Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Wedle tego co tłumaczył Biedroń pieniądze maja byc kierowane bezpośrednio do beneficjentów. Czytaj Z pominięcim Rządu .Jeśli do jakiejś inwestycji rząd miałaby się dokładać to i tak Musiałby to zrobić ...

Jeszcze wszystko może się zmienić . W każdym razie Duzi w Europie domagają się powiązania kasy z praworządnościa .

A picunie -popsikać sobie będą mogły ..

Jeli ust. kagańcowa wejdzie to Unia mocno przyszpieszy..

Zerowy pieprzył w pistv o jakimś porozumieniu , Pani Jurowa nic o tym nie wie.

Robi się ciakawie.

Edytowane przez dulon184
1 minutę temu, dulon184 napisał:

Wedle tego co tłumaczył Biedroń pieniądze maja byc kierowane bezpośrednio do beneficjentów. Czytaj Z pominięcim Rządu .Jeśli do jakiejś inwestycji rząd miałaby się dokładać to i tak Musiałby to zrobić ...

Jeszcze wszystko może się zmienić . W każdym razie Duzi w Europie domagają się powiązania kasy z praworządnościa .

A picunie -popsikać sobie będą mogły ..

Jeli ust. kagańcowa wejdzie to Unia mocno przyszpieszy.

Ja nie jestem rolnikiem ,nikt mi nie płaci za pola i łąki, mnie interesuje żeby samemu jak najwięcej się nachapać. 

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
12 minut temu, caleb66 napisał:

żeby samemu jak najwięcej się nachapać

Najlepiej , to się nażryj własnym gównem - tym , którym tu zasrywasz całą Bocznicę..To już jest poniżej dna szamba , co tu malujesz.

Filozofia trzody chlewnej - bardzo ostatnio modna na Bocznicy..Mistrzostwa AS - kto jest największym cymbałem...

30 minut temu, porlick napisał:

Już w UE pracują nad powiązaniem budżetu z przestrzeganiem praworządności. Jak UE cofnie dotacje, pisiorom skonczy się rumakowanie. ?

Rolnicy ze wschodu Polski, którzy z nich żyją, wezmą widły i autobusami, jak kiedyś pisiorom na poparcie, pojadą pogonić su***synow. A pińcetplusowcy będą wyrywać bruk, bo dla nich też zabraknie. Budżet z gumy nie jest- unijne dotacje, a raczej ich brak, będzie gwoździem do trumny pisiorskiej.

Ja bym nie był takim optymistą Moim zdaniem Kaczyński i Ziobro dobrze wymyślili termin całej awantury. W okolicach kwietnia w Polsce będą wielkie ćwiczenia NATO i   prawdopodobnie w tym czasie wrzenie społeczne osiągnie szczyt - unijne procedury trwają długo, więc takie szacunki są całkiem realne . Wojsko będzie już wyprowadzone z koszar - oczywiście przeciwko narodowi wystąpią ci żołnierze, których na taką ewentualność wsadzili do wojska PiSowcy; być może też Kaczyński dogada się z jakąś zdegenerowaną natowską armią,  która przyłączy się do masakry Polaków. Albo zwyczajnie Kaczor zacznie prowokować Rosję - po wprowadzeniu stanu wojennego nie będzie już żadnych protestów.

3 godziny temu, caleb66 napisał:

Chcesz zabić przeciwników politycznych bo żeś niedojda i prymityw ,już robię zrzut i wysyłam na komendę, żebyś zdziwiony nie był.  Lepiej przeproś publicznie PiS i Jarosława.

No proszę, prawak przeciwny karze śmierci. Niewiarygodne.

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Przypominam że PiS wygrywa wszystkie wybory po kolei jak leci od pięciu lat

Taa, zwłaszcza w wyborach prezydentów miast odnieśli oszałamiający sukces...

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Przypominam że PiS wygrywa wszystkie wybory po kolei jak leci od pięciu lat

W wyborach na kretynów wszechczasów, byliby nie do pobicia.

Jedyne co macie robić to płacić niskie podatki,zeby mi opóźnień w 500+ nie było,wasze zdanie jako mniejszości mało kogo interesuje,ważne jest to co ja chce czyli wiekszosc,a ja jako większość żądam od władzy aby dokrecic wam śrubę aż będzie piszczalo, nie szanujecie demokracji wogole. 

Co to nam Pinokio Morawiecki obiecywał?

A co będziemy mieli w rzeczywistości?

"Z polskimi dopłatami do samochodów na prąd jest jak z legendarnym rozdawnictwem samochodów w Moskwie na Placu Czerwonym: nie samochody, tylko rowery i nie rozdają, tylko kradną... Plan zmiany dopiero co ogłoszonego rozporządzenia, które w praktyce nie zaczęło jeszcze obowiązywać (rozporządzenie działa, ale nie ogłoszono naboru wniosków o dopłaty), ministerstwo klimatu ogłosiło za pośrednictwem portalu wysokienapięcie.pl. Zamiast maksymalnej kwoty 37,5 tys. zł (nie więcej niż 30 proc. ceny pojazdu) rząd chce dopłacać do samochodów mniej niż 20 tys. zł, prawdopodobnie równo połowę obiecanej w rozporządzeniu kwoty: 18 750 zł przy jednoczesnym zachowaniu górnego limitu ceny samochodu na poziomie 125 tys. zł.

Konsekwencji tej decyzji (która formalnie nie została jeszcze podjęta), jest jednak wiele, a najważniejsza jest taka, że z pomysłu rozwoju elektromobilności wycofujemy się na całej linii."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Tak - prokurator sam zacznie zbierać podpisy od swoich podwładnych.
Rence opadywają.
Jeśli to nie fake , to siedzimy w czarnej dupie.
Siedzimy i co gorsza wygodnie się w niej urządziliśmy.

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

7 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Ukryta Zawartość

Trzeba być idiotą, żeby dzisiaj kupować auta elektryczne, nie mówiąc o wpłacaniu zadatków. To jak kupowanie mieszkania na podstawie prospektu dewelopera. ?

Ukryta Zawartość

Cena, długość ładowania, liczba stacji, dystans...

1 minutę temu, boomaga napisał:

Caleb to ile tych pińcset plus się nachapałeś? ?

Kuzyn mojej żony miał w zeszłym roku dochód (nie przychód) na poziomie kilku milionów złotych i też przytula 500+ skoro dają...

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Meloman napisał:

Kuzyn mojej żony miał w zeszłym roku dochód (nie przychód) na poziomie kilku milionów złotych i też przytula 500+ skoro dają...

Ale mu się nie dziwię, tylko on na te 500 sam zarobił w podatkach ? a niektórzy chcą pińset nic nie robiąc.

Koniec kasty coraz bliżej. Już nie mogę się doczekać, mam nadzieję że izba dyscyplinarna zajmie się w pierwszej kolejności sędziami którzy lamali prawo i wprowadzali chaos . 

Tymczasem we francji

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Opowiedz jak było .

Nie słuchaj debilnych polityków tylko prawników.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakiś madry komentarz . Debiloku.?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

27 minut temu, caleb66 napisał:

Tymczasem we francji

Ukryta Zawartość

Jak w Polsce panowała "komuna" to też w Francji policja używała pałek i gazu łzawiącego. Historia lubi się powtarzać. Teraz też w Polsce zaczyna panować neokomuna i we Francji policja używa gazu i pałek.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

28 minut temu, dulon184 napisał:

Ukryta Zawartość

Opowiedz jak było .

Nie słuchaj debilnych polityków tylko prawników.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakiś madry komentarz . Debiloku.?

Dla mnie jest oczywiste że rację ma strona rządowa która opiera się na przepisach prawa polskiego i europejskiego ,przeciwnicy zaś opierają się na nieistniejących zapisach oraz orzeczeniach tsue . I tyle matolku .

9 minut temu, Lech36 napisał:

Jak w Polsce panowała "komuna" to też w Francji policja używała pałek i gazu łzawiącego. Historia lubi się powtarzać. Teraz też w Polsce zaczyna panować neokomuna i we Francji policja używa gazu i pałek.

Glupoty . Nawet tu nie mieszkasz a pier**lisz takie kocopaly. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez caleb66
5 minut temu, caleb66 napisał:

Nawet tu nie mieszkasz a pier**lisz takie kocopaly

To może powiedz mi gdzie mieszkam?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Znajomość przepisów u picunioków?

To jakis żart?

Kilkadzieesiąt razy przerabiali ustawy sądowe i jak dziadostwo było tak jest.

Podasz te przepisy?

Do Celeba.

6 minut temu, dulon184 napisał:

Znajomość przepisów u picunioków?

To jakis żart?

Kilkadzieesiąt razy przerabiali ustawy sądowe i jak dziadostwo było tak jest.

Podasz te przepisy?

Do Celeba.

Jesteś tak głupi że nawet nie chce mi się. Było o tym nie raz,mniej TVN u. 

19 minut temu, caleb66 napisał:

San escobar ? 

To raczej Waszczykowski i okolice, ale próbuj dalej.

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Drewnica albo Tworki . 

Twierdzisz że nie mieszkam "tutaj". Czyżbyś nie wiedział gdzie znajduje się Drewnica albo Tworki? 

Prezes agencji PR, która pracuje dla Lasów Państwowych, prowadzi też w internecie fanpage szczujący na ekologów z WWF. Pomógł nam to potwierdzić błąd Facebooka.

Ten gostek to Kamil Mirosław Radomski, prezes zarządu PReal`s Sp.z.o.o.

Jestem Europejczykiem.

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Prezes agencji PR, która pracuje dla Lasów Państwowych, prowadzi też w internecie fanpage szczujący na ekologów z WWF. Pomógł nam to potwierdzić błąd Facebooka.

Niedługo jak przeforsują przepisy myśliwy będzie mógł nie tylko wy***rdolić nas z ogólnodostępnego lasu, ale także UWAGA!!! = z własnego prywatnego terenu np. łąki!!! A wszystko w imię polowania.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.