Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-23 17:58
https://dane.gov.pl/pl

Daję  również  tutaj,  bo obok  tematów  wojennych mnóstwo jest tematów pandemicznych

Świetny wywiad z prezydentem Siemianowic

Edytowane przez costa brava

Usłyszałem dzisiaj od Ministra Zdrowia (TVN), że przeciwciała ma 99.95% społeczeństwa. Jakaś Pani dr (ekspertka) stwierdziła, że jest to efekt nieszczepienia się co okupiliśmy (Polska) dużą liczbą zgonów jesienią. 

5 godzin temu, kichanadeta napisał:

Rodzice mojej kolezanki z pracy tata 71 mama 65 lat, oboje po trzech dawkach eliksiru w ceizkim stanie z covidem. Jej siostra z dziecmi rowniez po trzech dawkach rowniez ciezko przechodza. Koleznka z synem takze po trzech wlewach  narazie zdrowi.

Kolega szwagra dzień po szczepieniu spadł z dachu stodoły, ledwo przeżył. Kuzyn trzy dni po szczepieniu wpadł pod samochód, no fakt że po pijaku, ale po szczepieniu. Babcia zmarła natychmiast jak się zapisała. Na zawał co prawda, ale zapisana była. Facet jeden z pracy też zmarł po szczepieniu, okazało się że miał raka. Drugi z pracy miesiąc po szczepieniu  rozbił się autem, niech mi ktoś spróbuje powiedzieć, że to bez znaczenia... Szczepienia zabijają (uwaga - ironia mode) 🤣

2 godziny temu, Grzegorz7 napisał:

Usłyszałem dzisiaj od Ministra Zdrowia (TVN), że przeciwciała ma 99.95% społeczeństwa.

Czyli nieszczepieni wykształcają przeciwciała równie slutecznie jak szczepieni.

2 godziny temu, Grzegorz7 napisał:

Jakaś Pani dr (ekspertka) stwierdziła, że jest to efekt nieszczepienia się co okupiliśmy (Polska) dużą liczbą zgonów jesienią. 

A to już bzdura, bo szczepieni umierali równie licznie jak nieszczepieni.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Godzinę temu, zetempowiec napisał:

Szczepienia zabijają

Te "szczepienia" jak to wam obiecywano, ani nie ratuja przed smiercia, ani nawet przed ciezkim przebiegiem.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

1 godzinę temu, zetempowiec napisał:

Kolega szwagra  Kuzyn  Babcia  Facet jeden z pracy  Drugi z pracy 

Bajkopisarz w swoim żywiole.

W dniu 26.03.2022 o 18:15, piramidon napisał:

Cztery dni temu jechałem w samochodzie osobowym na morsowanie z w pęłni zaszczepionymi kolegami. Ktoś mi to sprzedał...

Prawdopodobne.
Zaszczepieni tym gównem potrafią zarażać innych przez jakiś czas po zaszprycowaniu, a sami podupadają na zdrowiu.
Dowodów na to nie brakuje.

3 godziny temu, Grzegorz7 napisał:

Usłyszałem dzisiaj od Ministra Zdrowia (TVN), że przeciwciała ma 99.95% społeczeństwa. 

Ja prdl... serio? Niedzielski tak powiedział??
Co za zmiana narracji o 180 st. 😆

Najcięższe przebiegi, jak tu widać, mają antyszczepionkowcy. Już samo ich przyjście na świat było NOPem. 🙂

4 minuty temu, jar1 napisał:

Najcięższe przebiegi, jak tu widać, mają antyszczepionkowcy. Już samo ich przyjście na świat było NOPem. 🙂

A masz serduszko, bo choć głupkowate to całkiem zgrabnie Ci wyszło.

co drugie dziecko w bloku z autyzmen

moze to reptilianskie dzieci ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

10 minut temu, TomekL3 napisał:

Nie wszystkie reptile są złe. Smoki, stara rasa np. nam sprzyjała.

I stąd wzięła się kiełbasa podwawelska. 

10 godzin temu, soundchaser napisał:

Bajkopisarz w swoim żywiole.

Są tacy ludzie, że nie poznaliby ironii, nawet gdyby ich kopnęła w zadek.

Hahahahahaaaaaa... Za kilka dni koniec dodatków covidowych i pierwszy raz od dwóch lat widzę na portalu słowo - GRYPA! 🤣
Może na grypę się zaszczepimy Sputnikiem? 💉😂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

15 godzin temu, zetempowiec napisał:

Kuzyn trzy dni po szczepieniu wpadł pod samochód, no fakt że po pijaku, ale po szczepieniu. Babcia zmarła natychmiast jak się zapisała. Na zawał co prawda, ale zapisana była. Facet jeden z pracy też zmarł po szczepieniu, okazało się że miał raka. Drugi z pracy miesiąc po szczepieniu  rozbił się autem, niech mi ktoś spróbuje powiedzieć, że to bez znaczenia...

A wszyscy w akcie zgonu mieli wpisany COVID... 🤣😅🤣 I już jesteśmy bliżej oficjalnej narracji...

Edytowane przez Tadeiro

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Godzinę temu, costa brava napisał:

Koniec dodatków covidowych?

A budowa domu dopiero w połowie.

Adam Niedzielski nadal nie wie do czego służy maseczka?

9 minut temu, szymon1977 napisał:

Adam Niedzielski nadal nie wie do czego służy maseczka?

Może miał na myśli...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

Dziś w sieciach handlowych odmaskowanie praktycznie nikt nie nosi, czyli obawa przed mandatem widać była większa niż przed śmiercionośnym wirusem. Oczywiście można było spotkać osoby w namordnikach licząc na pacach jednej ręki, ale te wyjątki w maskach to zapewne takie same oryginały jak w tym wątku się wypowiadają 🙂

21 godzin temu, zetempowiec napisał:

Szczepienia zabijają (uwaga - ironia mode) 🤣

Jednemu zabiła ojca [uwaga - bez ironii] .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

1 godzinę temu, costa brava napisał:

Trza tera założyć nowy  wątek Grypa, bo będziemy  pisali nie na temat ...

Ciekawe skąd to wiedzą?

Przez telefon?

4 minuty temu, Grzegorz7 napisał:

Ciekawe skąd to wiedzą?

Przez telefon?

A mówiłem juz dawno, wystarczy  znieść  testowanie to grypa powróci 

Godzinę temu, malikali napisał:

Dziś w sieciach handlowych odmaskowanie praktycznie nikt nie nosi, czyli obawa przed mandatem widać była większa niż przed śmiercionośnym wirusem.

Do Kasi z Ząbek zadzwoniła zapłakana kuzynka, która dostała mandat za noszenie maseczki.

54 minuty temu, MV2 napisał:

Jednemu zabiła ojca [uwaga - bez ironii] .

A mi koleżankę z pracy, a jest to jedyna ofiara pandemi, którą znałem osobiście. Wiem, że to wyjątki ale istnieją.

Edytowane przez szymon1977

Godzinę temu, zetempowiec napisał:

Do Kasi z Ząbek zadzwoniła zapłakana kuzynka, która dostała mandat za noszenie maseczki.

I tak powinno  być bo monitoring nie rozpozna ewentualnego złodzieja  🙂

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.