Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka czy Trujka... Dobra zmiana w programie 3 PR

Rekomendowane odpowiedzi

No ale dziś jakiś młokos w nowej audycji rockowej puścił King Crimson - One More Red Nightmare.
Byłem pod wrażeniem. ?

2 godziny temu, soundchaser napisał:

No ale dziś jakiś młokos w nowej audycji rockowej puścił King Crimson - One More Red Nightmare.
Byłem pod wrażeniem. ?

No, też to słyszałem, teraz czekam w okolicach południa na jakiś "kawałek"  z płyty ThrackAttack  ?

Pisałem... dajcie im szansę - muzycznie jest duuuużo lepiej - jeszcze żeby poprawili tą koszmarną archaiczną oprawę muzyczną - odświeżyć dżingle, sygnały itp

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

A Trójka jakby coraz śmielej i lepiej... Też macie takie wrażenia?

Nie, jest fatalnie jeśli chodzi o poziom konferansjerki.

Gówniarze jak z rozgłośni komercyjnych próbują wejść na poziom dawnych prezenterów. Efekt jest żałosny i tragiczny. Obraża inteligencję słuchaczy tego niegdyś zacnego programu.

Muzycznie jest w porządku, raczej nie ma się do czego przyczepić. Momentami lepiej, momentami słabo, ale obiektywnie mam wrażenie, że muzycznie jakoś w Trójce czuć świeższy oddech.

Generalnie, PiSiory mogą sobie zaliczyć rozpierdolenie w iment kolejnego obszaru.

"Tynk pożera dźwięk" 747

Ja na chwilkę, chciałem tylko napisać, że Przebojowa sobota, czy jak to się tam nazywa, to najlepsza audycja, i najlepszy pomysł na godzinę nadawania,  w nowej trójce.

Dziękuję, dobranoc.

ps. Poranna audycja do 9, wy***rdalać? 

3 godziny temu, slaaawek napisał:

Nie.

Jestem Europejczykiem.

12 minut temu, jezz napisał:

Ja na chwilkę, chciałem tylko napisać, że Przebojowa sobota, czy jak to się tam nazywa, to najlepsza audycja, i najlepszy pomysł na godzinę nadawania,  w nowej trójce.

Dziękuję, dobranoc.

ps. Poranna audycja do 9, wy***rdalać? 

Jeszcze zrób minetkę pani prezes i będziesz miał zaliczone. 

"Tynk pożera dźwięk" 747

9 minut temu, EmilioE napisał:

Łukasz totalna żenada... Chłopie co ty sobą prezentujesz? Coraz gorzej ?

28 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nie.

Tak.

22 minuty temu, EmilioE napisał:

Debil.

12 minut temu, slaaawek napisał:

Wypraszam sobie. Zachowaj pouczenia dla... 

"Tynk pożera dźwięk" 747

A ja pożegnałem się z tradycyjnym radiem, z żalem, przyznam , bo trójki słuchałem od blisko 40 lat. Stwierdziłem, że żaden szczerbaty gnom z bandą przydupasów nie będzie mi mówił czego i kogo mam słuchać. Zakupiłem sprzęt na miarę XXI w. i teraz mam tyle rozgłośni radiowych ze sam nie mogę ogarnąć, na razie zapisałem 10, z czego większość jazzowych, nie mam durnych reklam a tylko super muzę. Polecam. Jakby ktoś był chętny to mam tuner Marantz’a ST 6003 do sprzedania.

Godzinę temu, Urbanator napisał:

Zakupiłem sprzęt na miarę XXI w. i teraz mam tyle rozgłośni radiowych ze sam nie mogę ogarnąć,

Ja też. Telefon, aplikacja i głośnik podłączany bezkablowo.

19 minut temu, jezz napisał:

Ja też. Telefon, aplikacja i głośnik podłączany bezkablowo.

Przeszkadzamy w manifestacji ?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Z całym szacunkiem dla nowoczesności . Od blisko dekady korzystam z radia internetowego. Ale jednego ono nie dostarcza - żywego słowa i kontaktu z ludźmi z odmienna wiedzą i poglądami.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

W dniu 24.10.2020 o 21:06, slaaawek napisał:

Matałami internetowymi nie należy się zbytnio przejmować.

3 godziny temu, marek-1969 napisał:

Z całym szacunkiem dla nowoczesności . Od blisko dekady korzystam z radia internetowego. Ale jednego ono nie dostarcza - żywego słowa i kontaktu z ludźmi z odmienna wiedzą i poglądami.

To chyba zależy od tego jaką stacją załączysz, bo w internecie są wszystkie FM i DAB+ no i cała masa innych.

Nie chodzi o medium ale sposób organizacji radia i audycji .

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

4 minuty temu, marek-1969 napisał:

Nie chodzi o medium ale sposób organizacji radia i audycji .

Nie za bardzo rozumiem. W internecie jest ta sam Trójka, NŚ jak w FM.

• 4 tygodnie później...

Słuchałem wczoraj Trójkowej audycji "Przebojowa Sobota" emitowanej zamiast Listy przebojów w sobotę wieczorem.

Prowadzi facet o miłym radiowym głosie, ale atmosfera audycji lekko RMF-owa. w sumie to ja mu współczuje bo rywalizować z listą, to z góry przegrana sprawa...

... bo rywalizować z listą, to z góry przegrana sprawa...

No nie wiem, czy z góry przegrana, skoro aby zdobyć pierwsze miejsce wystarczało w schyłkowym okresie ok 1,5 tys. głosów.
3 godziny temu, Szyszkownik Kilkujadek napisał:

No nie wiem, czy z góry przegrana, skoro aby zdobyć pierwsze miejsce wystarczało w schyłkowym okresie ok 1,5 tys. głosów.

O, to bardzo odkrywcze"odkrycie", tak jakby słuchali audycji tylko ci, którzy głosują...

19 godzin temu, Jacchusia napisał:

Słuchałem wczoraj Trójkowej audycji "Przebojowa Sobota" emitowanej zamiast Listy przebojów w sobotę wieczorem.

Prowadzi facet o miłym radiowym głosie, ale atmosfera audycji lekko RMF-owa. w sumie to ja mu współczuje bo rywalizować z listą, to z góry przegrana sprawa...

Słuchałem tylko pierwszej audycji. Muzycznie była bardzo na plus.

Nie wiem jak z tą atmosferą rmf, bo nigdy nie słuchałem tego radia.

Słucham za to regularnie poranków w Nowym Świecie. Muzycznie,Trójka ze swoją playlistą nie ma startu.

O prowadzących, nie ma nawet co pisać.

W dniu 24.11.2020 o 08:02, jezz napisał:

Słuchałem tylko pierwszej audycji. Muzycznie była bardzo na plus.

Słucham za to regularnie poranków w Nowym Świecie. Muzycznie,Trójka ze swoją playlistą nie ma startu.

O prowadzących, nie ma nawet co pisać.

RMF-u na słuchałem się w pracy ? dzięki kolegom, nie trawili, jak to mówili, paplaniny w Trójce.

Dziwnym trafem Manna nie słuchałem, ani raz ? W sumie nie wiem dlaczego. A do popołudniowych audycji przymierzałem się ze dwa, trzy razy - dla mnie dno.

Ale mamy nowiść na horyzoncie !

Cytat

Radio 357 podaje pierwsze szczegóły ramówki. Będzie lista przebojów, ale z nietypowym startem

"Zimna noc. Zawsze wtedy dobrze się śpi... Nie teraz. Przyszły inne czasy. Sen słaby, ale sny ładne. O nowym radiu. Za tydzień od 10 do 12 w Radiu 357 przed premierą zagram "Zakamarki". Oczywiście muzyczne. Już dziś zapraszam. Sobota, godzina 10..." - napisał Marek Niedźwiecki na swoim blogu. Tymczasem, pojawiły się pierwsze informacje dotyczące ramówki. Wynika z nich, że w sobotnie przedpołudnie - od 9, nie od 10 - prezenter poprowadzi audycję zatytułowaną "Zakamarki".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ramówka lekko dziurawa:

126462456_qqwpxwe.jpg

Ale jest kubuś i marek zakamarek, moze będzie fajnie ?

Aaa i Łukawski.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W dniu 24.10.2020 o 17:25, slaaawek napisał:

Tak, oprócz sapiącego i wiecznie podnieconego swoją muzyką Marka Wiernika.
Ten gość nie nadaje się na prezentera, ale najwidoczniej okopał się i jest nie do ruszenia.

W dniu 24.11.2020 o 08:02, jezz napisał:

Nie ściemniaj. Radiowiec, który nie słyszał nigdy innych "topowych" stacji. ?

5 godzin temu, Jacchusia napisał:

Dziwnym trafem Manna nie słuchałem, ani raz ?

Mann ze swoim synem to najsłabsza poranna audycja. Potem Orłoś.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Nie ściemniaj. Radiowiec, który nie słyszał nigdy innych "topowych" stacji. ?

Znów dopadł cię jakiś problem? 

5 godzin temu, Jacchusia napisał:

marek zakamarek

Czekam. Kiedyś już pisałem dlaczego.

19 minut temu, soundchaser napisał:

Nie miewam problemów. Za to Ty masz...ze swoją megalomanią.
Wytłumacz mi jak gość, który od "urodzenia" zajmuje się radiem i jest prezenterem radiowym nie słyszał nigdy RMF?
Po prostu zwyczajnie kłamiesz, ale najwidoczniej masz z tym problem, żeby się do tego przyznać.

Widzę, że znów mnie atakujesz.

To udowodnij, że kłamię albo lądujesz z tym postem wiesz gdzie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.