Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Jak bardzo wielu innych przed nim.

Kaczyński już ponad 20 lat temu kłamał w żywe oczy, że na jakimś milicyjnym zdjęciu znajduje się Wachowski.

I co? I nic. Trafił swój do swoich.

ale was ściska....

Na pewno "ściska" Prezesa i Antoniego. Resztę nie wiadomo ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

kible po nich sprzątasz że dysponujesz taką wiedzą ?

Kible kiedyś sprzątałem, między innymi. To było dawno temu w Niemczech (1980). Z własnej woli zarabiając na pierwsze porządne hi-fi. Nie jest mi wstyd z tego powodu mimo że jestem wysoko kształcony. Żadna praca nie hańbi, chyba że członka PiS ;-).

Aha to Wachowski nie byl agentem obcego wywiadu według Ciebie.

Podejrzenia że ktoś jest agentem obcego wywiadu obecnie dotyczą chyba tylko Antoniego. Oczywiście to tylko poszlaki.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Aha to Wachowski nie byl agentem obcego wywiadu według Ciebie.

W każdym razie nie było go na tym zdjęciu.

Jesli masz jakies dowody na szpiegostwo Wachowskiego, idź z tym do ABW.

A może sam działasz pod przykrywką? ;)

A o jakim zdjeciu mowa?

A kim jest dzis kapciowy aby go zglaszac gdziekolwiek i w jakim celu?

Każdy kto sie interesuje pilityka wie kim on byl? Przecież Walesa sam w 1szej polowie lat 90 powiedzial ze to Agent ale musi go owansowac bo musi i juz.

Kible kiedyś sprzątałem, między innymi. To było dawno temu w Niemczech (1980). Z własnej woli zarabiając na pierwsze porządne hi-fi. Nie jest mi wstyd z tego powodu mimo że jestem wysoko kształcony. Żadna praca nie hańbi,

oczywiście że nie hańbi, ale to nie tłumaczy źródła Twojej wiedzy.

oczywiście że nie hańbi, ale to nie tłumaczy źródła Twojej wiedzy.

Moja wiedza wynika (jej źródła) ze szkoły i praktyki w przeciwieństwie do wiedzy sympatyków PiS, która wynika z wiary. Głównie z wiary w cuda ;-).

Wachowski to kolega Piotrowicza. :)

Chyba nie bo Piotrowicz to ówczesna elita a Wachowski to raczej doły społeczne ;-).

Moja wiedza wynika (jej źródła) ze szkoły i praktyki w przeciwieństwie do wiedzy sympatyków PiS, która wynika z wiary. Głównie z wiary w cuda ;-).

powiadasz że w szkole uczyli Cię o stolcu prezesa i antoniego ? no ciekawe budy kończysz kolego... to szczeniak jeszcze jesteś.

Chyba, że jak w tytule.

zawsze się znajdzie wyjątek.

Licytujecie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

882447_a003429_1024x768..jpg

Ukryta Zawartość

Licytujecie?

Ukryta Zawartość

882447_a003429_1024x768..jpg

No, dam jednego kaczora :)

Ukryta Zawartość

Głos z netu:

""W tej całej historii najbardziej mnie wzruszyło tsunami troski o szeregowych członków i sympatyków KOD które płynie z nieprawdopodobna siła od wszystkich etatowych moralistów i nauczycieli w prawdziwej wierze, z różnych narodowosocjalistycznych portali i brukowców. Z głeboka troską martwią sie o te bajońskie sumy, które zamiast na tace, KOD owcy naiwnie wrzucili do puszek. Do tej pory luminarze PIS szczerze gardzili trzecim sortem ubeków, komunistów i złodziei, chociaz kilkuset osobowa garstka tych adrajców i zaprzańców, wlaściwie ich tylko śmieszyła. Obecnie okazuje się ,że te dziesiątki i setki tysiecy naiwnych, ale właściwie zagubionych Polaków , okradzione na ” porażające i niebywałe” sumy przez zdradzieckiego przywódcę, urastają do zagrożenia dla budzetu narodowego na rok 2017 i następne lata . Ale jednoczesnie pełni miłosierdza narodowi socjaliści gotowi sa przygarnąc prawdziwych , chociaz zabłakanych patriotów, pod warunkiem że skażą Mateusza Kijowskiego na męki piekielne, potem zaś spalą na stosie i w końcu zagłosują na PIS i jego Prezesa..""

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lewactwo najgorszego sortu

Ukryta Zawartość

Nie czytajcie, i tak nie zrozumiecie.

""Polskim ideałem pozytywnego opozycyjnego bohatera jest sweterkowiec (zwany także etosowcem), czyli osobnik w cerowanym sweterku, który do życia potrzebuje paczki papierosów fundowanych mu przez teściową. Idealny opozycjonista nie pobiera wynagrodzenia, jest chudy, dużo pali, i umiera młodo z niedożywienia. Po jego śmierci Rodacy stawiają mu pomnik.

.

Opozycjonista, który chciałby się zdrowo odżywiać i mieć w banku jakieś oszczędności, to nie opozycjonista, tylko aferzysta. Ten punkt widzenia został przyjęty przez władze, prasę, społeczeństwo, oraz samych opozycjonistów. Opozycjonista przyłapany na robieniu czegoś naturalnego, jak pobieranie wynagrodzenia albo wyjazd z koleżanką żony na wakacje, poczuwa się do gęstych tłumaczeń przed tymi wszystkimi, którzy pobierają o wiele większe wynagrodzenia albo co niedziela chodzą po mszy do burdelu. My Polacy uznajemy to za naturalne, ze ktoś inny ma być święty i umrzeć dla sprawy, podczas gdy my sami postępujemy bogobojnie.""

Ukryta Zawartość

Prawacka szmata.

Ukryta Zawartość

powiadasz że w szkole uczyli Cię o stolcu prezesa i antoniego ? no ciekawe budy kończysz kolego... to szczeniak jeszcze jesteś.

Ważne że mogę obserwować "dorosłych" takich jak np. Ty. Można się dużo nauczyć.

Lewactwo najgorszego sortu

Kto, Kaczyński i jego rodzina ? To możliwe.

Kolegów prawaków zatroskanych losem KOD-u pragnę uspokoić - wybieram się na następny protest.

Nie Ty jeden :)

13507104_880281775409378_3232359517305216150_n.jpg

Z tego co wiem dzis ekipa z Pomorza pod licznikiem przy siedzibie Broszkowej jest ....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.