Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Wprowadzają cenzurę sk***ysyny. 

Niedżwiecki odchodzi z trójki . Teraz to już na bank nikt tego radia nie będzie słuchał .

Z innej beczki potwierdzającej fakt że PiS cofa nas w rozwoju to wprowadzenie przez Ziobrę przepisów umożlowiających zamknąć firmę/nałożyć karę skarbową tylko na podstawie podejrzeń o przestępstwie .

Te przepisy istniały w PRL i w pierwszych latach po przekształceniu . Wracamy do komuny i represji ze strony władz . Ile jeszcze takich ubezwłasnowalniajacych przepisów nam wprowadzą ? ?

Stawiają wszystko do góry nogami . Wracają zasady , pokażcie nam człowieka a my znajdziemy na niego paragraf . 

16 godzin temu, caleb66 napisał:

A na trzaskowskiego zaraz zrobi się nagonkę i sondaże poleca w dół o ile będzie z czego polecieć w dół, to jest magia telewizji państwowej.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Coś ci się pokręciło i już nawet nie wiesz co piszesz, mówisz i myślisz.

Haniebnie propagandowo-peerelowskiej telewizji pisowskiej - a NIE telewizji państwowej

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

7 godzin temu, Riczi75 napisał:

Stawiają wszystko do góry nogami . Wracają zasady , pokażcie nam człowieka a my znajdziemy na niego paragraf . 

Zaraz Cię przekonają, że PO robiła to samo

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

W dniu 16.05.2020 o 18:16, jezz napisał:

Ale tu już chyba zostało uzgodnione, ze jak dają to się bierze.

Nie znam nikogo, kto z tego zrezygnował.

Ale czy ktoś z opozycji postuluje odebranie 500 plus ? Może poza Konfederacją bo nie wiem .

16 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale czy ktoś z opozycji postuluje odebranie 500 plus ? Może poza Konfederacją bo nie wiem .

Nigdzie nie pisałem, ze nie postulują.

Wprost przeciwnie, postulują, tylko trudniej im będzie przekonać, że to nie są tylko postulaty.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Zaraz Cię przekonają, że PO robiła to samo
Cóż za wstrętny symetrysta. Przecież wszem wiadomo, że peło to zło.

I powiem szczerze że nie wiem na jakiej to zasadzie działa:

Że PO to zło i nie ma żadnej dyskusji z tymi ludźmi.

Może dlatego przegrywamy, że nikt się nad tym podstawowym problemem tak naprawdę nie pochylił?

Że nie ogarniamy zwykłych ludzi?
W dniu 16.05.2020 o 17:32, Lech36 napisał:

Caleb, małe i niezbyt sprawne "główki" to domena PiS. W tej organizacji takich "główek" jest najwięcej.

Te małe główki wygrały w 2015 roku wybory mając do dyspozycji praktycznie tylko TV Republika. Jakim trzeba być partaczem, żeby przerżnąć wybory mając TVN, Polsat i TVP czyli prawie 100% mediów ?

13 godzin temu, jezz napisał:
13 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nigdzie nie pisałem, ze nie postulują.

Wprost przeciwnie, postulują, tylko trudniej im będzie przekonać, że to nie są tylko postulaty.

Nie ma to żadnego znaczenia, że otwarcie nie postulują. Wiadomo, że w przypadku wygrania wyborów, wszystkie programy socjalne skasują. A skąd taka pewność? Bo w kolejce do takich programów staną dodatkowo mafie paliwowe, watowskie, zachodnie koncerny (nie płacenie podatków) itd, itd. Nie od dziś wiadomo, jakie PO ma priorytety a dla wszystkich kasy nie wystarczy ?

Edytowane przez A3Dzoszu
3 godziny temu, Jaro_747 napisał:
5 godzin temu, A3Dzoszu napisał:

Wiadomo, że w przypadku wygrania wyborów, wszystkie programy socjalne skasują. A skąd taka pewność? Bo w kolejce do takich programów staną dodatkowo mafie paliwowe, watowskie, zachodnie koncerny (nie płacenie podatków) itd, itd. Nie od dziś wiadomo, jakie PO ma priorytety a dla wszystkich kasy nie wystarczy ?

Poza tym - trzeba być naprawdę jelonkiem Bambi żeby twierdzić, że od prezydenta zależą programy socjalne.

Miałem na myśli PO i wybory parlamentarne ale takim jak ty trzeba tłumaczyć jak dziecku ?

46 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Miałem na myśli PO i wybory parlamentarne ale takim jak ty trzeba tłumaczyć jak dziecku ?

Nie. Wystarczy nie bełkotać tylko pisać z sensem. Ale tego od jakiegoś czasu w szkole nie uczą.

Jestem Europejczykiem.

6 godzin temu, A3Dzoszu napisał:

Te małe główki wygrały w 2015 roku wybory mając do dyspozycji praktycznie tylko TV Republika. Jakim trzeba być partaczem, żeby przerżnąć wybory mając TVN, Polsat i TVP czyli prawie 100% mediów

Trzeba mieć do czynienia z "ciemnym ludem" o w większości małym mózgu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Nie. Wystarczy nie bełkotać tylko pisać z sensem. Ale tego od jakiegoś czasu w szkole nie uczą.

Znowu zaczynasz bredzić...

Godzinę temu, Lech36 napisał:
7 godzin temu, A3Dzoszu napisał:

Te małe główki wygrały w 2015 roku wybory mając do dyspozycji praktycznie tylko TV Republika. Jakim trzeba być partaczem, żeby przerżnąć wybory mając TVN, Polsat i TVP czyli prawie 100% mediów

Trzeba mieć do czynienia z "ciemnym ludem" o w większości małym mózgu.

A kto bronił dużym główkom "ciemny lud" przekonać? Gra się tak, żeby wygrać i małe, pisowskie główki wygrały, mając w rękach karabiny przeciw armatom. Taka jest prawda i to was boli. Mieć wszystko w rękach i przerżnąć z kretesem ?

4 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

A kto bronił dużym główkom "ciemny lud" przekonać? Gra się tak, żeby wygrać i małe, pisowskie główki wygrały, mając w rękach karabiny przeciw armatom. Taka jest prawda i to was boli. Mieć wszystko w rękach i przerżnąć z kretesem

Pociągnęli za sobą po prostu małe móżdżki a w Polsce takich po prostu jest dużo. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

1 minutę temu, Lech36 napisał:
8 minut temu, A3Dzoszu napisał:

A kto bronił dużym główkom "ciemny lud" przekonać? Gra się tak, żeby wygrać i małe, pisowskie główki wygrały, mając w rękach karabiny przeciw armatom. Taka jest prawda i to was boli. Mieć wszystko w rękach i przerżnąć z kretesem

Pociągnęli za sobą po prostu małe móżdżki a w Polsce takich po prostu jest dużo. 

Tak ci w tvnie wytłumaczyli ptasi móżdżku? Wiertnicza jest z ciebie dumna ?

4 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

Tak ci w tvnie wytłumaczyli ptasi móżdżku?

Lepszy ptasi niż taki wypchany trocinami jak u niektórych fanów PiS.

27 minut temu, papageno napisał:

Nie można dyskutować z kimś komu nie zamknęła się cewa nerwowa. To się po prostu nie uda. Próżny trud.

No właśnie, dlaczego więc się męczysz. Może i tobie się nie zamknęła... ?

Edytowane przez A3Dzoszu

bosze najmiłosciwszy ,ten temat nadal istnieje ?

I nadal tu ludzie bez sensu walczą z sobą ......to oczywiste ze PIS pozamiata i wygra .poco te klutnie ?

O jakie idee ? Pisać jasno o jakie idee walczycie nienawidzac PISu ?:)

Tacy inteligentni jestescie wszyscy ,takie wsparcie macie z Niemiec a padacie na pysk w starciu z PISem .:)

to bardzo ciekawe ze ten temat nawet nie jest zalozony przez PISowca :) to tak zwany smiech histori .........

ja tu sie jawnie nasmiewam z PO i ich nieudolnego dzialania ,to jest poprostu kosmos jajeczny .w tym całym PO pozostali tylko idioci .......

w samym PISie tez nie jest dobrze , Jaroslaw rozwalił już pro polski PIS ......h,,u,,j wie co mu tam chodzi po głowie .......

Jedno jest pewne . w PISie  ,pan Jarosław w niczym nie jest godny swojego brata .....i to widać jak zarzadza spuscizną po swoim bracie .

=================================================

Tu bardzo wazna uwaga moja .....nagle urywa sie kontakt z USA ,,,co sie dzieje ,PIS podpisuje potejemnie umowy z Niemcami  ,to sie dzieje .PIS sprzedaje swoich ,niestety to prawda .....

=======================================================================

w całym rzadzie PISu było kilku kluczowych pro Polskich ludzi ,wszyscy zostali odsunieci przez pana Jaroslawa .........na dzis pan Jarosław negocjuje z .....Bylym POwcem o utrzymanie wiekszosci :) Typowa sytuacja ,mielizmy dobrych ludzi co wypracowali sukces ,juz ich nie potrzebujemy ..........kretynizm konkretny .

Dlatego nie jestem PIsowcem

do tego dochodza sztuczne magnesy prawicowe , Kikuz czy ten drugi . zaprogramowane ruchy aby zneutralizować najbardziej aktywnych Polakow ...skierować ich aktywnosc w sciek .Stary chwyt ale ciągle dziala .....

pamietam z przed 5 lat rozmowe Polskiego pseudo prawicowca  z rabinem ......

ten niby reprezentant Polskiej prawicy znany bredził coś o tym że żydzi chcą okradać Polske ....

A ten Rabin ,był klasa człowiek ,i mówił prawde ,wy sie nie martwcie żydami ,wy sie martwiecie Niemcami co was kupia i rozdrobnia .....

klamstwa i zaciemnienia tego co sie naprawde dzieje to podstawa ........

=================================

nie trzeba zadnej wielkiej inteligencji ani wiedzy aby wiedziec co sie dzieje .....wystarczy znac historie Polski i Europy ......

Niestety zostajemy wchłaniani w system niemiecki    ,bardzo zły system ......bo w nim niema miejsca na jednostke ludzką . Typowy Niemiecki system umozliwił Hitlerowi zamordowanie połowy swojego narodu :) I sami Niemcy od tego zabardzo sie nie zmienili .....

Ja jestem za systemem Amerykanskim ,,, zupelnie innym .ale Ja moge tylko o tym napisać ....

Kołki ,czy wiecie ze sa kraje gdzie mozna zyć bez nazuconego zusu ? gdzie mozna miec samochod bez ubezpieczen ? Czy wiecie że tam gdzieś zyją wolni ludzie ?:) czy o tym wiecie ?

jasne ze czaesc ludzi o tym wie , milczą ......

k**wy z PISu i Z PO nie pozwolą abysmy byli wolnym narodem ........

Taka prawda ,smutna .......

Ta suka Jarosłow klamie ,to jasne ,te suki z PO tez klamia ......

Korwin suka klamie jak lokomotywa ,Kikuz tez oklamal ,,,oco chodzi :)

A to wszystko jest tak proste .......I Izraelski rabin to powiedział .......

co takiego ten Rabin powiedział ?

W skrucie ,- wy Polacy nie wiecie ze za chwile Niemcy i Ruscy znowu was zniewolą .......

oby Pan Jarosław szybko odszedł czyli umarł .Bo jest jedna z poczwar tego okraglego stołu ....

suka dobierana przez UB .......

Czy wiecie ze sa kraje gdzie niema Zusu ? Sa kraje w których nawet nie trzeba ubezpieczac samochodu .....

I najwazniejsze :) sa to kraje w których zyje sie lepiej ...:)

Dlaczego pluje sie na USA a nie napisze jasno dlaczego tam wszyscy chcą być ?

Kto tu kogo okłamuje ?Kto tu ściemnia ?

Lubie Ruska muze ale w Niemiecko Ruskiej k**wie niechce żyć ........

Dla mnie ta cala sytuacja polityczna jest jednym wielkim scierwem a sam Pan Jaruś powoli sprzedaje nas Niemcom .Zresztą dlatego wcześniej usunoł z rządu pro Polskich polityków .

======================

Lubie muze ..

==================================

zauwarzyliscie ze juz niema wspołpracy z USA ,zniknela tajemniczo ?

=======================================================

co jest grane ?

To proste .Pan Jaruś niema nawet 1/5 jaj jakie miał jego brat ......

1 godzinę temu, atmeg napisał:

Czy wiecie ze sa kraje gdzie niema Zusu ? Sa kraje w których nawet nie trzeba ubezpieczac samochodu

Tak, w Afryce subsaharyjskiej .

1 godzinę temu, atmeg napisał:

Czy wiecie ze sa kraje gdzie niema Zusu ? Sa kraje w których nawet nie trzeba ubezpieczac samochodu .....

W USA nie trzeba robić przeglądu auta, nie trzeba jeździć na motocyklu w kasku, nie ma opon zimowych i wiele innych na nie ?

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Tak, w Afryce subsaharyjskiej .

co cie napadło ?muzy posluchaj .

Panie Wojciechu iwaszkiewiczu , ma pan zly nastrój ? muze daje na polepszenie nastroju :)

A ta muza niezla jest ,Pan wie .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.