Skocz do zawartości
IGNORED

REPOLONIZACJA mediów, czy Solorz był pierwszy ?

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

Pytam, bo Pan Zygmunt SOLORZ prywatnie wykupił GSM, zbudował całą super infrastrukturę BTS LTE dla strumieniowego przekazu treści VIDEO.

LTE No Limit daje mi na wsi dostęp do USA NETFLIX. Jestem dziś chyba zabłąkany. PZU bierze banki i je repolonizuje z kapitału państwowego. Czy są oprócz Pana Zygmunta Solorza jacyś prywatni, polscy inwestorzy w tej sprawie ?

Pytam: czy to On jest pierwszy repolonizatorem w kategorii Mediów ?

Tak,tak pogrobowcy mentalni PRLu będą deubekizować.

Przy ustawach o Trybunale mieszają( siedem poprawek - mogę sie mylić więcej było możliwe) to i w tym temacie też dadzą radę ......

pan Piotrowicz da radę

Pytam, bo Pan Zygmunt SOLORZ prywatnie wykupił GSM, zbudował całą super infrastrukturę BTS LTE dla strumieniowego przekazu treści VIDEO.

LTE No Limit daje mi na wsi dostęp do USA NETFLIX. Jestem dziś chyba zabłąkany. PZU bierze banki i je repolonizuje z kapitału państwowego. Czy są oprócz Pana Zygmunta Solorza jacyś prywatni, polscy inwestorzy w tej sprawie ?

Pytam: czy to On jest pierwszy repolonizatorem w kategorii Mediów ?

Janinio, pytasz o biznes czy o politykę? Choć nie ma to więjkszego znaczenia. Solorz nic nie zbudował i nie stanowi polskiego kapitału.

Repolonizator w kategorii mediów? No proszę Cię. On jest tak polski ja GW, onet, tvn25 i Tomaszek Lis.

Solorz nic nie zbudował i nie stanowi polskiego kapitału.

Nie zazdraszczaj. Idź i coś zbuduj. Choćby karmnik dla ptaka.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Solorz nic nie zbudował i nie stanowi polskiego kapitału.

Bo kapitał jest polski tylko wtedy gdy pochodzi ze zbiórki przez radio w Toruniu. Ziew. Ależ Wy wszyscy jesteście beznadziejnie beznadziejni...

LTE No Limit daje mi na wsi dostęp do USA NETFLIX. Jestem dziś chyba zabłąkany

Jak tak wszyscy naokoło zaczną nagle ciągnąć z LTE No Limit (bo chcą to rozpowszechnić), materiały 4k na okrągło, to chyba nam się to wszystkim solidnie odbije na zdrowiu albo i gorzej.

Krowy przestaną dawać mleko.

A wyobraź sobie że mieszkasz w mieście w blokach czy apartamentowcach i masz na dachu nad sobą anteny LTE a dodatkowo jesteś naokoło (w tym z dołu i z góry) otoczony przez sąsiadów mających LTE . Wtedy już jest niezbyt ciekawie, a jak jeszcze całymi dniami rozmawiasz przez komórę to już w ogóle.

A wyobraź sobie że mieszkasz w mieście w blokach czy apartamentowcach i masz na dachu nad sobą anteny LTE a dodatkowo jesteś naokoło (w tym z dołu i z góry) otoczony przez sąsiadów mających LTE . Wtedy już jest niezbyt ciekawie, a jak jeszcze całymi dniami rozmawiasz przez komórę to już w ogóle.

Masz jakieś dane, badania naukowo-techniczne? Poproszę o link.

Wysoko-energetyczne promieniowanie kosmiczne ze Słońca, pozastystemowe i pozagalaktyczne przenika nas od urodzin do śmierci. Czyżby krety i ryby przydenne żyły najdłużej?

Może masz i rację - ale pokaż wyniki tych badań, inaczej będzie tak jak z krowami na polu obok torów.

Przypominam, to jest Forum audiofilskie.

Nauka nie potrafi jeszcze zmierzyć szkodliwości LTE.

Ale wielu z nas ałdiofili potrafi je usłyszeć odczuć...

Krowy przestaną dawać mleko.

I dlatego farmerzy ciągną druta ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przypominam, to jest Forum audiofilskie.

Nauka nie potrafi jeszcze zmierzyć szkodliwości LTE.

Ale wielu z nas ałdiofili potrafi je usłyszeć odczuć...

Wszystko ma przyczynę, nawet .... katastro... f.... a ? lepiejbędzie dla mnie jak nie będę rozwijął tego wątku, Antonio nie śpi i czyta wszystkie fora włącznie z fracuskimi transakcjami do Rosji przez Egipt :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.