Skocz do zawartości
IGNORED

Występujmy z UE ...

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

Nie była. Art. 107 i 111 tekstu ogłoszonego ustawy.

Papier wszystko przyjmie.

A jeśli jakiś rząd ogłosi, że ciało i umysł obywatela nie należy do obywatela to należy się z tym zgodzić ???

A jak inny rząd ogłosi wprowadzenie niewolnictwa to też OK ?

Ja patrzę na świat przez inne okulary......

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

A jeśli jakiś rząd ogłosi, że ciało i umysł obywatela nie należy do obywatela to należy się z tym zgodzić ???

No właśnie nasz rząd przeprowadza różne dziwne eksperymenty w tym zakresie i wielu ludzi uważa, że nie należy się z tym godzić.

Jestem Europejczykiem.

Takie jak macierewicz? Krótko: czy kapitał w ofe wchodzi do masy spadkowej czy nie?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Aha. To już wszystkie Twoje argumenty - zużyte porzekadła i takież chwyty erystyczne?

• Moderatorzy

Jesteście mistrzami : piszę , że Tusk i PO ukradli kasę z mojego konta w OFE a Wy mi tu o Maciarze, erystyce i zużytych porzekadłach.

Całkiem nie na temat.

Jesteście mistrzami : piszę , że Tusk i PO ukradli kasę z mojego konta w OFE a Wy mi tu o Maciarze, erystyce i zużytych porzekadłach.

Całkiem nie na temat.

Na dyżurach obowiązuje przekaz dnia,nie dziw się. Mnie bawi coś innego,Tusk ukradł również ich środki i dalej może na nich liczyć-syndrom sztokholmski.

Przeczytaj sobie jeden z drugim tytuł tego wątku, a później przestańcie pier**lić o "winie Tuska", bo tu nie o tym.

Najważniejsze,że jako wydymany dobrze ci z tym,choć dla mnie to niepojęte. Co do wyjścia z EU,to sorry ale nie słyszałem o takim pomyśle,pewnie zrodził się w wyższej lidze,ja tam nie mam wstępu,ale ty jak staniesz na paluszkach,to może,kto wie...

• Moderatorzy

Przeczytaj sobie jeden z drugim tytuł tego wątku, a później przestańcie pier**lić o "winie Tuska", bo tu nie o tym.

To co ? Wraz ze Zbiegiem jesteście orędownikami wyjścia ?

Ja bym nie wychodził ale na pewno wielu polityków i urzędników skazał na wieloletnie więzienia.

Całkiem nie na temat.

Tak z ciekawości - świadomie kłamiesz czy nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem paru akapitów prawa na które się powołujesz?

Przecież jednemu się właśnie wymsknęło że obowiązuje przekaz dnia to czemu się dziwisz?

Tak z ciekawości - świadomie kłamiesz czy nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem paru akapitów prawa na które się powołujesz?

Przecież jednemu się właśnie wymsknęło że obowiązuje przekaz dnia to czemu się dziwisz?

Jaro zawsze coś chlapnie,co począć :)

• Moderatorzy

Na dyżurach obowiązuje przekaz dnia,nie dziw się. Mnie bawi coś innego,Tusk ukradł również ich środki i dalej może na nich liczyć-syndrom sztokholmski.

Może kilku molestowanych ex ministrantów zaczęło wyznawać kult Donalda.

Ale czym skorupka...

Nie dziwię się w zasadzie niczemu, poza głęboko dziecinnymi zagrywkami np. w wykonaniu nowego aktywisty który nota bene kogoś mi przypomina.

A najśmieszniejsze jest to pierdolenie że Tusk ukradł moje środki. Nie Tusk ukradł, tylko niestety system, do którego przyczynili się po kolei dokładnie wszyscy, Miller,Buzek, Tusk, Kaczyński a teraz Szydło.

Jestem Europejczykiem.

Nie dziwię się w zasadzie niczemu, poza głęboko dziecinnymi zagrywkami np. w wykonaniu nowego aktywisty który nota bene kogoś mi przypomina.

A najśmieszniejsze jest to pierdolenie że Tusk ukradł moje środki. Nie Tusk ukradł, tylko niestety system, do którego przyczynili się po kolei dokładnie wszyscy, Miller,Buzek, Tusk, Kaczyński a teraz Szydło.

Strach się bać jak ja ci kogoś przypominam,bo nie dobieram sobie znajomych z twoją mentalnością. Z resztą ty mi też kogoś przypominasz,ale nie mogę tego zwerbalizować,bo dostanę bana...

Nie ma już żadnej masy spadkowej,krak jest teoretyczny.

jesteś bezdomny i nie ma po tobie żadnego spadku? no to smuteczek. zapisz się do pisdniętych to ci się poprawi.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

to założyłbyś linie lotnicze albo został supermenem?

brzoza to dla ciebie drzewo zbyt pospolite? wolisz inne gatunki drzew jak beata broszka?

Gdyby głupota umiała latać...

Umie, leciała do Smoleńska w 2010 roku.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Chodzi ci o 8 ustaw o TK czy o lobbing przy ustawie dot. wycinania drzew? Ale to pomyliła ci się UE z rządem pisdniętych. I tak na końcu. WSZYSTKIE regulacje UE są głosowane przez ministrów rządów państw członkowskich.

Co do obywateli to fikcje prawne użyte w unijnej technice legislacyjnej oznaczają np. dla portugalskiego producenta przecieru z marchwi, że podlega tym samym regulacjom co producenci dżemów owocowych.

Szczegóły rozpraszają.

98%? 99%? stanowionego prawa w III RP to prawo unijne, które ma pierwszeństwo przed prawem narodowym.

Z poprzednich lat pamiętam grubego Rycha, który przy okazji różnych dyskusji powtarzał z lubością "bo wy nie znacie prawa!". Otósch ludność nie potrzebuje żadnej znajomości prawa. Wszystko zostało już zdigitalizowane (zgodnie z zasadą spójności). Ludność ma się stosować.

Przykład z przecierem i regulacjami trafny.

WSZYSTKIE regulacje mogły by być głosowane przez roboty. De facto ani rząd ani sejm nie są potrzebne. ta cała zawierucha to na pokaz.

Nie chodzi o to, co kto pisze i co mówi,tylko o to, co robi,a działania PiS są jak najbardziej realne.

Nic nie robią. To wszystko to smoke on the water. Zmieniły się świnie przy korycie i to nie wszystkie.

Jak wiemy z historii (np. rewolucja bolszewicka) ani prawo stanowione, ani własność nie stanowi żadnej przeszkody. Co innego umowy międzynarodowe / międzykontynentalne.

Masz rację. Część zostawili dla następców, tylko czekać...

Szczegóły rozpraszają.

98%? 99%? stanowionego prawa w III RP to prawo unijne, które ma pierwszeństwo przed prawem narodowym.

Z poprzednich lat pamiętam grubego Rycha, który przy okazji różnych dyskusji powtarzał z lubością "bo wy nie znacie prawa!". Otósch ludność nie potrzebuje żadnej znajomości prawa. Wszystko zostało już zdigitalizowane (zgodnie z zasadą spójności). Ludność ma się stosować.

Ale to nie ma w ogóle związku z unijną techniką legislacyjną w zakresie odesłań i fikcji prawnych.

Zresztą przeczytaj sobie polską ustawę o VAT i odpowiedz sobie na trzy pytania. Kto to pisał, co brał jak pisał i czemu tak często zmienia tę ustawę podczas gdy unijne prawo dot. VAT bardzo rzadko. UE jest wygodnym chłopcem do bicia ale powtarzam: WSZYSTKIE akty prawodawcze głosują członkowie m.in. polskiego rządu.

Ja pierdziele

Przez grzeczność nie zaprzeczę ;-)

jaki ty jesteś człowieku prymitywny.
Nie, to świat jest prymitywny. Ja się tylko do niego dopasowuję, z pewnym obrzydzeniem, ale nie pozostawia mi wyboru. To nie moja wina, że czyjaś głupota zabijająca niewinnych ludzi o brzozę urosła do rangi symbolu przez to, że banda głąbów dmucha w ten balon już osmy rok.

W internetach nic nie ginie,pracuj dalej na swoją opinię.
Na swoją opinię to ja pracuję całkiem gdzie indziej. Tutaj tylko wyrywam chwasty w czynie społecznym.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

max kolonko stwierdził, że wszyscy członkowie RE to staliniści.

pytanie: co bierze kolonko i czy nie boi się przedawkować.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolonko to pajac, który miał swoje pięć minut i usiłuje odzyskać popularność coraz głupszymi tekstami. Faceta szkoda, ale robienie ludziom wody z mózgu trzeba stanowczo zwalczać, bo znowu na jakiegoś strażnika długopisu zagłosują.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.