Skocz do zawartości
IGNORED

A to bardzo nieciekawa wiadomosc....

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Jak Czarnogóra wejdzie do NATO to będzie casus belli.

Trzeciej Światowej; bezpardonowy atak na Rosję, okrążaną na Adriatyku.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Też mam wiarygodne źródło że niedlugo wyladuje ufo.

Niezbyt wiarygodne...lądowało już nie raz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

W dniu wczorajszym MON Antoni Macierewicz rozmontował podległe sobie najwyższe dowództwo służb specjalnych.

Do tej pory nie mianował na stanowiska nikogo.

W co gra i dla kogo tak naprawdę lata Antek?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Pierwszy dowódca Gromu który nie był Gromowcem to Polko postawiony kiedyś za czasów Pisu . Teraz sytuacja jest jest jeszcze gorsza .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

W dniu wczorajszym MON Antoni Macierewicz rozmontował podległe sobie najwyższe dowództwo służb specjalnych.

Paranoikowi nie trzeba wiele. Wystarczy że ktoś mu podrzucił plotkę, że wojska specjalne są w zmowie z opozycją aby odsunąć PiS od władzy.

Ukraina to jedno.

Dziś czytam o tym że Gruzja ma mieć zielone światło do wejścia do NATO.

Czarnogóra na dniach ma wejść w ten sojusz.

Zaczyna się bezpardonowe otaczanie Rosji z każdej możliwej strony......

Ale dla mass to Rosja jest agresorem.....

Gdyby nie bylo potrzeby nie wciskali by kolejnych do nato. Ja wiem ze zputnik podaje ze hamerykanie atakuja rosje i otaczają. Ale tam zawsze bajki opowiadaja. Pawda jest inna. Rosja jest agresorem ciagle poszerzwjwcym swoja agresje i produkujacym wojne (coraz wiecej wydaje na wojne i caly przemysl i to nawet mimo biedy) więc druga strona musi też poszerzac zwoje bojowe możliwości w przecownym wypadku agresor jak bedzie mocniejszy to zaatakuje. Nato ze wzgledu na polityke Rosji jest skazane na ciągły rozrost.

chwilowy brak działalności w audio.

Żeby załagodzić sytuację, radzę wysłać Putninowi na vhsie tą naszą najnowszą komedię co od dziś leci w kinach po 10 razy dziennie !

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Gdyby nie bylo potrzeby nie wciskali by kolejnych do nato. Ja wiem ze zputnik podaje ze hamerykanie atakuja rosje i otaczają. Ale tam zawsze bajki opowiadaja. Pawda jest inna. Rosja jest agresorem ciagle poszerzwjwcym swoja agresje i produkujacym wojne (coraz wiecej wydaje na wojne i caly przemysl i to nawet mimo biedy) więc druga strona musi też poszerzac zwoje bojowe możliwości w przecownym wypadku agresor jak bedzie mocniejszy to zaatakuje. Nato ze wzgledu na polityke Rosji jest skazane na ciągły rozrost.

Daj namiar na dilera, ma fajne zioło.....

A poważniej pojedź sobie kiedyś na wycieczkę do krajów ameryki środkowej - polecam, niektóre miejsca to raj.

Ale jak już się nacieszysz rajem w luksusowych hotelach, zorientuj się jak wygląda gospodarka kraju i komu to zawdzięczają... O krajach zatoki to nie wspomnę....

Agresja to nie tylko okupacja danego kraju, można dokonać agresji ekonomicznej...

W sumie gorszej od militarnej, bo jej skutków nie da się usunąć - np. w Polsce ;-P (taki nie do końca żart)

A co do pytania wątku - ja śpię spokojnie, dwaj główni bokserzy są w ringu od ponad 70 lat i wiedzą iż bezpośrednie starcie zabije obu...

Polski też nikt nie będzie napadał, o ile obecna ekipa nie zdurnieje do końca i sama nie ruszy na wschód....

Ale jeśli nie nastąpi amok rządzących - możecie spać spokojnie, no chyba że sąsiad imprezuje i nie zaprosił ;(

P.S. Ale na pomoc USA w ramach NATO to ja bym nie liczył - nie jestem ministrem, mogę być szczery ;)

Putninowi na vhsie

A widziałeś jaki Putin ma sprzęt w domu ? Kiedyś były na forum linki do tych fotek. Pewnie propagandowe ;-).

P.S. Ale na pomoc USA w ramach NATO to ja bym nie liczył - nie jestem ministrem, mogę być szczery ;)

A na co możemy liczyć ? Bo na siebie chyba też za bardzo nie możemy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Świetny artykuł :....Polecam ślepo wierzącym w misję USA dla świata......

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

A widziałeś jaki Putin ma sprzęt w domu ?

Nawiasem, bo mało ist. dla wątku.;

Sam kiedyś je wklejałem. Jeżeli dobrze pamiętam, to z treści wynika, iż to system Dmitry, nie Vladimira.

Przepraszam za OT.

A widziałeś jaki Putin ma sprzęt w domu ? Kiedyś były na forum linki do tych fotek. Pewnie propagandowe ;-).

go

To nie Putin tyko Miedwiediew :) Jak dobrze kojarzę.

Sam kiedyś je wklejałem. Jeżeli dobrze pamiętam, to z treści wynika, iż to system Dmitry, nie Vladimira.

Putina chyba też był. Może ktoś inny wkleił albo może widziałem to w internecie na innej stronie. Przeważnie korzystam z WP.

P.S. Miedwiediew to prawie Putin ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Może to Pałacowy system i dedykowany jest dla funkcji, a nie dla istoty :)

Myślisz że Miedwiediew może mieć system lepszy od Putina ? ;-)

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Szczególnie te agresję widać na przybrzeżnych wodach USA, jakimi niewątpliwie są Bałtyk i Morze Czarne, Ciągle te Ruskie prowokują i otaczają jakiś amerykański Arleigh Burke albo inny P-8.

Też uważam, że Rosja powinna siedzieć cicho i nie zważać na zaczepki takich mocarstw, jak Gruzja czy Ukraina i udawać, że nie widzi budowania tam demokracji i wolności wg amerykańskich wzorów i za amerykańskie pieniądze. A najlepiej, jakby godziła się na wszystko zgodnie z amerykańska polityką pokojowego współistnienia.

O zioło pytanie już było. Postaram się być oryginalny - jakiś "demon alcohol"?

Strach coś napisać. Jeszcze mi coś w ogród spadnie

Ja nie jestem groźny. Spokojnie. Myślę że ci o których piszemy też znają się na żartach choć oficjalnie tego nie pokazują. Poza tym ja też mam ogródek i jakoś się nie boję. Pewnie dlatego że strzeże mnie polska armia na czele ze słynnym Antonim więc chyba mogę spać spokojnie. CHYBA ;-).

Również życzę miłego popołudnia. U mnie jak zwykle spotkanie z jazzem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

http://sptnkne.ws/cfP7

Pani Clinton wierzy jedynie w USD. Mural z tego artykułu przedstawia fałszywy jej wizerunek. Bill mówił o niej do Moniki, że to "zimna ryba" jest. Demokrata Lyndon B. Johnson uchodzi w USA za jednego z najbardziej fałszywych prezydentów.

Ukryta Zawartość

a kto tu jest ślepo wierzący? Rosjanie i Amerykanie - wybór między dżumą i cholerą tak naprawdę.

3.jpg

No przeca że.

fajnusie. szkoda że jestem tak słabo oblatany że bez logo to nawet nie wiem co to może być

Ukryta Zawartość

fajnusie. szkoda że jestem tak słabo oblatany że bez logo to nawet nie wiem co to może być

Logo to podstawa audiofilstwa ;-). Po logo rozpoznaje się brzmienie sprzętu.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

System Miedwiediewa ale słuchają razem popijając kefirek (oczywiście Russkij). :)

5DF9F495-9D09-4675-B307-1A83CFBF5AC3.jpg

Pewnie na drugi dzień. Też lubię wtedy do frytek, ale najlepiej idzie mi pieczyste podsmażane na masełku.

A na co możemy liczyć ? Bo na siebie chyba też za bardzo nie możemy.

Cud, a niewierzącym zostaje znieczulenie dobrym zimnym 0.5 litra. I zakąszenie grzybkiem, tylko nie muchomorkiem, ani atomowym...

Pani Clinton wierzy jedynie w USD.

Cały majątek jej i męża zawdzięczają panom z tym zdjęć. Gdyby nie to iż jest ona jedyną nadzieją elit z nad Potomacu na zatrzymanie pewnego pana z apetytem na owalny już by siedziała w jakimś luksusowym pierdlu. Bo nie w federalnym.

Logo to podstawa audiofilstwa ;-). Po logo rozpoznaje się brzmienie sprzętu.

A to zgłaszam na motto forum Audiostereo.

Za to zasłużyłeś na skrzynkę czegoś jak tu mówią "zacnego" :)

Myślę że ci o których piszemy też znają się na żartach

Tiaaaa, humor idącego na szafot ;P

3.jpg

No przeca że.

No Dmitrij okablowanie u Ciebie leży, co to za cienkie nieaudiofilskie przewody ?? Zapraszamy na nasze forum, gdzie poznasz tajniki wspaniałego dźwięku i odpowiednio zdemagnetyzujesz cd. Nawet najnowsza płyta Pussy Riot "Blues gułagowy" zabrzmi wspaniale.

No dobra, to wykorzystają do tego celu Antoniego. On gwarantuje sukces prowokacji.

Ja to się zastanawiam jak to możliwe, że jeszcze nie ma naparzanki dzięki Antoniemu...

Wszystkich ze wszystkimi... wewnątrz i na zewnątrz...

Antek tak zakręci, że USA zaatakują Hawaje a Rosja Sachalin...

Ja to się zastanawiam jak to możliwe, że jeszcze nie ma naparzanki przez Antoniego...

Wszystkich ze wszystkimi... wewnątrz i na zewnątrz...

Może się boi zewnętrznej kompromitacji ;-).

Antek tak zakręci, że USA zaatakują Hawaje a Rosja Sachalin...

Nie sądzę, Antek jest za mały, ale mimo wszystko groźny.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.