Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie to zastanawia co innego.

Polityka informacyjna stacji, programu...ok, potrafię wyekstrahować kwintesencję z różnie podanych informacji. Czasami nawet więcej wynika z odmiennie podanych informacji... ;-)

Ale dlaczego te gadające do nas głowy z taką zajadłością, zaciśniętymi zębami wmawiają nam informacje...?

Dotyczy to obu stron, choć muszę przyznać; ci w TVN`ie są ładniejsi... oprócz Miecugowa...

A szkoda pamiętam go z Trójki...

Generalnie gdy pooglądam czasami TVN a potem za chwilę TVP stwierdzam, że obie stacje uprawiają propagandę, tłuką się po łbach, starają sie wmówić tylko swoje rację, bo ani tym ani tamtym nie można za bardzo wierzyć. Trzeba myśleć i prawdy szukać gdzie indziej.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Mało pamiętasz, Grzesiu Siódmy...

Ja pamiętam Starego Miecugowa. Bywało, że gazetę Dziennik Polski, kupowało się wyłącznie dla felietonu Pana Brunona:-)

Eeeeech.... Prześlicznie piórem władał...

Czy ktoś z Was to jeszcze pamięta, prócz Włodzimierza, który pamięta nawet, jak to pode Grunwaldem mu zbroja przemokła i kolczuga zardzewiała?:)

Choć, gdy wspomnę - tego dnia była cudna pogoda.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Oczywiście,że pamiętam Brunona.Choćby z "Życia Literackiego" z lat 70.

Nie rozumiem jak w Szkle kontaktowym można widzieć zajadłość i zaciśnięte zęby?Trzeba być chyba kompletnie pozbawionym poczucia humoru.Ale u pismanów to częsta przypadłość.

A pod Grunwaldem nie dla wszystkich była cudna pogoda.

:-)

Nie oglądam 'Szkła...' od kilku lat. Mam inne zajęcia i priorytety.

Typu - te tysiące płyt wreszcie porządnie poumieszczać i poustawiać.

Wciąż brak casu, kruca bomba:)

Pismani wszystko co mówią, mówią przez zaciśnięte zęby. Ale damy radę, Wojtku.

Kiedyś ze zdumienia otworzą japy.:)

Nie wiem, czy się TVPiS staje ciekawsza, ale na pewno egzemplifikuje nie najcięższe obyczaje ludzi, którzy teraz do niej trafiają. Oto kolejny kwiatek:

[...] Magdalena Ogórek kilka tygodni temu przekonywała, że jej obowiązkiem jest chwalić PiS za to, co robi i co jest zbieżne z jej postulatami. Ale to nie wszystko! "Moim obowiązkiem jest tutaj siedzieć u pana i powiedzieć Polakom prawdę" - mówiła w rozmowie z RMF FM. Jej obowiązkiem jest też "mówienie, kto szkodzi Polsce".

Ogórek właśnie zyskała możliwość wypełniania swoich powinności w sposób regularny - została współprowadzącą program "W tyle wizji" na antenie TVP Info. - Będzie mi bardzo miło dzielić się z państwem swoimi opiniami na tematy wszelakie - mówiła w swoim premierowym odcinku. [...]

źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Najpierw w SLD, teraz u pisiorów - to już wyjątkowe polityczne k....stwo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez argus

Polskie tu, zagramaniczne - tam, klasykę podzielić, jazz - na eceemy i inne, pablo na czarnobiałe i kolorowe, lubiane/ nielubiane, kochane/znienawidzone...

Gdy masz trzy płyty - proste. Gdy ich masz kilka tysięcy (i każdą lubisz)- sprawa się komplikuje:)

A i półki skonstruować. Życie jest pełne niespodzianek!:-))

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Nie wiem, czy się TVPiS staje ciekawsza, ale na pewno egzemplifikuje nie najcięższe obyczaje ludzi, którzy teraz do niej trafiają. Oto kolejny kwiatek:

Najpierw w SLD, teraz u pisiorów - to już wyjątkowe polityczne k....stwo.

A wcześniej ekspert i chyba też prowadząca jakiś program w tvn biznes.Piękna kariera medialna.

A wcześniej ekspert i chyba też prowadząca jakiś program w tvn biznes.Piękna kariera medialna.

Nie pierwsza i nie ostatnia zwolenniczka SLD która oddała się PiSowi. Nawet tu, na forum masz taki przykład.

Jestem Europejczykiem.

Nie pierwsza i nie ostatnia zwolenniczka SLD która oddała się PiSowi. Nawet tu, na forum masz taki przykład.

Magnetyczny urok osobisty Prezesa tak działa. Zniewala totalnie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Z wypowiedzi Ogórkowej wynika że zbyt mądra nie jest. Pasuje do PiSu

Ogórkowej to się nie dziwię, ale co strzeliło do głowy Morawieckiemu, który wydawał się człowiekiem uczonym i rozgarniętym ? Wsparcie rozpierduchy to wyjątkowo dziwne zachowanie z jego strony, ale może to też "misiewicz"? To by wiele wyjaśniało.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Teraz w polityce jest taki burdel, prawica ma hasła lewicowe, i na odwrót, że każdy kto ciągnie do koryta, strzela na oślep. A może się uda?

Ogórkowej to się nie dziwię, ale co strzeliło do głowy Morawieckiemu, który wydawał się człowiekiem uczonym i rozgarniętym ? Wsparcie rozpierduchy to wyjątkowo dziwne zachowanie z jego strony, ale może to też "misiewicz"? To by wiele wyjaśniało.

Na razie młody Morawiecki jest ministrem od slajdów i szklanych domów.

Na razie młody Morawiecki jest ministrem od slajdów i szklanych domów.

Obawiam się że tak może już zostać. Nic nie zapowiada jego rychłego sukcesu. Na razie kontynuuje politykę gospodarczą poprzedników i otwiera kolejne fabryki zagranicznych koncernów. A miało być inaczej. I po co Polska wydała tyle niepotrzebnej kasy na "dojną zmianę" ?

Gratuluję wytrwałości! Ja poddałem się po obejrzeniu jednych Wiadomości. Totalna masakra, czułem się jakby komuna wróciła.

Jestem Europejczykiem.

Byłem święcie przekonany, że czasy zmasowanej, chamskiej prorządowej propagandy w publicznej telewizji mamy już za sobą. A tu proszę - powtórka z systemu który wydawałoby się odszedł bezpowrotnie.

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe co teraz powie Kaczka przez Kurskiego po wyborze nowego prezydenta USA.

Będą szli na udry czy polubią się?

Będą szli na udry czy polubią się?

Trump się spyta kto lub co to jest Kaczka ;-) ?

Przez kilka dni poświęciłem swoj cenny czas i pooglądałem Telewizję Kaczyńskiego. Strata czasu.

Gratuluję wytrwałości! Ja poddałem się po obejrzeniu jednych Wiadomości. Totalna masakra, czułem się jakby komuna wróciła.

Dzięki panowie za info nic nie straciłem że tego nie oglądam tym bardziej od wielu osób dochodzą podobne informacje

propaganda PRL to pikuś do tego czegoś co teraz mamy....

Trump się spyta kto lub co to jest Kaczka ;-) ?

To pan chciał kaczkę?

- Tak. Z frytkami, siostro.

A później - basen.

Ja zawsze wiedziałem, że Amerykanie to przygłupy. Wkrótce oni sami się o tym dowiedzą.

Przez kilka dni poświęciłem swoj cenny czas i pooglądałem Telewizję Kaczyńskiego. Strata czasu.

Ja obejrzę, gdy wrócę z Radomia:)
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.