Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-29 2:48
https://dane.gov.pl/pl

Policja w Hiszpanii ujawniła 2000 przypadków pozyskania certyfikatu covidowego bez faktycznego szczepienia. Wśród ujawnionych przypadków znaleźli się lekarze, politycy, celebryci.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Taką listę z powodzeniem można zakładać, ze jest w każdym kraju i wciskali hipokryci to ludziom, podczas gdy sami oszukiwali. No no czekamy na kolejne szambo gdzie teraz wybije, jak to by skwitował kolega jaro 🙂

Celebryci, sportowcy, ludzie biznesu, politycy, a nawet prezes koncernu farmaceutycznego. Lista liczy 2200 osób. Wszyscy sowicie zapłacili, by nie przyjmować covidowej szczepionki, ale jednocześnie uzyskać paszport covidowy. Hiszpański dziennik „El Mundo” ujawnia szczegóły policyjnej operacji Jenner.

Jeśli to prawda ? to 🙂 , w tej Polsce to zacofanie jednak ''celebryty''  robili z siebie szmaty wpychali się przed staruszków żeby dostać 🙂 

W dniu 25.05.2022 o 19:52, tomek4 napisał:

Ukryta Zawartość

Jak dobrze że nie dałem się nabrać na 3 dawkę .Jak bym żonie się wytłumaczył z HIV 🤣

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

2 minuty temu, marek-1969 napisał:

Jak dobrze że nie dałem się nabrać na 3 dawkę .Jak bym żonie się wytłumaczył z HIV 🤣

Oj byś powiedział że byłeś w zoo i ''napastował'' cię goryl , chyba lepsze niż tłumaczyć się ze zdrady 🙂 , ospa 

2 godziny temu, jarekb napisał:

Oj byś powiedział że byłeś w zoo i ''napastował'' cię goryl , chyba lepsze niż tłumaczyć się ze zdrady 🙂 , ospa 

Tlumaczenie w sam raz na małpia ospę ale nie na HIVa.

Laureatem nagrody za otwarcie str. 2000 został Szanowny Użytkownik maikel76 . 

Nagrodą jest wycieczka*** do Nossa Senhora da Piedade [Loule , Algavre] . Gratuluję i życzę zapierających dech w piersi wrażeń ..

*** - Dodam tylko , że jest to wycieczka piesza .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Czy zwolennicy sanitaryzmu są za powszechnymi ewentualnymi obostrzeniami dot małpiej ospy ?
Czy w związku z zagrożeniem małpią ospą posuną się do dobrowolnego zastosowania wobec siebie farmakologicznego zniesienia, zminimalizowania libido. Czy swoje ewentualne fobie będą narzucać innym i czy wystarczy im cyber seks na własny użytek ?

Ring, klatka, piaskownica wolna, do intelektualnego boju.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

48 minut temu, xniwax napisał:

Czy w związku z zagrożeniem małpią ospą posuną się...

Sanitaryści raczej się nie posuną.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, xniwax napisał:

Czy zwolennicy sanitaryzmu są za powszechnymi ewentualnymi obostrzeniami dot małpiej ospy ?
Czy w związku z zagrożeniem małpią ospą posuną się do dobrowolnego zastosowania wobec siebie farmakologicznego zniesienia, zminimalizowania libido. Czy swoje ewentualne fobie będą narzucać innym i czy wystarczy im cyber seks na własny użytek ?

Ring, klatka, piaskownica wolna, do intelektualnego boju.

słayszałem ze wystarczy nie bzykac płci brzydkiej

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

8 godzin temu, MV2 napisał:

Laureatem nagrody za otwarcie str. 2000 został Szanowny Użytkownik maikel76 . 

Nagrodą jest wycieczka*** do Nossa Senhora da Piedade [Loule , Algavre] . Gratuluję i życzę zapierających dech w piersi wrażeń ..

*** - Dodam tylko , że jest to wycieczka piesza .

Aha.

Czyli taka pielgrzymka.

A co tam jest?

4 godziny temu, majkel76 napisał:

Aha.

Czyli taka pielgrzymka.

A co tam jest?

Niekoniecznie pielgrzymka . Taki dłuższy spacerek dla poprawienia kondycji i pięknych widoków na całej trasie .

Drugiej wersji [kajakiem do Brazylii] nie polecam , bo trochę niebezpieczna , nie ma z kim pogadać i widoki monotonne ..

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

20 minut temu, Neo44 napisał:

Póki co nie odnotowano w Polsce żadnego przypadku zakażenia wirusem małpiej ospy.

Lepiej być zaszczepionym zanim się pojawi 😉

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Warto przeczytać, nie będę spojlerował 😉 :

Ukryta Zawartość

Już kilka pierwszych akapitów sprawiło, że zacząłem się czuć lekko nieswojo - a oczy otwierały mi się coraz szerzej...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez pavyan
1 godzinę temu, Neo44 napisał:

Póki co nie odnotowano w Polsce żadnego przypadku zakażenia wirusem małpiej ospy.

Spokojnie. Pojawi się. Na razie zbliżają się wakacje. Póki co damy gawiedzi spokój. 

Godzinę temu, Neo44 napisał:

Z tego co mówią eksperci na ten wirus działa szczepionka przeciw ospie wietrznej.

Eksperci pieprzą głupoty.

Miałem szczepionkę i odchorowalem ospę tak samo jak cała moja rodzina.

Szczepionki na ospę to taki sam badziew jak kowidowe tylko mniej skutków ubocznych.

Edytowane przez majkel76
Godzinę temu, pavyan napisał:

Ukryta Zawartość

Żart, który niestety najbliższa rzeczywistość może prześcignąć.

Co z tego, że dwa lata temu zaprzestałem czytania Onetów, Wirtualnych Polsk i tym podobnych?

Wykupiłem sobie na rok abonament on-line od Rzeczypospolitej. Poziome samego dziennikarstwa oczywiście na dużo wyższym poziomie i wiele tekstów było tam naprawdę wartościowych, jak okazało się, że i tutaj nie ucieknę od koronkowej propagandy.

Teraz czytam tylko Gazetę Prawną. Niestety bez abonamentu, więc wybór jest w sumie znikomy, ale i tutaj treści nie są wolne od koronkowej propagandy. Choć teraz na tapecie po "zmęczeniu" się wiadomości o wojnie jest rzecz jasna małpia ospa.

Ukryta Zawartość

29 minut temu, Meloman napisał:

Co z tego, że dwa lata temu zaprzestałem czytania Onetów, Wirtualnych Polsk i tym podobnych?

Wykupiłem sobie na rok abonament on-line od Rzeczypospolitej. Poziome samego dziennikarstwa oczywiście na dużo wyższym poziomie i wiele tekstów było tam naprawdę wartościowych, jak okazało się, że i tutaj nie ucieknę od koronkowej propagandy.

Teraz czytam tylko Gazetę Prawną. Niestety bez abonamentu, więc wybór jest w sumie znikomy, ale i tutaj treści nie są wolne od koronkowej propagandy. Choć teraz na tapecie po "zmęczeniu" się wiadomości o wojnie jest rzecz jasna małpia ospa.

Lepiej zapłacić ZeroHedge.

3 godziny temu, pavyan napisał:

Warto przeczytać, nie będę spojlerował 😉 :

Ukryta Zawartość

Już kilka pierwszych akapitów sprawiło, że zacząłem się czuć lekko nieswojo - a oczy otwierały mi się coraz szerzej...

2 godziny temu, Meloman napisał:

Po tym co się działo przez 2 lata covidowej plandemii to wcale nie jestem przekonany czy to żart.
W końcu są tam przytoczone konkretne wypowiedzi, które miały miejsce w rzeczywistości.
Poza tym - tak jak przeprowadzono symulację "pandemii" covida (Event 201) w 2019 i zaraz potem wprowadzono w życie cały ten coviowy cyrk, tak w 2021 roku przeprowadzono również podobną symulację "pandemii" małpiej ospy.
Po co? Po to by dalej tresować i testować ludzi...czyli czeka nas najprawdopodobniej kolejny cyrk, tylko nazwa się zmieni.
Oczywiście znów ciemnogród uwierzy, że to dzieje się naprawdę i będzie posłuszny. Druga część podepnie się jak wcześniej pod nową narrację i będzie powielała kłamliwą propagandę, płynąc z jej prądem (tzw. zindoktrynowani), a pozostali - którzy będą mówić prawdę - tradycyjnie zostaną nazwani zwolennikami teorii spiskowych, szurami i foliarzami.

Ukryta Zawartość

10 minut temu, soundchaser napisał:

Po tym co się działo przez 2 lata covidowej plandemii to wcale nie jestem przekonany czy to żart.

Przecież póki co na szczęście sam tekst jest TYLKO żartem. Ponurym, ale żartem, A że się może ziścić, to przecież pisałem powyżej. Trochę nie rozumiem Twojego komentarza, tak jakbym pisał o czymś innym.

12 minut temu, soundchaser napisał:

Oczywiście znów ciemnogród uwierzy, że to dzieje się naprawdę i będzie posłuszny.

Już Rzymianie wiedzieli, że gawiedzi wystarczy tylko chleb i igrzyska.

5 minut temu, Meloman napisał:

Trochę nie rozumiem Twojego komentarza, tak jakbym pisał o czymś innym.

OK. Ale może to wcale nie żart chociaż na żart wygląda, a zindoktrynowani zaraz podchwycą i wyśmieją.

3 godziny temu, Meloman napisał:

Za stary jestem na ta radykalne poglądy.

To posłuchaj muzyki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

17 godzin temu, cir napisał:

słayszałem ze wystarczy nie bzykac płci brzydkiej

Zatem co z przyszłością liberalnej lewicy tu w Polsce, tam w Europie, jeszcze dalej tam w Kanadzie i w ogóle co z zamordystami sanitarystami ?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

5 godzin temu, soundchaser napisał:

tradycyjnie zostaną nazwani zwolennikami teorii spiskowych, szurami i foliarzami.

Tradycyjnie już nimi są.

W dniu 31.05.2022 o 09:19, Neo44 napisał:

Ale Pan Minister już się wykazał ustalając antyepidemiczną kwarantannę na wypadek małpiej ospy przenoszonej drogą płciową. 

Pan Minister zatem ma wysoką ocenę jurności społeczeństwa polskiego i kierunków jej realizacji.

Czuję się nieswojo. Co? Epidemia z powody chuci na małpy w Polsce?

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Wbrew pozorom są  wyższe wartości niż  zdrowie publiczne 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

12 minut temu, piramidon napisał:

Czuję się nieswojo. Co? Epidemia z powody chuci na małpy w Polsce?

Jak jest wola i ochota, to pies kota wyłomota!  😄

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.