Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Suweren jest ponad prawem a PiS to tylko narzędzie w rękach suwerena .

Ale nie wszystkim się podoba taki suweren i jego suwerenne wybory... niestety tak tu już jest. 

To je amelinium, tego nie pomalujesz...

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Teraz, caleb66 napisał:

Suweren jest ponad prawem

Napisała pani z sanepidu wymierzając pani Karolinie karę pieniężną w kwocie 10 000 za nieprzestrzeganie w dniu 08.05.2020 r. nakazu przemieszczania się w odległości nie mniejszej niż 2 metry od siebie.

Dziś mam ubaw po pachy.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Napisała pani z sanepidu wymierzając pani Karolinie karę pieniężną w kwocie 10 000 za nieprzestrzeganie w dniu 08.05.2020 r. nakazu przemieszczania się w odległości nie mniejszej niż 2 metry od siebie.
Dziś mam ubaw po pachy.
Bo była z PO .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Ogólnie panie z Sanepidu zawsze są nie miłe i agresywne...?

Edytowane przez Fashi

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Ale nie wszystkim się podoba taki suweren i jego suwerenne wybory... niestety tak tu już jest. 
To je amelinium, tego nie pomalujesz...
Godne życie wymaga poświęceń więc ja jako przedstawiciel większości społeczeństwa jestem w stanie poświęcić mniejszość dla dobra większości. Cena jak najbardziej do przyjęcia.

No tak , gdzie drwa rąbią...

3 godziny temu, caleb66 napisał:

Suweren jest ponad prawem a PiS to tylko narzędzie w rękach suwerena .

Zgłoś się do lekarza i to konicznie osobiście ...rozmowa przez telefon jak widać juz nie pomaga

Nie wiecie czasem czy ze szpitali psychiatrycznych nie wypuszczali pacjentów w związku z covidem?

6 godzin temu, caleb66 napisał:

Godne życie wymaga poświęceń więc ja jako przedstawiciel większości społeczeństwa jestem w stanie poświęcić mniejszość dla dobra większości. Cena jak najbardziej do przyjęcia.

Gdzie masz tę większość ? Od kiedy 43 % to większość ?

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
Ja uważam że nam Polakom żyje się obecnie bardzo dobrze że rządzą nami w końcu kompetentni ludzie a jak ja tak uważam to znaczy że tak jest . Zdanie mniejszości niższego sortu nie jest i nie będzie brane pod uwagę, kierunek będzie utrzymany i nadal będę się bogacil waszym kosztem .

A margaryna Twoim masłem, sacharyna Twoim cukrem, a qrwa Pisu mać!
Gość

(Konto usunięte)
23 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Ktoś tu ma kompleksy i leczy je wmawiając sobie, że jest jednak lepszy od innych ? .

Caleb sie z Was panowie nabija . Jara go jak wrzuci coś i cała wiara na pokład do broni . Te jego wpisy niemal identyczne pojawiają sie co chwilę . Darujcie sobie tego gościa . Uja on wart , wazzych nerwów szkoda . 

Ma ktos info czy anzejek już popuścił?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
20 minut temu, glazior napisał:

Dalej chłopaku... sprawdź sam i to ogłoś.

Hip hip uraa . To było do przewidzenia . Słaby ten Pinokio z Pis . I im dalej w las to i za Bosakiem w notowaniach wyląduje .

Komorek też był taki pewniak . Pazerność i chciwość powoduje że piarowcy jedynego i najprawdziwszego robią coraz wieksze błędy .

Nie wychodzi na zdrowie robienie ze wszystkich idiotów .

Kilku jeszcze na Audiostereo zostało ale.....  .

>Brutalny pałkarz i internetowy hejter - tak nowego szefa jednej z dyrekcji Lasów Państowych oceniają działacze ekologiczni. Pamiętają go z pacyfikacji pokojowych protestów w Puszczy Białowieskiej i nienawistnych komentarzy w mediach społecznościowych.

Czemu Maciejunas zawdzięcza swój szybki awans? Może chodzi o bogate doświadczenie zawodowe? Raczej nie. Nowy dyrektor ma zaledwie 30 lat, więc trudno wymagać od niego wyjątkowo długiego stażu pracy. Udało mu się spełnić wymogi formalne na stanowisko - skończył studia leśnicze i przepracował 9 lat w Lasach Państwowych. Jak jednak zauważa Książek, przez prawie całą karierę Maciejunas był strażnikiem leśnym, a charakter tej pracy różni się znacząco od obowiązków na stanowisku dyrektorskim."

Ukryta Zawartość

Coraz ciekawiej się robi. To PiS nie może już znaleźć fachowców?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Jarku , przecież właśnie znaleźli ?

10 godzin temu, Riczi75 napisał:

Słaby ten Pinokio z Pis

Nie wychodzi na zdrowie robienie ze wszystkich idiotów

za Bosakiem w notowaniach wyląduje .

Kto, co, dlaczego.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

W dniu 20.05.2020 o 19:24, Jaro_747 napisał:
W dniu 20.05.2020 o 18:16, A3Dzoszu napisał:

Spółka dostawała dotację jeszcze za Tuska, żadna to rewelacja ?

Taaa...

PiSowcy maja wszystkich za kompletnych idiotów. To może byś podał daty i kwoty grantów żeby nie było żadnej rewelacji?

Przeprasza, ze tak późno ale byliśmy na odprawie na Nowogrodzkiej i się przeciągnęło.

Tu masz opisane wszystko. Jak ci źródło nie spodoba to poszukaj na GóWnie albo WSI24

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, notoryczny napisał:

Kto, co, dlaczego.

Ryczy znów pijany albo z nocki wrócił i jeszcze nie zaczął jarzyć ?

Ukryta Zawartość

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Od początku jak rządzą nie mogą znaleźć. Pewnie dlatego że szukają tylko we własnych szeregach a tam tylko tacy specjaliści jak ci od stadniny koni w Janowie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

@atmeg gdzieś zniknął? 

ta ostatnia afera to zwiazana z tym numerem Kazika ...?

kazik zawsze byl kontrowersyjna i nigdy nie był zadnym głosem Narodu . Od kiedy i kto zawezwał kazika do walki z Pisem ?

Muza niezła jak zawsze ale tresć ...hmmm ,kaziku nie widziałeś biedy polskich rodzin za panowania PO i nie pisaleś o tym piosenek ....teraz to jedynie sobie przejebales .I tyle w temacie .

@atmeg  się znalazł ☺

31 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Piątek ,weekend otworzył flaszkę .

jasne ze nie pije co dzien , jakbym tak robił to zdechlbym dawno .

33 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Piątek ,weekend otworzył flaszkę .

Bosze jaka synchoronizacja ,piszesz 30 minut temu wpis i ja jestem ......nic w tym zlego ...

10 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Określone siły .

Siły są określone :)

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Trzeba mieć zasady .

ta zasady sprzedawczyka . jaja trzeba miec a nie zasady i kwasy .

JAK Lata niewoli ,zaborów i komunizmu wypraly mozgi czesci Polaków to szok.

ale o tym Kazik nie spiewa :)

szkoda ze na forum sa tylko plusiki ....niema minusikow .

=======================

swoją drogą to bardzo dobrze sie stało że Kazik sie ujawnił po latach ciszy ....efekt bedzie ciekawy ...

efetk tego bedzie bardzo ciekawy :)

Napeno nie na plus pro Niemieckim partiom .....Pan Kazik troche niejest na czasie .

12 minut temu, atmeg napisał:

efetk tego bedzie bardzo ciekawy :)

Może coś dobrego z tego wyniknie. Po wygranych wyborach wszystko się unormuje a KO zniknie ze sceny politycznej ☺

20 minut temu, skynyrd napisał:

Fiku miku

Wywołałem atmega hehe

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.