Skocz do zawartości
IGNORED

Machanie szabelką , w gumofilcach na ośle

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

Temper jest jak Maciorek, zawsze można na niego liczyć:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zapomniałeś występy na cmentarzach i innych miejscach tzw prawdziwych Polaków ?

nie zapomniałem wielu imprez przez Twoich idoli zbezczeszczanych nie proszonych przez organizatorów

Boli teraz ?

Nie boli, bo jak widać nie masz pojęcia o moich idolach.

Może źle się wyraziłem. Idole to raczej domena nastolatków. Autorytety byłyby bardziej na miejscu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Józef Maria Bocheński byłby jednym z nich.

To u niego naczytałeś się że Polacy nie są w stanie dobrze rządzić własnym państwem? Jeśli tak to nawet on uległ masońskiej propagandzie.

To u niego naczytałeś się że Polacy nie są w stanie dobrze rządzić własnym państwem? Jeśli tak to nawet on uległ masońskiej propagandzie.

Prawdę powiedziawszy ręce mi już opadają na takie państwo-centryczne myślenie, że wszystko - pomyślność zarówno narodu jak i poszczególnych obywateli - zależy wyłącznie od państwa i jego rządów, a poza państwem nic nie istnieje. Bardzo to pańszczyźniane.

misiomor sam pisałeś że lepiej żeby Szwecja, a nie Polska objęła przywództwo nad międzymorzem które kiedyś mogłoby powstać. Szwedów w Polsce już kiedyś mieliśmy i nic dobrego z tego nie wynikło.

Tak - lepiej!:-)))

Teraz ja spadłem ze stołka!:)

Ja też:) Przepraszam misiomora, że nie odpiszę teraz " pełnym zdaniem" ale jestem na wsi a tu internet szwankuje, zatem teraz krotko. Ty nic nie rozumiesz o czym piszę albo nie chcesz zrozumieć.

A teraz idę posłuchać Bronski Beat:)

Kilka milionów Polaków zgineło lub miało zniszczone spokojne życie żeby takie indywidum jak P. Biedroń mogło się bawić w władzę samorządową .

Masz całkowitą rację. Kilka milionów Polaków zgineło lub miało zniszczone spokojne życie żeby cyklofrenik postawiony na czele MON przez faceta bez konta bankowego, mieszkającego całe życie z matką, czyli przez kalekę życiową, mógł codziennie gadać bzdury.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Masz całkowitą rację. Kilka milionów Polaków zgineło lub miało zniszczone spokojne życie żeby cyklofrenik postawiony na czele MON przez faceta bez konta bankowego, mieszkającego całe życie z matką, czyli przez kalekę życiową, mógł codziennie gadać bzdury.

Dodałbym jeszcze do kompletu, że przestrzegania prawa pilnuje zakompleksiony, mściwy socjopata i sądowy pieniacz.

Jestem Europejczykiem.

Nie mam nic do homosiów i ich małżeństw ale wychowanie dziecka powinno odbywać się w heteroseksualnej rodzinie. Oddanie dziecka takiej dysfunkcyjnej parze Zniszczy jego psychikę.

nie ma reguł, mieszkający całe życie z matką (tw balbina) jest zryty a nawet ojca miał. więc sam widzisz.

Dodałbym jeszcze do kompletu, że przestrzegania prawa pilnuje zakompleksiony, mściwy socjopata i sądowy pieniacz.

no i jeszcze zginęli za misiewicza, to taki polski dr Ryan, filmy będą powstawać o tym doskonałym analityku. BTW, po co nam wywiad wojskowy, nie można by tego ogarnąć jednym misiewiczem? tylko nie mówcie, że nie da rady. Wszystkie wielkie agencje wywiadowcze pytają się cyklofrenika skąd go wziął bo oni też takich chca, bo to pozwoli im zredukować zatrudnienie.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

misiomor sam pisałeś że lepiej żeby Szwecja, a nie Polska objęła przywództwo nad międzymorzem które kiedyś mogłoby powstać. Szwedów w Polsce już kiedyś mieliśmy i nic dobrego z tego nie wynikło.

Polska nie ma dobrej prasy w dziedzinie zarządzania własną obronnością, ostatnim razem tak nią zarządzaliśmy że zginęło 6 milionów naszych obywateli, więc nikt o zdrowych zmysłach nie będzie chciał przystąpić do sojuszu w którym to Polska gra pierwsze skrzypce. Realizm mówi, że Miedzymorze ma szansę tylko pod brandem szwedzko - austriackim.

Poza tym sojusz obronny czy nawet obszar współpracy handlowej typu dawniejsza EFTA to nie sprawy wewnętrzne, więc Szwedów specjalnie się nie boję w tym kontekście, również ze względu na jakąś równowagę sił - oni mają know how i ekonomię, ale my mamy więcej ludności. Groźni w sensie imperialnym to są dla nas Niemcy z ich Unią Europejską, zwłaszcza odkąd Brytyjczycy się wymiksowali z tego, i nie stanowią już przeciwwagi dla Niemców.

Tylko ci głupi Czesi. Podbijemy ich i przyłączymy do miedzymorza. A może od razu zamiast półśrodków coś na miarę wielkości tw balbina? Członkostwo w WNP albo w ZBiR.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.