Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Academy super kolumny ;)

Tamtam10

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładam ten teamt z oczywistym sarkazmem. Przed chwilą wyraziłem swoją subiektywną opinię ogólnie o produktach Audio Academy. Zostałem zbanowany i post został usunięty. Moderacyjo to nie ma sensu. Kolejny ban prowokuje do jeszcze gorszych metod. Dlaczego zamykacie userom możliwość wyrażania swoich subiektywnych opinii?

... no to się zacznie.

https://www.audiostereo.pl/topic/125889-audio-academy-super-kolumny/

no..bo.. widzisz

zakładacie setki kont i robicie bajzel. Każdy kto trochę czyta na bierząco to forum to zauważa, że "grupa p. A.W." jest wstrętna. Podszywacie się pod klientów, klubowiczów itd.

Doświadczyli tego: 16hz, Harpia, STX wpsomniane Audio Academy, Pylon Tonsil, RLS, BMN, QBA i kilka nowych powstających polskich firm.

ale. ale. ale .. w waszym klubie panuje pełna symbioza... użytkowników, potencjalnych klientów oraz samego króla.

jak by powiedział KBN - - - przypadek ?

Ja w klubie harpii wspomniałem, że po oddaniu wypożyczonych kolumn jeden z użytkowników forum nie mógł doprosić się zwrotu kaucji przez kilka mcy. Wypowiedź została usunięta a ja zbanowany. A sytuacja z kaucja jest autentyczna. Użytkownik założył o tym temat, producent w nim się do nieczystych zagrań przyznał i dopiero po upublicznieniu akcji na forum kaucja została zwrócona.

Jak widać ręką rękę myje. Posty znikają, bany się sypia.

Gdy ja napisalem kilka zdan malo zachecajacych do kupna pewnej cudownej sieciowki moje posty tez zostaly usuniete z automatu :) tak to juz jest na tym forum....

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Ja za darmo bym tego nie wziął.

Osobiście próbowałem ten wypas AA sprzedać przez kilkanaście miesięcy i się nie udało, musiałem dać dzieciakom do zabawy. A gość, od którego brałem w rozliczeniu za swoje kolumny mówił że sprzedam bez problemu.

Jak wyprułem zwrotnicę to mnie poraziła jakość elementów :) O brzmieniu nawet szkoda pisać, takiego bezbarwnego jazgotu ciężko szukać w tej cenie.

DALI 450 robi z nich miazgę, o droższych z uprzejmości nie wspomnę.

Zakładam ten teamt z oczywistym sarkazmem. Przed chwilą wyraziłem swoją subiektywną opinię ogólnie o produktach Audio Academy. Zostałem zbanowany i post został usunięty. Moderacyjo to nie ma sensu. Kolejny ban prowokuje do jeszcze gorszych metod. Dlaczego zamykacie userom możliwość wyrażania swoich subiektywnych opinii?

... no to się zacznie.

Przecież ten klubik to fanatycy. Od kilku lat ględzi tam 6 osób i nikt nic nie kupuje. Jedyne na czym żerują to nienawiść do innych marek. Sami użytkownicy posiadają śmieciowe systemy w cenie dobrej sieciówki a ile się nagadają.

Ja słuchałem Phoebe III i pisałem że dla mnie te kolumny grały najgorzej z porównywanych Dali Zensor, ikon, MA Bx, Bronze, B&W serii 6, Jbl kilku modeli i innych firm. Kompletnie nie rozumiem za co były chwalone. Podobnie Roth Oli 40 - same świetne opinie na forum, a jak się dobrze przypatrzeć to okazuje się że pisane przez 2-3 osoby. Dlatego tylko własny odsłuch, a nie opinie z forum to zawsze powinna być pierwsza zasada przy kupnie.

Ja słuchałem Phoebe III i pisałem że dla mnie te kolumny grały najgorzej z porównywanych Dali Zensor, ikon, MA Bx, Bronze, B&W serii 6, Jbl kilku modeli i innych firm. Kompletnie nie rozumiem za co były chwalone. Podobnie Roth Oli 40 - same świetne opinie na forum, a jak się dobrze przypatrzeć to okazuje się że pisane przez 2-3 osoby. Dlatego tylko własny odsłuch, a nie opinie z forum to zawsze powinna być pierwsza zasada przy kupnie.

Święte słowa!

TANIE GŁOŚNIKI NIE MAJĄ PRAWA GRAĆ!

Święte słowa!

TANIE GŁOŚNIKI NIE MAJĄ PRAWA GRAĆ!

Nie prawda, aplikacja glosnikow jest najwazniejsza i zarazem najtrudniejsza, nie sztuka jest kupic drogie glosniki...

W swoich kolumnach mam Visatony W200S szczyt to to nie jest ale prawidlowo zaaplikowany gra dobrze przynajmniej na basie

przeciz wiekszosc kolumn w cenie do 10tys za nowe maja w srodku glosniki po 100-200zł max za sztuke

Proszę Panów,

Wystarczy poczytać kilka wpisów pana Audio Academy, by zorientować si, że nie ma pijęcia np. o projektowaniu zwrotnic.

Komentarza to chyba nie wymaga.

I cena nie ma tu nic do rzeczy.

... no to się zacznie.

Ale to chyba nie w klubie AA dostałeś bana? Jest to po prostu nie możliwe.

Ale to chyba nie w klubie AA dostałeś bana? Jest to po prostu nie możliwe.

Audio Academy - dlaczego KŁAMIESZ? Całe twoje życie to kłamstwo?

Zostałem zbanowany, poniżej masz dowód na swoją głupotę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie wiem juz kto banuje co banuje i jak to sie dzieje ale juz dajcie dzieciaki spokoj z najazdem na AA jednym sie podoba innym mniej. Uzytkownikow AA w samym realu znam kilkunastu osobiscie a na forum jest jeszcze wiecej. Phoebe to fajne niedrogie kolumienki. Rhea sa naprawde kapitalne, po co ta paplanina i obrzucanie AA blotem, po co? Ja zostalem zbanowany w 16hz a nawet nie pisalem zle o ich kolumnach. Czy to oznacza ze pan Grzegorz to cwaniak a jego kolumny to zlom? No nie wiem... Cos tu sie niedobrego dzieje i ciekawe kto za tym stoi.

Audio Academy - dlaczego KŁAMIESZ? Całe twoje życie to kłamstwo?

Zostałem zbanowany, poniżej masz dowód na swoją głupotę.

Ukryta Zawartość

Przepraszam cię Tamtam10, ale dopiero teraz zostało to wyjaśnione. Zostałeś zbanowany ponieważ jesteś osobą podstawioną, lub po prostu klonem i to co wyraziłeś, nie było twoją opinią, tylko zwykłą złośliwością. Jak jakaś firma nie daje sobie rady w uczciwej konkurencyjnej walce, to wysyła właśnie takie osoby jak ty, aby kogoś oczernić w oczach innych forumowiczów.

Poza tym, teraz zobaczyłem, że jesteś zalogowany na forum od 17.01.2016. Czy już zdążyłeś dogłębnie poznać moją firmę, żeby wyrazić ogólną opinię o niej?

Moderacja zachowała się w tym przypadku wzorowo, ale ja za coś takiego bym cię po prostu wywalił z forum.

Ukryta Zawartość

Jak jakaś firma nie daje sobie rady w uczciwej konkurencyjnej walce, to wysyła właśnie takie osoby jak ty, aby kogoś oczernić w oczach innych forumowiczów.

Czy zdajesz sobie sprawę z wagi tego oskarżenia?

Jesteś w stanie to udowodnić, czy tylko tak ci się napisało?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Tamtam merytorycznie nic soba nie reprezentuje tylko jatrzy i narzeka

Rochu zostalem zbanowany w klubie 16hz tylko za sam fakt posiadania kolumn AA, to chyba wystarczy za komentarz.

Ojej, ja też kiedyś miałem Hyperiony a teraz mam Labirynthosy (nawet dwa zestawy).

I bana nie dostałem.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Nie znam AA i nie słyszałem też jego kolumn, ale spojrzałem na kilka wpisów autora wątku i widać, że lata po forum ze sraczką i szuka zaczepki.

W klubie proac ni z tego, ni z owego próbował dokopać jednemu z jego uczestników.

Ukryta Zawartość

A zatem można się domyśleć dlaczego ktoś go zbanował w klubie AA.

Ukryta Zawartość

Przepraszam cię Tamtam10, ale dopiero teraz zostało to wyjaśnione. Zostałeś zbanowany ponieważ jesteś osobą podstawioną, lub po prostu klonem i to co wyraziłeś, nie było twoją opinią, tylko zwykłą złośliwością. Jak jakaś firma nie daje sobie rady w uczciwej konkurencyjnej walce, to wysyła właśnie takie osoby jak ty, aby kogoś oczernić w oczach innych forumowiczów.

Poza tym, teraz zobaczyłem, że jesteś zalogowany na forum od 17.01.2016. Czy już zdążyłeś dogłębnie poznać moją firmę, żeby wyrazić ogólną opinię o niej?

Moderacja zachowała się w tym przypadku wzorowo, ale ja za coś takiego bym cię po prostu wywalił z forum.

A jaka to firma ta "jakaś" i skąd te pomówienia?

"Lampa nie umiera nigdy"

Miałem kiedyś kolumny Audio Academy Phoebe 2 i naprawdę bardzo miło je wspominam. Moja żona również z sympatią wspomina te małe podłogówki.

Teraz grają u nas monitory ze Studia 16 hertz ale to wcale nie znaczy że kiedyś znowu nie zagości u nas produkt Audio Academy lub innego producenta.

Dlaczego mam ograniczać się do jednej marki i mówić że coś innego jest beeee?

Chyba tylko dlatego że ktoś ma w tym jakiś interes?

Pozdrawiam

To oznacza, że by poznać twoją firmę, trzeba najpierw zarejestrować się na audiostereo.pl i mieć odpowiedni staż? To dopiero daje możliwość poznania jej produktów? A może masz tutaj swój dedykowany salonik?

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

Jakby tak dobrze grały kolumny ze studio 16 Hertz to bym je kupił tak Zaznaczam że one wpierw u mnie gościły , tak , a nie podobało mi się No to macie dowód na to że AA za grały lepiej. Panowie słuchałem jednych i drugich u siebie , to co miałem wskoczyć do filharmonii ? aby mieć dylemat czy co ?bo nie rozumiem i nie widzę innego porównania.

A myslicie że pan Michał tworzyłby kolumny , które grały by gorzej lub podobnie , które są już długo na rynku , czy to miało by jakiś sens? Proszę się głęboko zastanowić , po co robić taki sam produkt, normalnie nie wierzę co tu wypisujecie to raz, a drugie czy ktoś z was porównywał je ze sobą jedne po drugich u siebie w domu ? .Chyba mało kto, i to raczej pewnie.

A teraz możecie pisać do bólu ile chcecie , tylko nie podsyłajcie tych koników , bo mnie szlak trafi .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.