Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Niby miało byc o pomieszczeniu, ale przecież od początku wiadomo, że chodzi raczej o kolejny chlew. ;)

Uwaga! Mam aktualnie na "sprzedaż"... następujące myśli na potrzeby audiofilii i muzyki:

-Nauczył się Pan czegoś od publiczności?-Tak, aby ją ignorować tak bardzo, jak to tylko możliwe. J. Zorn

do osób wymienionych do zablokowania dołaczy jeszcze Szymon jesli nie zaprzestanie stałego obrażania swoich przeciwników

w kwesti informacji Michał P jako specjalista od akustyki profi był przedstawiany przez ludzi od audio juz jakies 20 pare lat temu - ja tyle lat pamietam , o Szymonie kilka lat temu poza "produkcja pianki" nie słyszał nikt

proponuje zaprzestać wciagania w ta kłótnie nastepnych postronnych osób ktore w dodatku nie biora w niej udzialu na forum

jesli watek bedzie jedynie kolejnym personalnym pojedynkiem zostanie zamkniety

Zamykaj. Ja zrobię nowy wątek z nowym ładem :)

A tak poważnie.

Moderatorzy kochani. Czy Wy nie widzicie kto tu robi burdel i prowokacje ?

Wiem wątki klubowe rządzą się nowymi prawami. Pmcomp (założyciel wątku) jest nieobecny zaledwie kilka godzin. Dajcie mu trochę czasu.

Wy też nie jesteście nonstop "na posterunku".

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Fascynująca lektura, 7 stron w dwa wieczory, hmmm, budzi szacunek. Natomiast sama idea założenie wątku budzi poważne wątpliwości. Nie chodzi nawet o ukryty podtekst promocyjny, tylko podejrzewam że za chwilę będziecie tu mieli oborę, już zaczęły się wzajemne naparzanki. Wątek wydaje się być na tyle zabawny, że znaczna część z piszących będzie go traktować humorystycznie, jako miejsce do rozmaitych krotochwilnych dyskusji. A sam właściciel pokoju też przy tym mocno oberwie i to zapewne nie za swoje grzechy.

Ten temat to największa lipa jaką widziałem w życiu :) Dlaczego nie jest w wątkach sponsorowanych? Ośmieszacie się panowie wstyd.

Nie po raz pierwszy to forum jest traktowane jak osobisty folwark. ;)

Orwell?!

Edytowane przez globtroter1

Uwaga! Mam aktualnie na "sprzedaż"... następujące myśli na potrzeby audiofilii i muzyki:

-Nauczył się Pan czegoś od publiczności?-Tak, aby ją ignorować tak bardzo, jak to tylko możliwe. J. Zorn

Zatem wystarczy. Zamykam. Mnie również zastanawia, co chcieli osiągnąć zakładający ten klub??? Skoro nie reagowali na to co się z wątkiem zaczęło dziać, to chyba miał on być wyłącznie prowokacją? No cóż. Mimo otrzymania części forum jako upragnionego saloniku i tak okazuje się, że zarządzać nim mało kto potrafi i kończy się to jak śp. salonik :-(

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.