Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-29 6:38
https://dane.gov.pl/pl

Pozdrawiam wszystkich sanitarystów z okazji 2000 strony tego tematu, życząc im powrotu zdrowego rozsądku po covidowym szoku poznawczym.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

3 godziny temu, piramidon napisał:

Ale Pan Minister już się wykazał ustalając antyepidemiczną kwarantannę na wypadek małpiej ospy przenoszonej drogą płciową. 

Pan Minister zatem ma wysoką ocenę jurności społeczeństwa polskiego i kierunków jej realizacji.

Czuję się nieswojo. Co? Epidemia z powody chuci na małpy w Polsce?

Zapytaj Mengele on ma parcie na stolec i przed szereg się wypyla.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polska zanotowała ponad 200 tys. nadmiarowych zgonów w czasie pandemii koronawirusa. Minister zdrowia Adam Niedzielski obwinia za ten stan życia… Polaków, którzy – jego zdaniem – nie dbają o własne zdrowie

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, piramidon napisał:

Pozdrawiam wszystkich sanitarystów z okazji 2000 strony tego tematu, życząc im powrotu zdrowego rozsądku po covidowym szoku poznawczym.

Nierealne. Poziom zindoktrynowania jest wysoce niezniszczalny.
Poza tym:

"łatwiej człowieka oszukać, niż zmusić go do przyznania się, że został oszukany".

33 minuty temu, Meloman napisał:

Lockdowny gorsze od wojny:

Ukryta Zawartość

Dlatego najpierw przez 2 lata testowali wpływ lockdownów na skuteczność rozpieprzania gospodarki państw, teraz testują jak wojna i sankcje "przyczyniają się" do tego celu, a później wyciągną wniosek, że jednak lockdown lepszy. A najlepszy taki jak w Chinach.

Klaus Schwab ma gęsią skórkę.

Ukryta Zawartość

W dniu 31.05.2022 o 11:21, majkel76 napisał:

Szczepionki na ospę to taki sam badziew jak kowidowe tylko mniej skutków ubocznych.

Według "oficjalnych" danych szczepionki przeciwko Covid nie miały skutków ubocznych.

6 godzin temu, piramidon napisał:

Pan Minister zatem ma wysoką ocenę jurności społeczeństwa polskiego i kierunków jej realizacji. Czuję się nieswojo. Co? Epidemia z powody chuci na małpy w Polsce?

A jakie to ma znaczenie? 😉 Chuć, małpy, ospa... mogą być chomiki, byle by interes kwitł.

Godzinę temu, malikali napisał:

Ukryta Zawartość

Polska zanotowała ponad 200 tys. nadmiarowych zgonów w czasie pandemii koronawirusa. Minister zdrowia Adam Niedzielski obwinia za ten stan życia… Polaków, którzy – jego zdaniem – nie dbają o własne zdrowie

Zaraz, zaraz... o ile pamiętam o nadmiarowe zgony oskarżano niezaszczepionych foliarzy, a teraz to się jakoś rozmyło. W dobie e-konsultacji dość trudno dbać o zdrowie. No i w końcu... każdy biznes ma wkalkulowane straty, ten medyczny też.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok
Godzinę temu, Mrok napisał:

Według "oficjalnych" danych szczepionki przeciwko Covid nie miały skutków ubocznych.

Skuteczności wg oficjalnych statystyk także nie miały.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

9 godzin temu, Mrok napisał:

Zaraz, zaraz... o ile pamiętam o nadmiarowe zgony oskarżano niezaszczepionych foliarzy, a teraz to się jakoś rozmyło. W dobie e-konsultacji dość trudno dbać o zdrowie. No i w końcu... każdy biznes ma wkalkulowane straty, ten medyczny też.

Ma gość tupet żeby tak odwracać kota ogonem, ale wiem że są osobniki skłonne łyknąć to, a najlepsze jest to że ci "foliarze" pisali o tym jaki będzie skutek zamykania służby zdrowia na pacjenta jeszcze przed oficjalnymi liczbami.

Przypominam, że przez prawie 2LATA uznawano iż nie ma innych chorób tylko ta jedyna na którą ponoć leku nie było, a teraz ten facet ośmiela się wyjść do ludzi i im cisnąć takie kocopoły.

6 godzin temu, malikali napisał:

a teraz ten facet ośmiela się wyjść do ludzi i im cisnąć takie kocopoły

Dziwisz się? Kręcą wałki gdzie się da, a poparcie im tak od lat praktycznie nie spada. Nie zdziwię się, jeżeli uwierzyli, że gawiedzi można wszystko wcisnąć. Zresztą Kurski przecież kiedyś powiedział, że ciemny lud wszystko kupi. Jakby nie było - tutaj rację.

Gość

(Konto usunięte)
Dziwisz się? Kręcą wałki gdzie się da, a poparcie im tak od lat praktycznie nie spada. Nie zdziwię się, jeżeli uwierzyli, że gawiedzi można wszystko wcisnąć. Zresztą Kurski przecież kiedyś powiedział, że ciemny lud wszystko kupi. Jakby nie było - tutaj rację.
„W Polsce za pomocą telewizji można wykreować obraz, jaki się chce, bo społeczeństwo nie analizuje tego, co tam widzi, tylko przyjmuje jako prawdziwe.” -- Jarosław Kaczyński
15 minut temu, costa brava napisał:

700+ juz w drodze 

A ile jest do wyborów? Nie za wcześnie chcą karmić ciemnogród kiełbasą wyborczą?

No nie, trzeba zacząć z początkiem roku wyborczego 

A po wyborach choćby  potop, władza się  wyżywi

Podniesienie wieku emerytalnego mamy jak w banku,  ale 14 emerytura będzie 🙂 

W dniu 1.06.2022 o 22:27, szymon1977 napisał:

Skuteczności wg oficjalnych statystyk także nie miały.

Jestem ciekaw jakie to on oficjalne dane widział.

Bo te które sąd w USA kazał odtajnić wykazały co innego.

Lista skutków ubocznych jest długa jak rolka papieru toaletowego.

1 godzinę temu, majkel76 napisał:

Jestem ciekaw jakie to on oficjalne dane widział.

Bo te które sąd w USA kazał odtajnić wykazały co innego.

Lista skutków ubocznych jest długa jak rolka papieru toaletowego.

Chyba jesteś tu od niedawna. Jestem jedną z osób, które przez 2 lata wskazywały na niebezpieczeństwo powikłań po przyjęciu eksperymentalnej szczepionki. Non stop prano nam za to mózgi. 😉

W dniu 2.06.2022 o 14:02, MSki napisał:

Widzę, że paru "sztywniaków" nie załapało dowcipu, a spodziewałem się w odpowiedzi, że prawdziwy Polak zakłada skarpety do sandałów i crocsów. 😂

Podobno nie tylko Polak a tak z innej beczki to tzw. opozycja walczy o wolność dla jednostki a do skarpet się przypierd.. jak za głębokiej komuny.

Świetny tekst o PiSie ale  i o pandemii 

Ukryta Zawartość

Cały system gnojenia ludzi z ostatniego 2 i pół już roku, oparty był na selekcji “chorych” i zdrowych przez test, który oficjalnie nigdy nie służył do diagnostyki a ilość tak zwanych cykli odcięcia czyli CT, była ustawiona w taki sposób by niemal każdemu wyszedł pozytyw. Fałszywy w większości przypadków. Na tym budowano grozę “pandemii”, paski telewizyjne i uzasadniano blokady lasów i kneblowanie ludzi maskami. Które nota bene, nigdy nie służyły do ochrony przed wirusami. Wszystko miało stworzyć podatny grunt do przyjęcia toksyny zwanej szczepionką, roztwór mRNA kodujący białko kolca, który jak się okazało nie hamował zakażeń, nie hamował zachorowań i nie hamuje teraz zgonów na C19, w najbardziej “wyszczepionych” społeczeństwach. Mam na myśli taką np. Nową Zelandię, gdzie 95% ludzi powyżej 12 r.ż. przyjęło ten eliksir a teraz notują rekordy zgonów na Covid największe od samego początku tej hucpy.

Zablokowali gospodarkę na 2 lata, spowodowali plajty, samobójstwa, urazy psychiczne, dług zdrowotny, 200 tys. poszło do piachu bo miało pecha mieć inną niż najmodniejsza w sezonie, chorobę. Umierali z zawałem, wylewem, w karetkach na podjazdach, w domach, czekając na wynik testu z d*py na chorobę o śmiertelności grypy.

Prawo i sprawiedliwość pod ich rządami przestało istnieć a firmuje to wszystko ten mały człowiek. Ignorancja czy podłość, nie wiem co bardziej. Ale efekty są i będą katastrofalne."

4.

"Zaraza to przekręt stulecia, ślepy by to zauważyl, przeciez jeszcze w lutym Niedzielski straszyl nadciagajaca kolejna fala i cos bredzil o kolejnych lockdawnach i nagle wyskoczyla Ukraina i o dziwo Polacy zaczeli

blyskawicznie zdrowieć, co sie stalo nigdy sie nie dowiemy, ale zaczela sie wojna ktora pozmieniala plany zarzadcow tego grajdola, a nasze pajacyki, jak straszyli pomorem to nagle zmienili tonacje i jakby zapomnieli co mowili przed miesiacem, ciekawy jestem kto naprawde tym bajzlem steruje , bo ze Biden czy jakis Makron to nie wierze, a Kaczorek zarabiscie wykladal w tej szmacie zaciagnietej pod oczy."

5..

"Lekarze którzy mówią o systemowym morderstwie 200.000 Polaków, mają kłopoty

"Póki są ludzie, którzy wierzą w hagadę Kaczyńskiego, to ta taktyka będzie skuteczna. Widocznie 230 tysięcy nadmiarowych zgonów to jeszcze za mało. Widocznie podwojenie ceny paliw nie powoduje jeszcze utraty poparcia. Oznacza to, że wierny elektorat czeka jeszcze na coś bardziej hardcorowego np. przeżycie zimy przy wyłączonym ogrzewaniu i defiladę ruskich batalionów ulicami Warszawy."

Ukryta Zawartość

46 minut temu, soundchaser napisał:

Ukryta Zawartość

Nie znalazłem powyższego tekstu w tej książce.

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

6 godzin temu, costa brava napisał:

Zablokowali gospodarkę na 2 lata, spowodowali plajty, samobójstwa, urazy psychiczne, dług zdrowotny, 200 tys. poszło do piachu

Pełna zgoda z jednym wyjątkiem! To nie dotyczy tylko PiS-u, ale wszystkich zidiociałych polityków. Od Makronów, poprzez Merkele, a na Johnsonach skończywszy.

Ktoś pierwszy wprowadził ograniczenia, niby w ochronie samych obywateli (a jakże!), a tak naprawdę, aby ratować swoją dupę, to drugi zaraz pomyślał, że w sumie nie może być gorszy, więc wprowadzał to samo i coś tam jeszcze dodawał. I tak to się kręciło. 

8 godzin temu, costa brava napisał:

Świetny tekst o PiSie ale  i o pandemii 

Ukryta Zawartość

Cały system gnojenia ludzi z ostatniego 2 i pół już roku, oparty był na selekcji “chorych” i zdrowych przez test, który oficjalnie nigdy nie służył do diagnostyki a ilość tak zwanych cykli odcięcia czyli CT, była ustawiona w taki sposób by niemal każdemu wyszedł pozytyw. Fałszywy w większości przypadków. Na tym budowano grozę “pandemii”, paski telewizyjne i uzasadniano blokady lasów i kneblowanie ludzi maskami. Które nota bene, nigdy nie służyły do ochrony przed wirusami. Wszystko miało stworzyć podatny grunt do przyjęcia toksyny zwanej szczepionką, roztwór mRNA kodujący białko kolca, który jak się okazało nie hamował zakażeń, nie hamował zachorowań i nie hamuje teraz zgonów na C19, w najbardziej “wyszczepionych” społeczeństwach. Mam na myśli taką np. Nową Zelandię, gdzie 95% ludzi powyżej 12 r.ż. przyjęło ten eliksir a teraz notują rekordy zgonów na Covid największe od samego początku tej hucpy.
[...]
"Lekarze którzy mówią o systemowym morderstwie 200.000 Polaków, mają kłopoty".
[...]

Ukryta Zawartość

Nie doszukuję się drugiego dna, nie zmienia to faktu, że ostrzegając przed konsekwencjami miał rację.

3 godziny temu, soundchaser napisał:

obraz.thumb.png.8342f4bfb40a4a9be7a96c3db319cf0c.png

Ukryta Zawartość

Obesrane dupsko nawet jeśli zostanie skropione perfumami, wcześniej czy później zaczyna cuchnąć.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok
2 godziny temu, Tadeiro napisał:

Nie znalazłem powyższego tekstu w tej książce.

Czyżby fejk? Znalazłem w sieci. Różne wypowiedzi Schwaba czytałem, więc ta nie zrobiła na mnie wrażenia nieprawdziwej. Tej książki nie mam. Mam tylko Wielki Reset.
Poszukaj dobrze, może na innej stronie o tym pisze. Były różne wydania.

Póki są ludzie, którzy wierzą w hagadę Kaczyńskiego, to ta taktyka będzie skuteczna. Widocznie 230 tysięcy nadmiarowych zgonów to jeszcze za mało. Widocznie podwojenie ceny paliw nie powoduje jeszcze utraty poparcia.

I to jest w tym wszystkim dla mnie zastanawiające. Przy każdej kolejnej aferze byłem pewny, że w końcu słupki poparcia zaczną spadać. Potem zrozumiałem, że to o nie o afery chodzi, bo póki gawiedź dostaje, to jest obojętna na działania władzy, bo w jej durnym mniemaniu te afery ich nie dotyczą i nie będą miały dla nich konsekwencji.

Oczywiście Kurski odwala dla Kaczyńskiego "znakomitą" (niestety) robotę w telewizji i otumania plebs w sposób wręcz wzorcowy. No ale...

Niemniej - z nadejściem inflacji i to całkiem sporej, znowu byłem przekonany, że w końcu poparcie pójdzie w dół, bo przecież to już ma wpływ na życie gawiedzi. Okazuje się jednak, że nie... Ktoś potrafi to wytłumaczyć?

Wynika z tego, że elektoratowi PiS można najszczać na twarz, a on w podziękuje za deszcz....

Co za czasy nastały. Orwellowi nawet się chyba takie nie śniły.

“wyszczepionych” społeczeństwach. Mam na myśli taką np. Nową Zelandię, gdzie 95% ludzi powyżej 12 r.ż. przyjęło ten eliksir a teraz notują rekordy zgonów na Covid największe od samego początku tej hucpy

Z tego co się orientuję to Łukaszenka chyba jako jeden z nielicznych miał wyjeb...ne na lockdowny. Proszę mnie poprawić jeżeli się mylę, ale jeżeli tak rzeczywiście było, to uznając na jakim celowniku jest ten skurw....l to przecież dawno by już trąbiono, w stylu "Głupi dyktator nie wprowadził obostrzeń w wyniki czego tysiące ludzi zmarło"... A tak się nie dzieje. Przynajmniej ja takich newsów nie znam.

Tylko nie piszcie, że udało mu się te zgony ukryć... W dzisiejszych czasach to jest niemożliwe, chyba, że miałby 100% posłuszeństwa w narodzie.

Jeżeli więc tak było, to Białoruś jest świetnym przykładem, że całą tą koronkę można było obejść bez lockdownów.

Edytowane przez Meloman
8 minut temu, Meloman napisał:

Kurski odwala dla Kaczyńskiego "znakomitą" (niestety) robotę w telewizji i otumania plebs w sposób wręcz wzorcowy.

Ich nie trzeba otumaniać. Ta jego robota to samograj.

9 minut temu, Meloman napisał:

Niemniej - z nadejściem inflacji i to całkiem sporej, znowu byłem przekonany, że w końcu poparcie pójdzie w dół, bo przecież to już ma wpływ na życie gawiedzi. Okazuje się jednak, że nie... Ktoś potrafi to wytłumaczyć?

Wystarczy w telewizji mówić, że inflacja to wina Putina i plebs wierzy.

16 minut temu, Meloman napisał:

Jeżeli więc tak było, to Białoruś jest świetnym przykładem, że całą tą koronkę można było obejść bez lockdownów.

No nie tylko. Szwecja rowniez obrala inny kierunek.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.