Skocz do zawartości
IGNORED

Okolice i Kraków: Przepraszamy za Dudę, Ziobrę, Szydło i resztę!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczcie nam! Ludziom gorszego sortu, wstającym o 5 rano do roboty!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ani myślę przepraszać za to , że oddycham , że żyję , a o wybaczenie niech martwią ci , którzy stworzyli w Polsce tą duszną atmosferę .

Wierzę , że wiatr rozsądku , nie tylko rozwieje ten smog , ale również zmiecie ze sceny politycznej jego sprawców , a stanie się to wcześniej , niż później -wszak wszyscy lubią czyste powietrze.

Nie poddawajcie się i wszystkiego najlepszego panowie.

Piotr

Hej Fox,

Ja nie jestem takiego gorszego sortu, żeby wstawać o 5.00

Kulturalnie o 6.00 sobie wstaję :o)

Jak będę wstawał o 8.00 to będę SobiePanem!

"Tynk pożera dźwięk" 747

A przeprosić nie zaszkodzi :) Cała klasa polityczna od prawej do lewej w PL to totalny SYF...:)

A Kraków.....no cóż z roku na rok coraz gorzej tu mieszkać i wcale nie chodzi o Smog, Turystów i Deweloperke z Majchrowskim na czele......., zwyczajnie dobre miasto jak się jest młodym potem staje się coraz bardziej uciążliwe....

Pozdrawiam

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ja wprawdzie w Krakowie już nie mieszkam, ale to moje rodzinne miasto. Toteż niniejszym się dołanczam :-)

A wstaję między 8 a 9.00 :-)

A przeprosić nie zaszkodzi :) Cała klasa polityczna od prawej do lewej w PL to totalny SYF...:)

A Kraków.....no cóż z roku na rok coraz gorzej tu mieszkać i wcale nie chodzi o Smog, Turystów i Deweloperke z Majchrowskim na czele......., zwyczajnie dobre miasto jak się jest młodym potem staje się coraz bardziej uciążliwe....

Pozdrawiam

Jak przez Kraków przejdą Piły i Siekiery wycinając drzewostan to może być jeszcze gorzej. Brońcie się.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jak przez Kraków przejdą Piły i Siekiery wycinając drzewostan to może być jeszcze gorzej. Brońcie się

Cały czas przechodzi.....,deweloperka jeszcze bardziej uszczelni miasto....:) będzie czym oddychać....

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

No dobra, ale żeby potem nie było: "Wybaczamy i prosimy o wybaczenie"

Jak to się kiedyś skończy, to nie może być grubej kreski.

Wszyscy pod Trybunał!

Tylko akurat najważniejszego nie ma jak pociągnąć, bo on w administracji nie jest funkcyjny, on tylko sobie siedzi w ławie...

"Tynk pożera dźwięk" 747

No dobra, ale żeby potem nie było: "Wybaczamy i prosimy o wybaczenie"

Jak to się kiedyś skończy, to nie może być grubej kreski.

Wszyscy pod Trybunał!

Tylko akurat najważniejszego nie ma jak pociągnąć, bo on w administracji nie jest funkcyjny, on tylko sobie siedzi w ławie...

ja mysle ze mozna by to pod..podżeganie

Być może Toruń przeprosi za łojca łoszuścika ???

Miasto piękne

zawsze sie znajdzie jakaś wyrodna sztuka co popsuje resztę....

12540714_996491930424957_4812584031376913362_n.jpg

i po prostu dzień jest zawsze piękniejszy

Gość papageno

(Konto usunięte)

Wstaję o 4:00. Jestem z warmińsko-mazurskiego, pracuję w kujawsko-pomorskim. Spędzam 4 godziny w samochodzie. Mam 65. Kto mnie, k**wa, przeprosi?

Polska przeprasza za vladomira

papageno

Ale co się muzyki nasłuchasz w samochodzie !

Wstaję o 4:00. Jestem z warmińsko-mazurskiego, pracuję w kujawsko-pomorskim. Spędzam 4 godziny w samochodzie. Mam 65. Kto mnie, k**wa, przeprosi?

Ależ po co przepraszać? I za co? Ja, to byłbym dumny ze swojej kondycji i zdrowego trybu życia. Bez zdrowego trybu życia nie ma takich wyników w 65tce. Także drogi papageno, szacuneczek i obyś dawał radę i miał z tego satysfakcję jak najdłużej - powiedziałbym. Raz dziennie trzeba się spocić - nie ma zmiłuj. To dla zdrowia.

Parker's Mood

Ja GRATULUJĘ Krakowowi (sobie m.in.) Pana Prezydenta Dudy!!!!

A Beatę Szydło uwielbiam

Ale i tak najlepszy jest Żoliborz

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

okladam sie futrem z norki rosyjskiej

Ja GRATULUJĘ Krakowowi (sobie m.in.) Pana Prezydenta Dudy!!!!

A Beatę Szydło uwielbiam

Ale i tak najlepszy jest Żoliborz

moze zamiast rznac glupa tu, sprobuj to wyslac IM.Sie usmieja .Prawie jak gomołka dostajac podobne..

lenin o takich jak ty mowił pozyteczni idioci.A on sie znał na takich.

wynika to z prostego faktu ktory mozna codziennie zaobserwowac ze ONI maja cie za zupelnego idiote jak i tobie podobnym i takie do was wysylaja informacje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.