Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-21 21:42
https://dane.gov.pl/pl
Godzinę temu, tomek4 napisał:

Wytłuściłem.

Wiem. A teraz napisz gdzie to kłamstwo. Wskaż palcem, uzasadnij...

Godzinę temu, tomek4 napisał:

Odnieś to do tego co powiedziałeś wcześniej, potrafisz?

Proszę bardzo: co ma piernik do wiatraka?

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

17 godzin temu, Chicago napisał:

The Epoch Times. Z tego żródła korzystam dość często.

To wszystko wyjaśnia. 😄

15 godzin temu, costa brava napisał:

Drożyzna,  bezrobocie,  braki towarów, braki energii, pełzający totalitaryzm

Przeszkadzają maseczki, szczepionki, ale rozwałka sądów już nie.

Od jutra test na covid tylko na zlecenie lekarza, czyli znowu spadnie ilość "chorych"

W połączeniu z likwidacja dodatków covidowych czarno widzę przyszłość tej choroby w Polsce

14 minut temu, costa brava napisał:

Od jutra test na covid tylko na zlecenie lekarza, czyli znowu spadnie ilość "chorych"

W połączeniu z likwidacja dodatków covidowych czarno widzę przyszłość tej choroby w Polsce

Masz rację.

Te testy to ściema, jak wszystko. Sam testowałem na sobie i kolega robił to samo.  Jak byłem lekko przeziębiony to mój organizm zaczął się bronić i test pozytywny,  2 dni później już lepiej się czułem test negatywny, kolega miał to samo. Ten test reaguje na podmuch wiatru 🤣🤣🤣. Aby nową religię zwaną covidianizm uwierzytelniać. 

Bez testów religia upadnie,  druga i trzecia pensa również tak mi przykro 🤣🤣🤣.

Powoli wszystko wraca do normalności. Ale tej starej, normalnej normalności, a nie jakiejś nowej normalności rodem z filmów gatunku horror epidemiologiczny.

Czekam na przeprosiny od tych, co za brak maseczki w Biedronce chcieli mnie z art.ileśtam do więzienia wsadzić pod pretekstem narażania życia ludziego, oraz podanie się do dymisji tych, co kłamali o 99% niezaszczepionych we własnej kostnicy. Ale wiem, że się nie doczekam. Brak konsewencji sprawi, że latami po wszystkich wątkach pluć będą na "nieszczepów", choć w tym okazuje się, że to oni zostali zrobieni w balona.

-----

10 godzin temu, tomek4 napisał:

Odnieś to do tego co powiedziałeś wcześniej, potrafisz?

Może to pobudzi Twój umysł: 5+1=6

45 minut temu, szymon1977 napisał:

Czekam na przeprosiny od tych, co za brak maseczki w Biedronce chcieli mnie z art.ileśtam do więzienia wsadzić pod pretekstem narażania życia ludziego

A ja obracam wszystko w żart bo jak tu oczekiwać czegokolwiek od "wolnościowców".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Gość

(Konto usunięte)

Wiem. A teraz napisz gdzie to kłamstwo. Wskaż palcem, uzasadnij...

Proszę bardzo: co ma piernik do wiatraka?

Jak widać, nie tylko nie rozumiesz statystyk które zamieszczasz (wyciągając z nich błędne wnioski), ale nawet nie ogarniasz tego co sam piszesz - ośmieszając się.

e650e56b06fdd7d7b05031ad9d2b0e84.jpg

No chyba, że jesteś trollem i trollowanie na forum jest Twoim sposobem na życie.

Może to pobudzi Twój umysł: 5+1=6

Ty nawet nie masz pojęcia czym jest oddział zakaźny.
4 godziny temu, zetempowiec napisał:

To wszystko wyjaśnia. 😄

Ależ to ci nic nie wyjaśni - jesteś popsuty od środka i nic już nie pomoże - nawet The Epoch Times.

Parker's Mood

1 godzinę temu, tomek4 napisał:

Ty nawet nie masz pojęcia czym jest oddział zakaźny.

Sugerujesz, że moja żona pracowała na oddziale zakaźnym? Bo żeby przeprosić za pomyłkę obstawiam nie dorosłeś.

1 godzinę temu, tomek4 napisał:

...nawet nie ogarniasz tego co sam piszesz...

Wykaż moje kłamstwo albo spadaj - proste?

Kolejna moja kolezanka po trzech dawkach eliksiru niesmiertelnosci chora. Mnie wyslano dzis na kwarantanne, jako osobe, ktora mial kontakt z zakazonym, pomimo tego, ze test na obecnosc corony otrzmyalem negatywny. Tak wiec od godziny 8:00 do 11:00 pracowalm normalnie z dziecmi. Pozniej urzad do spraw zdrowia zadecydowal, aby wszystkie maluchy zostaly odebrane przez rodzicow i takze nakazano im  kwarantanne, a mnie wyslano do domu na 10 dniowy pobyt w domowym areszcie. Po 7 dniach moge podobno sie przetestowac i wrocic do pracy jesli wynik okaze sie negatywny. Pisze podobno bowiem jak do tej pory nikt z urzedu do mnie nie zadzwonil. Zona rano musi stawic sie w pracy i nadal nie wiemy czy moze wyjsc w ogole z domu. Taki to kabaret w Rzeszy. 

Dodatkowo dziewczyna, ktora pracowala z nami w zastepstwie za inna kolezanke,ale jest po trzech dawkach eliksiru zostala dalej w pracy i przydzielono ja do innej grupy. Ciekaw jestem czy przeniesie "zaraze" na pozostale pracownice?

Edytowane przez kichanadeta

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

U Olafa dalej Panik, mieli od 20 marca zrezygnować z masek ale potem im wskoczyło po ponad 300tysi covidów dziennie i się wycofali. 

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

U Olafa tak się przyzwyczaili do masek że nawet niektórzy wychodząc ze swojego biura na pole automatycznie je zakładają, zresztą czasami sam nie wiem i maskę zakładam

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

32 minuty temu, fox733 napisał:

...zresztą czasami sam nie wiem i maskę zakładam

I słusznie! To jedyna skuteczna metoda ochrony przed zlinczowaniem przez szurów.

18 minut temu, costa brava napisał:

To tam się też wychodzi na pole a nie na dwór? 🙂

Nie wiem gdzie oni wychodzą ale ja zawsze na pole!

Zapisz sobie na kartce ze NA POLE! i trzymaj ją na nakastliku.

32 minuty temu, tomek4 napisał:

Ukryta Zawartość

A teraz powtórzę pytanie: sugerujesz, że moja żona pracowała na oddziale zakaźnym? 

Ukryta Zawartość

Sam tego trolu nie wiesz, skoro "na oddziale z chorymi na covid" to dla Ciebie "na oddziale zakaźnym". Cały Twój udział w dyskusji to wciskanie, że napisałem co innego niż cytujesz.

Gość

(Konto usunięte)

Sam tego trolu nie wiesz, skoro "na oddziale z chorymi na covid" to dla Ciebie "na oddziale zakaźnym". Cały Twój udział w dyskusji to wciskanie, że napisałem co innego niż cytujesz.

Twoja teza, to Ty jej broń

4a433394be91f1397e8da6f693b7096a.jpg

Jak wykazałeś pisałem "na oddziale z chorymi na covid". Ponieważ chorzy na covid mogą być na innym oddziale niż zakaźnym, dalsze wmawianie, że pisałem o "oddziale zakaźnym" zgłoszę jako trolling. To samo zrobię z posądzaniem mnie o kłamstwo.

Panowie... Luzik... Celebrytom nagrody rozdają po igrzyskach pandemicznych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

9 godzin temu, szymon1977 napisał:

Jak wykazałeś pisałem "na oddziale z chorymi na covid". Ponieważ chorzy na covid mogą być na innym oddziale niż zakaźnym, dalsze wmawianie, że pisałem o "oddziale zakaźnym" zgłoszę jako trolling.

No nie mogą. Oddziały covidowe to oddziały zakaźne z wszystkimi jego cechami i wymogami. 

Dlatego nikt, kto ma minimalną wiedzę na ten temat nie uwierzył w historyjkę o twojej żonie. 

3 minuty temu, Przemysław_51508 napisał:

No nie mogą. Oddziały covidowe to oddziały zakaźne z wszystkimi jego cechami i wymogami. 

I następny trol: zacytuj, gdzie pisałem o oddziale covidowym.

4 minuty temu, Przemysław_51508 napisał:

Dlatego nikt, kto ma minimalną wiedzę...

Naucz się czytać to co komentujesz, bo historyjki o oddziale covidowym to Wy jesteście autorem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.