Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, dulon184 napisał:

Moim zdaniem Unia powinna - o ile prawnie może - wstrzymac natychmiast wszelkie dopłaty...

Jestem tego samego zdania. Trzeba spróbować utemperować cymbałów, choć to może być proces długoterminowy i potrzebna będzie cierpliwość. 

1 minutę temu, skynyrd napisał:

Siusia,

Kto to jest?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

3 minuty temu, jezz napisał:

To zdecyduj się, niedawno pisałeś, że to nie jest większość.

Większość 40 procentowa czyli taka papierowa którą podnieca się Prezes. 60% jest w opozycji. W rachunku PiS 40>60, czemu mnie to nie dziwi, w końcu PiS-owcy to "ciemny lud". 

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

18 minut temu, skynyrd napisał:

Czy to tylko założenie?

Założenie po odpowiedzi szanownego Kolegi, którą zrozumiałem, że tylko zejście z tego świata pozwoli opuścić szeregi zwolenników PiS ;-)

8 minut temu, skynyrd napisał:

Wydedukuj

Nie chce mi się.

Postawa Nawackiego pokazuje jeszcze jedno. O to nam właśnie chodziło. Stworzyliśmy prawo dla siebie. Jesteśmy nietykalni, jak i wszyscy nasi swoi.

Żeby nie było - niszczenie urzędowych dokumentów podchodzi pod KK, ale stawiam dolary przeciwko orzechom, że prokuratura sama nawet nie kiwnie palcem, a jeżeli otrzyma zawiadomienie, to nawet nie będzie wszczynać postępowania.

Inaczej Nawacki tak by się nie zachowywał. Bo chyba tak głupi to nie jest... Choć z drugiej strony... 

A co polecisz panu [mention=27349]fox733[/mention] ?

W odróżnieniu od byłej rzeczniczki PIS beaty jakiejśtam, ani nie popieram ani nie rozumiem. Polecany zestaw jest uniwersalny

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

22 minuty temu, Meloman napisał:

Postawa Nawackiego pokazuje jeszcze jedno. O to nam właśnie chodziło. Stworzyliśmy prawo dla siebie. Jesteśmy nietykalni, jak i wszyscy nasi swoi.

Żeby nie było - niszczenie urzędowych dokumentów podchodzi pod KK, ale stawiam dolary przeciwko orzechom, że prokuratura sama nawet nie kiwnie palcem, a jeżeli otrzyma zawiadomienie, to nawet nie będzie wszczynać postępowania.

Inaczej Nawacki tak by się nie zachowywał. Bo chyba tak głupi to nie jest... Choć z drugiej strony... 

Pokazuje pogardę dla ludzi, którymi się zarządza. Wymowny i symboliczny gest dla tej ekipy rządzącej. 

Po zakończeniu rządów pisowcom i członkom współpracujących z pisem partii należy wymierzyć karę będącą odpowiednikiem skrzyżowania staropolskiej banicji i infamii połączonej z traktowaniem ich jak oprawców w dawnej Polsce. Każdy mógłby bezkarnie zabić banitę, a nie chcący brudzić sobie rąk obywatele  mogliby się złożyć na wynajęcie łowców, którzy by eliminowali owych nieprzyjaciół rodzaju ludzkiego.   Nikt nie byłby zobowiązany do udzielenia pomocy banicie, włączając w to przedstawicieli zawodów zaufania społecznego ( lekarze, pielęgniarki, nauczyciele, prawnicy etc. etc) - z nich prawo powinno zdjąć ten obowiązek. Na przykład obywatel widzący infamisa  płonącego żywcem  w samochodzie po wypadku mógłby się tylko uśmiechnąć i pojechać dalej, podobnie mógłby postąpić np. patrząc jak taki zwija się z bólu na chodniku - musiałby tylko uważać, żeby mimowolnie nie nadepnąć na to paskudztwo i nie zhańbić  się kontaktem fizycznym.  Gdyby taki parszywiec coś jadł, naczynia i sztućce, których używał byłyby ostentacyjnie niszczone, a podczas wizyty w sklepie towarzyszyłby mu przydzielony pracownik pilnujący, aby ów niczego nie dotknął  i  w ten sposób nie skalał towaru. Oczywiście taki osobnik płaciłby w sklepie daleko więcej niż inni, ponieważ musiałby opłacić pracę przydzielonego do niego pracownika sklepu. 

Muszę się z głębokim wstydem przyznać, że ja nie byłbym zbytnio  posłusznym prawu obywatelem  i prawdopodobnie bym się starał pomóc takiemu plugawcowi kierując się wrodzoną łagodnością i dobrym sercem. Pewnym problemem dla mnie byłoby to, że nie miałby mnie kto rytualnie oczyścić po fizycznym zetknięciu ze skazanym na banicję i przez znajomych mógłbym być traktowany jako zhańbiony. Byłbym też hipokrytą, bo  mimo cechującej mnie życzliwości  i dobroci dla bliźnich chętnie dołożyłbym się do zbiórki na opłacenie łowców traktując to jako obowiązek patriotyczny i działanie pro publico bono. 

Edytowane przez Pasqual
No patrz , głupcy ? a rządzą !
Wynik otumanienia suwerena prymitywną propagandą i przekupstwem finan$owym

24 minuty temu, KALIBER napisał:

No patrz , głupcy ? a rządzą !

Rządzą dzięki głupcom ;-). To się zdarza w różnych częściach świata nie tylko w Polsce. 

1 godzinę temu, jar1 napisał:

Pokazuje pogardę dla ludzi, którymi się zarządza. Wymowny i symboliczny gest dla tej ekipy rządzącej. 

O tym też pisałem.

Z innej beczki. Sprawa sporu kompetencyjnego, która urodziła się ekspresowo z godziny na godzinę w dniu, kiedy zebrać miał się Sąd Najwyższy. Przypominam, że podczas takiego sporu podmioty, którego spór dotyczy zawieszają wszelkie czynności z nim związane. Ostatecznie więc sprawa trafia do Wolfganowej i dopiero wtedy Adrian rzekomo zawiesza te czynności. Przynajmniej takie wydaje oświadczenia. Wiem - brzmi jak kabaret, ale to niestety nasza polityczna rzeczywistość.

19 minut temu, skynyrd napisał:

Prawdę mówiąc, ja już wymiotuję tymi sądami. Niezależnie kto ma rację

Poczytaj komiksy albo obejrzyj sobie jakieś kreskówki. Ewentualnie tradycyjny western z wyraźnym podziałem na białe i czarne charaktery.

Ja dzisiaj zarobiłem 2
Kliknij w swój awatar
Nic mi nie pokazuje. Tylko ilość postów, daty ostatniej aktywności, rejestracji obserwowanych/obserwujących i to wszystko

3 godziny temu, Lech36 napisał:

Większość 40 procentowa czyli taka papierowa którą podnieca się Prezes. 60% jest w opozycji. W rachunku PiS 40>60,

Jak to , 40% Pis - 60 % opozycja , i nie rządzi ??

KALIBER vel rydz .

W awatar (obrazek) schodzisz na dół

Ja korzystam z Tapatalka i po kliknięciu w awatar mam tak

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy
28 minut temu, remak123 napisał:

Ale kiedyś gdzieś znalazłem punkty karne czy coś takiego. A może mi się przyśniło?

Nie masz żadnych punktów ?

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

3 godziny temu, Pasqual napisał:

Każdy mógłby bezkarnie zabić banitę, a nie chcący brudzić sobie rąk obywatele  mogliby się złożyć na wynajęcie łowców, którzy by eliminowali owych nieprzyjaciół rodzaju ludzkiego.

Polecam wszystkim

Ukryta Zawartość

Można tam zgłaszać wszelki objawy mowy nienawiści, wszystkim się zajmuje organizacja

Cytat

Zablokuj nienawiść

Potrzebujemy Ciebie, żeby przeciwstawić się mowie nienawiści. Nawoływanie do nienawiści w Internecie jest przestępstwem, tak samo jak w realu. Ty podajesz link, a my to zgłaszamy organom ścigania. Razem zablokujemy obrzydliwy hejt!

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.