Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-24 13:47
https://dane.gov.pl/pl

Chłopaki, jak tam? Wybuczeliście też swojego najlepszego prezydenta, że się zaszczepił 3 dawką? 

4vojcrzyjfq4jcx7i553ctjheiz1cw93.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, jar1 napisał:

Wybuczeliście też swojego najlepszego prezydenta, że się zaszczepił 3 dawką? 

Też mi pytanie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Pochwalił się, że też posiadamy i nie zawahamy się użyć?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Dżastin, to wykapany tata! Ależ podobny! Proletariat światowy powinien być dumny z takich towarzyszy!

1_3SHUmz_RZiI_AzBP0CyqHg.png

Parker's Mood

Gość

(Konto usunięte)
W UK nie ma obowiązku szczepień bez względu na to co Borys lub inna małpa powie w telewizji.Takie tam jest prawo.
Więc się mylisz i piszesz bzdury.
Nie ma też obowiązku zatrudniania.
31 minut temu, tomek4 napisał:
7 godzin temu, majkel76 napisał:
W UK nie ma obowiązku szczepień bez względu na to co Borys lub inna małpa powie w telewizji.Takie tam jest prawo.
Więc się mylisz i piszesz bzdury.

Nie ma też obowiązku zatrudniania.

Pogdybać możesz.

Mieszkam tu 15 lat i znam wiele pielęgniarek i opiekunek do starszych.

Gwarantuję ci że nie zwalniają a przyjmują do pracy bez względu na zakeczupowanie.

A teraz możesz dalej zębami zgrzytać że tu faszyzmu nie ma.

45 minut temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

main-qimg-4f9f8276422734aa70a6ad3078dd7905-lq.jpg

main-qimg-8b2523d45cd16feea5d51ba769f0f4c8-lq.jpg

main-qimg-80edbe99d90e5f08726754cb49e7d040-lq.jpg

Dwudziestka, ktoś ci kazał wklejać ten "humor" w temacie covid?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, jar1 napisał:

Chłopaki, jak tam? Wybuczeliście też swojego najlepszego prezydenta, że się zaszczepił 3 dawką? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Najlepiej Rydzyk osmieszył cały ten ruch antyszczepów.

O. Rydzyk o szczepionkach: Ja posłuchałem lekarzy - GazetaPrawna.pl

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez electro

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Jezzziuuuu, chłopaki, Za chwilę nasz/wasz prezydent bedzie miał konferencję razem z Justinem i pewno też powie, że się nie szczepi , no bo nie 🙂

Edytowane przez jar1
18 minut temu, costa brava napisał:

A czy my jesteśmy zwolennikami o. Rydzyka żeby  nas miał  ośmieszać? 

No ja rozumiem że antyszczepionkowcow to ta wschodnia Polska, zwolennicy Rydzyka, głoszący teorie że ziemia jest płaska i oglądający jedyna słuszna telewizję. Nie moja wina że tak się mówi i pisze o antyszczepionkowcow i że taka jest o nich opinia.

Na domiar złego antyszczepionkowcow z naszego Forum jawią się jako Ci bardziej złośliwi, nerwowi, ubliżający innym, przeinaczajacy fakty, czytający wykresy i zestawienia po swojemu, znający się lepiej niż lekarze itp. itd...

Dzisiaj znowu zmarło w naszym kraju na Covida 200 osób czyli pewnie najwięcej na świecie. Za chwilę jakiś antyszczepionkowcow napisze że to nie z powodu Covida tylko że to lekarz się pomylił, to ktoś się potknął i uderzył głową w krawężnik, albo po prostu szedł i się bateria wyczerpała. Naprawde myślicie że na takim poziomie można rozmawiać ?

PS- przypominam że nie czytam wypocin, jak mam coś mądrego do powiedzenia to się tym dziele i tyle...

3 minuty temu, Audroc napisał:

PS- przypominam że nie czytam wypocin, jak mam coś mądrego do powiedzenia to się tym dziele i tyle...

No, to czekam... Kiedy zaczynasz? 😂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

Widzę że Ciebie zatkało, inni antyszczepionkowcow wogole usiedli po tym co napisałem.

Sory jeśli zbyt dosadnie, mam nadzieję że za to merytorycznie i co najważniejsze w słusznej sprawie.

Pamietajmy- każdy jeden nawrócony antyszczepionkowcow jest wart tej sprawy.

Pozdrawiam

6 minut temu, Audroc napisał:

inni antyszczepionkowcow wogole usiedli po tym co napisałem.

Całkiem możliwe, ale reszta leży pod biurkiem. 😂🤣😅

Achievement unlocked!

Gość

(Konto usunięte)

Pogdybać możesz.
Mieszkam tu 15 lat i znam wiele pielęgniarek i opiekunek do starszych.
Gwarantuję ci że nie zwalniają a przyjmują do pracy bez względu na zakeczupowanie.
A teraz możesz dalej zębami zgrzytać że tu faszyzmu nie ma.

Lekarz to nie opiekunka w domu starców, gdzie pacjentów wykańczał COVID-19 i nikt za to nie beknął, bo przecież mieli choroby współistniejące.

I widocznie jeszcze zbyt krótko mieszkasz aby wiedzieć dlaczego zupełnie bezkarnie odrzuca się kandydatów.
41 minut temu, tomek4 napisał:

Lekarz to nie opiekunka w domu starców, gdzie pacjentów wykańczał COVID-19 i nikt za to nie beknął, bo przecież mieli choroby współistniejące.

I widocznie jeszcze zbyt krótko mieszkasz aby wiedzieć dlaczego zupełnie bezkarnie odrzuca się kandydatów.

Dalej bzdury piszesz.

23 godziny temu, Zbig napisał:

Te brednie skąd wziąłeś?  Może też z "oficjalnych" statystyk?

Skoro oficjalne statystylki to Twoim zdaniem "brednie" to proszę bardzo: worldometer i basiw.

23 godziny temu, Zbig napisał:

...jaki procent populacji przyjął dawki przypominające...

Skoro do przepychanki o rację w tym wątku, ze wszystkich szczepionych wbierasz samych kozaków po boosterze, to ja wybiore kozaków po trzech testach pozytywnych, co mają podobnie i wyj.ny w kosmos licznik przeciwciał. Tylko do czego to zmiarza?

Oceniając bilans akcji szczepień musisz wziąć pod uwagę, że choćbyś dążył do zaszczepienia 100% to raczej nie przekroczysz 70% Musisz wziąć po uwagę, że wśród szczepionych będą spóźnialscy po jednej dawce, będą też tacy co drugą dawkę wzięli ale do 14dni wcześniej. Musisz też wziąć pod uwagę, że nawet wsród zaszczepionych podręcznikowo będą tacy, co nie zareagowali prawidłowo i przeciwciał nie wykształcili, a nawet tacy, których teakcją była śmierć. No i przede wszystkim musisz wziąć pod uwagę, że osoby nieszczepione nie pozostają bez ochrony bo po kontakcie z covid wykształcają przeciwciała w sposób naturalny.

-----

3 godziny temu, Audroc napisał:

...mam nadzieję że za to merytorycznie...

To Cię rozczaruję: merytorycznie nie napisałeś na temat ani jednego słowa, a cały Twój wpis przypomina wrzaski rozkapryszonego bahora, któremu sie wydaje że ma rację, choć o temacie nie ma bladego pojęcia.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

11 minut temu, szymon1977 napisał:

osoby nieszczepione nie pozostają bez ochrony bo po kontakcie z covid wykształcają przeciwciała w sposób naturalny.

Jak widać strategia powtarzania głupot w kółko ma u Ciebie charakter natręctwa.

Aby cokolwiek wykształciły, muszą najpierw przeżyć infekcję.

A jeśli im się uda, to i tak: 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, Audroc napisał:

...inni antyszczepionkowcow wogole usiedli po tym co napisałem.

Zgadza się, usiadłem na kiblu (czytanie Twoich wpisów ułatwia wypróżnianie).

-----

4 minuty temu, Zbig napisał:

Nie pisałem.

4 minuty temu, Zbig napisał:

A jeśli im się uda, to i tak: 

Ukryta Zawartość

Nie wiem czy czytałeś, ale nie wygląda to gorzej niż w przypadku szczepienia. BTW nie ma co stawiać hipotez na temat ryzyka śmierci u nieszczepionych, skoro statystyki pokazują, że spadło ono do tego samego poziomu co u szczepionych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Nie pisałem.

Nie obchodzi mnie co pisałeś lub nie.  Ty po prostu nie rozumiesz podstawowej zasady funkcjonowania szczepionek albo rżniesz głupa.  Jesteś zwyczajnym ignorantem jak wszystkie antyszczepy.  Nie masz żadnych kwalifikacji a się wypowiadasz, mieszając wszystko ze wszystkim pod z góry ustaloną tezę.  Równie dobrze mógłbyś się wypowiadać o lataniu na Marsa albo o nadprzewodnictwie, byłoby tak samo pseudonaukowo i bez sensu.

11 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie wiem czy czytałeś, ale nie wygląda to gorzej niż w przypadku szczepienia.

Może dla Ciebie. Tylko że muszę Cię zmartwić, nie jesteś wyrocznią tylko nikomu nie znanym internautą.

Wrzuciłem tu wcześniej porównanie krajów Europy Zachodniej z Polską.  Korelacja poziomu wyszczepienia ze spadkiem liczby zgonów jest tak potężna, że nie ma się co bawić w wyliczenia bo to jest rząd wielkości.  Przy czym są to dane populacyjne a nie żadna próbka badawcza, więc gadanie o jakichś "różnych uwarunkowaniach" jest zwyczajnie bez sensu.  Nie zamierzam się tu dalej kopać z koniem.  Pielęgnujcie sobie dalej ślepy zaułek ciemnoty w imię fałszywie pojmowanej wolności poglądów.  W końcu skoro w London City jest Hyde Park to tu też może być.

25 minut temu, Zbig napisał:

Wrzuciłem tu wcześniej porównanie krajów Europy Zachodniej z Polską.  Korelacja poziomu wyszczepienia ze spadkiem liczby zgonów...

Nie wrzucałeś takiego porówbania, a to co wrzuciłeś błędnie zinterpretowałeś bo pominąłeś czynnimi zewnętrzna takie jak sposób działania służby zdrowia.

27 minut temu, Zbig napisał:

Nie obchodzi mnie co pisałeś lub nie.

Zamieściłeś kolejny tasiemiec, w którym brak choćby jednego słowa na temat, za to starasz się mnie obrazić. Zmarnowałeś mój czas, dlatego następnym razem tami wpis jako troling zgłoszę.

4 godziny temu, Audroc napisał:

Widzę że Ciebie zatkało, inni antyszczepionkowcow wogole usiedli po tym co napisałem.

Sory jeśli zbyt dosadnie, mam nadzieję że za to merytorycznie i co najważniejsze w słusznej sprawie.

Pamietajmy- każdy jeden nawrócony antyszczepionkowcow jest wart tej sprawy.

Pozdrawiam

Chłopie - Ty nawet po polsku pisać nie potrafisz, za to parcie na pisanie głupot masz ekstremalne.

39 minut temu, Zbig napisał:

Nie obchodzi mnie co pisałeś lub nie.  Ty po prostu nie rozumiesz podstawowej zasady funkcjonowania szczepionek albo rżniesz głupa.  Jesteś zwyczajnym ignorantem jak wszystkie antyszczepy.  Nie masz żadnych kwalifikacji a się wypowiadasz, mieszając wszystko ze wszystkim pod z góry ustaloną tezę.  Równie dobrze mógłbyś się wypowiadać o lataniu na Marsa albo o nadprzewodnictwie, byłoby tak samo pseudonaukowo i bez sensu.

Chamski słowotok to Ty masz opanowany, tylko same nonsensy piszesz.

50 minut temu, Zbig napisał:
Godzinę temu, szymon1977 napisał:

osoby nieszczepione nie pozostają bez ochrony bo po kontakcie z covid wykształcają przeciwciała w sposób naturalny.

Jak widać strategia powtarzania głupot w kółko ma u Ciebie charakter natręctwa.

Tu potwierdzasz kompletną ignorancję w temacie, w którym od ignorantów wyzywasz innych, którzy piszą prawdę.
Zresztą podobnie zachowujesz się w każdym innym wątku - gówno wiesz, ale zawsze chcesz mieć rację.

4 godziny temu, tomek4 napisał:

Cały czas trafiają do mnie starsi pacjenci, którymi opiekowały sie przygłupie, nieszczepione salowe i opiekunki. Można powiedzieć, ze mają 80-95 lat i swoje przeżyli, ale ja sie zastanawiam dlaczego nie dożyli 100 lat?

Jedynymi osobami jakie miały z nimi kontakt była opieka, której zaufali i ta opieka przyniosła im śmierć. To jest typowy przykłąd głupoty, która zabija....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość

(Konto usunięte)
45 minut temu, Zbig napisał:

Nie masz żadnych kwalifikacji 

A to kwalifikacji nabywa się przez przyjęcie szczepionki ?

8 minut temu, electro napisał:

Facet jest nieprzemakalny, nie dociera do niego nic i nie rozumie nic z danych, którymi się posługuje:)

To znaczy że jest was już dwóch.

4 minuty temu, electro napisał:

To jest facet, który zajmuje się myciem naczyń w UK, tutaj na forum jest specjalista od wszystkiego. Od 1,5 roku wciska tutaj ciemnotę dzieki przychylności jakichs bliżej mi nie znanych sympatyków ruchu antyszczepionkowego w moderacji. Powtarza te idiotyzmy jak mantre jak złapie interlokutora, dlatego lepiej się nie dawać wciagać. Facet jest nieprzemakalny, nie dociera do niego nic i nie rozumie nic z danych, którymi się posługuje:)

Jeśli chodzi o "nieprzemakalność" w pisaniu idiotyzmów, o których wszyscy wiemy, to nie masz sobie równych, zwłaszcza jeśli chodzi o konfabulacje z Twojego wymyślonego szpitala na potrzeby trollingu w tym wątku.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.