Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim przejdę do meritum zwrócę uwagę na symptomatyczny fakt.

W tym temacie gdzie wszyscy mogą sprawdzić co pisałeś i jakie są fakty musiałem sam dać ci laika (już wczoraj - trochę z litości) bo nikt nie uznał tego wpisu (i słusznie) godnym tego wyróżnienia....natomiast w innym temacie skąd skopiowałeś ten wpis zarzucono ciebie laikami.....myślisz że tamci mieli świadomość na czym polegała manipulacja i że tak faktycznie robisz ich w konia? Tak mi ich szkoda.... :))))

Manipulacje? Coś ci się popierdzieliło, albo system nerwowy już nie wytrzymuje.

Ten mój wpis, który popełniłem i w tamtym wątku idealnie pasował do twoich bredni.

Są to moje słowa, więc gówno cię obchodzi ile razy i gdzie go sobie wkleję.

Analizy laików to już paranoja. Nie lecz się, nadal będziemy mieli z ciebie polewkę.

A tego laika dla mnie to wycofaj, bo jest mi z nim bardzo źle.

Jak lud pracujący wsi beskidzkiej dzień w dzień ogląda takie pierdoły to musi mieć skrzywione spojrzenie na rzeczywistość.

Dlatego politycy zaprzedali się Belzebubowi Rydzykowi, ponieważ doskonale wiedzą, jak wielki ma wpływ na ich rankingi.

Dlatego połowa redakcji w TVP Info to desant z Telewizji Trwam.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Sittek gadaj do mnie zdrów, laika i tak nie wycofam....zapowiedziałeś w jednym z tematów że już nie będziesz do mnie gadał to i laików mniej od TWA będzie, przyda ci się. ;)

Bardzo jestem z tej twojej decyzji szczęśliwy, tak bardzo że nawet nie zgłoszę tego ataku personalnego byś się z tej decyzji czasem nie wycofał.

Jak lud pracujący wsi beskidzkiej dzień w dzień ogląda takie pierdoły to musi mieć skrzywione spojrzenie na rzeczywistość

Włączy TVN i tak go "wyprostują" "mądrością" i "prawdą" że mu coś od razu w krzyżu strzeli.... :))))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Przypomnę krętaczu, że TVN jest prywatna a TVP państwowa+obiektywna z misją ;-))

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Przypomnę, że tu akurat mowa była nie o TVP.....nie czytasz z należytą uwagą czy szukasz zwady? :))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

...

Bardzo jestem z tej twojej decyzji szczęśliwy, tak bardzo że nawet nie zgłoszę tego ataku personalnego byś się z tej decyzji czasem nie wycofał.

Zgłosisz, zgłosisz, zawsze zgłaszałeś. Edytowane przez sittek

A tymczasem TiViPiS na reklamach zarobiła o 50 baniek mniej, niż przed rokiem.

Co oczywiście jest winą układu, tym razem układu pomiaru oglądalności.

Przecież każde dziecko wie, iż od czasu nastania Durnej Dojnej Zmiany, oglądalność TiViPiS wzrosła.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Debil Kurski swego czasu wydal otwartą wojnę Nielsenowni (dla niezorientowanych - pomiarownia) ze skutkiem oczywistym - czyli żadnym. Reklamodawców nie wzrusza syreni śpiew Dojnej Zmiany i wolą wierzyć niezależnej firmie a nie przydupasowi Prezesa.

Jestem Europejczykiem.

Kurski to stary cwaniak i kombinator, w dodatku hipokryta. Idealnie wpisał się do pisowskiej machiny rządzącej, dlatego Kurdupel z powrotem go przygarnął, zresztą to samo z Ziobrem. To ludzie bez skrupułów, jakiś czas temu przekroczyli pewną granicę, po której już nie będą się cofać. Dlatego pójdą po trupach, dlatego manipulują zapisami prawnymi, ignorują ustawę zasadniczą, i poprzez stosowanie totalnej propagandy chcą wpłynąć na świadomość milionów ludzi, nie zdających sobie sprawy z tego w co ich pakują. Dla mas liczy się tylko że usłyszą, że komuś coś zabrali, kogoś tam ośmieszyli, upokorzyli. Prawda nie liczy się, bo to jest totalna walka o władzę.

Po to właśnie mają telewizję i takiego Kurskiego.

Mi to w zupełności nie przeszkadza to ze to wam przeszkadza,mi jest dobrze a wam nie musi a nawet nie powinno,jest was mało wiec nie ma powodu żeby z wami się liczyć,bo i niby po co

Przedstawiciel 19%, które przesadziło o obecnym kształcie sceny politycznej

Ileż to procent stanowią zwolennicy ubewateli (PO, KOD, N.pl, Razem...) by cokolwiek przesądzać?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jeżeli 19% wybrało PiS to znaczy że 81% nie wybrało.

Masz coś do zarzucenia demokracji, a może zapisom Konstytucji RP?

Demokracja to nie matematyka, a konstytucja to nie tabliczka mnożenia.

Edytowane przez xniwax

Masz coś do zarzucenia demokracji, a może zapisom Konstytucji RP?

PiS szanuje Konstytucję? Co zdanie to ciekawostka.

Edytowane przez Bobcat

PiS szanuje Konstytucję? Co zdanie to ciekawostka.

Gdzieś wyczytał w moim lub swoim wpisie cokolwiek o pisie?

Nie dość, że manipulujesz, to jeszcze demokrację i zapisy Konstytucji RP, jak całe ogłupiałe lewactwo masz w głęboko dupu.

Zastanawiające z czym i o co tutaj "walczycie"?

Własnej głupoty i tak nie zwyciężycie.

Edytowane przez xniwax

Gdzieś wyczytał w moim lub swoim wpisie cokolwiek o pisie?

Nigdzie. Tylko to śmieszne gdy płatny troll PiS z brygady sieciowej wyciera sobie gębę Konstytucją.

demokrację i zapisy Konstytucji RP, jak całe ogłupiałe lewactwo masz w głęboko dupu.

Klasyczne "łapaj złodzieja". Wiadomo kto codziennie łamie Konstytucję i nie mając konstytucyjnej większości próbuje ją zmieniać poprzez ustawy.

Słowo "lewak" mnie nie obraża. Wprost przeciwnie. Obrazilbym się gdyby ktoś mnie posądził że mógłbym być skretyniałym prawakiem. Cała głupota świata skupiła się po prawej stronie sceny politycznej.

Własnej głupoty i tak nie zwyciężycie.

Znów się uważasz za mądrego? Bezzasadnie.

Bobcat niestety jesteś w mniejszości i twoje zdanie się nie liczy ,nikt poważny nie bedziedzie z tobą dyskutował ,powiem więcej nawet nie będzie słuchał

Dyskutować to nie ma sensu z przygłupami oraz oszołomami. O prowokatorach w stylu gaziora nie wspomnę.

Co do polityki to obecny reżim coraz bardziej ogranicza demokrację metodą salami, czyli systematycznego odkrawania cienkich plasterków.

Normalni ludzie na razie tego nie zauważają a naiwniacy otumanieni propagandą wręcz się z tego cieszą. Tylko z czego się cieszą?

Że władza może coraz więcej a obywatel coraz mniej? Z czego się cieszycie debile, przecież was to też dotyczy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

z czego smieja sie debile ??z siebie smieja sie debile.

a tu mozna sie posmiac tez troche z debili oraz z TVP ktora oczywiscie tego nie zamiescila.A debile rechocza dalej.Jest tylko nadzieja ze bog w swej laskawosci zaskoczy debila .....niespodzianka taka jak ta.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie tylko bedzie szybko ale nawet wcale

Krzyś urodził się w kwietniu. Bez gałek ocznych i nerwu wzrokowego. Rodzice z małej wsi w Wielkopolsce, w szoku, po prostu zostali wypisani ze szpitala, bez jasnych wskazówek, co dalej. - Zostaliśmy sami. Krzyś urodził się w niedzielę rano, po czym we wtorek po południu wypisali nas do domu. Dostaliśmy plik skierowań, książeczkę zdrowia i pani doktor stwierdziła, że muszę rano usiąść i poszukać specjalistów, żeby Krzysia przebadać - mówi matka Krzysia Joanna Wendzonka. Poszukali. Przez internet znaleźli dobrego specjalistę w Chorzowie - doktora Piotra Jaworskiego. Szybko zapisali się na operację, bo pierwszy zabieg musiał odbyć się najpóźniej pół roku po urodzeniu dziecka. - Rekonstrukcja dotycząca kości twarzoczaszki i oczodołu u małego dziecka powinna być wykonana wcześnie, dlatego, że dochodzi do pewnych nieodwracalnych zmian, zarówno w obrębie tkanek miękkich, jak i kostnych oczodołu - tłumaczy dr Piotr Jaworski, specjalista chorób oczu z Centrum Mikrochirurgii Oka "Optomed". Brak możliwości współfinansowania Dr Jaworski nie ma podpisanego kontraktu z Narodowym Funduszem Zdrowia, więc za operację trzeba było zapłacić. W Polsce wszystkie dzieci są z urzędu ubezpieczone, więc ojciec Krzysia zadzwonił na infolinię NFZ z prośbą o pomoc. (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

z

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

Jesteś tego pewny, tak jak w swojej bucie wiesz "z czego smieja sie debile"....ja jestem pewny że tego z kolei TVN24 nie podało i nigdy nie poda.

"Dzięki pomocy widzów TVP Info na leczenie Zuzi udało się zebrać 6 mln zł."

Ukryta Zawartość

Maju dnia 28.09.2017 - 09:56 napisał

"Bardzo jestem z tej twojej decyzji szczęśliwy, tak bardzo że nawet nie zgłoszę tego ataku personalnego byś się z tej decyzji czasem nie wycofał."

Zgłosisz, zgłosisz, zawsze zgłaszałeś.

Skłamałeś, skłamiesz, zawsze kłamałeś.

Ps. Czyżby skandaliczny poziom chamstwa (wpisy; 23:22, 23:37, 23:44) reprezentowany przez osobę której poprzewracało się w głowie (z powodów o których wiem a pisać by nie "wywołać wilka z lasu" nie zamierzam) na stale ma zagościć i panoszyć na tym forum?

Do tych zakamuflowanych ataków ("Dyskutować to nie ma sensu z przygłupami oraz oszołomami") i do tego że jest to tu normą jesteśmy już przyzwyczajeni....ustanawiamy nowe "standardy"?? .;(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

a jestem pewny że tego z kolei TVN24 nie podało i nigdy nie poda

chlopie takich informacji to moge ci wrzucici tone.Polsat, TWN,Owsiak,siepomaga i etc etc.Gdyby nie te fundacje to jedna zuzia wiosny nie czyni.Tysiace dzieci bez opieki i niedzielnego pogotowia ratunkowego a ten o zuzi.Tobie tez juz cieknie z kacika ust??

kłamałeś, skłamiesz, zawsze kłamałeś.

tak jest majowa rzniesz glupa i robisz durniow z innych.

tyle ze oni sie nie daja i to skutecznie co widac po tej cieknacej slince.

Edytowane przez muls

tez wejda do annalow BBS.Podobno trwaja konsultacje.

zuzia nieduzia ale pracuje na Cale tvp pic.Co tam masz jeszcze majowa o zuziach to zawale cie takimi zuziami po sufit gdzie panstwo nawet nie jekło..

zlikwidowali pogotowia dla dzieci w niedziele ale o tym ani slowa.O zuzi bedzie sie rozwodził kiedy takie zuzie blagaja o pomoc codziennie.I codziennie TVn bedzie pisal czego majowa wraz z kurduplem nie zrobili.Nie uratuja tysiace dzieci bo uratowali zuzie.

pie..lona bolszewia.

Edytowane przez muls

reprezentowany przez osobę której poprzewracało się w głowie

Nikomu tutaj nie przewróciło się bardziej w głowie niż Tobie, który notorycznie kłamiąc, manipulując, przeinaczając fakty w każdej sprawie - piszesz jednocześnie panegiryki na własną cześć, próbując przedstawić się jako krynica prawdy, arbiter najwyższy i depozytariusz jedynie słusznego punktu widzenia.

najlepsze jest to... o nim .Cos takiego moze wpisac tylko facet ktory ma sie za jesusa.

a jednoczesnie wie ze wszyscy maja go za durnia.

i jak to pogodzic.Oglosic na sztandarze.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.