Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Martw się o siebie i o swoją świadomość czy nieświadomość....pisałeś coś o Zelniku, ciekawie czy świadomie czy nieświadomie? :))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale oczywiscie ale pan zelnik ujawnil sie kiedy podczas rozmowy z dziennikarzem ktory go podpuscił na prez,Komorowskiego.Ochoczo zakablował.Sprobuj sobie poszukac w intenecie.Jesli niezalezna to mozesz wierzyc we wszystko co gmyz pier**li.Masz na to moje slowo honoru.

Ukryta Zawartość

Czekamy też na zapowiedziany proces.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Jednak naiwny....albo go udaje.

Muls słuchałem tych nagrań i była tu już dyskusja z moim udziałem na ten temat nie ma sensu do tego wracać, skoro chcesz wierzyć w swoją wersję lub masz w tym jakiś interes by rozgłaszać te brednie nie staję ci na drodze. Gmyza możesz nie lubić, ale udowodnij że to co ujawnił ma braki zanim zabrniesz.... :))))

Widzisz klecha pamięta chociaż o procesie.... :))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Kiedyś chciał być prezydentem.

Ukryta Zawartość

Powiedział wtedy że jak go Polacy wybiorą to nie wie czy będzie lepiej, ale na pewno będzie śmieszniej. Teraz jestem pewien że śmieszniej by nie było. Byłoby smutniej. Tak jak na jego opolskim występie.

Smutny koniec kiedyś zabawnego gościa.

Zabawny to on był bardzo dawno temu. Potem powtarzał tylko swoje oklepane skecze i już zabawny nie był. Jego kreatywność nigdy nie była na wysokim poziomie. Teraz zabawny to może być tylko dla ciemnogrodu.

pietszak jest ponad czasowy..faktycznie jest.

Prezes też jest ponadczasowy czyli dobrał się ponadczasowy z ponadczasowym.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Teraz zabawny to może być tylko dla ciemnogrodu.

Może to miało być zabawne?

Chcąc być zabawnym nie należy stosować tych samych chwytów które się kilka linijek wcześniej krytykuje....chyba że się ma innych w (jedynie słusznej) pogardzie.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Prezes też jest ponadczasowy czyli dobrał się ponadczasowy z ponadczasowy

jakby to powiedziec.Na tamte czasy to nawet gola dupa pomalowana na czerwono była smieszna i odwazna .Teraz juz nikogo nie bierze z uwagi na ..poziom. Edytowane przez muls

Rozumiem że elektorat PO może być obrażony na Pietrzaka tak bardzo że zapomni jak śpiewano za komuny jego podnoszące na duchu piosenki i pieśni.

.........

O Piotrowiczu wiele kłamstw w mediach jak i tu napisano....

No i pojawiła się pisowska Tuba Propagandowa. Odpoczął? No to czas nadawać Radio Toruń i Nowogrodzka wróciło do roboty.

Czym różni się Pietrzak od Wałęsy? Z tego co jest wiadomo obaj walczyli i obaj współpracowali z komuną. PIS kocha Pietrzaka, nienawidzi Wałęsy. Hipokryzja nr 1

Na temat Piotrowicza napisano wiele prawdy, ale jak widać prokomunistyczna partia PIS zachowała tego zdrajcę w swoich szeregach.

No bo trzeba byłoby wywalić i innych byłych członków PZPR zasilających PIS, a na to Kurdupel nie pozwoli.

Za to rzuca się w eter takich jak Grupa Maju, aby wciskali ludziom propagandę.

To że osoby nie rozumiejące iż istnieje coś takiego jak najlepszy czas reklamowy (a czas grubo po północy do niego nie należy) wierzą w brednie rozsiewane w mediach mnie wcale nie dziwi, tak jak nie dziwi mnie nagonka na Pietrzaka, dokonywana z przemilczaniem jego zasług w obalenie komuny,

Posłuchaj kłamliwy Propagandysto PIS- koncert w Opolu rozpoczynał się około 20:30 a kończył po północy. Czy wy tam w PIS nie znacie się na reklamach? Nie ulega wątpliwości, cena reklam w TVP była 10 razy niższa niż w standardzie, oznacza to nic innego jak przewidywana przez specjalistów 10 krotnie mniejsza oglądalność.

I twoje kłamstwa i wybiegi nic na to nie poradzą. TVP leci w dół, sondaże w dół i zyski też. Twój nieudacznik Kurwski na dniach będzie się tłumaczył znowu gdzie przepipciał 26 naszych milionów złotych. Poszło na kontrakty dla prezenterów Wiadomosci, bo jak się okazało dla nich nie żałuje kasy?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Kuriozalne bredzenia o jakiejś "Grupie Maju" zaczynają zazwyczaj "poważną" dyskusję z @sittek....to informacja dla zdziwionych tym co widzą.

Gdzie to bywasz jak ciebie tu miesiącami nie ma....może wyjaśnisz po co tobie aż tak długie odpoczynki od "roboty", działałeś na innych forach, bo tu za mało płacili?

Widzisz jak łatwo pomawiać bezpodstawnie? Chcesz mnie sprowokować, nie uda ci się, nic głupiego tak jak to wyżej pod twoim adresem więcej nie napiszę.....na odwzajemnienie tego oczywiście liczyć nie ma szans, znając życie im więcej będę tu pisał tym więcej będzie takich insynuacji.

O Piotrowiczu (z osobą wprowadzającą celowo w błąd innych) dyskusji na pewno prowadzić nie będę.

I ja Cię traktować poważnie?

Tak jak zwyczajnego, etatowego, zawodowego przedstawiciela propagandy rządowo-kościelnej.

Z daleko idącą nieufnością do tego co tu wypisuje, bo na pewno nie jest to prawda.

Chcąc być zabawnym nie należy stosować tych samych chwytów które się kilka linijek wcześniej krytykuje....chyba że się ma innych w (jedynie słusznej) pogardzie.

Tutaj jest forum dla dość wąskiego grona.To właśnie ww towarzysz-kabareciarz wypowiada się publicznie z pogardą o ludziach mających inne poglądy niż on, przy pełnej aprobacie dzierżących władzę i ku ich uciesze.

Dostrzegasz różnicę?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Gdzie to bywasz jak ciebie tu miesiącami nie ma....może wyjaśnisz po co tobie aż tak długie odpoczynki od "roboty", działałeś na innych forach, bo tu za mało płacili?

Tak, tu zdecydowanie za mało płacą, i o awanse trudno.

Zastanawiałem się nad wejściem do waszej grupy, miałem kilka propozycji, płace zdecydowanie lepsze, kariera w polityce pewna,

ale jak ja bym spojrzał w oczy swojej rodzinie i przyjaciołom? Musiałbym sam sobie napluć w twarz.

A ci o których piszesz wiedzą jak potrafisz bez zmrużenia okiem pisać kłamstwa o innych??? ;(

Może to miało być zabawne?

Nie, to wszystko jest smutne. Tak jak smutny jest Pietrzak. W ogóle to smutne czasy idą. Takie czarne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Dostrzegasz różnicę?

Jaką różnicę?

Nie załapałeś lub udajecie razem z autorem wpisu powyższego i wyśmiewającym ciemnogród....idzie przywyknąć, że śmiać w ten sposób może się tylko ta Wasza strona....inni (patrz Pietrzak) tylko poniżają i drwią....broń Boże nie my.

Edytowane przez Maju

A ci o których piszesz wiedzą jak potrafisz bez zmrużenia okiem pisać kłamstwa o innych??? ;(

Tak jak Ty o Piotrowiczu i Zelniku etatowy propagandisto?

Nie trawię etatowych propagandystów. Znowu wchodząc na Bocznicę będzie zbierało mnie na wymioty.

A już było normalnie, człowiek mógł spokojnie podyskutować, dowiedzieć się czegoś ciekawego.

A teraz znowu będę musiał czytać jaki to cudowny jest Kurski, Pietrzak, Piotrowicz, Pawłowicz, Wesołowski, Gil i inni pedofile w sutannach.

.idzie przywyknąć, że śmiać w ten sposób może się tylko ta Wasza strona....inni (patrz Pietrzak) tylko poniżają i drwią....broń Boże nie my.

Czy ja jestem osobą publiczną, która lży i opluwa w perfidny sposób innych w tv i prasie???

Dostrzegasz różnicę czy klapki się trochę bardziej osunęły?

Ciekawe czy kolejny (nieetatowy) wolny w swych wypowiedziach Opluwacz mojej osoby potrafi choć raz dowieść własnych słów....Bobcat masz czas do jutra i znajdź mi w tym co pisałem o Zelniku czy Piotrowiczu choć jedno kłamstwo które podałem tu sam bądź cytując za mediami.

Jeśli masz prowadzić ze mną jakąkolwiek gołosłowną rozmowę na takim poziomie wiedz, że każdy wpis nie poparty żadnym dowodem a sugerujący moje rzekome kłamstwa będę zgłaszał moderacji (wiedząc że ciebie to nie zmartwi i będziesz buńczucznie z tego drwił)....na dziś mam dosyć towarzystwa, choć wiem że takie wpisy do tego zmierzają by mnie zniechęcić zapewniam że będę pisał pomimo tego, ale tylko wtedy gdy ja zechcę. :)

Żegnam!

Mam nadzieję że sam tego nie wymyśliłeś....bardzo wiele mówi to o autorze. ;)

Maju dnia 19.09.2017 - 13:03 napisał

".idzie przywyknąć, że śmiać w ten sposób może się tylko ta Wasza strona....inni (patrz Pietrzak) tylko poniżają i drwią....broń Boże nie my."

Czy ja jestem osobą publiczną, która lży i opluwa w perfidny sposób innych w tv i prasie???

Dostrzegasz różnicę czy klapki się trochę bardziej osunęły?

Odpowiem jeszcze tylko Tobie, bo zdajesz się mylić.

Po obydwóch stronach znajdziesz takich którzy przeginają tak Pietrzak jak inni kabareciarze.....pisząc do wyśmiewającego się wskazałem jedynie na to że nie wypada krytykować Pietrzaka licząc na tani poklask drwiąc jednocześnie z ciemnogrodu....poniał??

Edytowane przez Maju

Maju idź sobie na skargę gdzie chcesz, jak widać masz to we krwi, to donoszenie na innych.

Gdybyś miał jaja i był prawdziwym facetem skupiłbyś się na faktach i konkretach, ale nie,

ty gdy zostajesz osaczony faktami, musisz jak niegdyś twoi koledzy z PIS czy KK- słać donosy i podpierdalać.

Twoje wizje na temat Pietrzaka czy Piotrowicza znają wszyscy.

Obaj są skompromitowani, fakty aż krzyczą. Ty za to widzisz ich jako bohaterów.

Niegdyś faszystowscy Niemcy tak samo widzieli Hitlera, w jego zachowaniu widzieli bohatera, a zbrodniczych czynów już nie dostrzegali.

Propaganda jest potężnym narzędziem w rękach szaleńców.

Żegnam!

Twoja wiarygodność.

O 13:23 żegnasz się z forum, a o 13:25 już jak gdyby nigdy nic walisz swoją tanią propagandą.

To ty, czy znowu ktoś klika z twojego konta?

Widzę to wyżej jak na dłoni. ;)

Razi ciebie że donoszę jak mnie oszczerczo pomawiasz o wszystko co najgorsze....jak mi przykro z tego powodu, naprawdę żal mi też tych na których musiałem donieść, ale zaręczam że mogą nadal w podobnych sytuacjach na to liczyć. :)))

Pa, być może do jutra, być może........

Edytowane przez Maju

...nagonka na Pietrzaka, dokonywana z przemilczaniem jego zasług w obalenie komuny...

To jakie w końcu były te zasługi?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Nakrył kołdrą kurdupla i ukrył przed czyhającą wszędzie esbecją ;-))

Edytowane przez klecha

Bobcat masz czas do jutra i znajdź mi w tym co pisałem o Zelniku czy Piotrowiczu choć jedno kłamstwo które podałem tu sam bądź cytując za mediami.

Piotrowicz pisząc sobie nowy (chwalebny) życiorys kłamie. Ty broniąc go powtarzasz jego kłamstwa. Zelnik to samo.

I nie bądź śmieszny stawiając ultimatum czasowe.

każdy wpis nie poparty żadnym dowodem a sugerujący moje rzekome kłamstwa będę zgłaszał moderacji (wiedząc że ciebie to nie zmartwi i będziesz buńczucznie z tego drwił).

Żadnego dowodu nigdy (w Twojej) ocenie nie będzie, albowiem przyjmujesz do wiadomości i uznajesz za dowody wyłącznie to, co Tobie odpowiada i co potwierdza Twój punkt widzenia. Więc donoś do woli.

O 13:23 żegnasz się z forum, a o 13:25 już jak gdyby nigdy nic walisz swoją tanią propagandą.

Przełożeni kazali wracać do roboty.

W czasach wczesnego PRL, w realiach stalinizmu w najbardziej ostrej postaci - na pochodach i innych imprezach masowych nie mogło obyć się bez akcentów politycznych. Prezydentem USA był wtedy Truman, więc odstawiano (jak to wówczas nazywano) Cyrk TrumaniIlo. Ostra satyra polityczna. Walili jak w bęben. W prezydenta Trumana.

Obecne występy Pietrzaka to Cyrk TrumaniIlo czasów współczesnych. Wazelina wobec układu rządzącego i krytyka opozycji. Nadworny błazen PiS. Za PRL Pietrzak uprawiał satyrę koncesjonowaną jako wentyl bezpieczeństwa. Cenzura mu coś zdejmowała, ale miał doskonałe układy (również personalne) w Wydziale Prasy i Propagandy KC PZPR, który był władny zmienić decyzję cenzury. I towarzysze z KC od ręki mu to odblokowywali. Sami zresztą lubili bywać na występach Kabaretu Pod Egidą.

Obecnie - żałość. Kończ Waść, wstydu oszczędź. Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny. Opole - na widowni pojedyncze osoby. Wiatr hula. Nauczona tym TVP na inny koncert zwiozła opłaconą klakę.

Edytowane przez Bobcat

Maju .....

... Twoja wiarygodność.

To ty, czy znowu ktoś klika z twojego konta?

Jest taki jeden co podobnie sie żegna bombofcem zwany

naprawdę żal mi też tych na których musiałem donieść

Krokodylowe łzy. Trudno o lepszy przykład obłudy i hipokryzji.

nie wypada krytykować Pietrzaka licząc na tani poklask drwiąc jednocześnie z ciemnogrodu...

Niby dlaczego? Pietrzak sam jest obecnie reprezentantem ciemnogrodu.

zapewniam że będę pisał pomimo tego

Taka praca. Służba nie drużba.

ale tylko wtedy gdy ja zechcę.

Czyżby? Piszesz wtedy, gdy Ci każą. I to, co Ci każą.

Rozumiem że elektorat PO może być obrażony na Pietrzaka tak bardzo że zapomni jak śpiewano za komuny jego podnoszące na duchu piosenki i pieśni.

Rozumiem też że ten układ prowadzić będzie na niego nagonkę, bo tak jak wtedy komuchom tak i teraz ich spadkobiercom i wspólnikom pokazuje hipokryzję i wytyka głupotę.

O Piotrowiczu wiele kłamstw w mediach jak i tu napisano....musiałbym to chyba już czwarty raz przypominać....nie chce mi się bo nikt tego nie chce słuchać, nie mówiąc o tym by z tych faktów wyciągać rozsądne wnioski. ;)

Ukryta Zawartość

Generalnie - lubię was czytywać, towarzysze z majnej bandy.

A najbardziej o hipokryzji.

O głupocie - też.

za

Zmiennik nie doczytał...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.