Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :) vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, il Dottore napisał:

Nic lepszego dla Polski nie możemy zrobić, jak zastąpić dyzmokrację czymś normalnym.

Np. katolicką monarchią.

Pilnuj spraw Irlandii.

7 minut temu, il Dottore napisał:

Nic lepszego dla Polski nie możemy zrobić, jak zastąpić dyzmokrację czymś normalnym.

Np. katolicką monarchią.

O ja pierniczę, to jest szok. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

15 minut temu, il Dottore napisał:
Np. katolicką monarchią.

Możemy zbudować socjalistyczny raj albo kapitalistyczne piekło. Nie ma innej drogi .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez caleb66
12 minut temu, caleb66 napisał:

Możemy zbudować socjalistyczny raj albo kapitalistyczne piekło.

W Korei Północnej budują socjalistyczny/komunistyczny raj. Mają duże doświadczenie w tej budowie, można ją podpatrzyć i skopiować rozwiązania techniczne. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

35 minut temu, il Dottore napisał:

Np. katolicką monarchią.

W Chinach niemożliwe, a jednak bardzo ci się podoba?

Odrzucisz katolicyzm i padniesz przed cesarzem? 

Z historii Polski jakoś niezbyt ten katolicyzm się jej przysłużył. Targowica i te sprawy..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1

W Korei nic nie budują, Korea północna pokazuje że można inaczej a wszystko co pokazują w kapitalistycznej telewizji to kłamstwo. Ludzie w Korei są szczęśliwi.

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Trzaskowski chce na prezydenta Polski

No tak, w stolicy same sukcesy to można dalej iść.

Czaskoski zrujnowal w rok budżet Warszawy ciekawe ile by mu zajęło zrujnowanie budżetu polski .

18 minut temu, jezz napisał:

No tak, w stolicy same sukcesy to można dalej iść.

Nic nie przebije sukcesów rządu i partii w kraju ...

a teraz drogie pis-iaczki coś z rapu i w tle wasz ukochany Adrian

Edytowane przez asterix1
35 minut temu, asterix1 napisał:

Nic nie przebije sukcesów rządu i partii w kraju ...

Ok, te palety przed ratuszem, czyli strefa relaksu za dużą bańkę były ok.

Takie hipsterskie.

Podobno batdzo dobrze zlokakizowana była ta strefa. Cicho, spokojnie i duzo świeżego powietrza. Idealne miejsce na relaks.

7 minut temu, jezz napisał:

Ok, te palety przed ratuszem, czyli strefa relaksu za dużą bańkę były ok.

Takie hipsterskie.

Podobno batdzo dobrze zlokakizowana była ta strefa. Cicho, spokojnie i duzo świeżego powietrza. Idealne miejsce na relaks.

Ba ale zobacz to tez ciekawe...

98181753-2625398561035591-21181284355900

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Ba ale zobacz to tez ciekawe

A co to ma wspólnego  Trzaskiwskim?

Chyba nie sugerujesz, ze maczał w tym palce.

50 minut temu, asterix1 napisał:

Nic nie przebije sukcesów rządu i partii w kraju

Teraz, jezz napisał:

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Ba ale zobacz to tez ciekawe

1 minutę temu, jezz napisał:

Powtórz jeszcze parę razy...

Teraz, jezz napisał:

A rozumiem, taka zmiana tematu.

Ty o sukcesach Trzaskowskiego ja o sukcesach z ostatnich dni władzy ( nie wspomnę o sasinowych kopertach ale to było tak dawno)

Ps chyba mogę pisać o nich ? czy pozwolenie na to muszę mieć?

Teraz, asterix1 napisał:

zastrzeżenia do działania silnika forum musisz zgłosić w wątku do tego przeznaczonym.

Myślisz asterix, ze ja odpowiadam za takie  działanie?

Teraz, asterix1 napisał:

zastrzeżenia do działania silnika forum musisz zgłosić w wątku do tego przeznaczonym.

Myślisz asterix, ze ja odpowiadam za takie  działanie?

No szury dostały orgazmu jak pokazano w necie fotkę tego krawężnika. ?

Od razu powstała teoria spiskowa, że zły Kaczor nasłał na palikociarnię na Patelni najemników z Blackwater. ?

Biedne szury! Gdyby Kaczor wysłał tam Blackwater to góra trupów byłaby wyższa niż Pałac Stalina! 

Jutro w Wawie prawdziwa zadyma z udziałem górników. Jeśli zobaczymy tam PRAWDZIWE ZOMO: byczków naćpanych amfetaminą po same uszy, z Mosbergami, z miotaczami gazu, z armatkami wodnymi z emiterami LRAD, to wtedy uwierzę w prawdziwość tego protestu "głodujących" w samochodach za 400 tys cebulionów. Władza Ludowa wysyła bowiem realne środki do realnych zagrożeń. ?

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

No i miałeś Tuska na stołku i cos pomógł rodakom ? Poza szkodzeniem nam rdzennym mieszkańcom tych ziem od wieków nic dobrego z jego kadencji na stołku unijnym nie wynikło, zaszkodzil również wam na emigracji,był bezpośrednim powodem wyjścia angoli z unii .

Cameron, Farage i Johnson - tych trzech idiotów było bezpośrednim powodem takiego a nie innego wyniku referendum.
1 minutę temu, Sine Metu napisał:

Cameron, Farage i Johnson - tych trzech idiotów było bezpośrednim powodem takiego a nie innego wyniku referendum.

Ja myślę że na wynik referendum w UK wpłynął przede wszystkim fakt, że UE jest Brytolom tak potrzebna do szczęścia jak psu piąta noga. Przecież już Żelazna Dama mówiła, że UE to nic innego jak polityczne narzędzie do utrwalenia niemieckiej hegemonii w Europie.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Ja myślę że na wynik referendum w UK wpłynął przede wszystkim fakt, że UE jest Brytolom tak potrzebna do szczęścia jak psu piąta noga. Przecież już Żelazna Dama mówiła, że UE to nic innego jak polityczne narzędzie do utrwalenia niemieckiej hegemonii w Europie.
Thatcher najwyraźniej zapomniała, że w latach 1960/70 to właśnie UK było chorym człowiekiem Europy. I że to właśnie dzięki EU wygrzebali się z gówna i wybili na dobrobyt.
13 minut temu, Sine Metu napisał:

dzięki EU wygrzebali się z gówna i wybili na dobrobyt.

Nie. Osiągnęli dobrobyt dzięki niezłomnej woli Żelaznej Damy i bezwzględnej walce z socjalizmem.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Nie. Osiągnęli dobrobyt dzięki niezłomnej woli Żelaznej Damy i bezwzględnej walce z socjalizmem.
To słabo znasz historię współczesną UK.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.