Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka czy Trujka... Dobra zmiana w programie 3 PR

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 31.05.2020 o 12:49, jezz napisał:

Pytanie jest pytaniem, reszta to twoje imaginacje.

Mannowi nie pozwala wrócic do trójki godność osobista.

To jak z godnością tych co wracają?

Kilka osób wróciło bo może serio kochają Trójkę jak ja i wielu z Was- robią to dla nas wszystkich, tylko że w obecnej sytuacji politycznej to się nie uda i tyle. Może po wyborach tych 28 i nastepnych...

robią z was idiotow,   odchodzą wracają, i mówią ze to przez politykę,   juz bym wolał zeby poszli na dobre, takich fałszywych pracowników nikt by nie chciał 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie wiem. Ale Niedźwieckiego lubię jako prowadzącego.

Za to teraz Tom Petty gra. Lubię.:)

I War on Drugs. Mi pasi.

Edytowane przez jezz
W dniu 3.06.2020 o 23:28, costa brava napisał:

robią z was idiotow,   odchodzą wracają, i mówią ze to przez politykę,   juz bym wolał zeby poszli na dobre, takich fałszywych pracowników nikt by nie chciał

Pamiętaj, że nie ma na świecie drugiej nacji tak lubiącej być robioną w wała...

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

Tak, ale Strzyczkowski postrzegany jako człowiek dobrozmianowy.
Dzień dobry.
Ciekaw jestem, jak długo to postrzeganie utrzyma się. Przypuszczam, że niezbyt długo.
Niedzwiec liczy jeszcze na kontrakt z Mannem i Jethon?
Wbrew temu, jak opinii publicznej przedstawia się "rodzinę trójki", nie jest to monolit ani żadna rodzina, co najwyżej pewna grupa interesów nie pozbawiona wewnętrznych podziałów, czego najzabawniejszym dowodem jest to, że jak dotąd ów kamyk, który wywołał lawinę odejść, czyli p. Gacek Anna, w Nowym Wspaniałym Świecie miejsca nie znalazła.
  • Moderatorzy
W dniu 6.06.2020 o 13:43, Jacchusia napisał:

Niedzwiec liczy jeszcze na kontrakt z Mannem i Jethon?

Lubię Niedźwiedzia, ale rzeczywiście ciężko u niego znaleźć coś siweższego.

Zdecydowanie wolałem i wolę KAczkowskiego.

P.S mam nadzieję, że Nietoperkowa znów pojawi się w Trójce.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

18 minut temu, Szyszkownik Kilkujadek napisał:

Dzień dobry.
Ciekaw jestem, jak długo to postrzeganie utrzyma się. Przypuszczam, że niezbyt długo.

Myslę, że zawsze.

"nowym dyrektorem Trójki został Kuba Strzyczkowski. Jedna z osób zbliżona do kulis jego powołania mówi nam, że „nie był jego faworytem, ale nie było innego wyjścia”. Tylko on mógł bowiem dogadać się jednocześnie z dziennikarzami, jak i z politykami, którzy - nie ma co ukrywać - są żywo zainteresowani mediami publicznymi"

"To naturalne, że musi wrócić. Najlepiej z Markiem Niedźwieckim, którego też już zaprosiłem z powrotem na antenę. Chwilę odpocznie, mam nadzieję, że wróci - mówił kilkanaście dni temu portalowi Wirtualnemedia.pl. Dodał: - Niepotrzebny jest żaden audyt."

"Otrzymaliśmy odpowiedź od Moniki Kuś z biura zarządu Polskiego Radia: - Audyt jest przeprowadzany."

"Pytamy szefa Trójki o komentarz do tej informacji. - Jeżeli Polskie Radio odpowiada, że audyt jest przeprowadzany, to znaczy, że tak jest. W takim razie potwierdzam."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość glazior

(Konto usunięte)
8 minut temu, stench napisał:

Czemu, muzykę puszczała fajną.

Stench są jakieś limity w zamieszczaniu załączników ?

Edytowane przez glazior
  • Moderatorzy
6 minut temu, glazior napisał:

Stench są jakieś limity w zamieszczaniu załączników ?

Tak , total 4MB we wpisie. Jest napisane obok spinacza do dodawania plików.

Fotki trzeba kompresować albo dodać 1 załącznik i klepnąć a potem dodać kolejną odpowiedź z kolejnym załącznikiem.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

8 minut temu, stench napisał:

Czemu, muzykę puszczała fajną.

Ja nie dawałem rady jej słuchać a muzyka to rzecz gustu. 

Najczęściej slucham zupełnie innej.

Pamiętam dokładnie kiedy pierwszy raz uslyszlem ja w trójce i pomyślałem wtedy, łodafak.:)

Myslę, że zawsze.
"nowym dyrektorem Trójki został Kuba Strzyczkowski. Jedna z osób zbliżona do kulis jego powołania mówi nam, że „nie był jego faworytem, ale nie było innego wyjścia”. Tylko on mógł bowiem dogadać się jednocześnie z dziennikarzami, jak i z politykami, którzy - nie ma co ukrywać - są żywo zainteresowani mediami publicznymi"
"To naturalne, że musi wrócić. Najlepiej z Markiem Niedźwieckim, którego też już zaprosiłem z powrotem na antenę. Chwilę odpocznie, mam nadzieję, że wróci - mówił kilkanaście dni temu portalowi Wirtualnemedia.pl. Dodał: - Niepotrzebny jest żaden audyt."
"Otrzymaliśmy odpowiedź od Moniki Kuś z biura zarządu Polskiego Radia: - Audyt jest przeprowadzany."

"Pytamy szefa Trójki o komentarz do tej informacji. - Jeżeli Polskie Radio odpowiada, że audyt jest przeprowadzany, to znaczy, że tak jest. W takim razie potwierdzam."

No i? Bo ja miałem na myśli, że nie jest kojarzony jako sympatyk władzy, a to co napisałeś, temu nie przeczy
4 minuty temu, Szyszkownik Kilkujadek napisał:

No i? Bo ja miałem na myśli, że nie jest kojarzony jako sympatyk władzy, a to co napisałeś, temu nie przeczy emoji846.png

No właśnie jest tak kojarzony.

No właśnie jest tak kojarzony.

Masz rację, już sam się zamotałem w tym wszystkim.
W takim razie na rychłe powroty demokratów do Trójki nie ma co liczyć.
Godzinę temu, Szyszkownik Kilkujadek napisał:

Masz rację, już sam się zamotałem w tym wszystkim.
W takim razie na rychłe powroty demokratów do Trójki nie ma co liczyć.

Ja to najbardziej liczylem na powiew świeżości w trójce.

Ja to najbardziej liczylem na powiew świeżości w trójce.

Byłoby miło. Niestety obowiązuje bezwzględna zasada "kto nie jest z nami ten przeciw nam" więc każdy zechce robić własną audycję w 3 zostanie zaetykietkowany jako pisior i poddany ostracyzmowi przez tych, którzy głosują inaczej w wyborach.

W sobotę chyba po niedoszłym 2000 wydaniu LP włączyłem 3, akurat rozpoczęło się popołudniowe pasmo sportowe. W pierwszym zdaniu prowadzący zadeklarował solidarność etc z odeszłymi redaktorami, powspominał ich sportowe gusta, a na koniec wystąpił z dramatycznym apelem: "wszystkim, którzy pytają dlaczego my tu wciąż tu jesteśmy, zadaję pytanie kto utrzyma nasze rodziny, nasze dzieci...".

Nie wiedziałem czy to jeszcze tragedia, czy już farsa. Chyba jedno i drugie. Jak widać nie dla wszystkich wystarczy etatów w Radio Wilanów.

6 godzin temu, Szyszkownik Kilkujadek napisał:

Byłoby miło. Niestety obowiązuje bezwzględna zasada "kto nie jest z nami ten przeciw nam" więc każdy zechce robić własną audycję w 3 zostanie zaetykietkowany jako pisior i poddany ostracyzmowi przez tych, którzy głosują inaczej w wyborach.

W sobotę chyba po niedoszłym 2000 wydaniu LP włączyłem 3, akurat rozpoczęło się popołudniowe pasmo sportowe. W pierwszym zdaniu prowadzący zadeklarował solidarność etc z odeszłymi redaktorami, powspominał ich sportowe gusta, a na koniec wystąpił z dramatycznym apelem: "wszystkim, którzy pytają dlaczego my tu wciąż tu jesteśmy, zadaję pytanie kto utrzyma nasze rodziny, nasze dzieci...".

Nie wiedziałem czy to jeszcze tragedia, czy już farsa. Chyba jedno i drugie. Jak widać nie dla wszystkich wystarczy etatów w Radio Wilanów.

IMHO prawda jest taka, że tą sytuacje próbują wykorzystać polityczni przeciwnicy PiS.

Co było to było, ale teraz podobno ma być inaczej, skoro wszyscy płakali, ze opuszczają drugi dom i tym podobne wzruszające historie, teraz powinni warunkowo wrócić. Dać Kubie i Trójce szansę - w końcu rodzina. A tak, pod wielkim znakiem zapytania stoja ich prawdziwe pobudki odejścia.

6 godzin temu, Szyszkownik Kilkujadek napisał:

Żeby tylko na ostracyzmie się skończyło. KOD-o podobni pokazali bierna agresję na skalę jakiej chyba jeszcze nie było w przestrzeni publicznej.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

W dniu 8.06.2020 o 22:11, Jacchusia napisał:

IMHO prawda jest taka, że tą sytuacje próbują wykorzystać polityczni przeciwnicy PiS.

Co było to było, ale teraz podobno ma być inaczej, skoro wszyscy płakali, ze opuszczają drugi dom i tym podobne wzruszające historie, teraz powinni warunkowo wrócić. Dać Kubie i Trójce szansę - w końcu rodzina. A tak, pod wielkim znakiem zapytania stoja ich prawdziwe pobudki odejścia.

Żeby tylko na ostracyzmie się skończyło. KOD-o podobni pokazali bierna agresję na skalę jakiej chyba jeszcze nie było w przestrzeni publicznej.

Takich bredni to nawet atmeg nie wypisuje.

Chyba najlepsze test to:

" bierna agresję na skalę jakiej chyba jeszcze nie było w przestrzeni publicznej".

Mistrzostwo PiSowskiego bełkotu - bierna agresja na niespotykana skalę!!!

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.