Skocz do zawartości
IGNORED

Program Trzeci Polskiego Radia - Trójka

qot

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe co w tych kontrowersjach przypalają?

Wolne media narodowe są zarządzane obecnie przez "Kiepskich Misiewiczów".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Pan kapitan niesie misiowi parasol, a powinien byl podac mu pampersa.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Nie uważacie że sir Miś ma pochodzenie arystokratyczne? Jak on się porusza, jak ustawia do zdjęć?

Czuję w kościach pewnego kandydata na przyszłego Prezydenta RP.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Czuję w kościach pewnego kandydata na przyszłego Prezydenta RP.

Chyba się nie będzie nadawał bo teraz współpracuje z czarną komuną ;-). To za jakiś czas będzie element obciążający negatywnie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• 4 tygodnie później...
Gość Gosc

(Konto usunięte)

A bo miałeś szczęście i trafiłeś na autora audycji, którego jeszcze dobra zmiana nie dosięgła.

W środku nocy jak widzisz jeszcze im pozwolili.

Ten z ilustracji pewnie trafił np. na Lisickiego.

• 4 tygodnie później...

szkoda, ale "Dobra Zmiana" znowu zadziałała

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

• 2 tygodnie później...
Gość Gosc

(Konto usunięte)

To już są szczyty bezczelności.

Zawsze trzeciego maja Trójka miała Polski Top Wszech Czasów i w ten świąteczny dzień można było cały dzień słuchać naszej dobrej muzyki.

Dzisiaj usłyszałem, że to zestawienie będzie drugiego maja. Jasne, po co w ten uroczysty dzień nadawać dobrą polską muzykę, skoro można ją nadać w zwykły dzień roboczy a trzeciego sobie zostawić pewnie znowu na polityczną indoktrynację.

To już są szczyty bezczelności.

Zawsze trzeciego maja Trójka miała Polski Top Wszech Czasów i w ten świąteczny dzień można było cały dzień słuchać naszej dobrej muzyki.

Dzisiaj usłyszałem, że to zestawienie będzie drugiego maja. Jasne, po co w ten uroczysty dzień nadawać dobrą polską muzykę, skoro można ją nadać w zwykły dzień roboczy a trzeciego sobie zostawić pewnie znowu na polityczną indoktrynację.

Kiedyś pierwszego maja nie szło telewizora odpalić czy radia włączyć, żeby o wiodącej sile socjalizmu i masowym poparciu mas proletariackich dla mądrości i troski władz nie słyszeć, teraz tak będzie trzeciego.

A mnie to zwisa i powiewa czy będzie trzeciego czy drugiego maja , jadę na ryby . :)

A nie na grzyby (rydze) ? ;-)

Abo może na lwy by ?

Kiedyś pierwszego maja nie szło telewizora odpalić czy radia włączyć, żeby o wiodącej sile socjalizmu i masowym poparciu mas proletariackich dla mądrości i troski władz nie słyszeć, teraz tak będzie trzeciego.

Ale za to tego dnia po pochodzie piwa nie brakował i jak była ładna pogoda to było naprawdę fajnie. Człowiek był młody i nie wybrzydzał jak teraz pomimo że piwa obecnie w sklepach w bród.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Spinning mnie się po nocach już śni , zaczynam w niedzielę bez względu na pogodę :)

Nie jestem fanem łowienia ryb, ale cenię u ludzi pasję.

P.S. Mimo że nie jestem fanem takiej rekreacji to parę ryb w życiu okazjonalnie złowiłem, ale nie pociąga mnie to.

A nie na grzyby (rydze) ? ;-)

Abo może na lwy by ?

Ale za to tego dnia po pochodzie piwa nie brakował i jak była ładna pogoda to było naprawdę fajnie. Człowiek był młody i nie wybrzydzał jak teraz pomimo że piwa obecnie w sklepach w bród.

Wracam czasem pamięcią do tych pochodów lat 80 tych w Gdańsku władza często serwowała "atrakcje" a i my nie zostawaliśmy bezczynni

Ukryta Zawartość

no i ta młodosc ............

Ukryta Zawartość

Ryby?

Pamiętam jak dawnymi czasy jeden jedyny raz byłem na rybach, jedynie dla towarzystwa...

Niemniej znalazłem się w jakimś pontonie wartości samochodu na jeziorku.

Nie, nie moczyłem.

Dwóch panów moczyło jakieś kije wartości mojego roweru (a jest to Cannondale, wówczas z górnej półki, znawcy wiedzą ;-).

Nudy...

Jakiś chłopaczek z wioski poprosił abyśmy podpłynęli do mostka.

Chciał pożyczyć haczyk... Pożyczyliśmy...

Odpłynęliśmy na swoją pozycję.

Nudy...

Ale patrzę... a chłopak wyciąga rybę za rybą. Coś gryzł w ustach, nabijał na haczyk, do wody z mostka i wyciąga...

A tu w pontonie wartości samochodu, nudy...

Chłopiec pomachał. Podpłynęliśmy.

Oddał haczyk... :-)

Kuźwa. Cały dzień od świtu stracony...

Rydz, Ty poważnie?

Gość rydz

(Konto usunięte)

Kuźwa. Cały dzień od świtu stracony...

Grześ , doświadczyłeś tego co było do przewidzenia dla kogoś kto nie łowi " nuda " :)

Rydz, Ty poważnie?

Jak najbardziej , ale od kilku lat tylko spinning .

• 3 tygodnie później...

Wiktor Świetlik został nowym prezesem trójki. Pan ten jest m.in. jednym z prowadzących program W tyle wizji. Hip, hip, hurrrra :)

Hip ..

.da zdrawstwujet sowietskij sojuz

Dawno, dawno temu w galaktyce, gdy rozpoczynała się era CD, a w imperium rządził Darthjaruzel.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Oczywiście,że Trójka z lat 70 nie wróci.To se ne wrati.Ale to nie oznacza,że musi być takim dnem jak obecnie,pod dobrą zmianą.

Dawno, dawno temu w galaktyce, gdy rozpoczynała się era CD, a w imperium rządził Darthjaruzel.

Jakaś krotka ta twoja bajka. I bez sensu.

Musisz Trójki słuchać na okrągło, pewnie stąd ta końcowa opinia.

Mnie wystarczy, ze słucham od czasu do czasu.Nie trzeba się zbytnio wysilac żeby to stwierdzić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.