Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Mysle, ze Twoja projekcja byla bardziej oczywista, przytocze jeszcze raz:

"Są na śmieciowych umowach w wiadomych agencjach, piszą na zamówienie"

:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Mozna odwrocic i zapytac komu az tak zalezy na ciaglej krytyce Pisu i prezia w watku o panu Kijowskim i jego przewale, czyz nie agentom:)?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Petru jak Petru, partyjne koleżanki ma fajne.

Potrafią bardzo celnie kopać PiSowców po jajach. Mimo tego, że ciężko trafić, bo strasznie malutkie, praktycznie w zaniku.

Jestem Europejczykiem.

Ale po co kopć? jak to nic nie daje?

nie lepiej przewały zgłaszać do sądu?

No cóż, to była przenośnia. Chodziło mi o to, że im nie odpuszczają, punktują wszystkie PiSowskie kłamstwa i nie dają się stłamsić wyszczekanym chamom typu Czarniecki czy Sasin.

Jestem Europejczykiem.

nieźle nieźle

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

nieźle nieźle

Ukryta Zawartość

A co Niezależna ma do powiedzenia o nieprawidłowościach badanych przez UE w związku z pobieraniem kasy z tej UE przez Z. Ziobrę na fikcyjne szkolenia ?

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jakiegoś usprawiedliwienia szukasz dla kodomitów?

Dlaczego usprawiedliwienia ? Sadzisz że tamtej sprawy nie powinni opisać. Dlaczego ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

To pytanie powinieneś sobie postawić.

KOD to jedyna formacja broniąca obecnie demokracji z możliwie dużą skutecznością. To wywołało wściekłość PiS i szukanie haków na tą organizację. Ludzie którymi PiS powinien zająć się w pierwszej kolejności, gdzie można odzyskać miliony schronili się pod parasol Prezesa i się śmieją. Ciemnogród dostaje tematy zastępcze po linii i na bazie partii.

Poseł Szczerba narzekał, że jest wykluczony z obrad. Kancelaria Sejmu: prosimy o aktywowanie karty

Kancelaria Sejmu za pośrednictwem Twittera poprosiła posła PO Michała Szczerbę o aktywowanie osobistej karty magnetycznej lub o odbiór karty zastępczej. Zapewniła, że pracownicy Sekretariatu Posiedzeń Sejmu są do dyspozycji posła.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

KOD to jedyna formacja broniąca obecnie demokracji z możliwie dużą skutecznością

Nie broni, a wykorzystuje diabli wiedzą w jakim celu.

Skuteczność? Nie wiem czy owi diabli zacierają kopyta, czy też machają ogonami z tego powodu.

szukanie haków na tą organizację

Jak życie pokazuje, nie trzeba wcale było szukać.

Ciemnogród dostaje tematy zastępcze po linii i na bazie partii.

...a Świstaki zawiją w sreberka

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

możliwie dużą skutecznością.

skuteczność jest zerowa.. przez tyle czasu nie osiągnęli niczego. No chyba że o czymś nie wiemy... to nas oświeć.

Każdemu lewakowi trzeba pozwolić działać, nie wolno mu przeszkadzać.

KOD to jedyna formacja broniąca obecnie demokracji z możliwie dużą skutecznością.

Podczas rozmowy z Markiem Pyzą oraz Marcinem Wikło („Mój brat szkodzi Polsce”) Marta Wiatr przedstawia nieznane oblicze lidera KOD i ujawnia pewne jego cechy, o których on sam najprawdopodobniej wolałby nie wspominać.

Jego łatwo trzymać za twarz, bo ma dużo za uszami. Jest zadłużony, więc nietrudno nim sterować za pomocą pieniędzy. Gdy będzie grzecznie robił, co trzeba, to mu się spłaci trochę długów. A jeśli nie – wierzyciele będą długi ściągać w trybie pilnym. Jest dla mnie oczywiste, że za KOD stoi jakaś siła. Mateusz sam by tego nie wymyślił

Z każdego można zrobić lidera, jeżeli zainwestuje się dużo pieniędzy. Pamiętacie karierę Andrzeja Leppera, człowieka odpowiednio wspomaganego, który dzięki jakimś swoim talentom te 10-11 proc. zgromadził i wszedł do parlamentu? KOD więcej na pewno nie udałoby się zgromadzić, ale to wystarczyłoby, by bruździć

— mówi siostra Kijowskiego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jest dla mnie oczywiste, że za KOD stoi jakaś siła.

Bóg?

"Siostra Krystyny Pawłowicz była na marszu KOD. Pozowała do zdjęć m.in. z Mateuszem Kijowskim"

Ukryta Zawartość

Ha, ha, ha :)

"Przypomnijmy, że Jarosław Kurski - zastępca redaktora naczelnego "Gazety Wyborczej" - jest bratem Jacka Kurskiego, obecnego szefa TVP."

Ukryta Zawartość

...a Świstaki zawiją w sreberka

Świstak też coś musi robić.

Jego łatwo trzymać za twarz, bo ma dużo za uszami. Jest zadłużony, więc nietrudno nim sterować za pomocą pieniędzy. Gdy będzie grzecznie robił, co trzeba, to mu się spłaci trochę długów. A jeśli nie – wierzyciele będą długi ściągać w trybie pilnym. Jest dla mnie oczywiste, że za KOD stoi jakaś siła. Mateusz sam by tego nie wymyślił

Czytałem że Prezes też ma długi, ale on może je spłacić bez problemu. Wystarczy że wyda odpowiednie polecenie swoim podwładnym.

Z każdego można zrobić lidera, jeżeli zainwestuje się dużo pieniędzy.

Zgadza się najlepszy przykład to tandem Duda-Prezes. Prezes każe, Duda podpisuje i liderują że hej.

Każdemu lewakowi trzeba pozwolić działać, nie wolno mu przeszkadzać.

Zgada się, od jakiegoś czasu suweren pozwolił działać lewakom z PiS. Żeby jednak nie "rozdupcyli" Polski do reszty trzeba o tym mówić. Może suweren zacznie posługiwać się głową a nie emocjami.

kod to właśnie ciemnogoród

i żadnych sreberek

ani złotek

Jeżeli w to wierzysz, to masz problem.

Chociaż czy ja wiem? Jeżeli obecna władza promuje ludzi, którzy nie potrafią dwóch zdań powiedzieć bez kartki, to możesz zrobić karierę na miarę Kuchcińskiego.

Jestem Europejczykiem.

PiSowi się po prostu w głowach nie mieści że można działać inaczej niż oni. Bez sieci powiązań, tajnych ustaleń i pociągania za sznurki. Ich sposób postrzegania świata wynika głównie z tego jak sami funkcjonują.

PiSowi się po prostu w głowach nie mieści że można działać inaczej niż oni. Bez sieci powiązań, tajnych ustaleń i pociągania za sznurki. Ich sposób postrzegania świata wynika głównie z tego jak sami funkcjonują.

PiS to typowy twór postsocjalistyczny cały czas mentalnie związany z tamtym ustrojem. Możliwe że nie tylko mentalnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.