Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

xajas skoro juz wiemy ze klamiesz i to akceptujesz ,podziel sie znami kogo oklamujesz i jakie zyski z tego masz ?

4 minuty temu, xajas napisał:

No chwila, kto tu oklamuje? Przeciez ja tylko powtorzylem co ty napisales. Czy to znaczy ze ty oklamujesz?

Wpadlęś ..chcesz aby ludzie w polsce zyli w biedzie .....do tego sprowadzqa sie twoj zawily atak ....

xajas 16 lat na forum ,szacunek ale musisz mnie zrozumiec tu jest walka ideologiczna w tym temacie ...

Ty sie znasz na chwili ? na dzwiekach i polityce ?

15 minut temu, atmeg napisał:

xajas skoro juz wiemy ze klamiesz i to akceptujesz ,podziel sie znami kogo oklamujesz i jakie zyski z tego masz ?

Wpadlęś ..chcesz aby ludzie w polsce zyli w biedzie .....do tego sprowadzqa sie twoj zawily atak ....

xajas 16 lat na forum ,szacunek ale musisz mnie zrozumiec tu jest walka ideologiczna w tym temacie ...

Ty sie znasz na chwili ? na dzwiekach i polityce ? wiesz w co wdepnoleś?

Sorry, zwracam honor, to byl nasz inny fanatyk PiSu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

8 minut temu, xajas napisał:

Sorry, zwracam honor, to byl nasz inny fanatyk PiSu

Ukryta Zawartość

Nie musisz tak pisac ,nic sie nie stało ......serioo.

kazdy ma tu prawo napisać ze nie lubi PiSu .........Ja lubie PiS ?

I bronie tu PiS choć sam PiS broni siem lepiej . 

aaa za dobra muze daje .diskopolo potrzebujecie 1

chcecie dobra muze ,tak zwana ludową ? chcecie sie z tym zmieżyć ?

to bedzie szok dla was ...serioo

Ukryta Zawartość

trza kliknac w link.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

co sprawiło po klasyce rocka ,bluesa ,co sprawilo ze po Hendrixie zaczolem inaczej słuchac muzyke ?

To byl zespoł Marka Strzeskowskiego ...

heh dlaczego daje tu te nagrania ? to bedze wiadome dla tych bardziej wtajemniczonych w muze .

to jest cos muzycznego ....

mija 25 lat i ciagle mnie rozklada .....

ten numer zmienił mnie ....... przestalem drwić z naszej muzyki ludowej ,kapel weselnych itp.

to stalo sie w roku 1990tym

sluchalem ten numer wczesniej 300 razy ,teraz z 10 razy i nadal brzmi po ponad 25laty nadal brzmi nadal niesie to samo ...

wtedy zmieniłem siem ? zaczołem sluchać muzyki a nie recenzentow i tak dalej .

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, caleb66 napisał:
Godzinę temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
Ja kto kto? PO...

PO już rządziło, do dziś PiS musi sprzątać to pobojowisko po platfusach .

Po PiS już nie bedzie czego sprzątać . My musimy sprzątnąć PiS  . 28go pierwszy sprawdzian . Trzymam kciuki za powodzenie . Bredzacy Duda z bredzacą wierchuszką , won . 

To obowiązek każdego myślącego o Polsce jak o swoim miejscu na ziemi. 

Ty raczej Caleb sie do nich nie zaliczasz niestety ? .

PO rządząc podczas światowego kryzysu zostawiło kraj w niezłym stanie. Zawsze mogłoby być lepiej ale nie było źle. PiS rządząc w czasie światowej koniunktury nie zrobił nic. Żadnych reform, żadnych dużych inwestycji. Teraz gdy zaczyna się ponowny cykl światowego kryzysu, Polska jest w gorszej kondycji niż była 5 lat temu i do tego pozycja Polski na światowej arenie jest zerowa. Śmieją się z nas nawet małe kraje jak Czechy czy Słowacja. Podobnie Rumunia czy Bułgaria. Wytykają nam ciemnotę i brak demokracji. Polacy ośmieszyli się i skompromitowali. 

Gość

(Konto usunięte)

Tylko żeby jeszcze co niektóre półglówki były w stanie to ogarnąć . Patrzą tylko na socjal . 

To skad to jest i co to powoduje to nie ważne . Ważne że dają , obecnie z pożyczek ale to nie ma żadnego znaczenia . 

Dzisiaj jesteśmy panami bo mamy w łapie 500 zł ale to że czasy koniunktory ktora pozwalała wypracować ten datek minęły być może na długo to nieważne .

To wbrew pozorom PiS będzie tą partia ktora rozpocznie wygaszanie tych socjalnych szaleństw . Ale przeciętny pisdrak o tym się dowie jako ostatni

Andrzej Duda pseudonim długopis jest zdecydowanie najlepszym wyborem bo wiadomo że podpisze ,jest przewidywalny,będziemy nadal się bogacic kosztem platfuowskiej bandy,wybierając innego kandydata popierasz trzaskowskiego a to oznacza powrót tego co przerabialiśmy przez 8 lat przed PiS em czyli bród smród i ubóstwo ku uciesze takich idiotow jak riczi siedemdziesiąt coś,takie przyglupy które robią karierę na zmywaku u ciapatego chcą urządzać nasz dom,damy im kopa w dupe po raz kolejny .

Edytowane przez caleb66
22 minuty temu, Riczi75 napisał:

Tylko żeby jeszcze co niektóre półglówki były w stanie to ogarnąć . Patrzą tylko na socjal . 

To skad to jest i co to powoduje to nie ważne . Ważne że dają , obecnie z pożyczek ale to nie ma żadnego znaczenia . 

Dzisiaj jesteśmy panami bo mamy w łapie 500 zł ale to że czasy koniunktory ktora pozwalała wypracować ten datek minęły być może na długo to nieważne .

To wbrew pozorom PiS będzie tą partia ktora rozpocznie wygaszanie tych socjalnych szaleństw . Ale przeciętny pisdrak o tym się dowie jako ostatni

Ale co to nas obchodzi. Za 2 tygodnie wybory, jak każdy zagłosuję na P. trzaskowskiego i tyle. Jestem normalny, nikogo nie wyzywam, w przeciwieństwie do obecnego prezydenta i tyle. 
Czego tu jeszcze nie rozumieć ? A że jakiś Żalek błaznuje i ośmiesza kolejny raz Podlasie to trudno. Musimy z tym żyć, oby tylko te 2 tygodnie...

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Andrzej Duda pseudonim długopis jest zdecydowanie najlepszym wyborem bo wiadomo że podpisze ,jest przewidywalny,będziemy nadal się bogacic kosztem platfuowskiej bandy,wybierając innego kandydata popierasz trzaskowskiego a to oznacza powrót tego co przerabialiśmy przez 8 lat przed PiS em czyli bród smród i ubóstwo mu uciesze takich idiotow jak riczi siedemdziesiąt coś,takie przyglupy które robią karierę na zmywaku u ciapatego chcą urządzać nasz dom,damy im kopa w dupe po raz kolejny .

Ja przez te 8 lat wiedziałem że ktoś mądry jest na szczycie. Nie było żadnych afer, no może poza zegarkiem Nowaka, zresztą jak się potem okazało swietnego fachowca. Teraz afera goni aferę, tydzień ma za mało dni żeby w TC wszystkie pokazać .

Ja głosuję na trzaskowskiego, ktoś mądry się przyda, może dzięki temu PO odzyska władzę czego wszystkim życzę.

Ja przez te 8 lat wiedziałem że ktoś mądry jest na szczycie. Nie było żadnych afer, no może poza zegarkiem Nowaka, zresztą jak się potem okazało swietnego fachowca. Teraz afera goni aferę, tydzień ma za mało dni żeby w TC wszystkie pokazać .
Ja głosuję na trzaskowskiego, ktoś mądry się przyda, może dzięki temu PO odzyska władzę czego wszystkim życzę.
Nie mogę skomentować Twojego wpisu gdyż musiałbym użyć słów niecenzuralnych.
Gość

(Konto usunięte)
18 minut temu, caleb66 napisał:

Andrzej Duda pseudonim długopis jest zdecydowanie najlepszym wyborem bo wiadomo że podpisze ,jest przewidywalny,będziemy nadal się bogacic kosztem platfuowskiej bandy,wybierając innego kandydata popierasz trzaskowskiego a to oznacza powrót tego co przerabialiśmy przez 8 lat przed PiS em czyli bród smród i ubóstwo ku uciesze takich idiotow jak riczi siedemdziesiąt coś,takie przyglupy które robią karierę na zmywaku u ciapatego chcą urządzać nasz dom,damy im kopa w dupe po raz kolejny .

Przez osiem lat mimo wszystko nie byliśmy tak nisko pod kreską jak jesteśmy teraz . Masz chyba o jeden zwój więcej niż kura bo nie robisz pod siebie . Chociaż i to nie jest pewne . 

Dobrze abyś ty dla tego kraju zrobił choć odrobinę tego co ja . Być może nie trzeba było by pożyczać . 

Ale czegi ja wymagam od nieroba . Cudu ?

Edytowane przez Riczi75
10 minut temu, caleb66 napisał:

Nie mogę skomentować Twojego wpisu gdyż musiałbym użyć słów niecenzuralnych.

Nawet samo stwierdzenie chęci takiego użycia słów niecenzuralnych świadczy o człowieku. Możliwe że w PiS to norma. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Przez osiem lat mimo wszystko nie byliśmy tak nisko pod kreską jak jesteśmy teraz . Masz chyba o jeden zwój więcej niż kura bo nie robisz pod siebie . Chociaż i to nie jest pewne . 
Dobrze abyś ty dla tego kraju zrobił choć odrobinę tego co ja . Być może nie trzeba było by pożyczać . 
Ale czegi ja wymagam od nieroba . Cudu ?
Nie jestem idiotą żeby wyjeżdżać, znakomicie sobie radzę w kraju bez niczyjej łaski .

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, caleb66 napisał:

Nie jestem idiotą żeby wyjeżdżać, znakomicie sobie radzę w kraju bez niczyjej łaski .

Ty doskonale sobie radzisz jako pijawka. Zgadza sie ?.

Tak samo doskonale sobie radzisz jak obecny rząd , za cudze .

Jest jeszcze coś takiego jak godność i honor . To akurat abstrakcja dla ciebie .

Edytowane przez Riczi75
Ty doskonale sobie radzisz jako pijawka. Zgadza sie .
Jest jeszcze coś takiego jak godność i honor . To akurat abstrakcja dla ciebie .
To dlatego chcesz powrotu komuchow ,nepotyzmu,lapowkarstwa żeby odzyskać honor ,teraz w Polsce jest bardzo dobrze oby tak zostało spytaj kogoś na ulicy, jesteś nieświadomy albo głupi ,głosując na innego kandydata niż Duda pomagasz trzaskowskiemu ,nie ważne czy to bosak czy inny ,trzaskowski to PO a PO to powrót starych komuchow ,a to oznacza powrót do murzynskosci .

Starych komuchów to masz teraz .Dlatego możesz się nachapać .

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
Gość

(Konto usunięte)
17 minut temu, caleb66 napisał:
27 minut temu, Riczi75 napisał:
Ty doskonale sobie radzisz jako pijawka. Zgadza sie emoji106.png.

To dlatego chcesz powrotu komuchow ,nepotyzmu,lapowkarstwa żeby odzyskać honor ,teraz w Polsce jest bardzo dobrze oby tak zostało spytaj kogoś na ulicy, jesteś nieświadomy albo głupi ,głosując na innego kandydata niż Duda pomagasz trzaskowskiemu ,nie ważne czy to bosak czy inny ,trzaskowski to PO a PO to powrót starych komuchow ,a to oznacza powrót do murzynskosci .

A zwróciłes chłopcze uwagę na naszą obecną sytuację na europejskim rynku gospodarczym . Nasz spadek jest znacznie większy niż w TVP mówią. Tak bardzo jesteśmy uzależnieni od wpływów z zewnątrz i ani ty ani ja nie mamy już na to wpływu. 

Na szczescie czy na nieszczescie jesteśmy częścią unii europejskiej . Gdyby tak nie było to bylibyśmy tam gdzie teraz jest Ukraina .

Dla mnie brak honoru to wystąpienia rządzących nie tylko Dudy. Mówią o czymś czego i tak nie zrobią . Nie chcą wygrać na argumenty przedstawiajac racjonalne możliwozci wdrożenia swoich abstrakcyjnych i absurdalnych obietnic.

Obiecać jak najwiecej a potem będziemy sie z tego wycofywać tak mówił pan premier pożal się boże u Sowy .

Edytowane przez Riczi75

Kolejny eksperyment podkomisji smoleńskiej Macierewicza udowadniający działanie pancernej brzozy/sosny* *niepotrzebne skreślić

A zwróciłes chłopcze uwagę na naszą obecną sytuację na europejskim rynku gospodarczym . Nasz spadek jest znacznie większy niż w TVP mówią. Tak bardzo jesteśmy uzależnieni od wpływów z zewnątrz i ani ty ani ja nie mamy już na to wpływu. 
Na szczescie czy na nieszczescie jesteśmy częścią unii europejskiej . Gdyby tak nie było to bylibyśmy tam gdzie teraz jest Ukraina .
Dla mnie brak honoru to wystąpienia rządzących nie tylko Dudy. Mówią o czymś czego i tak nie zrobią . Nie chcą wygrać na argumenty przedstawiajac racjonalne możliwozci wdrożenia swoich abstrakcyjnych i absurdalnych obietnic.
Obiecać jak najwiecej a potem będziemy sie z tego wycofywać tak mówił pan premier pożal się boże u Sowy .
Bosak w tej chwili nie jest żadna alternatywa ,to stracony głos nic więcej,konfederacja być może tak ale za parę lat jak będa mocniejsi,a nasza sytuacja gospodarcza jest jeszcze dobra i póki co nie spodziewalbym się jakich katastrof no chyba że oddamy władze komuchom i głupim ekonomistom jakich na pęczki mieliśmy za PO którzy zamiast ratować swój rynek zaczną nie daj boże pompowac kasę żeby ratować strefę euro . Już tacy byli .
Gość

(Konto usunięte)
25 minut temu, caleb66 napisał:
36 minut temu, Riczi75 napisał:

Pokaż więcej  

Bosak w tej chwili nie jest żadna alternatywa ,to stracony głos nic więcej,konfederacja być może tak ale za parę lat jak będa mocniejsi,a nasza sytuacja gospodarcza jest jeszcze dobra i póki co nie spodziewalbym się jakich katastrof no chyba że oddamy władze komuchom i głupim ekonomistom jakich na pęczki mieliśmy za PO którzy zamiast ratować swój rynek zaczną nie daj boże pompowac kasę żeby ratować strefę euro . Już tacy byli .

A dzieki czemu Polska i ty w tej Polsce ma się nie najgorzej puki co ?

Dzieki temu że jesteśmy częścia tego na co tak plujesz . Dzieki unii możesz być conajmniej tu gdzie jestes . Gdyby nie ona to mógłbyś byc jak pisałem wczesniej na poziomie obecnej Ukrainy  Czyli korupcja na całego . Chyba dlatego bronisz obecnego układu aby nas cofnęli do lat 90tych .

Pewnie tacy jak ty czuli by sie wtedy całkiem jak ryba w wodzie.

Bosak to doskonała alternatywa dla Dudy i nie tak ekstremalna dla PiS. 

W żadnym wypadku nie stracony głos . 

O tym że Bosak to dobra opcja za 3-5lat to takie piepszenie jak xinwax czy jak mu tam . 

Każdy procent poniżej 50% Dudy w pierwszej turze powie nam gdzie wyląduje Duda już lipcu . 

Ma fatalną kampanię która w 2015 roku pewnie zrobiła by wrażenie .

Ale czasy się zmienilły a ludzie nie są już takimi naiwniakami .

Tylko jak ciebie czytam to wiem że PiS team robi co może łapiąc się brzytwy  ,ale trafiasz niestety na nie podatny grunt ze swoimi teoriami .

Wypadek samochodu z kolumny prezydenta

https://f7td5.app.goo.gl/n4jkKt

Wysłane przez @updayPL

A ci dalej uważają że są państwem w państwie . 

Nas niedoboniat .

Za te wypadki też ostatecznie powinni odpowiedzieć nieudacznicy 

Edytowane przez Riczi75

Ech jak krew w piach i dalej dupa będzie bolała. Czemu jak Cię czytam to mam wrażenie że Ty z choinki się urwales i Bóg Cię opuścił ,tak bardzo lubisz sprawiać sobie bol .

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, caleb66 napisał:

Ech jak krew w piach i dalej dupa będzie bolała. Czemu jak Cię czytam to mam wrażenie że Ty z choinki się urwales i Bóg Cię opuścił ,tak bardzo lubisz sprawiać sobie bol .

To dlaczego cie dupa boli to już dawno wyjaśnione . 

W piach z twoja mętną retoryką i bzdurami jakie wypisujesz . Bój sie Boga chłopie bo on widzi jak bluźnisz .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.