Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Godzinę temu, Bogusław_59825 napisał:

I potem do wiezienia + zabrać wszystko co nakradli.

Kto to wszystko odkręci po Pisowskich nieukach.

Donald, Vincent i Leszek ?

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

40 minut temu, stench napisał:

Donald, Vincent i Leszek

Prezes właśnie odkręca gospodarkę rynkową czyli kapitalizm. Pewnie przy "ciemnym ludzie" może mu się to udać.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

13 godzin temu, atmeg napisał:

uwielbiam muze klasyczna ale jakos unikalem Mozarta ...moze se przelamie .

[...]

Bez znajomości języków obcych żyje się może łatwiej, a na pewno przyjemniej i bez stresu ?

16 godzin temu, atmeg napisał:

nie znasz mnie od tej strony . od poczatku zalozenia tematu obsrywales mnie ,szukalem troche kontaktu z toba ale nie szlo ,ok.

Tymczasem  wylazo z ciebie co ukrywales .

Ty nienawidzisz Polakow chcesz do Niemcow , oni z kolei olewaja ciebie ....masz problem z tym kim chcesz byc .Ja jestem Polakiem .ty niemasz pojecia ze jakbym wyjechal do niemiec to Niemcy by z szacunkiem sie do mnie odnosili i niewiesz dlaczego .a ty kochajacy Niemcow i niechciany przez Niemcow wylewasz tu swoje zale ,to smutne i zalosne bardzo.

Prawdopodobnie masz rację.

Cienszko zaprdalam u Mjemca, toteż rzadko ostatnio bywam ...?

I też cię pisdrawiam,......

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Prawdopodobnie masz rację.

Cienszko zaprdalam u Mjemca, toteż rzadko ostatnio bywam ...?

I też cię pisdrawiam,......

Orzesz quwa panowie . Pis nie jest źadnym wyznacznikiem polskości . To pijawki żerujace na narodzie . Jestem na wygnaniu i tu wszyscy generalnie szanują polaków za posiadanie jaj za charyzmę za umiejętnosci za pracowitość . Jestem dumny z tego kim jestem . Kocham kraj nie nawidzę hipokrytów . 

PiS dzieli się łupem za PO kradli bez opamiętania,zule i menele o suchym pysku na zebry chodziły, dzieci głosowały a rostowski zamiast wspierać Polskę i Polaków to ratował za moje strefę euro . Tylko idiotą na nich ponownie zagłosuje.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Gość

(Konto usunięte)
22 minuty temu, caleb66 napisał:

PiS dzieli się łupem za PO kradli bez opamiętania,zule i menele o suchym pysku na zebry chodziły, dzieci głosowały a rostowski zamiast wspierać Polskę i Polaków to ratował za moje strefę euro . Tylko idiotą na nich ponownie zagłosuje.

Przeczytaj co to jest dualizm . PO włazisz do pupy a chcesz tu burzę nienawiści robić . Pozdrowienia dla kumatych

Ty twierdzisz że Pis to dobro a PO to zło . Wybór jest większy . 

Edytowane przez Riczi75
8 godzin temu, dulon184 napisał:

Zapi-alac

Libed

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuźwa zamiast pieprzyć wybierzmy Kidawę, Biedronia albo Kamyka z Koszyka,
Będzie się żyło wszystkim lepiej, także w kopalniach.

Dulon, jak tam te twoje obozy dla pisowców, budują się już, stoją czy nadal masz nazibolszewickie kolorowe sny w tym temacie.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Skąd to wziąłeś pajacu???

Caleb66 to typowy systemowy badacz . Panowie on tu jest po to aby podjudzać i kontrolować innych . Nie wdajcie się w dywagacje z tym czymś . Spokój nas uratuje i spokój narodu .

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Z wyborczej a co fake news .

A mnie się zdaje że z dupy któregoś z PiSowskich propagandzistów.

Możesz podać jakieś konkretne źródło tych wieści? Artykuł albo coś takiego?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

A mnie się zdaje że z dupy któregoś z PiSowskich propagandzistów.

Możesz podać jakieś konkretne źródło tych wieści? Artykuł albo coś takiego?

Ten człowiek Cię bada . To Pisowska agenda . Ignoruj .

Poszukaj se w necie bo już nie pamiętam ile to było ale 500+ to na parę lat dla polskich rodzin i dla zuli by skapnelo coś też.

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Poszukaj se w necie bo już nie pamiętam ile to było ale 500+ to na parę lat dla polskich rodzin i dla zuli by skapnelo coś też.

Poszukałem se w necie i okazało się, że to gówno prawda. Typowe PiSowskie propagandowe gówno.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Poszukałem se w necie i okazało się, że to gówno prawda. Typowe PiSowskie propagandowe gówno.
To znaczy że źle szukałeś.

2 minuty temu, caleb66 napisał:

To znaczy że źle szukałeś.

To znaczy że jesteś pelikanem łykającym każde propagandowe gówno wyprodukowane przez jakiegoś PiSowskiego najemnika działającego na odcinku propagandy. Smacznego.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
18 minut temu, Jaro_747 napisał:

To znaczy że jesteś pelikanem łykającym każde propagandowe gówno wyprodukowane przez jakiegoś PiSowskiego najemnika działającego na odcinku propagandy. Smacznego.

Jaro_747 z ta osobą daj sobie spokój . Rada prawdziwego Polaka 

Teraz, Riczi75 napisał:

Jaro_747 z ta osobą daj sobie spokój . Rada prawdziwego Polaka 

Nieee... Facet nieopatrznie nadepnął na minę więc mam zamiar poobserwować co będzie dalej.

Na razie przepadł gdzieś nasz miszcz. Pewnie szuka;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro masz mocno wypaczony obraz rzeczywistości,mniej TVN u oglądaj a wszystko wróci do normy . Zobacz ze za rządów PiS ważne są przede wszystkim interesy Polaków potem dopiero Unia, PiS robi teraz jak Niemcy czy Francuzi.

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, caleb66 napisał:

Jaro masz mocno wypaczony obraz rzeczywistości,mniej TVN u oglądaj a wszystko wróci do normy . Zobacz ze za rządów PiS ważne są przede wszystkim interesy Polaków potem dopiero Unia, PiS robi teraz jak Niemcy czy Francuzi.

Dobrze abyś zwrócił uwagę na materiały dodane wcześniej . Jedyne o co chodzi twoim bogom to wydymać nas . Prawdziwych patriotów . Wisiała flaga dzisiaj u ciebie ?

U mnie tak i z szacunkiem ją chowam 

32 minuty temu, caleb66 napisał:

A ty już znalazłeś coś konkretnego na ten temat???

Jestem Europejczykiem.

A ty już znalazłeś coś konkretnego na ten temat???
Nie bo nie szukam,Ty szukaj . Ja wiem na kogo mam głosować, oczywiście na prezydenta wszystkich Polaków ,stróża konstytucji Andrzeja Dude, Ty masz dylemat czy na kidawe czy na biedronia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.