Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteś tego pewny, tak jak w swojej bucie wiesz "z czego smieja sie debile"....ja jestem pewny że tego z kolei TVN24 nie podało i nigdy nie poda.

"Dzięki pomocy widzów TVP Info na leczenie Zuzi udało się zebrać 6 mln zł."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Skłamałeś, skłamiesz, zawsze kłamałeś.

Ps. Czyżby skandaliczny poziom chamstwa (wpisy; 23:22, 23:37, 23:44) reprezentowany przez osobę której poprzewracało się w głowie (z powodów o których wiem a pisać by nie "wywołać wilka z lasu" nie zamierzam) na stale ma zagościć i panoszyć na tym forum?

Do tych zakamuflowanych ataków ("Dyskutować to nie ma sensu z przygłupami oraz oszołomami") i do tego że jest to tu normą jesteśmy już przyzwyczajeni....ustanawiamy nowe "standardy"?? .;(

Facet zbiorka odbyła sie w roku 2015

Udało się! Zebrano 6 mln zł dla chorej Zuzi. Dziewczynka poleci na leczenie do USA

kawi, jk publikacja: 19.05.2015 aktualizacja: 11:49

KŁAMCA jestes i tyle tutaj masz kiedy i jak ;

Ukryta Zawartość

patrz na date PIS-maku wtedy nie bylo dojnej zmiany............

Pisales że TVN nie pomaga?

Ukryta Zawartość

W tekscie jest link jak pomóc Jej......tez 2015 rok KŁAMCO>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ukryta Zawartość

teraz mnie zgłos Kapusiu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Żenujący wpis, ale po tym osobniku jak i tym mającym inaczej myślących za durni nic innego się już nie spodziewam.

teraz mnie zgłos Kapusiu

Postanowiłem że chamstwa zgłaszać już nie będę.....pomimo że jestem wierzący dawno straciłem wiarę w skuteczność. ;(

patrz na date PIS-maku wtedy nie bylo dojnej zmiany............

A co to ma do rzeczy pieniaczu....co wzmianka Zuzi w programie TVN-u ma do faktu że TVN24 nie poinformował że TVP INFO ("reżimowa") wsparła i monitorowała tą akcję co przyśpieszyło bieg wydarzeń

A może dalej nie rozumiesz o czym pisałem?

Pisales że TVN nie pomaga?

Nie pisałem, pieniacz to usiłuje wmówić!

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Dziennikarzyny z TVN niech lepiej zaczną ustawiać się w kolejce do przeprosin TVP bo jak wejdzie nowa ustawa o mediach to pozostanie emigracja i robota w sortowni albo na zmywaku w Luksemburgu.

Żenujący wpis, ale po tym osobniku jak i tym mającym inaczej myślących za durni nic innego się już nie spodziewam.

Postanowiłem że chamstwa zgłaszać już nie będę.....pomimo że jestem wierzący dawno straciłem wiarę w skuteczność. ;(

A co to ma do rzeczy pieniaczu....co wzmianka Zuzi w programie TVN-u ma do faktu że TVN24 nie poinformował że TVP INFO ("reżimowa") wsparła i monitorowała tą akcję co przyśpieszyło bieg wydarzeń

A może dalej nie rozumiesz o czym pisałem?

Nie pisałem, pieniacz to usiłuje wmówić!

Facet zwróc uwagę na date która podałem "TVP info "rok 2015 wtedy jeszcze tzw dobra zmiana nie miała do czynienia z tym medium

Każde z medium informowało w tamtym czasie Pisiaste nic nie miały w tym zasługi.....

Facet ludziska tutaj w wielu tematach wskazują na Twe" pokrectwa " siedziałem w cicho ale tutaj nie zdzierżyłem....

Mam w dupie Twe odpowiedzi dla mnie jesteś .....tylko ze względu na kare nic nie napisze ....

Dziennikarzyny z TVN niech lepiej zaczną ustawiać się w kolejce do przeprosin

Jeszcze długo długo nie.

Daj cynk Jakiemu: "Radny dzielnicowy z PiS i nauczyciel wiedzy o społeczeństwie kupił kamienicę z lokatorami. Próbował się ich szybko pozbyć, grożąc i podnosząc czynsz. Teraz próbuje zastraszyć społeczników, którzy pomagali lokatorom, i media, które piszą o jego metodach.

Problemy osób mieszkających od kilkudziesięciu lat w kamienicy przy ul. Skibińskiej 5 zaczęły się w maju ubiegłego roku. Wówczas budynek od spadkobierców poprzednich właścicieli wykupił Mariusz Kasprzak. Do niego należała już wcześniej sąsiednia kamienica mieszcząca się pod adresem Skibińska 3.

Kasprzak zaraz po zakupie zapukał do drzwi lokatorów. W budynku mieszkało wówczas sześć osób. Nowy właściciel wręczył im pismo, w którym zapowiadał, że jeśli „w ciągu 10 godzin nie wyprowadzą się z kamienicy, poinformuje odpowiednie instytucje o fakcie niewyprowadzenia się”. – Nie pokazał żadnego dokumentu, który potwierdzałby, że jest właścicielem budynku, tylko zażądał, żebyśmy się wyprowadzili. Nie zgodziliśmy się i od tego momentu nie mamy spokoju". (GW, Lublin)

Twoja celebracja miłości do PiS budzi śmiech.

Facet zwróc uwagę na date która podałem "TVP info "rok 2015 wtedy jeszcze tzw dobra zmiana nie miała do czynienia z tym medium

Każde z medium informowało w tamtym czasie Pisiaste nic nie miały w tym zasługi.....

Data do tego faktu który opisałem nie ma znaczenia.....tym bardziej dziwi brak w "wolnych" mediach wzmianki o tym że ZAPOCZĄTKOWANA za PO w TVP INFO akcja ma takie zakończenie.

Co do zasług, co najmniej dwa razy za czasów "reżimowej" słyszałem apele o wsparcie akcji....chcę też przypomnieć że kosztowne leczenie jeszcze się nie zakończyło i apelowano niedawno o dalsza pomoc.

Do impertynencji się nie odniosę....tak bywa jak się za pokrętnym uznaje coś czego się nie zrozumiało.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Dziennikarzyny z TVN niech lepiej zaczną ustawiać się w kolejce do przeprosin TVP bo jak wejdzie nowa ustawa o mediach to pozostanie emigracja i robota w sortowni albo na zmywaku w Luksemburgu.

Ciekawe co dziennikarzyny z goebbelsowskiej TVPiS będą mówić po zmianie władzy. PiS nie będzie rządził wiecznie.

co najmniej dwa razy za czasów "reżimowej" słyszałem apele o wsparcie akcji

Nie ma tygodnia, aby w Faktach TVN nie był podawany przynajmniej jeden przypadek osoby chorej, wymagającej pomocy, kosztownych leków lub operacji za granicą. Jest też apel o wsparcie finansowe. Po kilku dniach jest informacja i podziękowanie że pieniądze już są. Więc choć raz przestań łżeć i manipulować (jeśli takie zaprzestanie jest w ogóle w Twoim przypadku wykonalne).

Przy okazji tego tematu pragnę zauważyć, że za pieniądze podatników jakie pompowane są permanentnie dla biznesmena Rydzyka można by przeprowadzić kilka(naście) takich sferach. Widać tu hierarchię priorytetów państwa.

Czy informacja o niezgodnej z prawem europejskim budowie nordstreamu i blokadzie portu dla kontenerowców w swinoujsciu jest tak mało istotna dla interesu polski żeby o tym nie informować Polaków ? Czemu w TVN o tym cicho,czy to tak mało istotna informacja żeby nawet o tym nie wspomnieć,w czyim interesie działa ta stacja .

Nie ma tygodnia, aby w Faktach TVN nie był podawany przynajmniej jeden przypadek osoby chorej, wymagającej pomocy, kosztownych leków lub operacji za granicą. Jest też apel o wsparcie finansowe. Po kilku dniach jest informacja i podziękowanie że pieniądze już są. Więc choć raz przestań łżeć i manipulować (jeśli takie zaprzestanie jest w ogóle w Twoim przypadku wykonalne).

Przy okazji tego tematu pragnę zauważyć, że za pieniądze podatników jakie pompowane są permanentnie dla biznesmena Rydzyka można by przeprowadzić kilka(naście) takich sferach. Widać tu hierarchię priorytetów państwa.

Bez komentarza.....

22042095_2072244993009518_4975951454220394044_o.jpg

Czy informacja o niezgodnej z prawem europejskim budowie nordstreamu i blokadzie portu dla kontenerowców w swinoujsciu jest tak mało istotna dla interesu polski żeby o tym nie informować Polaków

Wiadomo o tym od lat.

Ale dopiero PiS doprowadzi do anulowania tych projektów tak samo jak do zwrotu Tupolewa.

widzialem jak trzesie ale nic nowego.Ta funkcja juz dawno była dyskutowana jako dublowana.Jak juz sie zatrzesie to te jego pieniadze i emerytura sprawia ze ty sie zaczniesz trzasc.Ile razy mozna matołkom to tlumaczyc.Lata cale a ten swoje codziennie.Powtarzanie zostaw innym bo nawet do tego sie nie nadajesz.

Edytowane przez muls

Było za Tuska i ponoć sprawę załatwił, teraz tusek trzęsie portkami bo się okazuje ze funkcja szefa rady niepotrzebna

Doczytaj może jeśli potrafisz: ewentualne zmiany w strukturze organizacyjnej będą dopiero dyskutowane, na razie są to luźne propozycje i jeśli staną się obowiązującym prawem - wejdą w życie po zakończeniu obecnych kadencji.

Bez komentarza.....

22042095_2072244993009518_4975951454220394044_o.jpg

Co to jest kilkadziesiąt milionów przekazanych na zacny cel przy kradzionych dziesiątkach miliardów na karuzelach watowskich.

Edytowane przez Boresk

Bobcat niestety jesteś w mniejszości i twoje zdanie się nie liczy ,nikt poważny nie bedziedzie z tobą dyskutował ,powiem więcej nawet nie będzie słuchał

Chyba coś ci się kolego poplątało. Właśnie z Bobcatem można poważnie podyskutować, i to wyłącznie w oparciu o fakty.

Pojęcie mniejszości jest dla was bardzo względna, szczególnie gdy sobie wmówicie urojoną rzeczywistość wzmacnianą nachalną propagandą.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Jak widzę Maju perfidnie kłamie, a to dlatego, że swoją marną wiedzę opiera na kłamstwach podawanych TVP Info.

Tak jak widać pracuje specjalna komórka do manipulacji. Wyniki innych przewalają na swoje, typowe odrażające mendy.

Licząc, że inni nie oglądają innych stacji (ponieważ są płatne) liczą na to że wciśnięta ciemnota będzie prawdą.

I tak o wielu miesięcy, lat trwa manipulacja faktami przez reżimowych pachołków.

Ale do czasu, wszyscy oni zostaną rozliczeni i postawieni przed Sądami, niezależnymi sądami.

Tacy jak Maju również zostaną pociągnięci do odpowiedzialności. Adresy IP są rejestrowane.

Skończycie na śmietnikach, nie tylko historii.

Kaczak, jak go określiłeś, nie rozlicza a raczej eliminuje potencjalną konkurencję. Nierzadko swoich dawnych kolegów.

A że stosuje stalinowskie metody, to odpowie za to jak nikt inny. Po tym i w jaki sposób to zrobił nie przebaczą mu nigdy.

Mnie to wisi, nie ma problemu, żeby o tej ofierze losu bardzo szybko zapomnieć.

W Luksemburgu to Bierecki leżakuje pieniądze ze SKOKów. TVPInfo nie podawała?

Pacz Pan, pewnie Jacusiowi Kurskiemu notatka przypadkiem za biurko spadła i tam sobie leży ;-).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.