Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja i jej postrzeganie forumowiczów - bany , punkty , itp itd

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, subfan napisał:

Krytyka moderacji to trolling nie wiedziałeś?

Dlatego dyskutuję o regulaminie bo chyba to powinna być podstawa działania moderatora.

Gość

(Konto usunięte)

Punkt 8 jest i nie. Czyli błogosławieni którzy nie widzieli ale uwierzyli. Jak demokracja w Rosji,  oficjalnie jest ale każdy nadgorliwy opozycjonista trafia do ciurmy za byle co znajdą  albo zostaje zastrzelony w biały dzień przez " bandytów " w miejscu publicznym .

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

...jak rozumiem moderacja reaguje wyłącznie na zgłoszenia.

A czego się spodziewałeś? Że moderacja czyta całe Forum, od deski do deski, w poszukiwaniu postów, które wykraczają poza próg tolerancji odmiennego zdania u kolegi Jaro? 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość

(Konto usunięte)
7 godzin temu, jezz napisał:

Dlatego dyskutuję o regulaminie bo chyba to powinna być podstawa działania moderatora.

prawda jest taka ,ze nie było tak nie jest i raczej nie będzie

pilnuj się i tyle ?

9 godzin temu, jezz napisał:

Teraz patrzę - temat o życiu bezdomnych zwierząt -też nieważny...

Ale o zegarkach chińskich - na topie...

Bardzo proszę temat przywrócić!!!!!.

Gdy,  nie - opuszczam towarzystwo.

Dziękuję. Jacek.

9 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Teraz patrzę - temat o życiu bezdomnych zwierząt -też nieważny

Że się tak zapytam, czy wątek o kotach zostastał zniknięyy jak swego czasu wpisy dotyczące spraw moderacyjnych w wątku do tego przeznaczonym?

Tym razem moderacja naprawdę błysnęła.

Dostałe trzy punkty ostrzeżeń, nie wiadomo kiedy i nie wiadomo za co. Poważnie!

Jakieś jaka ktoś sobie robi???

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Na upartego da się coś przyklepać,  jakiś atak personalny czy wypowiedzi prowokacyjne i możesz dyskutować o prawosci takiego zachowania tylko z kim ? Tu nie ma tak że dostałeś punkty , piszesz do moda ( o ile masz taką możliwość) a on sprawdza czy kolega po fachu się nie pomylił czy nie złośliwie ci klepnął punkty - ten do którego piszesz z góry wie że kolega który Cię nagrodził miał powód i o ile ci odpowie to będzie coś w stylu że musisz uważać i nie wdawać się w dyskusję lub nie dać prowokować lub coś równie głupiego,  tyle.

Moderacja często jak politycy , mają władzę i wykorzystują ją myśląc że im wszystko wolno.
Albo inaczej im się te wszystkie przywileje po prostu należały

45 minut temu, subfan napisał:

Na upartego da się coś przyklepać,  jakiś atak personalny czy wypowiedzi prowokacyjne i możesz dyskutować o prawosci takiego zachowania tylko z kim ? Tu nie ma tak że dostałeś punkty , piszesz do moda ( o ile masz taką możliwość) a on sprawdza czy kolega po fachu się nie pomylił czy nie złośliwie ci klepnął punkty - ten do którego piszesz z góry wie że kolega który Cię nagrodził miał powód i o ile ci odpowie to będzie coś w stylu że musisz uważać i nie wdawać się w dyskusję lub nie dać prowokować lub coś równie głupiego,  tyle.

Ale jak takie coś można nazwać "punktami ostrzeżeń" skoro nie wiadomo przed czym ostrzegają? Ja nawet nie wiem kiedy to dostałem!

Jestem Europejczykiem.

Aż się prosi, aby założyć odrębny temat na Bocznicy. Mógłby się on nazywać na przykład tak: "Czy Moderacja gnębi Jaro_747?!"

Jednak pisanie o użytkowniku, a nie odnoszenie się do jego treści jego wpisów, pociąga za sobą sankcję. Więc z tego pomysłu rezygnuję. 

A czy zrobi to Jaro_747 - to już nie moja sprawa.

Szkoda komentować wpisy naczelnego wątrobiarza Bocznicy który kolejny raz zrobił z siebie głupka. Widać takie hobby.

Jestem Europejczykiem.

A wracając do tematu:

J: Dostałe trzy punkty ostrzeżeń, nie wiadomo kiedy i nie wiadomo za co. Poważnie!

Jakieś jaka ktoś sobie robi???

J: ...dostałem 3 punkty ostrzeżenia bez innych sankcji. Wyświetla mi się to na czarno i klikanie nic nie daje - nie mogę wejść i zobaczyć za co te punkty i kiedy je dostałem.

Mod: 3 punkty masz uzbierane łącznie na koncie. To jest suma wszystkich zebranych.

J: Teraz już wszystko jasne... 

J: ...wpisy naczelnego wątrobiarza Bocznicy który kolejny raz zrobił z siebie głupka.

Hahaha, nie ma to jak dobre samopoczucie kolego J ?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość

(Konto usunięte)

Gdzie regulamin a gdzie forumowa rzeczywistość.....no tak to branża a im można więcej. 

Kino domowe,  temat " jaki projektor do jaskini " zgłoszone wczoraj a do dziś wszystkie wpis a są nie usunięte,  oto jeden z nich :

Screenshot_20191004-230203_Samsung Internet.jpg

10 godzin temu, subfan napisał:

Gdzie regulamin a gdzie forumowa rzeczywistość.....no tak to branża a im można więcej. 

Kino domowe,  temat " jaki projektor do jaskini " zgłoszone wczoraj a do dziś wszystkie wpis a są nie usunięte,  oto jeden z nich :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chyba trafiłeś na jakiegoś nie-wieśniaka.

Jak większość u takich dowód cepami zapewne podbity i ten knajacki język.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Gość

(Konto usunięte)

Dopiero się dopatrzyłem że te ostatnie 3 pkt za atak na moderacje to nagroda za " nawoływania do odejścia z forum " , czyli zależy im na nas hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahsha

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.