Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Obawiam się ze w tym tępie spadku słupków to PO i nowoczesna mogą wygole do parlamentu nie wejść,a o Jarosława to ty się nie martw na wasze nieszczęście ma stały i mocny elektorat który chce zaboru waszego mienia

Pierwszy raz od dawna oglądałem wczoraj reżimową. Powodem była Liga Mistrzów. Ale nawet tam widać spadek poziomu. Cały skrót jednego z meczów Gilewicz zagadał wieściami o Miliku tak, jakby nie mógł tego powiedzieć w innym momencie. Żenada.

Jestem Europejczykiem.

Pobożne życzenia. Pomarzyć dobra rzecz.

Obawiam się ze w tym tępie spadku słupków to PO i nowoczesna mogą wygole do parlamentu nie wejść,a o Jarosława to ty się nie martw na wasze nieszczęście ma stały i mocny elektorat który chce zaboru waszego mienia

Pierwszy raz od dawna oglądałem wczoraj reżimową. Powodem była Liga Mistrzów. Ale nawet tam widać spadek poziomu. Cały skrót jednego z meczów Gilewicz zagadał wieściami o Miliku tak, jakby nie mógł tego powiedzieć w innym momencie. Żenada.

Nie oglądaj więcej, to stacja dla inteligentnych ludzi na poziomie którzy potrafią odróżnić rzeczywistość od fikcji,tobie i nie tylko coś słabo to idzie,dla was (mniejszości z która nikt się nie liczy) jest inna stacja która przedstawia informacje może nie prawdziwe ale dla was właściwe i wam odpowiadające.

wiem wiem to tzw inteligencja inaczej.Tam wszytko jest jasne i proste az w dupie szczypi.Rozumiem ze to wszytko rozumiesz i cieszysz sie ze to ogarniasz..Sam bym to ogladał gdyby to nie było takie proste dla prostakow i wiesniakow

Specjalnie dla ciebie pochylili czoło.Wymiana elit to sie nazywa.

Mozesz juz taki sie czuc.

Edytowane przez muls

Muls znowu się mylisz,prostaków i wieśniaków to raczej u konkurencji trzeba szukać i może jak byś w lustro spojrzał to jednego bys zobaczył,jasne ze wymiana elit jeszcze krs został ale to kwestia najbliższego czasu,komuchy musza odejść,młodzi zdolni czekają,musi nastąpić wymiana pokoleniowa,ty jesteś reliktem przeszłości ja jestem przyszłością tego narodu .

Odezwał się ten co odróżnia

nie zrozumiales czleku...czuj sie juz jak elita.Teraz motloch to juz elita.I pod taka elite robia te programy takie elity jak kurski czy odmieniec.Masz czego chciales a teraz jeszcze tak jak pragniesz udaj sie do najblizszego bogatego i powiedz zes elita i ci sie nalezy.Nie mow tylko zes prostak.W krotkim czasie staniesz sie bogata elita co pewnie było twoim marzeniem zycia.Jak to wsiowym w PGRach tlumaczono. Edytowane przez muls

ja jestem przyszłością tego narodu .

Chyba PiSdnietym narcyzem.

Dawaj dalej - boki zrywać!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

nie zrozumiales czleku...czuj sie juz jak elita.Teraz motloch to juz elita.I pod taka elite robia te programy takie elity jak kurski czy odmieniec.Masz czego chciales a teraz jeszcze tak jak pragniesz udaj sie do najblizszego bogatego i powiedz zes elita i ci sie nalezy.Nie mow tylko zes prostak.W krotkim czasie staniesz sie bogata elita co pewnie było twoim marzeniem zycia.Jak to wsiowym w PGRach tlumaczono.

Muls może lepiej nie czytaj moich wpisów bo i tak nic nie kumasz a strasznie się podniecasz jeszcze pikawa ci siądzie,nie chce mieć na sumieniu nawet czegoś takiego jak ty .

"Choć zarobki prezenterów i dziennikarzy zatrudnionych w Telewizji Polskiej są finansowane z pieniędzy podatników, są ukrywane przez zarząd oraz nadzorujące TVP ministerstwo."

Telewizja "PUBLICZNA" :-)))) Na tej samej zasadzie co domy prowadzone przez mafię zwane teraz agencjami towarzyskimi :))) Zresztą, obsada też identycznego autoramentu :-)

Włodek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mi nie przeszkadza ze w TVP dobrze zarabiają,za dobra prace należy się dobra zapłata,swoją droga tez robię w spółce skarbu państwa i tez nie narzekam,a wy macie swój wolny rynek i se radźcie co mnie to obchodzi.

To zastanów się ekonomie skąd biorą się pieniądze w budżecie na twoją "harówkę"?

Edytowane przez klecha

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Mi nie przeszkadza ze w TVP dobrze zarabiają,za dobra prace

Mnie również nie przeszkadza że ludzie dobrze zarabiają za dobra pracę, ale to nie dotyczy pracowników TVP! O jakiej dobrej pracy w zestawieniu z tą propagandową instytucja piszesz???

I nie o zarobkach pisałem, tylko o łamaniu prawa poprzez ukrywanie przez instytucje publiczną gospodarowania mymi pieniędzmi!

W.

On tego nie zrozumie.

Przecież jest z budżetówki.

Jak się władza zmieni to jego jęzor będzie inną rzyć polerował

Edytowane przez klecha

Kawał dobrej roboty odwalają skoro wy jesteście niezadowoleni to znaczy ze jest dobrze,nie łamią żadnego prawa,łamali je poprzednicy,społeczeństwo jest zadowolone z waszego niezadowolenia :), swoją droga tez płace podatki

Edytowane przez caleb66

Mi nie przeszkadza ze w TVP dobrze zarabiają,za dobra prace należy

mnie to tez nie przeszkadza, zastanawiam sie tylko kiedy cie to naszło i czy nie jest zgodne z kalendarzem....wyborow.Tak na marginesie pensja 25tys za gadanie to jak rosumiem rewelacja nie jest ale godziwe wynagrodzenia ...

jest to jak rosumiem praca wymagajaca i odpowiedzialna zeby takiemu jak ty wytlumaczyc cos czego wytlumaczyc sie nie da.

to musi kosztowac.

Kawał dobrej roboty odwalają skoro wy jesteście niezadowoleni to znaczy ze jest dobrze,nie łamią żadnego prawa,łamali je poprzednicy,społeczeństwo jest zadowolone z waszego niezadowolenia :), swoją droga tez płace podatki

mowisz o tym zadowolonym motlochu ktory jutro przestanie byc zadowolone ??To jest jak mowisz...spoleczenstwo?? Edytowane przez muls

Kawał dobrej roboty odwalają skoro wy jesteście niezadowoleni to znaczy ze jest dobrze,nie łamią żadnego prawa,łamali je poprzednicy

Szkoda na ciebie czasu i klawiatury.

,społeczeństwo jest zadowolone z waszego niezadowolenia :),

Nie wypowiadaj się za całe społeczeństwo. Nikt nie dał ci do tego upoważnienia!

W.

.

Oj Tutaj masz racje .

Po zmianie władzy na Taśmie mieć będziemy dowody waszej dziadowskiej działalności ..

Ciężko będzie się wykręcić , nie mówiłem , robiłem , wiedziałem .

Aby tylko sądy porzadnie za dupsko was wzięły..

Liczę że i wszelkich popleczników maści przeróżnej również ocena i kara nie ominie..

Prawo już odpowiednio ustawiliście .

WystaRCZY TO WYKRZYSTAĆ I ZROBIĆ JAKAŚ USTAWĘI DO PIERDLA WAS WSADZIĆ .

Deklaruję że chętnie paczkę Ci do puszki zawiozę .

Smalec, tytoń - na jakich dopalaczach jedziesz?Wszysko ku Twojemu zadowoleniu.

ale cie ..rusylo..dulon.

przeca kazdy rzond jak przychodzi to ma lepsze i gorsze pociagniecia.TYLKO w tym jest WSZYTKO cacyi bedzie jeszcze lepiej.Nie trzeba konczyc kursow PGR ow zeby wiedziec ze nigdy tak nie ma.Ale nie u nich.Wszytko jest cacy a ludzie szczesliwi.Czasami sie jakis podpali ale to przeca wiadomo...chory albo ukrainiec.

Edytowane przez muls

"Mocne słowa Wojciecha Manna na antenie Trójki . Czy dziennikarz pożegna się z pracą?"

"Jak donosi serwis wirtualnemedia.pl, podczas porannej audycji w Trójce Wojciech Mann kilkukrotnie nawiązywał do odejścia z rozgłośni Roberta Kantereita i Artura Andrusa, a jego gość Piotr Bukartyk zaśpiewał o tym piosenkę. Tekst utworu odnosił się do personalnych czystek, jakie odbywają od dłuższego czasu w mediach publicznych."

Bez mojego komentarza

W

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szkoda na ciebie czasu i klawiatury.

Nie wypowiadaj się za całe społeczeństwo. Nikt nie dał ci do tego upoważnienia!

W.

Ile razy mam powtarzać ze jesteście w mniejszości z która nikt się nie liczy,wiekszosc jest zadowolona czy to takie trudne,widać to wszędzie,na ulicy ludzie bardziej uśmiechnięci,w sondażach,w zakładach pracy więcej zarabiają,wszelkie wskaźniki ekonomiczne również to potwierdzają,jest zdecydowanie lepiej niż było za poprzednich rządów a wy krzyczycie ze faszyści komuniści itd tylko kogo to ? Wyborów nie wygracie z 16% , wogole to marnie widzę przyszłość PO i nowoczesnej, obalić rząd tez trzeba umieć i to dla was za trudne,myśle ze przy kolejnej takiej próbie byłoby naprawdę wesoło ale nie chce krakać .

Ile razy mam powtarzać ze jesteście w mniejszości z która nikt się nie liczy

Nadal piszesz propagandowe bzdury.

Jesteśmy mniejszością, ale nie liczy się z nami tylko ta najgłupsza cześć PiSowskiego elektoratu. Polskezbaw i naczalstwo liczą się z nami bo muszą. Juz raz pozwolili sobie na nieliczenie :-) Kler również się liczy i działa wiele ostrożniej i przebieglej niż zwyczajna PiSowska wataha.

I proszę abyś odnosząc się do mnie we wpisach, nie identyfikował mnie z PO, ani żadnym inną partią, wciąż tańcząca wokół koryta władzy w tym nieszczęsnym kraju.

Włodek.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.