Skocz do zawartości
IGNORED

Heco Aurora 700.

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, AndrzejPiaseczno napisał:
20 godzin temu, rafal735r napisał:
F2 to niska seria. Musiałbyś posłuchac coś z serii 3, a minimum S. Lub Berges jak masz zastżerzenia do góry. W Berges siedzi klasowy tweeter. Top model od Seas. To jest klasa sama w sobie. 

Te BMN mają u mnie wskaźnik WAF -1... już stare Skart 100 miały więcej.

Nie rozumiem. 

Edytowane przez rafal735r

?👈

WAF to Wife Acceptance Factor :)... one nadają się do pracowni lub pokoju odsłuchowego..
W pokoju dla wszystkich są potwornie krowiaste...
Niestety .... albo stety bo podobnie grające podłogówki wyglądające znacznie lepiej już dostanie w cenie S. Np. te Diamondy.

A ja wiem czy takie krowiaste? 

2fccbcd4c61eae0533e3e97eb13f9bef_1.jpg

No Diamondy są smuklejsze. Duża firma to mogą sobie pozwolic na zabawę w ładniejsze skrzynki. No i trend na wąskie i wysokie kolumny trwa już długo. Ja od dawna przestałem kupować oczami. I nie tyczy to się tylko kolumn. Ale rozumiem że ta forumowa żona zawsze ma ostatnie słowo ?

?👈

No fakt dla mnie trochę za bardzo wydłużone ? dlatego mój typ to S1, ktoś ma wogole tu w klubie ten model? 

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Godzinę temu, dedal75 napisał:

Widzę że szukasz, wrogów. 

Najpierw zwracasz mi uwagę że dyskutuje nie na temat a za chwilę sam robisz dokładnie to samo i jeszcze masz do mnie jakieś pretensje???

Edytowane przez hey

Nie na tematy audio tylko przepychanki kto co komu po co i dlaczego,. 

Masz problemy napisz do Przyjaciółki. Pzdr

Godzinę temu, dedal75 napisał:

Masz problemy napisz do Przyjaciółki. Pzdr

A Ty masz problem ze swoimi bmn to pisz w klubie, albo utwórz nowy temat bo ten jest o HECO jakbyś nie zauważył.
Rafał powyrzucał z klubu wszystkich którym nie spodobały się jego kolumny i teraz nie macie z kim tam gadać a poklepywanie już się znudziło?

Z klubu przez 4 lata zostali usunięci Hey, Szymonek i Rafał. M. 

Przestań już majaczyć, bo zacznę zgłaszać Twoje posty. Dostałeś ostrzeżenie i dalej robiłeś to samo. Jak będziesz dalej bredzil że zostałeś nie słusznie wyrzucony z klubu będę każdy post zgłaszał. Nie rób z siebie ofiary gagatku. 

Grzecznie proszę ostatni raz. 

Edytowane przez stench

?👈

Dlatego między innymi ze względu na wielkość mam do sprzedania BMN s2II. 
Co do góry, to faktycznie wolę bardziej detaliczną taką jak w właściwym Jet. 
W S2II jest syntetyczny Seas a nie jedwabna Vifa. Ten Seas to baaardzo detaliczna wysokotonówka... miałem okazję posłuchać w Phonar Veritas M3.... przy nich Excite 18 to mroczne kolumny..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - pamietaj by najpierw postawic cos nowego u siebie na tydzień potem wystaw BMN.

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chyba nie. W S2MKII siedzi Scan speak. Chyba D2905/950000. Znam ten głośnik i jest dla mnie super detaliczny. Choć Crescendo jest jeszcze bardziej detaliczny. 

Proszę przenieśc tę rozmowę do klubu. Żeby nie było śmietnika. 

Edytowane przez rafal735r

?👈

41 minut temu, hey napisał:

A Ty masz problem ze swoimi bmn to pisz w klubie, albo utwórz nowy temat bo ten jest o HECO jakbyś nie zauważył.
Rafał powyrzucał z klubu wszystkich którym nie spodobały się jego kolumny i teraz nie macie z kim tam gadać a poklepywanie już się znudziło?

Poczytaj co pisałem w tym temacie o Heco po pierwsze po drugie skomentowałem jednym zdaniem kilka postów w tym temacie, ktoś o bmn wspomniał ja tego nie rozpocząłem. 

W sumie cały czas o audio nie kto kogo z klubu wyrzucił ?

Błagam porozmawiaj z że swoją przyjaciółką. Pzdr

28 minut temu, dedal75 napisał:

kilka postów w tym temacie, ktoś o bmn wspomniał ja tego nie rozpocząłem. 

?

Jak to kto? 

Post 73

?👈

14 godzin temu, rafal735r napisał:
14 godzin temu, dedal75 napisał:

kilka postów w tym temacie, ktoś o bmn wspomniał ja tego nie rozpocząłem. 

?

Jak to kto? 

Post 73

Jak tam wasze Heco? ? 
Pozdr.

Tym postem Heco mają zszarganą opinię i nikt nie chce kupować :)....
A tak serio to tak jak pisałem wcześniej... na miejscu nie ma gdzie posłuchać z Y701 czy CA 60.. jak będe w Energyladii w wakacje to pozwolę sobie odwiedzić S4Home... jeżeli można będzie.

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

23 godziny temu, AndrzejPiaseczno napisał:

Tym postem Heco mają zszarganą opinię i nikt nie chce kupować :)....

Z tym stwierdzeniem "nikt nie chce kupować" to bym się powstrzymał ?

23 godziny temu, AndrzejPiaseczno napisał:

A tak serio to tak jak pisałem wcześniej... na miejscu nie ma gdzie posłuchać z Y701 czy CA 60.. jak będe w Energyladii w wakacje to pozwolę sobie odwiedzić S4Home... jeżeli można będzie.

Jasne że tak, zapraszam! ? 
Pozdrawiam.

Słuchał ktoś może Aurory 700 z Pioneer A-70 ?? Od dłuższegoooo czasu chce wymienić wzmacniacz i mam w sumie dwa typy, tego Pionka oraz CA CXA-80.

Swoją drogą mam wrażenie że mój zestaw gra coraz gorzej. To możliwe technicznie czy raczej percepcja ?  

6 minut temu, Marek_60927 napisał:

Słuchał ktoś może Aurory 700 z Pioneer A-70 ?? Od dłuższegoooo czasu chce wymienić wzmacniacz i mam w sumie dwa typy, tego Pionka oraz CA CXA-80.

Swoją drogą mam wrażenie że mój zestaw gra coraz gorzej. To możliwe technicznie czy raczej percepcja ?  

Zdecydowanie lepiej wypada połączenie Pioneera 70 z aurorami 700. Gorzej jak gorzej może poprostu znudził ci się stary dźwięk i masz ochotę na zmianę ?

Zdecydowanie lepiej wypada połączenie Pioneera 70 z aurorami 700. Gorzej jak gorzej może poprostu znudził ci się stary dźwięk i masz ochotę na zmianę
Sprawdz końcówki kabli.. śniedzieją i to degraduje dźwięk. Chyba że masz banany pozłacane i zarobioe hermetycznie.
Godzinę temu, Marek_60927 napisał:

Po prostu osłuchałeś się z obecnym zestawem i już słyszysz jego braki. Czas na jakąś modernizację i przejście w tej "drabince" audio o stopień wyżej. Takie jest przynajmniej moje zdanie.

Edytowane przez Exciter555
Godzinę temu, Marek_60927 napisał:

Hejka. Ja słuchałem u siebie w domu heco 700 z cxa80 i dla mnie fajne połączenie . Pioneera a-70 nie słuchałem ale taż może być fajny z heco. Nic tylko wybrać się na odsłuch?

Pozdr.

Edytowane przez Oskar09
  • Pokaż nowe odpowiedzi