Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-23 20:24
https://dane.gov.pl/pl
Godzinę temu, il Dottore napisał:

onuc nie piorą i śmierdzi

Z praktycznych powodów piechota lepiej wychodziła na tym (kiedy jeszcze nie była zmotoryzowana) niż w skarpetach.

Podobno mniej urazów, odparzeń, odcisków, bąbli przy ich użyciu.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Moderatorzy

Córka ma łapę w gipsie.

W Matce Polce tylko oświadczenie i pomiar temperatury.

A tak wogóle to już ktoś rozgryzł skąd ta Corona ?

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

44 minuty temu, xetras napisał:

Z praktycznych powodów piechota lepiej wychodziła na tym (kiedy jeszcze nie była zmotoryzowana) niż w skarpetach.

Podobno mniej urazów, odparzeń, odcisków, bąbli przy ich użyciu.

No ponoć jak w ruskiej armii odeszli od onuc, to Specnaz (oni wciąż mają długie ćwiczenia na kamasz, trudno przecież liczyć na podwózkę podczas akcji na tyłach przeciwnika) bardzo głośno protestował.

30 minut temu, stench napisał:

skąd ta Corona ?

Ja mam z browaru. Niestety - nie oryginalna meksykańska tylko warzone w UK jak nasz Lech z Lidla. ?

Ale dobra jest. Co ciekawe - Corona Light jest oryginalna z Meksyku u mnie w sklepie.

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Moderatorzy
20 minut temu, il Dottore napisał:

Co ciekawe - Corona Light jest oryginalna z Meksyku u mnie w sklepie.

Dobrze, że Czesi przestali udzielać licencji produkują sami. Od razu lepsze piwa. Musi ichnie krasnale lepiej szczają do kadzi.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Teraz, stench napisał:

Dobrze, że Czesi przestali udzielać licencji produkują sami. Od razu lepsze piwa. Musi ichnie krasnale lepiej szczają do kadzi.

"Polski" Pilsner to nawet nie stał koło prawdziwego.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

54 minuty temu, il Dottore napisał:

"Polski" Pilsner to nawet nie stał koło prawdziwego.

A il Dottore obok faktycznego doktora, ot taka namiastka ledwo..

8 godzin temu, Amator 2b napisał:

Grabarze na kwarantannie?

nie kolejka , covidowi spowolnili system bo sa pewnie jakies sanepidowski obostrzenia

8 godzin temu, stench napisał:

Córka ma łapę w gipsie.

W Matce Polce tylko oświadczenie i pomiar temperatury.

trudno aby zdrowe  dziecko wymazywac do amulatoryjnego zabiegu który nie wymaga pobytu w szpitalu

8 godzin temu, Sine Metu napisał:

A słonia w karafce też masz?

łódzki baron Munchausen ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

W dniu 25.10.2020 o 02:50, il Dottore napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To twoje stare statystyki, gdzie koronaswirus byl jeszcze pod kontrola. 

A tu masz statystyki  z pazdzienika.  Cos te twoje wykresy wystrzeluly w h*j... 

10 000 trupow w jeden tydzien. 

Screenshot-20201027-084809-com-android-c

Z analizy danych wynika, że realny wzrost umieralności w Polsce zaczął się w 38. tygodniu tego roku, czyli w połowie września. Od 14 do 20 września urzędy stanu cywilnego wydały 8,2 tys. aktów zgonu. Rok temu było to około 7,5 tys.

Odrobinę później, czyli w 41. tygodniu (od 5 do 11 października), wystawionych zostało przez urzędników już 9,1 tys. aktów zgonu. Rok temu? 7,8 tys.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lolo2
  • Administratorzy
1 minutę temu, audiostereo.pl napisał:

Wściekły antycovidoviec w Łodzi. Zrywał ludziom maseczki i bił ich kijem

W kompleksie leśnym Arturówek w Łodzi szaleniec „nawracał” osoby, które miały zasłonięte usta i nos.

Pewien antymaseczkowy heros biegał i zdejmował przechodniom maseczki. Jednocześnie używał jako środka kary za to, że ktoś taką maseczkę nosi – drewnianego kija.

Traf chciał, że natknął się na strażnika z Oddziału Prewencji Straży Miejska w Łodzi po służbie. Został natychmiast przez niego obezwładniony. W kajdankach doczekał przyjazdu Policji.

soundchasera aresztowali? ?

najwięcej zgonów powoduje niedzialajacy normalnie kraj ...

hehe narodowcy widząc co sie dzieje nie chcą wyjść na pi...dy i tez zorganizuja marsz niepodległości...skoro wolno manifestowac to wolno wszystkim, czyz nie? oj będzie sie działo , może ktos w ciemnych okularach jakis stan ogłosi? 

2 minuty temu, audiostereo.pl napisał:

Ukryta Zawartość

przeciez niektórzy w tym wątku promują taka postawe

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, JuG napisał:

Krzysiu, po co jakieś ONI jeżeli twój jamnik jest mądrzejszy od ciebie? ?

Mój jamnik, towarzyszu, to jest mądrzejszy od samego Putina.

6 minut temu, costa brava napisał:

najwięcej zgonów powoduje niedzialajacy normalnie kraj ...

Dokładnie. W tej liczbie mamy ofiary rozpierduchy a nie świrusa. Choć oczywiście teraz i jak ktoś z dachu spadnie, to mu świrusa w akcie zgonu wpiszą.

11 minut temu, il Dottore napisał:

Dokładnie. W tej liczbie mamy ofiary rozpierduchy a nie świrusa. Choć oczywiście teraz i jak ktoś z dachu spadnie, to mu świrusa w akcie zgonu wpiszą.

Ale mozna bylo uniknac tej rozpierduchy gdybu takie imbecyle braly covida na pozwanie i dbali o innych, higiene, maski itp.

Aha - i jestem ciekaw ile było samobójstw spowodowanych propagandą fearmongerów?

1 minutę temu, Lolo2 napisał:

Ale mozna bylo uniknac tej rozpierduchy gdybu takie imbecyle braly covida na pozwanie i dbali o innych, higiene, maski itp.

Co to brać na poważnie? Grypę? Noś ciepły szalik i pij ciepłą herbatkę. Tyle. Namordnik niepotrzebny.

3 minuty temu, costa brava napisał:

1100- 1200 osób statystycznie umiera dziennie,  w tym 400 na nowotwory

UMIERALO,,, 

Dzisiaj bedziesz mial lepsze wyniki. ?

I tak zapewne przez nastepne pol roku. Bo 90% ludzi nawet nie pojdzie sie zbadac na raka bo sie boja covida. 

Tzn noś sobie namordnik a nawet różowe majtki na łbie.

Mnie nic do tego. Ale odpier**l się od ludzi, którzy mają ochotę ubierać się jak im się podoba. Nie twój zasrany interes.

3 minuty temu, il Dottore napisał:

Mnie nic do tego. Ale odpier**l się od ludzi, którzy mają ochotę ubierać się jak im się podoba. Nie twój zasrany interes.

Wlasnie ze moj... 

Szkoly zamkniete, szpitale sparalizowane, gospodarka leci leb na szyje. Wszystko JEST MOIM za***nym INTERESEM.. 

I to w glownej mierze przed debili myslacych tak jak ty. 

7 minut temu, il Dottore napisał:

Aha - i jestem ciekaw ile było samobójstw spowodowanych propagandą fearmongerów?

Ciekawy wywiad z P.Kuną I przypadek pewnej pacjentki, ciekawe ile jest takich sytuacji.

7 minut temu, Lolo2 napisał:

To nie są debile. To są ludzie którym chcesz urządzić zamach na ich wolność.

5 minut temu, il Dottore napisał:

Narazie jest odwrotnie... to ludzie tacy jak ty ograniczaja moja wolnosc, przez swe zachowania i dzialania. 

11 minut temu, Lolo2 napisał:

Wlasnie ze moj... 

Szkoly zamkniete, szpitale sparalizowane, gospodarka leci leb na szyje. Wszystko JEST MOIM za***nym INTERESEM.. 

najzabawniejsze ze rad udziela nam facet który od wielu wielu lat nie mieszka w Polsce

w dodatku z premedytacja  podaje nieprawdziwe informacje

16 minut temu, il Dottore napisał:

no chyba ze im zapłaca za noszenie różowych majtek tak jak tobie to wtedy jest OK ?

3 minuty temu, cir napisał:

no chyba ze im zapłaca za noszenie różowych majtek tak jak tobie to wtedy jest OK ?

Zawsze jest OK - nie moja sprawa co kto ma na łbie. Czy czego tam nie ma... Nie moja sprawa. Polecam ten styl życia.

2 minuty temu, Lolo2 napisał:

Narazie jest odwrotnie... to ludzie tacy jak ty ograniczaja moja wolnosc, przez swe zachowania i dzialania. 

to prawda to co sie dzieje teraz to konsekwencja naszych zachowań

wystarczy spojrzec na mobilnosc Polaków okreslana  na podstawie  migracji telefonów komórkowych

po dwóch tygodniach obostrzen spadła o  5 % 

Teraz, il Dottore napisał:

Zawsze jest OK - nie moja sprawa co kto ma na łbie. Czy czego tam nie ma... Nie moja sprawa. Polecam ten styl życia.

czyli jak zapłaca za noszenie rózowych majtek to bedzie OK

postulat do rzadu zamiast kolejnego talonu na balony proponuje talon za noszenie maski 1000Plus

chyba będzie wtedy juz  dobrze jak na Polske ?

5 minut temu, cir napisał:

w dodatku z premedytacja  podaje nieprawdziwe informacje

To mówi człowiek który skompromitował się całkowicie na tym forum podając wyssane z palce "rewelacje" z miasta Łodzi.

Całkowicie zdemaskowany przez Soundchasera jako fearmonger na usługach sekty Covidian.

31 minut temu, il Dottore napisał:

? "Wolnościowiec" il Dottore. Bezjajowy.

Sprzedajny kretyn z Irlandii.png

46 minut temu, il Dottore napisał:

Mój jamnik, towarzyszu, to jest mądrzejszy od samego Putina.

To oddaj mu tableta - znacznie mniej idiotyzmów na Bocznicy będzie.

Edytowane przez JuG
3 minuty temu, cir napisał:

to co sie dzieje teraz to konsekwencja naszych zachowań

Nie myl propagandy z reżimowej TV z rzeczywistością.

25 minutes ago, il Dottore said:

Uciekłeś do Irlandii - w co nie wierzę, ale załóżmy że to prawdę i krzyczysz o wolności. Teraz się obudziłeś? Bo konferderaci namieszali ci w głowie i nakazali zaprzeczać istnieniu wirusa?

I kto tu jest debilem?

15 minutes ago, JuG said:

? "Wolnościowiec" il Dottore. Bezjajowy.

Raczej bezmózgowiec.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.