Skocz do zawartości
IGNORED

Audio mity

Rekomendowane odpowiedzi

A jak się odniesiesz do zachowania sly30 z postu wyżej, jar1? ;)

Sam tobie odpowiem. Myślisz, że jesteś taki grzeczny i kulturalny? Bo unikasz ostrych sformułowań. Ale twoje tysiące wpisów i pouczanie innych w świetle twojego zerowego doświadczenia to jest bardzo niegrzeczna forma ignorancji i bezczelności. Krytykowanie tak zasłużonych dla forum osób jak Twonk, wyzywanie go od złotouchych którzy nie pomogli nikomu w przeciwieństwie do ciebie, to już szczyt bezczelności. Owijanie tego w bawełnę na takich jak ty nie działa. Język komunikacji należy dostosować do poziomu adwersarza. Dlatego tobie należy mówić wprost i rzeczy nazywać po imieniu.

Pojeździj może sobie na rowerze? albo nie wiem, pobiegaj wokół domu żeby ochłonąć.

Toż to sama przyjemność! Znam z autopsji!

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Ludzie, niech ktoś wreszcie podejmie męską decyzje i zamknie ten durny temat. Prawie 400 stron i nic z tego nie wynika, poza tym, że obnażacie się pod wpływem emocji i pokazujecie swoje najgorszych cechy.

Przecież o to głównie chodzi. A co było na setkach stron w wątkach o słyszeniu/niesłyszeniu kabli? ;-)

Masz choć odrobinę honoru aby "odszczekać" i

O, o...to jest "system" i pokój gościa, który nabija się z audiofilów, krytykuje ich adaptacje akustyki, ich systemy, sprzęty itd... :-)

Jeden obraz warto tysiąca słów. Nawet nie warto komentować. Każdy sam może zobaczyć i ocenić.

Edytowane przez sly30

A co było na setkach stron w wątkach o słyszeniu/niesłyszeniu kabli?

To co zawsze - jak audiofil nie widzi co gra, to głuchnie.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Tak, to jest tzw 'wrogie przejęcie'.

Oskarżasz nowego udziałowca Site o wrogie przejęcie i złe intencje wobec forum? Wiesz co wypisujesz?

Mocna słowa. Trzeba powiadomić Ziobrę. ;-)

To wyobraź sobie, że masz swoją firmę, która ma portal internetowy i co dzień jest atakowany przez gościa ze 100 kont klonów!! Zgłaszasz na Policję i jest ścigany z urzędu. Nawet nie musisz wnosić prywatnego pozwu.

Osoby którym pomogłem, będą oceniać mój wkład pozytywnie.

Jestem umiarkowanym "złotouchym", a nie jakimś ortodoksyjnym, ale Twoje wpisy

odbieram bardzo pozytywnie, wiesz przecież. Oprócz tych, w których piszesz że pewne elementy

toru grają tak samo. ;-)

I przede wszystkim piszesz bardzo trafne recenzje słuchawek.

Gość BOBSAPP

(Konto usunięte)

Od tylnej ściany 55 cm

Przy takiej odległości u mnie było bardzo płasko ....dopiero 95 cm od tylnej ściany spowodowało że kolumny zaczęły swobodnie oddychać...

Nadal w swojej bezmyślności nie wiesz z kim masz do czynienia... :-) Odgrażasz się człowiekowi, który na matach zjadł zęby choć nadal posiada całą "klawiaturę", czego nie można powiedzieć o wielu jego przeciwnikach. Dostał byś w ten czerep i taki byłby finał tego twojego pyskowania i odgrażania się.

A może byśmy z MrArkowskim poszli na szklaneczkę rudej na myszach?

Tego nie wziąłeś pod uwagę :D

Najpierw trzeba sobie zadać pytanie, co jest akcją a co reakcją.

Teraz już nie dokopiesz się, kto i kiedy zaczął.

Ważne jest, że zaproponowałem dzisiaj zamknięcie tego szamba, bo nic się tutaj nie dzieje poza obrażaniem jeden drugiego.

Na moje wezwanie zareagował autor wątku, zareagował moderator.

Przez chwilę był spokój, aż zaczepił mnie BOBSAPP, do czego ochoczo przyłączył się Twonk, a wtórował im sly30

No sorry, Ty się mi dziwisz moim reakcjom?

Ten wątek to źródło kłótni i narodzin wrogów - nic więcej.

Czemu cały czas mnie oceniasz, a nie innych w tym wątku?

Jak już bawisz się w sędziego, to może po kolei punktuj kto i kiedy źle się zachowuje? (oczywiście siebie samego pomiń, bo jesteś święty) ;)

sly30, dla mnie jesteś skończony jako użytkownik forum i twór wirtualny.

Jeżeli można oceniać ludzi po złej energii jaką wysyłają, to Ty jesteś zdecydowanie w segmencie high-end.

Mam na podstawie Twoich wpisów tak złe zdanie o Tobie (o tym w jaki chamski sposób się zachowujesz i odpisujesz, jak obgadujesz ludzi w saloniku, jakieś akcje z sądami itp), że nie ma takiej siły na tej planecie, żebym zmienił zdanie co do Ciebie nawet gdybym jakimś cudem poznał Cię w realu.

Mam zapisanych kilka linków do Twoich postów, żeby pokazać znajomym jak prostacko i po chamsku może zachować się audiofil, dorosły facet, ponoć właściciel kilku firm, bo podejrzewam że nikt by mi nie uwierzył co może wypisywać jeden entuzjasta tego samego hobby drugiemu entuzjaście.

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

A może byśmy z MrArkowskim poszli na szklaneczkę rudej na myszach?

Tego nie wziąłeś pod uwagę :D

Przecież chciałeś go bić, tak mocno że aż nogami by się nakrył.

Zgłaszasz na Policję i jest ścigany z urzędu. Nawet nie musisz wnosić prywatnego pozwu.

Policja raczej takimi sprawami się nie zajmuje...może co najwyżej przesłuchać gościa, który nie przyzna się,

więc w protokole zapiszą, że słowo przeciw słowu. Prokuratura umorzy z braku dowodów i z powodu niskiej szkodliwości czynu.

Pozostaje sąd.

Mam na podstawie Twoich wpisów

Mam tak samo złe zdanie o Tobie. Nic nie wiem o obgadywaniu w Saloniku jak i o sądach. Złe zdanie o Tobie maja też ponoć ludzie na forum foto. Nie jesteś żadnym entuzjastą audio. Lubisz drwić z ludzi i ich pasji i dlatego spotyka ciebie odpowiednia reakcja.

Edytowane przez sly30

To jakiś mit, ja tam zamykam i słyszę.

Widocznie żeś Hrabia, bo reszta audiofilskiej Tłuszczy nie słyszy...

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Czemu cały czas mnie oceniasz, a nie innych w tym wątku?

Taki już cięzki los celebryty :)

Poza tym, sam przyznałeś, że jesteś tu po to by sobie robić jaja z audiofili.

A ja jestem audiofilem...

Edytowane przez jar1

Taki już cięzki los celebryty :)

A ja jestem audiofilem...

Jeśli to przyznał, to jest to chamskie i ordynarne zachowanie, więc należy go traktować w sposób adekwatny. I jeszcze innym zarzuca negatywną postawę. Co za bezczelność. To tak jakby wszedł do knajpy bikerów, obśmiał ich, dostał po "twarzy", po czym użalał się wszędzie pokazując zdjecia obitej twarzy i wykrzykując jacy ci bikerzy źli, chamscy, agresywni i brutalni!... :-)

Edytowane przez sly30

bo się gapią.

a widać nie mają podzielnej uwagi :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Jeśli to przyznał, to jest to chamskie i ordynarne zachowanie, więc należy go traktować w sposób adekwatny. I jeszcze innym zarzuca negatywną postawę. Co za bezczelność. To tak jakby wszedł do knajpy bikerów, obśmiał ich, dostał po "twarzy", po czym użalał się wszędzie pokazując zdjecia obitej twarzy i wykrzykując jacy ci bikerzy źli, chamscy, agresywni i brutalni!... :-)

ROTFL

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cytat proszę, gdzie ja tak napisałem że jestem tu po to aby robić sobie jaja z audiofili?

Jeżeli go nie znajdziesz (cytatu), to wypadałoby napisać "sorry, pomyliłem się"...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez BeatX

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

To naprawdę nie moja wina.

Ja akurat tego nie traktuje aż tak pryncypialnie. Rózne rzeczy się gada i pisze, a liczy się całokształt.

No tak, ale on traktuje to bardzo poważnie, zaraz jest obrażony, wylewa swoje żale i pretensje. Dlatego tłumaczę mu ten mechanizm. Pewnie i tak nic nie zrozumiał.

Cytat proszę, gdzie ja tak napisałem że jestem tu po to aby robić sobie jaja z audiofili?

Jeżeli go nie znajdziesz (cytatu), to wypadałoby napisać "sorry, pomyliłem się"...

Nie chce mi się szukac, wolę przeprosić.

Wszyscy jesteśmy tutaj goścmi. Gościmy się dzięki uprzejmości osoby, która stworzyła to miejsce. Nie jesteś właścicielem, powinieneś zaakceptować fakt po co i w jakim celu powstało to miejsce.

Dlatego podtrzymuję - JESTEŚMY GOŚĆMI W TYM MIEJSCU DZIĘKI ŻYCZLIWOŚCI TYCH, KTÓRZY TO MIEJSCE UTRZYMUJĄ.

Ile dasz na utrzymanie tego miejsca gdy zabraknie reklamodawców? Zapewne znikniesz by jątrzyć gdzieś indziej, a może zapłacisz za korzystanie? Wydasz 200 rocznie na abo za korzystanie z Forum?

Pytam bez złośliwości, z ciekawości. I licze, że mi odpiszesz. Czy zapłacisz 200 złotych rocznie za korzystanie z tego miejsca gdy odejda reklamodawcy i trzeba będzie wspierać Forum i utrzymac je na we własnym zakresie?

Aktualnie hosting to jest groszowa sprawa, serio.

Zresztą w tzw międzyczasie powstały inne fora jak AH, AC czy AM i dają sobie radę - tylko ludzi, którzy odeszli z AS szkoda.

PS. Przeprosin nie przyjmuję, sam też nie przepraszam, bo i nie ma za co - ot, niedoskonałości komunikacji tekstowej i tyle, ok? :)

A zaproszenie na szklaneczkę rudej na myszach zawsze aktualne jest.

Nie chce mi się szukac, wolę przeprosić.

Ale ja mogę potwierdzić i od razu też przepraszam, bo nie chce mi się szukać :)

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Beatx z cała sympatia ale wygląda na to że jesteś głównym sprawcą i prowodyrem (nieświadomym i biernym) przepychanek i kłotni w tym wątku

damy Ci pare dni wolnego tu?

• Pokaż nowe odpowiedzi