Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś może potwierdzić, że wczoraj pod TK rzeczywiście zebrało się prawie 20 tysięcy? Kurski tak filmował, że nie można się rozeznać.

Pietrzak śpiewał swoją pieśń. Parę osób się wypowiadało. Większość nie umiało sklecić nawet zdania. Aż dziwne, że Jacek to dopuścił i nie dał debilom tekstu do wyuczenia przed kamerą.

Czy uważacie, że Polsat jest jeszcze niezależny czy jest już udupiony przez PIS ? Jak oglądam czasem ich programy publicystyczne mam wrażenie, że to TVPInfo Bis. Dziennikarze równoległe prowadzący wywiady w PR1. Dali już dupy chyba.

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Panowie - a to już było?

Oto jak pisowcy potrafią wszystko wytłumaczyć ciemnogrodowi.

Szanowne barany, drodzy idioci, szanowni kretyni, szanowne imbecylki. Drodzy zwolennicy Zjednoczonej Prawicy, drogi suwerenie. Ja Ci mówię, ja Ci radzę, Ty się połóż, ja Ci wsadzę itd, itp.

20 minut temu, soundchaser napisał:

Panowie - a to już było?
Oto jak pisowcy potrafią wszystko wytłumaczyć ciemnogrodowi.

Co za cymbał! Ten na filmie oczywiście. Dokąd stacza nas PiS?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

14 minut temu, remak123 napisał:

Czy uważacie, że Polsat jest jeszcze niezależny czy jest już udupiony przez PIS

On nie jest udupiony, on od czterech lat nawilża PIS.  Przecież Gawryluk nie jest osobą przypadkową.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
13 minut temu, remak123 napisał:

Czy uważacie, że Polsat jest jeszcze niezależny czy jest już udupiony przez PIS ?

Najlepiej to widać w ,,Superstacji" - Elizy już tam dawno nie ma ...Ale disco polo i insza sztuka - tak

https://natemat.pl/280249,zmiany-w-superstacji-do-zwolnienia-kilkanascie-osob-w-tym-wiktor-bater

17 minut temu, remak123 napisał:

Dali już dupy chyba

Nie dali tylko działają programowo.  Dość późno to zauważyłeś.

A przecież też posługujesz się głównie pismem obrazkowym..

21 minut temu, remak123 napisał:

Szanowne barany, drodzy idioci, szanowni kretyni, szanowne imbecylki

No tak, z takim poziomem wypowiedzi jednak mogłeś ten Polsat przeoczyć.

5 minut temu, jezz napisał:

Wysoki poziom obowiązuje też w sąsiednim wątku ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Wysoki poziom obowiązuje też w sąsiednim wątku ;-).

Wysoki poziom to tu nigdy nie obowiązywał. Nie napisałem chyba w tym cytacie o takim

Masz już te konkrety?

1 minutę temu, jezz napisał:

Masz już te konkrety?

Po co Tobie konkrety przecież i tak wierzysz że w Smoleńsku doszło do zamachu. Konkrety niczego nie zmieniły w tamtym przypadku.

Teraz, Lech36 napisał:

Po co Tobie konkrety przecież i tak wierzysz że w Smoleńsku doszło do zamachu. Konkrety niczego nie zmieniły w tamtym przypadku.

Widzę, że dalej pier**lisz. Wracając do konkretów, masz?

20 godzin temu, Jacchusia napisał:

Polecam wszystkim

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Można tam zgłaszać wszelki objawy mowy nienawiści, wszystkim się zajmuje organizacja

Drogi forumowy kapusiu,

Naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem,  a dopiero potem zaczynaj się pienić. Gdybyś rozumiał to, co napisałem,  do twojej głowy dotarłoby,  że jest to  propozycja reformy przepisów karnych - w dalszej części swojego wpisu wyraźnie zaznaczam że nie byłbym posłuszny prawu. Rozumiem że dla sympatyka PiS-u możliwość złożenia  donosu stanowi chwilą głębokiego szczęścia i  doprowadza go niemal do orgazmu, ale dla dobra Forum powstrzymaj się  przed tą rozkoszą i  przeczytaj ponownie tekst który cię tak porusza. Jeżeli go nie zrozumiesz to nie szkodzi, możesz poprosić  jakiegoś bardziej ogarniętego kolegę o wytłumaczenie - ponieważ będzie cię znał, dostosuje poziom wyjaśnień do twoich zdolności pojmowania, a w razie potrzeby wytłumaczy kilkanaście razy Napisałem dla dobra Forum, bo uważam, że powinieneś być na nim cały czas aktywny   - wtedy może część Kolegów zrozumie, jak myśli pisowiec. Dla mnie przeczytanie twojego wpisu było jak kąpiel w gnojówce z czasów mojej  młodości, kiedy pewna szuja groziła mi donosem z powodów politycznych. Twój przykład pokazuje, że "Spółdzielnia Ucha" cały czas ma się dobrze !

Może przy okazji donieś na swoich mocodawców, że chcieliby wprowadzić w Polsce karę śmierci, która jest daleko mniej sprawiedliwa, podatna na pomyłki sądowe i okrutniejsza niż kara banicji.

Ze szczerego serca życzę rozumu !

20 godzin temu, skynyrd napisał:

Daj spokój, chciał zaistnieć. A, że potrafi tylko w ten sposób?

Jeżeli to było do mnie - nie chciałem zaistnieć, tylko uważam, że wprowadzenie niektórych staropolskich czy antycznych  praw byłoby korzystne dla całego społeczeństwa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Pasqual
6 minut temu, Pasqual napisał:

Drogi forumowy kapusiu,

Naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem,  a dopiero potem zaczynaj się pienić.

A twoje wcześniejsze wpisy o obdzieraniu ze skóry, wycinaniu narządów  też były propozycją zmiany przepisów?

Sporo miałeś takich propozycji w swoich postach.

Zauważyłem to dawno, tylko swoich spostrzeżeń nie uzewnętrzniałem. Poziomem wypowiedzi dostosowałem się do poziomu parodiowanego oryginału. A emotikony urozmaicają śmiertelną powagę tego forum  

17 minut temu, jezz napisał:

A twoje wcześniejsze wpisy o obdzieraniu ze skóry, wycinaniu narządów  też były propozycją zmiany przepisów?

Sporo miałeś takich propozycji w swoich postach.

Część z nich obowiązywało w starożytności czy w dawnej Polsce, całą resztę można by wprowadzić odpowiednie modyfikując prawo karne. Żeby powstrzymać kogoś dogłębnie zepsutego i nastawionego programowo na czynienie  samego zła kara musi być dla tego osobnika autentycznie bolesna w aspekcie czysto fizycznym i osobistym.   NB za to co zrobił ziobro niszcząc polską transplantologię oddanie potrzebującym narządów byłoby bardzo łagodną karą.

Jestem głęboko przekonany, że  odpowiednia polityka karna wobec polityków zaowocowałaby po paru latach znaczną poprawą jakości polskich rządów. Niezbędnym warunkiem skuteczności wymierzanych politykom kar byłoby ich  publicznie egzekwowanie tak, aby obywatele mieli pewność że skazanego naprawdę spotkała sprawiedliwa odpłata za jego czyny

Edytowane przez Pasqual
2 godziny temu, dulon184 napisał:

Brak bzykanka to i potężnie odbija

Albo bzykanko "inaczej", dla którego każdy którym walczący o Polskę prawą i sprawiedliwą nie może się przyznać, nawet przed samym sobą. 

2 minuty temu, Pasqual napisał:

Część z nich obowiązywało w starożytności czy w dawnej Polsce, całą resztę można by wprowadzić odpowiednie modyfikując prawo karne. Żeby powstrzymać kogoś dogłębnie zepsutego i nastawionego programowo na czynienie  samego zła kara musi być dla tego osobnika autentycznie bolesna w aspekcie czysto fizycznym i osobistym.   NB za to co zrobił ziobro niszcząc polską transplantologię oddanie potrzebującym narządów byłoby bardzo łagodną karą.

Jestem głęboko przekonany, że  odpowiednia polityka karna wobec polityków zaowocowałaby po paru latach znaczną poprawą jakości polskich rządów.

Nie myślałeś kiedykolwiek żeby swoje propozycje z kimś skonsultować?

27 minut temu, jezz napisał:

Wracając do konkretów, masz?

Przecież konkrety nic nie zmieniają w przypadku fanów sekty PiS. Po co je przedstawiać?

33 minuty temu, jezz napisał:

Wysoki poziom to tu nigdy nie obowiązywał.

Dobrze że Kolega ma wysokie zdanie o swoim poziomie. 

12 minut temu, jezz napisał:

Nie myślałeś kiedykolwiek żeby swoje propozycje z kimś skonsultować?

Niestety nie znam żadnego na tyle wpływowego prawnika, który mógłby wprowadzić te przepisy w życie. Z naciskiem pragnę podkreślić, że nigdy nie byłem zwolennikiem mordowania polityków. Oni powinni być traceni po sprawiedliwych procesach sądowych przez katów opłacanych przez państwo, a w ostateczności przez katów dopuszczonych i akceptowanych przez prawo i opłacanych przez licznych obywateli, naturalnie po uzyskaniu sprawiedliwego wyroku skazującego - takie warunki wypełnialiby wspomniani przeze mnie łowcy polujący na banitów. 

Edytowane przez Pasqual
45 minut temu, Lech36 napisał:

Dobrze że Kolega ma wysokie zdanie o swoim poziomie. 

Masz coś na poparcie tego wpisu?

J anic na ten temat nie pisałem.

45 minut temu, Lech36 napisał:

. Po co je przedstawiać?

Czyli nie masz.

Edytowane przez jezz
Teraz, jezz napisał:

Masz coś na poparcie tego wpisu?

A nie masz wysokiego mniemania o sobie?

2 minuty temu, jezz napisał:

Czyli nie masz.

A muszę mieć?

11 minut temu, jezz napisał:

NIe musisz, może pisać co ci ślina przyniesie na klawiaturę.

"No i gitara" ;-).

2 godziny temu, remak123 napisał:

Czy uważacie, że Polsat jest jeszcze niezależny czy jest już udupiony przez PIS ? Jak oglądam czasem ich programy publicystyczne mam wrażenie, że to TVPInfo Bis. Dziennikarze równoległe prowadzący wywiady w PR1. Dali już dupy chyba.

Hmm... a może to jest efekt tego samego procesu (bezstronnego, analitycznego myślenia), który opisuje red. Głuchowski w TVN, w "Drugim Śniadaniu Mistrzów"? ?

Może dziennikarze POLSATU nie są wszyscy aż matematykami, wybitnie ścisłymi umysłami - ale ludźmi mądrymi może jednak są? Oto ten fragment rozmowy:

No i to charakterystyczne pytanie Mellera: "W którym mieście go wysadziłeś?"

Ale Głuchowski odpowiada: "Najpierw miłość, potem polityka". Bardzo ładnie.

Edytowane przez pavyan
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.