Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Potrafię z troską pochylić się

Pochylasz się cały czas.

Nie wiem czemu się pochylasz.

Skoro inni blokowali fotel Marszałka Sejmu RP.

Czego im robić po prostu nie wolno.

Tak więc pochylaj się dalej...może uda Ci się stworzyć układ zamknięty i skończony.

Oni już to zrobili...Ci z obrazka.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Camera obscura

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jeszcze raz wkleję, bo najciężej myślącym PiSowcom raz nie wystarczy.

Tym razem grubsza ramka dla osobników mniej bystrych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Skończyło się dwugodzinnym spacerem po polach i lasach przy temperaturze -15.

My aż tyle nie wytrzymaliśmy, aczkolwiek mniejsza suka była jako pies górski zachwycona niską temperaturą co jak zwykle demonstrowała regularnie tarzając się na grzbiecie po śniegu. My aklimatyzowaliśmy się trochę dłużej niż psy, brak zimy sprawił że przez pierwszy kwadrans policzki piekły wściekle, ale potem krążenie się ustabilizowało. Aby zapewnić naładowanie akumulatorów po zimnym rozruchu wybrałem trochę dalszy teren wycieczki. Bugo-Narew zamarzła i ruch w przyrodzie był niewielki - zawsze obecne łabędzie, jakieś nieliczne sikory w krzakach i dobiegające z oddali odgłosy kruków. Potem jednak przeleciał wielki klucz gęgawych a następnie w oddali pojawiła się majestatyczna sylwetka drapieżcy. W momencie gdy udało mi się wyostrzyć obraz w lornetce wykonał zwrot i przez ułamek sekundy ujrzałem oświetlone płasko padającymi promieniami słońca potężny jasnożółty dziób i białe pióra w klinowatym ogonie, po czym zniknął za ścianą drzew. Trzeba się będzie wybrać w niedzielę na kolektor bielański. Parę lat temu podczas silnych mrozów naliczyliśmy sześć bielików.

Przy Wuju Jarku idzie zarobić.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przy Wuju Jarku idzie zarobić.

Ukryta Zawartość

Pompują miliony w kontrolowane lub przychylne sobie media na wszelkie możliwe sposoby. Dobrze wiedzą że bez propagandy daleko nie pociągną.

Ukryta Zawartość

Ciekawe od kogo się nauczyli?

Propaganda była bardzo mocna za nieboszczki komuny a wcześnie u Niemców przed II wojną i w czasie jej trwania. Tam PiS na pewno znalazł wzorce.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Chciałbym Ci przypomniec że teraz jest"Dobra Zmiana".....

ps odpowiedziałeś Jaro na zadane pytania ?

Odpowiadać na pytania jeszcze się nie nauczyli... Zestaw szkoleniowy nabyć trzeba...

Ciekawe od kogo się nauczyli?

Od pisowskiego wujka samo zło z pewnością

A ja myślę, że poprzednia ekipa dala dobre wzorce, nawet z TK

A co do zmiany, to po co, było przecie dobrze

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A ja myślę, że poprzednia ekipa dala dobre wzorce, nawet z TK

A co do zmiany, to po co, było przecie dobrze

I co od tamtej pory Twoi wielbiciele 7 ustaw "naprawiających " spłodzili ( następne pewnikiem jeszcze będą) rączkami prokuratora stanu wojennego

Przypomnę hasła Twoich wielbicieli "raz sierpem raz młotem....,"

tak poprzednicy jedna rzecz za dużo zrobili

wybrali sędziów w tamtej kadencji wyrok w TK padł ale to prezesowi za malo bylo plana mial na opanowanie i tej instancji juz od lat 2005-07

ale czemu skargę na ten wybór Pisiaki wycofali z TK że tak sie spytam ?

Rozpiprzyli prawie wszystko dla widzi misie prezesa ..prawie jeszcze SN został im kością w gardle ale Prokurator już ma plana i na to....

ale obudziłeś sie kolego czy z księżyca spadłeś temat wałkowany na Bocznicy wielokrotnie tylko trza było go widzieć.....

Ps Jaro czeka na odpowiedz....

a i my sie tej swiatłej odpowiedzi w koncu doczekamy...

Powinni zostawić tak jak było, bo dobrze bylo, szczególnie niektórym Ubekom, a teraz co, za 2 tysie mają żyć, no niby jak żyć ma emeryt za 2 tysie, no jak

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Swoja drogą, to nie wiedziałem, że mam wielbicieli:)

A może, cała Europę już rozwalili, tam Europa, cały Świat, a może i kawalem Outerspace:)

Wszystko się sypie przez ten PiS, może chłopaki zrobilbyscie zrzute na tego biednego ubeka od 2tysiakow, trza chłopu pomoc, chociaż jemu

Powinni zostawić tak jak było, bo dobrze bylo, szczególnie niektórym Ubekom, a teraz co, za 2 tysie mają żyć, no niby jak żyć ma emeryt za 2 tysie, no jak

Funkcjonariusz z mienionej epoki nie równy innemu funkcjonariuszowi z mienionej epoki. Np niektórzy funkcjonariusze z mienionej epoki są hołubieni w PiS a nawet próbują demolować konstytucję. Im pewnie nic nie zagraża. Będą mieli wysokie emerytury.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Wszystko się sypie przez ten PiS,

To prawda, PiS "rozdupcy" wszystko. To Kiepscy misiewicze.

Wszystko się sypie przez ten PiS, może chłopaki zrobilbyscie zrzute na tego biednego ubeka od 2tysiakow, trza chłopu pomoc, chociaż jemu

Na razie robimy zrzutę na komisję Antoniego badającą "zamach" w Smoleńsku, na 500+ itd. Na resztę może nie starczyć. Gorzej jak w ogóle zabraknie to będzie druga "Grecja".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.