Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

janunio

Czyli Polak jako obywatel Polski piszemy z dużej a polak katolik z małej ?

Co cię obchodzi kwestia ich ślubu ?Jakie to ma znaczenie ?To ich prywatna sprawa .

1 godzinę temu, Zbig napisał:

Wilki bym zostawił w spokoju.  To bardzo pożyteczne zwierzaki, w przeciwieństwie do myśliwych.

Ok - pełna zgoda.

Zamiast wilków - mogą zatem być szakale?

Nawet jakby celniej w zestawieniu z Pizdractwem.

?

Nie wiem czym się żywią hieny cmentarne... Cza wyguglić.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Czy ja się żywię newsami? Czy ja wyszukuje kąski, którymi mógłbym zaspokoić swój głód ? Ogarnij się chłopino ?

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

58 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A PiS to niby czym?

No wy żywicie się np Mazgula. A to dopiero padlina.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

14 minut temu, Jaro_747 napisał:

Mazgułę to PiSowska propaganda rzuca jak już naprawdę nie ma niczego co miałoby chociaż odrobinę sensu.

Thefed to wg ciebie pisowska propaganda?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Bzdurzysz wyjątkowo.

Dzisiaj, wszyscy, którzy noszą polskie mundury, powinni się zastanowić, czy zasługujecie na ten honor. Czy nie powinniście zamienić je na kombinezony najemników partyjnych? Wtedy zdejmijcie orzełki ze swoich czapek i plakietki polskiego państwa.

Adam Mazguła

Typowa nakrętka dla lemingów, przez lemingów. Ale ślepi jak to ślepi. Nic nie widza i nic nie rozumieją.

To tez dobre:

Bez wprowadzenia stanu nadzwyczajnego planowane jest zawieszenie działalności partii politycznych, stacji telewizyjnych i radiowych. Pod pozorem poszukiwania chorych, będzie można wywlekać ludzi z mieszkań i przymusowo zamykać w ośrodkach odosobnienia, wyłączony będzie dostęp do Internetu.

No który się zgada?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

No co jest chłopaki. Żaden nie wierzy w zamknięcie tv, radia, i wyłączenie netu. No i oczywiscie wywlekanie z domów/zamykanie w odosobnieniu. No żaden. No jak to?

hehe

Edytowane przez bubusia

Tego autorytarna władza w obecnych czasach  nie musi robić .Wystarczy to co robi Putin .Tzw . reglamentowana demokracja lub zawłaszczenie kraju a la Orban na Węgrzech .

Czy chciałbyś żyć w putinowskiej Rosji ?

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Tego autorytarna władza w obecnych czasach  nie musi robić .Wystarczy to co robi Putin .Tzw . reglamentowana demokracja lub zawłaszczenie kraju a la Orban na Węgrzech .

Czy chciałbyś żyć w putinowskiej Rosji ?

A po kiego mi mówisz o Rosji. Mów o Polsce. Mazgula nie mówi o Rosji. On mówi o Polsce. Dlatego szczuje mundurowych do buntu. Wielu z tego forum popada w podobna paranoje. I to jest problem.

Edytowane przez bubusia

Bo to tego dąży PiS w Polsce .Teraz nie trzeba już zamykać ludzi w więzieniach ,pałować na ulicach cz cenzurować mediów .Wystarczy to co robi Putin .Reglamentowana demokracja ,swoje media ,niby demokratyczne wybory z ograniczonym dostępem do mediów dla innych kandydatów .Przejmowanie gospodarki przez obóz władzy jak Fidesz na Węgrzech .Przekupstwo polityczne i nacjonalizm  też na Węgrzech .Putin i Orban przecierają szlaki dla prezia .Trzeba być ślepym aby tego nie widzieć .

No na pewno. Myśle, ze zabronią ci oglądać TVN albo czytać GW. Po co ty takie pierdoly opowiadasz.

Wpisujesz się w te mazgulowe bzdury, tylko na innym poziomie. Mniej ekstremalnym. Ale jednak. A jak już coś z EU usłyszysz, to już musi tak być na bank. Nie ma innej opcji. Przeciez to co piszesz nawet nie pochodzi od ciebie. To ten sam komunikat, który przyszedł ostatnio z EU.

Wegry, Polska, ograniczanie demokaracji.  Dokładnie ten sam przekaz. Ty poszedłeś trochę dalej. Podciagnales pod Putina.

Edytowane przez bubusia

• Nie , nie zabronią .Nie muszą .Wystarczy ,że np. wykupią TVN ( były już takie próby ) za kasę państwowych spółek .Na marginesie dopiero w tym kontekście widać jakie znaczenie mają takie niezależne od władzy media jak TVN czy Wyborcza .Że są ośrodki ,które patrzą władzy na ręce .W  Rosji też są niby niezależne, szczątkowe media ale ich oddziaływanie jest ograniczone .A jak u nas jest na ścianie wschodniej ?Tam dominuje TVP ,która za publiczne pieniądze uprawia propagandę polityczną jednej partii .I jak to się przekłada na wyniki wyborcze ?Ile to afer i skandali nie ujrzałoby światła dziennego gdyby nie TVN i Wyborcza ?Czy naprawę trzeba być aż tak tępym aby nie widzieć potrzeby istnienia niezależnych od władzy mediów i opinii publicznej ? Tkwij sobie w błogim przeświadczeniu ,że nic się nie stało ,że to nie groźne ,że to się w Polsce nie może wydarzyć . Aż pewnego dnia obudzisz się z ręką w nocniku .W putinowskiej rzeczywistości .

Jemu to będzie na rękę. Będzie wreszcie mógł wyjąć z szafy swój radziecki mundur.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Ja nie mam nic przeciwko niezależnym mediom. Tylko pamiętaj, ze tamte media tez są zależne. Zależne od pewnej poprawności politycznej lansowanej przez inne ośrodki. To tyle, jeśli chodzi o niezależność.

Jedne afery wywloka a inne przemilcza.

4 minuty temu, d-t-x napisał:

Jemu to będzie na rękę. Będzie wreszcie mógł wyjąć z szafy swój radziecki mundur.

A tutaj masz komentarz osoby totalnie wkreconej, podatniej na info ala Mazgula. Widzisz  teraz o co chodzi?. O robienie z Kaczora Putina.

do Wojciecha.

Edytowane przez bubusia

Nawet gdyby tak było to im więcej takich mediów tym więcej szans na kontrolę władzy .Która zawsze ma ochotę na pójście na skróty .

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nawet gdyby tak było to im więcej takich mediów tym więcej szans na kontrolę władzy .Która zawsze ma ochotę na pójście na skróty .

A niech będzie sobie TVN i GW. Tylko nauczmy się ich czytać. I nie lykajmy wszystkiego co piszą bezkrytycznie.

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ja nie łykam a Ty z kolei łykasz TVP .

do bubusi

I po co znowu bzdurzysz? Jak kończą ci się argumenty to zaczynasz popadać w dziecinadę.

Czy ja chociażby popieram wybory w maju, czy ja kiedykolwiek popierałem 500 plus, albo dobrze mówiłem o przekazie TVP, jego niezaleznosci.  Nie mówiłem. Ale to jakoś nie przeszkadza ci w utożsamianiu mnie z nimi. To jest właśnie to wkręcanie. Nie z nami to z nimi. Weź sobie jeszcze pod Rydzyka podciągnij. 

W pewnym stopniu robisz to samo z Putinem.

Edytowane przez bubusia

15 minut temu, bubusia napisał:

I po co znowu bzdurzysz? Jak kończą ci się argumenty to zaczynasz popadać w dziecinadę.

Czy ja chociażby popieram wybory w maju, czy ja kiedykolwiek popierałem 500 plus, albo dobrze mówiłem o przekazie TVP, jego niezaleznosci.  Nie mówiłem. Ale to jakoś nie przeszkadza ci w utożsamianiu mnie z nimi. To jest właśnie to wkręcanie. Nie z nami to z nimi. Weź sobie jeszcze pod Rydzyka podciągnij. 

W pewnym stopniu robisz to samo z Putinem.

O  jakich argumentach piszesz ?Gdzie one są  ?To ja Ci podaję konkretne przykłady ograniczania demokracji w Polsce a Ty na to ,że to nie prawda albo przesada .Gdzie te argumenty ?To śmieszne .

Temat wyborów jest tematem zastępczym .Nie rozumiesz tego ?Aż tak naiwny jesteś ?Chodzi o to aby ludzie tylko o tym mówili a nie o błędach władzy np. w przypadku testów .

Pewnie koledze chodziło o to, że nieprawdą jest imputowanie mu czegoś w czym nie uczestniczy .?

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

30 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Kto to napisał. I kto potem napisał, ze nie łyka. I ze ja rzekomo łykam TVP. Nie ty przypadkiem?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.