Skocz do zawartości
IGNORED

sunday express "Atak Rosji na Polske to kwestia godzin"

insaimz

Rekomendowane odpowiedzi

Chomik z gatunku kudłatych. Czarno- biały.

Wiem, że zdrowy!:-)

Rok temu (nie trzymam go w klatce; sam wchodzi tam po papu) - zasnął przy mnie i zeżarł wszystkie przyciski od pilota telewizorkowatego.

Nawet po tej strawie nie chorował, psiamenda!-:)

Maj inglisz iz gud, bat maj pronansijejszyn is pur. Jak się nie rozumie, co jest napisane w obcym języku, to nie powinno się pisać głupot. Generał stwierdził, że Putin może zorganizować inwazję w ciągu kilku godzin, a nie że inwazja może mieć miejsce za kilka godzin.

Palce!

Panzer?

Chyba "Atak śmiechu "......

Po co Rosji Niemiecka Polska ?

Tt powinienes wiedzieć w końcu robisz rosyjska robotę propagandowa w Polsce. Jak by nie była polska potrzebna Rosji to nie bylo by was tutaj.

chwilowy brak działalności w audio.

Tt powinienes wiedzieć w końcu robisz rosyjska robotę propagandowa w Polsce. Jak by nie była polska potrzebna Rosji to nie bylo by was tutaj.

Wypraszam sobie , jak już zaznaczyłem kiedyś , można to sprawdzić po datach założenia różnych moich wątków. ( za czasów kiedy jeszcze mainestreem lubił Putina i Rosję ) , wygłaszam tylko i wyłącznie własne poglądy , mam też wątpliwości co do tak zwanych "płatnych trolli" , wg mnie te bajki w 99% procentach naiwna debilna propaganda ludzi stojących za robieniem Szamba w naszym kraju....

No ale cóż zrobić jak ktoś pisze merytorycznie to na 100% ruski troll..........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ja tam zawsze lubiłem Rosjanki, niektórzy chwalą jako materiał na matkę swoich dzieci, tego nie próbowałem, ale jeśli chodzi o Rosjanki jestem jak najhardziej prorosyjski ;)

A impotenci niech się.....

Ja tam zawsze lubiłem Rosjanki, niektórzy chwalą jako materiał na matkę swoich dzieci, tego nie próbowałem, ale jeśli chodzi o Rosjanki jestem jak najhardziej prorosyjski ;)

A impotenci niech się.....

Masz u mnie plusa za autopiar. Tyle rzeczy w jednym poście, no no...

Spoko - kaowiec zbuduje nam potężne siły zbrojne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I co zaatakowali...?

Bo ja tu siedzę przy szpicy... po niemieckiej stronie Odry...

Masz aktualny przydział mobilizacyjny?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Po mojej zakończonej rozmowie mogę z całą pewnością oświadczyć, że ataku nie będzie. Odblokowałem też eksport naszych jabłek, ceny w Polsce trochę wzrosną ale nie przejmujcie się tym. Rozmawialiśmy o przyszłości, Władimir podzielił moje obawy co do sprowadzania uchodźców , obiecał że przyśle trochę kałachów do obrony.

Nie rozumiem czemu nasi politycy nie potrafią z nim rozmawiać. Spoko gość, nawet nie muszę płacić za rozmowę. Puszczam strzałkę a on oddzwania.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Nie mogę, mówił żeby nie rozdawać. Nie chcę żeby się wkurzył. Po ostatniej naszej konwersacji i małej kłótni chciał zrobić atak na Polskę ....

Tak wiem. Za to numer do papieża mogę Ci wysłać. Kupił kilka dni temu startera "W Rodzinie" więc jak jesteś w tej sieci to masz za darmo.

A to nie pogadasz za dużo. Już się pytałem. Jeździł dość długo garbusem teraz kupił jakiegoś golfa, chyba trzyletniego. Jest zadowolony.

No nie wiem. Po vinie wyszło, że licznik kręcony z 350 000 na 150 000. No ale odpuścił sprzedającemu to.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.