Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, soundchaser napisał:

Żebyś się nie zdziwił. Biorąc pod uwagę fakt, że 13 emerytura będzie wypłacana w kwietniu, czyli tuż przed wyborami i jeszcze nie raz propagandowe media będą o tym uroczyście trąbiły, to poparcie ze strony starszych ludzi (tych niekumatych) murowane.

Na "ciemny lud" PiS zawsze może liczyć.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

radosne dzieci to sukces, wtedy cały dzień radosny i zadań wiecej wykonasz. 

trza się i umieć przy nich z siebie samego pośmiać, a nie tylko gdyrać i karać. 

widocznie nie masz o pedagogice zielonego pojęcia, co jednak nie powstrzymuje cię w ocenianiu mnie. 

dobre, dobre ?

1 minutę temu, Dominic2509 napisał:

widocznie nie masz o pedagogice zielonego pojęcia, co jednak nie powstrzymuje cię w ocenianiu mnie. 

Pedagogika w przypadku osobników o mózgu kibola niestety zawsze zawiedzie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Ludzie głosują portfelem, nie bajkami z 1000 i 1 nocy

Teraz będą głosować za podwyżkami cen praktycznie wszystkiego. Oczywiście poza fanami sekty PiS, ci są ubezwłasnowolnieni przez propagandę i zawsze głosują na PiS.

Teraz, Dominic2509 napisał:

mówisz z autopsji? 

Z obserwacji otaczającej mnie rzeczywistości.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Żebyś się nie zdziwił.

Zdaję sobie sprawę, że PiS będzie robił wszystko, aby w kwietniu kończyć wszystkie populistyczne ustawy czy też wydawać populistyczne decyzje.

Tak samo jak jestem świadomy, że Duda prowadzi kampanię przynajmniej od grudnia.

8 minut temu, skynyrd napisał:

Profesor Truposz ma zawsze rację. Ale mózg trochę się mu zlasował.

Niemożliwe! Jeszce kilka lat emu był patriotyczną wyrocznią prawa. Ale wtedy jeździł po SLD i podobnych.

Nie masz już w Polszcze autorytetów.

Godzinę temu, skynyrd napisał:

Ale mózg trochę się mu zlasował.

Ale nie tak bardzo jak Prezesowi mimo że dużo młodszy. Możliwe że to przez miesięcznice smoleńskie, co za dużo to niezdrowo.

Boże  , Kilka stron dyskusji od mojej ostatniej wypowiedzi ............ktora byla raptem pare dni temu...

Ale kumam oco chodzi w tym temacie .....Znaczy z tymi licznymi wypowiedziami .....

Chodzi o tak zwane przejecie mentalne .....

Bardzo mi miło ze przejeliście moj temat ale niemiło mi to do czego to zmieza ....

A.....Pamietacie moją skromną osobe ? ja tu czasem zaglądam ...

===============

Nasz kraj ukochany Polska niestety nie wyrwał sie z uscisku komunizmu i Ta walka trwa ....

Do tego doszła siła Niemieckiego pieniadza i ich wpływy . Nie jest dobrze ale tez nie wolno tracić nadziei .Było gorzej i przezyliśmy .

Polska to przetrwa ......

Edytowane przez atmeg

Z Innej strony ....Pierwszy wielki Kraj dał odpór Niemieckiej dominacji i wyszedl z tego układu .....

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Ależ oczywiście.

nie wiem czy to ty ale pamietam ten awatar z innego forum:)

1 minutę temu, skynyrd napisał:

No chyba - piszesz tam dalej?

Nie ,dostalem bana ostatecznego po chyba 8 banach na miesiac po tym jak nie zgodzilem sie lizac dupe Niemiecka i pisalem tam o zbrodniach Niemieckich .

Ja na banicji byłem dwa lata aż tu nagle któregoś pięknego dnia patrzę że mogę zalogować się na swoje konto i sprawdzić skrzynkę bo nawet tego nie mogłem. 

Prosił mnie abym nie podejmowal takich tematów ale na mnie to dzlala jak plachta na byka bo pomyslalem ...to gdzie ja pisze ? ze gosc pisze mi ze wszystko ok ale zebym nie pisał o tym jak Niemcy Nas Mordowali ....I w koncu sprowakowalem Jego tak ze Dal bana ostatecznego a Ja  juz tam nie wracam pod innym nickiem ,koniec.

A ja tam nie miałem ani jednego bana i mnóstwo zacietrzewionych wrogów.

Teraz, skynyrd napisał:

Zyzio - ale możesz tam jeszcze cokolwiek napisac?

Ino wpadam tam i czytam małe co nie co.

15 minut temu, skynyrd napisał:

Napisz Gustawowi, żeby przywrócił mi konto, bo chcę skopiować parę moich wpisów w zakładkach merytorycznych.

Dodaj, że nie mam zamiaru napisać tam ani jednego słowa.

Ok. Zajmę sie Twoimi interesami, jak polska ambasada amerykańskimi. Gdzieś tam.

Edytowane przez Zyzol

Ty Egon masz tu jakiś swój temat muzyczny ?

Poczytałbym , i posłuchał .....

To dziwne nieco ale ma swoja prawidlowość iz w temacie politycznym spotykam ludzi od których wczesniej wiele lat temu słuchałem muzyke .

nie to iz sam nie umiem znalezć muze ale wiecie oco chodzi , warto posłuchac co inni słuchają .

Tak wiec prośba ,jesli macie swoje tematy muzyczne dajcie mi namiar . bez podtekstów .muza .

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Na razie nie, ale wyciągnąłbym i pociągnął parę rzeczy, które zacząłem u Lancastera.

Po diabła zaczynać od początku? Ale Gustaw chce mi pokazać swoją bezwzględność wobec "buntownika" ?

Taki Zbysiu Ziobro ;-))).

P.S.

Wieczorek forumowiczów wyklętych się tu zrobił. I drążenie niewyobrażalnych wręcz pokładów martyrologii.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Na razie nie, ale wyciągnąłbym i pociągnął parę rzeczy, które zacząłem u Lancastera.

Po diabła zaczynać od początku? Ale Gustaw chce mi pokazać swoją bezwzględność wobec "buntownika" ?

Troszke szkoda ze nie masz swojego muzycznego "kanału" bo ja pamietam ciebie z bardzo ciekawych propozycji muzycznych no moze zmienisz zdanie i założysz .

ja ciagne swój temat muzyczny bardzo dziwny i miewalem zwatpienia kiedys ale minelo mi ....

daje tam co slucham i nie zastanawiam siem czy wolno i wypada .czy to dobre albo zle .:)

jedynie wstyd mi czasem jak po pijaku nabredze ale tam .......jestem tylko czlowiekiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.