Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

[mention=25430]caleb66[/mention] cytat "Idź se poczytaj noblistke jak ci moje wpisy nie pasują."

Kolego[mention=25430]caleb66[/mention], przy Twoich postach Księgi Jakubowe to nieporadne próby literackie. Jestem wiernym fanem Twojej tfurczości

W dowód sympatii i uznania Twoich dokonań literackich przesyłam Ci pocztówkę z rejsu po Morzach Południowych 436e0b36fe38782d3266e57c8c1d80e7.jpg

podatki policjantów żołnierzy i wszystkich innych patologicznych zawodów jak nauczyciele......

policjant powinien dostawać 4 tys. Netto i koniec ,żołnierz 5 tys. Netto i koniec nauczyciel 1500 zł netto i koniec ,emeryt 3 tys. Netto i koniec ,woźna w szkole 3,5 tys netto

No to teraz juz wszystko rozumiem, skad te twoje komentarze sie biora.

Tak, nauczyciele sa patologiczni, to jest wlasciwe nastawienie do wyksztalcenia.

Z inteligencją się rodzimy a wykształcenie zdobywamy ,jedno i drugie rzadko kiedy w parze idzie ale zdarza się.Co do nauczycieli, to głupszej i bardziej roszczeniowej grupy zawodowej nie znam ,znam za to kilku nauczycieli i twierdze ponad wszelką wątpliwość że są to nieudacznicy życiowi bez jakichkolwiek zainteresowań czy znajomości czegokolwiek,

Za 1500zl

Masakra z tymi PiSowcami. Cały czas wydaje mi się że to jakiś żart, bo jak będąc takim idiotą można normalnie funkcjonować???

Jestem Europejczykiem.

9 minut temu, caleb66 napisał:

1500 to z nadgodzinami a w wakacje sprzątanie ulic żeby nikt nie zarzucił nauczycielom że dostają darmowy hajs jak patologia

jakaś

1500 to na bogato PeOwcy tak wyceniali nauczycieli 

9 minut temu, jarekb napisał:

1500 to na bogato PeOwcy tak wyceniali nauczycieli 

Nie trafiłeś ...zadanie na noc kiedy film nagrano ?

Edytowane przez asterix1
Teraz, jarekb napisał:

Zadanie na noc ile lat tak było , i niewiele się zmieniło zapytaj Warszawskich kierowców autobusów 

Kulą w płot -wiem cos niecoś o ludziach uprawiających ten zawód -dobrze wiem ...

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Masakra z tymi PiSowcami. Cały czas wydaje mi się że to jakiś żart, bo jak będąc takim idiotą można normalnie funkcjonować???

Dzięki socjalowi.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Dawniej tacy debile po prostu nie wracali z polowania bo myśleli, że niedźwiedź to rodzaj małego gryzonia. Dzisiaj świat stał się bezpieczniejszy i pojawił się socjal dzięki któremu nie muszą ponosić tragicznych konsekwencji swojej głupoty.  

1 minutę temu, d-t-x napisał:

Dzięki socjalowi.

Ja raczej zastanawiam się jak taki jeden z drugim może zjeść posiłek nie wydłubując sobie oka widelcem. Albo jak trafia z powrotem do domu. Bo sadząc po wpisach mogą mieć tego typu problemy.

Jestem Europejczykiem.

Ale bzdurzycie. Niebywale. Jeden drugiego nakreca i tak pier**la te glupoty.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, Jaranek. napisał:

Dawniej tacy debile po prostu nie wracali z polowania bo myśleli, że niedźwiedź to rodzaj małego gryzonia. Dzisiaj świat stał się bezpieczniejszy i pojawił się socjal dzięki któremu nie muszą ponosić tragicznych konsekwencji swojej głupoty.  

To chyba dobry trop.

Jestem Europejczykiem.

Dzambo wpadł się podbudować z kolegami . Ale jakoś marnie im dziś idzie .
Dziś w TVN dowiedziałem się ze 300 mld zl to więcej niż 750 ,taka też jest mniej więcej logika kolegów. Ale jak to mówią śmiech to zdrowie .

Tradycyjnie twój uszkodzony uderzeniami patelni musk nie ogarnął problemu. Jak będę miał dobry humor to może ci to kiedyś wyjaśnię.

Jestem Europejczykiem.

Cóż, myślącym tylko lewą półkulą pozostaje tylko wylewnie frustracji na Bocznicy. Macie tu mocną reprezentację, uważajcie tylko, żeby któremu żyłka nie pękła - był już taki przypadek. Pół mózgu nie może przecież bez uszczerbku znieść takiego stresu - koryta nie ma od kilku lat, a jeszcze 3 lata męki przed wami.?

No Panowie Frustraci, zaczynamy od nick'u ...

Edytowane przez matoole

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

1 godzinę temu, matoole napisał:

Cóż, myślącym tylko lewą półkulą pozostaje tylko wylewnie frustracji na Bocznicy. Macie tu mocną reprezentację, uważajcie tylko, żeby któremu żyłka nie pękła - był już taki przypadek. Pół mózgu nie może przecież bez uszczerbku znieść takiego stresu - koryta nie ma od kilku lat, a jeszcze 3 lata męki przed wami.?

No Panowie Frustraci, zaczynamy od nick'u ...

Wzruszyłeś mnie, ile to Cię wysiłku musiało kosztować...?

17 godzin temu, matoole napisał:

koryta nie ma od kilku lat, a jeszcze 3 lata męki przed wami.

Jak to nie ma, PiS czerpie z koryta wyjątkowo obficie. I od razu przepisuje na żony.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

5 minut temu, Lech36 napisał:

Jak to nie ma, PiS czerpie z koryta wyjątkowo obficie. I od razu przepisuje na żony.

W samej Enerdze w ciągu  5 lat było 9 prezesów --a i odprawę trza też dać "misiom"...  no cóż im sie należało ...

3 minuty temu, asterix1 napisał:

W samej Enerdze w ciągu  5 lat było 9 prezesów --a i odprawę trza też dać "misiom"...  no cóż im sie należało ...

Rotacja przy korycie to podstawa, tak tworzy się nawą nomenklaturę czyli wymarzone przez Prezesa nowe elity. I to wszystko w tempie ekspresowym. Świat może nam tylko zazdrościć.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

6 godzin temu, caleb66 napisał:

Nawet obrazy z pałacu prezydenckiego zginęły za kadencji komora .

Zobaczymy co zniknie po kadencji długopisa.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.