Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, A3Dzoszu napisał:

Tylko Tusk nawracal się publicznie i intencjonalnie, czego pewnie taki pustak nie zauważył...

Przypominasz trochę Trzaskowskiego, wiesz? ? 

Bardzo dziękuję - nikt mi dawno nie powiedział, jak jestem młody i przystojny. A teraz wybacz - udam się do garderoby by podziwiać się w wielkim lustrze...

Czy esbecka swołocz z komunistycznym rodowodem ma coś więcej do zaoferowania na forum niż szczekanie na PiS i porządnych pisowskich userow których przodkami są żołnierze AK i wyklęci oraz prawdziwi Polacy.

17 minut temu, caleb66 napisał:

Czy esbecka swołocz z komunistycznym rodowodem ma coś więcej do zaoferowania na forum niż szczekanie na PiS i porządnych pisowskich userow których przodkami są żołnierze AK i wyklęci oraz prawdziwi Polacy.

Porządnych pisowskich userów... Ale którzy to? Nie spotkałem jeszcze...

Edytowane przez Kalasanty Ciaputko
23 minuty temu, caleb66 napisał:

Swołocz z komunistycznym rodowodem to właśnie PIS. Przodkami pisowców byli komuniści, bezpieka PRL i ludzie z PZPR. Polacy których przodkowie walczyli w AK są dziś w większości przeciwnikami pisowskiej komuny.

9 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Kolejny PiSowski bezmózg zabłysnął. Ależ błyskotliwy i głęboko przemyślany wpis - tylko pogratulować.

Rozumiem że to już szczyt możliwości.

Mam zaszczyt znać Kolegę @absinth3, który  obdarzył mnie swoją Przyjaźnią. Wielcy ludzie tacy jak rzeczony AUDIOFIL nie poprzestają na rzeczach małych, lecz dają bliźniemu z siebie wszystko to, co najlepsze - zatem cieszę się JEGO PRZYJAŹNIĄ opisaną przez Arystotelesa jako przyjaźń doskonała. Wielkie, wspaniałe i budzące powszechny podziw w moim otoczeniu poczucie humoru Kolegi @absinth3 jest jedną z przyczyn Jego wpisów o odrażającym pis; zrozumcie, przecież dajmy na to Homer nie powiedziałby komuś ty ch***, lecz ubrał to w słowa jego pozycji i wielkości przystojne. @absinth3 jest jedynym znanym mi Człowiekiem, który skłonił mnie na odległość do wnikliwej lektury "Ód Zwycięskich" Pindara - jedynie Iliada, Odyseja oraz Ody Zwycięskie Pindara godne są bowiem Jego Audiofilskiej Dostojnej Wszechłaskawości, co wybaczy i zrozumie wszystko. Brednią oczywistą jest dla mnie jakakolwiek możliwość obrażenia @absinth3- wiem bowiem dobrze, że sam Apollon Srebrnołuki traktuje go niczym syna (te cholerne płyty na które czekałem 2 tygodnie pojawiły się u @absinth3 jakimś cudem na półce, o czym Dostojny Audiofil zwyczajnie zapomniał); jestem więc osobiście przekonany, że @absinth3 dzieli radości swojego przyrodniego brata Orfeusza... A mówiąc po polsku - czemu ja niby k**wa półbogiem nie jestem, no k**wa czemu ???

Ze smutkiem widzę, że Kolega @absinth3 nie ma zupełnie przyjaciół na forum poza MNĄ, zdaje się bowiem jestem jednym z nielicznych aktywnych forumowiczów cenionych przez mojego Idola. Drugi Audiofil obdarzony przez @absinth3 przyjaźnią niestety gardzi forum i nie chce z tej miłej formy rozrywki korzystać. Żałuję, bo umysł to wielki, gdyż @absinth3 darzy go swym łaskawym zaufaniem, a w moim mniemaniu to wyróżnienie najwyższe, jakiego może dostąpić człowiek, a nie półbóg. Aby @absinth3   się ukazał proponuję obejrzenie Orfeusza Monteverdiego w znanym wykonaniu Harnoncourt (to TE płyty) i zwrócenie uwagi na Gromowładnego pocieszającego zgnębionego brata, iż może on jeśli zechce ten cholerny okręt zamienić w kamień. Doprawdy, majestat i wielkość Zeusa pokaże Wam, jak @absinth3 wygląda naprawdę, zaś my przy NIM to jak Feakowie przy Posejdonie...

Edytowane przez Pasqual
Swołocz z komunistycznym rodowodem to właśnie PIS. Przodkami pisowców byli komuniści, bezpieka PRL i ludzie z PZPR. Polacy których przodkowie walczyli w AK są dziś w większości przeciwnikami pisowskiej komuny.
Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz.
Porządnych pisowskich userów... Ale którzy to? Nie spotkałem jeszcze...
Takim wpisem dzielisz nie łączysz.
Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, caleb66 napisał:

A ty wiesz w ogóle cos napisał wyklęty baranie ??

Potomku Kiszczaka . 

Edytowane przez Riczi75
A ty wiesz w ogóle cos napisał wyklęty baranie ?
Potomku Kiszczaka . 
Po jełopie twojego pokroju nie oczekuje niczego a już napewno nie czytania że zrozumieniem .
Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, caleb66 napisał:
14 minut temu, Riczi75 napisał:
A ty wiesz w ogóle cos napisał wyklęty baranie emoji23.png?
Potomku Kiszczaka . 

Po jełopie twojego pokroju nie oczekuje niczego a już napewno nie czytania że zrozumieniem .

Ty niczego nie oczekujesz tylko tego żeby ci dali . Ty chetnie weźmiesz 

Przypisywanie przesłanek pro narodowych PiSowi to duuuuuże nadużycie . Tam aż roi się od postkomuchów jełopie do kwadratu .

Przypisywanie przesłanek pro narodowych PiSowi to duuuuuże nadużycie . Tam aż roi się od postkomuchów jełopie do kwadratu .
Jełop pozostanie jełopem .
Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, caleb66 napisał:
12 minut temu, Riczi75 napisał:

Jełop pozostanie jełopem .

Jesteś a nie zostaniesz . 

9 minut temu, jezz napisał:

Ja też. Jak dają to nieładnie odmawiać.

Tylko że oni dają ci twoje . Z twojej kieszeni do twojej kieszeni a dług rośnie . 

Godzinę temu, Pasqual napisał:

Mam zaszczyt znać Kolegę

A ja mam zaszczyt cieszyć się przyjaźnią Pasquala- o drogi Semideo ( nie wiem tylko o co kaman z tymi płytami? ale dogadamy się jutro)

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

11 minut temu, absinth3 napisał:

A ja mam zaszczyt cieszyć się przyjaźnią Pasquala- o drogi Semideo ( nie wiem tylko o co kaman z tymi płytami? ale dogadamy się jutro)

już Ty wiesz, ty Faworycie, dobrze też wiesz o kim myślę jako o Twoim prawdziwym ojcu ( żaden wstyd - wszyscy prawie królowie w Iliadzie mieli pochodzenie podobne) 

Godzinę temu, Riczi75 napisał:

Ty chetnie weźmiesz 

Ty z tych co "sięndą" dupą na wszystkim i ani dadzą, ani wezmą, a i jeszcze pogryzą tych co by chcieli dać i tych co by chcieli wziąć.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, xniwax napisał:

Ty z tych co "siędą" dupą na wszystkim i ani dadzą, ani wezmą, a i jeszcze pogryzą tych co by chcieli dać i tych co by chcieli wziąć.

Ja tylko tych co mnie zadłużają . 

5 minut temu, Riczi75 napisał:

A trzeba je będzie oddać

Przyjdzie rządzić konfederat to pożyczy i nie odda.
Bo przecież też będzie pożyczał, tylko kto takiemu pożyczy skoro nie odda.

a tylko tych co mnie zadłużają . 

Pokaż rząd na świecie, który nie zadłuża obywateli.

Gość glazior

(Konto usunięte)
31 minut temu, absinth3 napisał:

A czy Kolega mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć  czy ja konfabuluje twierdząc   że kolega Pasqual niebezpiecznie dryfuje w kierunku biednego 747 ?

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, xniwax napisał:

Przyjdzie rządzić konfederat to pożyczy i nie odda.
Bo przecież też będzie pożyczał, tylko kto takiemu pożyczy skoro nie odda.

Konfederat zaciśnie pasa  a nie się rozpasa . 

Konfederat zaciśnie pasa

W ten sposób to raczej na własnej szyi...politycznie oczywiście.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, xniwax napisał:

W ten sposób to raczej na własnej szyi...politycznie oczywiście.

No polityka musi się równać z rozrzutnoscią i marnotrawstwem , wtedy jest  ok. Racjonalizm jest nie modny . 

6 godzin temu, A3Dzoszu napisał:

Kłamliwy śmieć

Edytowane przez Jaro_747
To hasło akurat świetnie pasuje do ciebie.

Jestem Europejczykiem.

31 minut temu, glazior napisał:

kolega Pasqual niebezpiecznie dryfuje

Och- poglądami i pomysłami daleko przekracza. Ale toleruje poglądy przeciwne do własnych, a nawet je szanuje.

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.