Wałęsę

• Osoby te rozważają nawet pozew zbiorowy

• Jagielski: chciałem mu odpuścić, ale po tym, co ostatnio powiedział, nie odpuszczę

• Wyszkowski: Wałęsa ciągał mnie po sądach i składał fałszywe zeznania

Ukryta Zawartość

Wałęsa wszystkie sprawy wygrał.

Nie przypisuj mi słów których nie wypowiedziałem "Dawidzie".

A co, nie wiesz? Ty jeden, "Mszczuju"?

Dokładnie, to jest prosta kwestia praktyczna której nikt nie porusza - Wałęsa wytaczał procesy ludziom którzy nazywali go TW, więc teraz powinien zostać za to ukarany.

---------------------

Bolek od teraz będzie orał się na fejsie. Jego ostatnia "produkcja" z wykopu:

...@lechwalesa: Tak to Sb współpracowało że mną .Po przegranym strajku w 1970 r uratowałem i przygotowałem siebie jak i kadrówkę do rozegrania sierpnia 1980 r .a Sb i PRL rozwiązaliśmy .Więc kto osiągnął cel przy współpracy z kim .Nie mylić ,[ trochę to kosztowało , przestraszenie prowokatorów i pijaczków ]

Pewnie ma tony akt na SB-ków 01icon_lol2.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

jakie sad taki wyrok.

Typowe dla pisiorów, olać wszystkich i wszystko, tylko my mamy racje.

Ktoś to kiedyś już powiedział: prawda to nic innego jak wielokrotnie powtarzane kłamstwo.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Typowe dla pisiorów, olać wszystkich i wszystko, tylko my mamy racje.

Ktoś to kiedyś już powiedział: prawda to nic innego jak wielokrotnie powtarzane kłamstwo.

Matko Boska....co ma pis do wyjasnien samego zainteresowanego???

Czytałeś może co on teraz pisze...?

zacytować??

Gubi sie w zeznaniach, meci, jak kaczorek odwraca kota ogonem.

Tak postępuje osoba ktora nie ma sobie NIC DO ZARZUCENIA???

Jego oponenci przynajmniej sie wysławiają normalnie i mozna ich posłuchać.

Cholera jasna płacą Wam by takie dyrdymały pisac nadal???

Skoro sam przyznawał wielokrotnie ze wygrywał w totolotka bardzo czesto w latach 70, nastepnie jego zona we wspomnieniach to samo podaje (jak 3ba bylo pieniedzy maz wygrywal w lotto) a w tym czasie sa dokumenty ze brał pieniadze za donoszenie to co łatwiej i rosądniej wytłumaczyc??

Te cudowne wygrane co mc w lotka??/

Czy moze regularne (jak widac) spotkania z Graczykiem??

Smiejecie sie z brzozy smolenskiej a tutaj wierzycie w jeszcze wieksze bajki....ja pierdziele ludzie "racjonalni" podobno

Teraz po "dobrej zmianie" wyroki będą uzgadniane z Prezesem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Teraz po "dobrej zmianie" wyroki będą uzgadniane z Prezesem.

No a jak....

ale to moze tez ustawka pod prezesa:

"Tak to Sb współpracowało że mną .Po przegranym strajku w 1970 r uratowałem i przygotowałem siebie jak i kadrówkę do rozegrania sierpnia 1980 r .a Sb i PRL rozwiązaliśmy .Więc kto osiągnął cel przy współpracy z kim"

"Kręcę , mataczę, kluczę .Podaję sprzeczne informację .Tak to prawda. Problemem moim było i jest jeszcze dziś , że nie mogę często ujawniać prostych prawd . Nie chcę i nie mogę kłamać ,ale ujawnić też nie mogę ,Bo nie da się zrealizować po ujawnieniu" - Lech W.

Czyli jednak wspołpracowal :) chociaz kilka dni temu twierdził ze nie...:)

I to jest OK Panowie tak?

Czyli jednak wspołpracowal :

Kolega się pewnie cieszy każdą taką wiadomością z biura propagandy PiS. Teraz bohaterami będą ci co spali jak wprowadzano stan wojenny i nie byli internowani. Tacy są kryształowo czyści choć oczywiście nie na pewno. Wątpliwości już na tym forum i innych były formułowane, ale nie znalazły odpowiedzi/wytłumaczenia, podobnie jak wszyscy omijają przyczynę zignorowania ostrzeżenia systemu TAWS w katastrofie smoleńskiej. Po ilości materiałów propagandowych i kłamstw w sprawie katastrofy smoleńskiej nie uwierzę w żaden materiał propagandowy wyprodukowany przez PiS. Tak już mam. Nic nie poradzę, że część ludzi chce wierzyć ludziom których celem jest tylko i wyłącznie rozpierducha i ograniczenie udziału Polski w Unii Europejskiej lub nawet jej opuszczenie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Kolega się pewnie cieszy każdą taką wiadomością z biura propagandy PiS.

Kolego drogi. To powyzej to cytaty samego LECHA WAŁESY.

Nie biura PIS ani jego propagandowej jednostki terytorialnej (chyba ze za taka Bolka uwazasz)

Nie mniej cieszy mnie Twój absolutnie ograniczony swiatopoglad w tej kwestii (kto nie ze mna ten z PISu).

Bardzo łatwo z takimi sie rozmawia.

To powyzej to cytaty samego LECHA WAŁESY

Ale mi to nie przeszkadza że on coś podpisał. Cała masa ludzi była wtedy zmuszana do podpisywania różnych rzeczy. Wałęsa do nikogo nie strzelał, był jednym z przywódców Solidarności która, przewróciła komunę. Został przez cały świat uznany za symbol tej rewolucji mimo że wiadomo że sam by jej nie dokonał. Żołnierze wyklęci często mordowali kobiety i dzieci a nikt teraz nie docieka tego szczegółowo tylko ogólnie uznaje się ich za bohaterów. Coś tu chyba nie gra z tym pisowskim podejściem do różnych spraw. Deptanie Wałęsy wygląda na jakąś zemstę małych ludzi, którzy na bazie tej zemsty chcą zostać bohaterami, mimo że jak ogłaszano stan wojenny to spali, nie byli internowani i ogólnie słabo albo nawet w ogóle się nie udzielali kiedy ryzyko, nawet utraty życia było, największe.

walesa sam sobie szkodzi najbardziej,

ciaga tez po sadach ludzi ktorzy glosza prawde.

jest falszywym,obludnym osobnikiem,

malo kto juz widzi jegontzw zaslugi,chyba ze te dla siebie.

ciaga tez po sadach ludzi ktorzy glosza prawde.

Jest Kolega pewny że głoszą prawdę ?

malo kto juz widzi jegontzw zaslugi,chyba ze te dla siebie.

Ale cały świat wie kto to jest Wałęsa a inni są słabo rozpoznawalni albo w ogóle się ich nie rozpoznaje. Chyba że łamią konstytucję to wtedy świat na ułamek sekundy ich zauważa.

stalin,lenin w rosji tez maja swietna prase,,,

Goebels też jest chyba bohaterem PiS. W końcu mocno się wzorują na jego propagandzie. Zresztą ci wyżej wymienieni przez Kolegą też w wielu punktach dla PiS stanowią wzorzec. Też uprawiali propagandę rozmiękczającą mózgi podwładnym.

Czyżby?....sposób propagandy w PiS to czysta komuna. Zagarnięcie stanowisk to typowa komuna. PisTV to komunistyczne dno. Rozwalanie demokracji typowe dla komuny. A i w partii ludzie z dawnej komuny. Krzyczą na komunę a sami są jej spadkobiercą.

komune w czystej postaci mamy w brukseli,zero demokracji!!!sami miedzy soba sie wybieraja,jak w komunizmie.

ze w Polsce mamy komune,a takze brak demokracji,,,to chyba tez widac,,,przy wyborach,,,glosujesz na partie,,,

01icon_lol2.gif

..."Kręcę, mataczę, kluczę, podaję sprzeczne informacje" - wreszcie słowo prawdy Wałęsy. Spoko, swym wyznawcom może s.. na głowy i będą zachwyc

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

komune w czystej postaci mamy w brukseli,zero demokracji!!!sami miedzy soba sie wybieraja,jak w komunizmie.

Komunę mamy przede wszystkim w PiS-ie.

ze w Polsce mamy komune,a takze brak demokracji,,,

Odnoszę wrażenie, że Kolega mało wie jak wygląda prawdziwy brak demokracji.

ciekawe co ci ten PIS zrobil,ciepla posadke zabral,obnizyl resortowa emeryturke?gdzie tkwi sedno,,,

Widzisz znowu domysły, insynuacje z lekką szczyptą propagandy, ale jak chcesz to po kolei:

ciepla posadke zabral

Nigdy nie miałem ciepłej posadki. Moja praca była zawsze stresogenna i obarczona sporą odpowiedzialnością finansową.

,obnizyl resortowa emeryturke?

Nie jestem jeszcze na emeryturze ani resortowej ani innej a jak będę to też nie będzie ona (emerytura) resortowa tylko zwykła ca 2 kzł.

gdzie tkwi sedno,,,

"Sedna" musisz szukać w bagnie jaki PiS zrobił zmasowaną propagandą w Twoim mózgu. To jest odwracalny proces, ale trzeba zacząć myśleć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.